Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

35 minutes ago, Natassou85 said:

Κοριτσια τα cyclacur εχουν ακομα ελλειψη ;; Εγω εχω τα φτιαχτα πολλα κουτια κ εχω απορια κανουν την ιδια δουλεια με τα cyclacur ? 

Εμένα μου έγραψαν τις προάλλες 9 κουτιά και πήγα στο φαρμακείο και μου τα έφεραν όλα την επόμενη μέρα. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 minutes ago, kateriiina25 said:

Εμένα μου έγραψαν τις προάλλες 9 κουτιά και πήγα στο φαρμακείο και μου τα έφεραν όλα την επόμενη μέρα. 

Ναι κι εμένα δεν μου αρνήθηκαν απλά μου έκαναν αναφορά ότι τα μαζεύουν με κόπο και τέτοια

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Angel* είπε:

Καλησπερα σε ολα τα κορίτσια. Θα ηθελα την πολύτιμη βοήθειά σας.

Εκανα ραντεβού με τον κ. Παντο ο οποιος μου προτεινε ,πριν καταληξουμε σε εξωσωματικη (εχω υψηλη FSH χαμηλη ΑΜΗ), να κανω μια προσπαθεια ηπιας διεγερσης με ενεσεις puregon 150 για 6 μερες και προσπάθεια για φυσική συλληψη.

Οποτε θα χρειαστω 3 ενεσεις puregon 300.

1.Μηπως καποια κοπελα μπορει να μου πει ποσο κοστίζουν ?

2.Με τοσες μοναδες θεωρειται ήπια η διέγερση?

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων.

Ποσό δηλ ειναι οι τιμες  ; Κ ποσο ετων εισαι; Οποτε θελεις 900 μοναδες συνολο..Με 150 ναι ..είναι κ καλά ηπια.εγω εκανα τροποποιημενο φυσικο με 150 για 6 μερες και κατεβασα 2 ωαρια. βεβαια πηγαμε για εξωσωματικη γιατι σε μενα ουτε λογος για φυσικη συλληψη..εγω ειχα πληρωσει 480 ευρω μια πενα 900 μοναδες αλλΆ περγκοβερις που θεωρειτε το πιο ακριβο φαρμακο.οι πουρεγκον μπορει να κανουν 300€ περιπου υπολογιζω 

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Κορίτσια γεια σας! Είμαι νέο μέλος, αλλά παρακολουθώ τις συζητήσεις πάνω από ένα χρόνο τώρα (για να μην πω δύο!!) αλλά τώρα πήρα το κουράγιο να σας γράψω και να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας την εμπειρία μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί μέσα από τις ιστορίες σας όλο αυτό το διάστημα και από τη δική σας δύναμη παίρνω κι εγώ μεγάλη δύναμη και καταλαβαίνω πως δεν είμαι μόνη! Είστε στήριγμα! Παρακολουθώ τις ιστορίες σας και στέλνω νοερά τις ευχές μου στην κάθε μία ξεχωριστά! Είμαστε σε διαδικασία εξωσωματικής με τον καλό μου από τότε που ξεκίνησε η πρώτη καραντίνα του κόβιντ. Πιο πριν είχαμε κάνει 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και μετά ξεκίνησε ο μαραθώνιος. Η πρώτη προσπάθεια ήταν με ωάρια που είχα καταψύξει προληπτικά στα 36 μου, τα οποία γονιμοποιήσαμε μετά την απόψυξή τους και αυτή ήταν η πρώτη εμβρυομεταφορά που έγινε με 2 έμβρυα 3ης μέρας και δεν έγινε καν εμφύτευση (μετά έμαθα ότι όταν δεν είναι γονιμοποιημένα από πριν κρυοσυντηρηθούν, δεν έχουν τόσο καλές πιθανότητες). Ακολούθησε κύκλος διέγερσης όπου δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε σε ετ, γιατί τα έμβρυα δεν προχώρησαν δυστυχώς και τα χάσαμε όλα. Ακολούθησε ξανά κύκλος διέγερσης με διαφορετικά σκευάσματα και έγινε ετ με 2 έμβρυα 3ης μέρας, όπου πάλι δεν επιτεύχθηκε εμφύτευση. Ύστερα ξεκίνησε ένας συνδυασμός φυσικών κύκλων (μάλλον τροποποιημένων φυσικών, αφού έκανα ovitrelle στο τέλος) και μια σπερματέγχυση που προέκυψε επειδή δεν "προλάβαμε" το ωάριο ενός μήνα (απέτυχε), όπου ύστερα από όλα αυτά στην επόμενη ετ μεταφέραμε 2 βλαστοκύστες 2ΑΑ και 3ΑΑ και το αποτέλεσμα ήταν μια βιοχημική κύηση (εκείνη τη φορά κάναμε και scratching πιο πριν, για να ενισχύσουμε το ενδομήτριο). Στο μεταξύ είχα ξεκινήσει να προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου. Μετά ξεκίνησα και βιταμίνες και ομοιοπαθητική και βελονισμό. Ακολούθησαν άλλοι δύο φυσικοί κύκλοι όπου πήγαν καλά (έγιναν βλαστοκύστες), ένας κύκλος με φάρμακα διέγερσης που επιτέλους πήγε καλά, αφού το αποτέλεσμα ήταν 5 βλαστοκύστες! Στη συνέχεια πήγα για ακόμα έναν φυσικό κύκλο, που τελικά ο γιατρός πρότεινε να πάρω μικρή δόση φαρμάκων που μου είχε περισσέψει, γιατί έβλεπε ότι έχω ωάρια και έτσι καταφέραμε να πάρουμε άλλα δύο, που έγιναν βλαστοκύστες! Σύνολο μαζέψαμε 9 βλαστοκύστες, που είναι εκπληκτικός αριθμός για την περίπτωσή μου! Και τον περασμένο μήνα έκανα ξανά scratching για να ενισχύσουμε το ενδομήτριο για καλύτερα! Χθες πραγματοποιήθηκε η 4η εμβρυομεταφορά, όπου βάλαμε τελικά 3 βλαστοκύστες 4ΑΒ, 4ΑΒ και 4ΒΒ. Λέω τελικά, γιατί είχαμε συμφωνήσει να βάζαμε δύο (κυρίως γιατί ο γιατρός μου είναι υπέρ των 2 και όχι περισσότερων, γιατί όπως λέει πολλά έχουν δει τα μάτια του και μια δίδυμη, πόσο μάλλον τρίδυμη κύηση θεωρείται υψηλού κινδύνου, ειδικά για μια γυναίκα της ηλικίας μου, είμαι 42). Αλλά με επηρέασε η άποψη της εμβρυολόγου, που μου είπε ότι αν ήμουν αδερφή της θα πρότεινε να μεταφέρουμε όχι 2, αλλά 3 ή 4 βλαστοκύστες και έτσι τελευταία στιγμή ξεπάγωσαν άλλη μία. Και τώρα είμαι στην αναμονή! Που για να είμαι ειλικρινής δεν έχω προλάβει ακόμα να καταλάβω τι γίνεται, είναι σα να ζω σε όνειρο! Δεν έχω κυριευτεί ακόμα από την αγωνία που είχα τις προηγούμενες φορές, να μου πείτε είμαι στην πρώτη μέρα ακόμα!!! Σκεφτείτε ότι όλες οι προσπάθειες μας ξεκίνησαν όταν ήμουν 39 (στην αρχή με ελεύθερες επαφές, μετά μετρούσαμε την ωορρηξία και μετά περάσαμε σε εξετάσεις κλπ κλπ) και όλοι οι γιατροί μας θεωρούσαν εύκολη περίπτωση και ότι θα τα καταφέρουμε σίγουρα και εύκολα, γιατί κάποιο ειδικό πρόβλημα δεν φαίνεται να έχουμε, πλην φυσικά την ηλικία μου και την κάπως προβληματική ΑΜΗ (που όμως όταν ξεκίνησα διατροφή βελτιώθηκε). Και στο μεταξύ πέρασαν 3 χρόνια! Ειλικρινά ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε, γιατί δεν αντέχω άλλη αποτυχία. Ξεκίνησα να γράφω δύο λόγια και παραλίγο να γράψω βιβλίο, ελπίζω να μη σας κούρασα!! Προσπάθησα να συστηθώ όσο πιο αναλυτικά μπορούσα! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων σας, να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας σύντομα και εύκολα!!! Ανεβαίνω κι εγώ στο καράβι σας και εύχομαι σύντομα να πιάσουμε ασφαλές λιμάνι όλες! 

Σούπερ!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γαντζωθούν γερά τα μικρούλια στην κοιλίτσα σου!!! Είμαστε μαζί, εγώ μετέφερα χθες 3 (4ΑΒ, 4ΑΒ και 4ΒΒ)

Ακριβώς ίδια περιπτωση ημαστε !!Ειχα καταψυξη 5 ωαρια σκετα κ γινανε 2 εμβρυα 3ης μερας κ αρνητικη χοριακη..για να εχουμε επιτυχια με κατεψυγμενα ωαρια θα πρεπε να ειχαμε 20 !!εκει καταλήγω!!! Εκανα κ ‘γώ διεγερση κατεβασα 3 ωαρια κ δεν γονιμοποιηθηκανε.. μετα εκανα φυσικο κ ξανα ετ βιοχημικη κ μετα φυσικούς κ εναν τροποποιημενο που κατεβασα 2 ωαρια κ γινανε 2  βλαστοκυστες κ βγαλαμε κ ενα απο καταψυξη κ το αφησαμε κ αυτο για βλαστοκυστη κ μεταφεραμε 3 (καθως 42 ετων )κ πιασανε οι 2. 4η κ τυχερη θα ειναι για σενα το πιστευω!!!καλη επιτυχια! Να πανε ολα καλα!

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Βρε κορίτσια σας έχω ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν μου είχε απαντήσει κάποια κοπέλα. Εσάς σε όλες σας έρχεται περίοδος 14 μέρες μετά την ωορρηξία/ωοληψία? Γιατί εμένα μου έρχεται περίπου 17 μέρες μετά κάθε φορά, (και τότε που παρακολουθούσα κύκλους με υπέρηχο και τεστ ωορρηξίας). Συμβαίνει σε κάποια άλλη κοπέλα αυτό? Ξέρετε αν είναι κάτι κακό? Θα το συζητήσω με τον γιατρό την επόμενη φορά που θα τον δω αλλά έχω μία έξτρα ανησυχία τώρα που μπήκα στον κύκλο της ετ.

Δεν ειναι στανταρ .. δεν βρισκω κατι κακό..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Όχι, τώρα δεν υπάρχει θέμα, τα βρίσκεις πανεύκολα ευτυχώς! 

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλημέρα !!!!! 8η μερα σήμερα !!!! Ανέβασα στο προφίλ μου ένα τεστ που μοιάζει θετικό ++++++ για πείτε κ ‘σείς δεν έχω ματαξαναδει

δεν πιστεύω να πιάνει τον κοβιντ :rolleyes:
:wub::wub::wub:

Ναιιιιιιιι!!!!! Θετικο ειναι!!!!! Συγχαρητήρια!!!! Με το καλο και η χοριακη τη Δευτέρα!!!! Τι καλα!!!!!:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 13 λεπτά , winspert είπε:

Ναιιιιιιιι!!!!! Θετικο ειναι!!!!! Συγχαρητήρια!!!! Με το καλο και η χοριακη τη Δευτέρα!!!! Τι καλα!!!!!:wub:

Αχ δεν το πιστεύω :D

Αστα θα με φάει η αγωνία ….

πρέπει να βγω αρνητική να πάω να κάνω χοριακη :-(

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Αχ δεν το πιστεύω :D

Αστα θα με φάει η αγωνία ….

πρέπει να βγω αρνητική να πάω να κάνω χοριακη :-(

Ω ρε γαμωτο... Αυτό δεν το ειχα σκεφτει...Δεν εισαι οκ να βγεις στις 5 μερες που λενε; Κοιτα...κανε τεστακια στο σπίτι να σε κρατανε....το σημαντικό ειναι οτι εισαι έγκυος!!!! Σε καταλαβαίνω τοσο πολυ ομως...Κ εγω δεν κρατιομουν...

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Ω ρε γαμωτο... Αυτό δεν το ειχα σκεφτει...Δεν εισαι οκ να βγεις στις 5 μερες που λενε; Κοιτα...κανε τεστακια στο σπίτι να σε κρατανε....το σημαντικό ειναι οτι εισαι έγκυος!!!! Σε καταλαβαίνω τοσο πολυ ομως...Κ εγω δεν κρατιομουν...

Θα κάνω την Τετάρτη σελφ να δω 

καλα εγώ απο την 6η μέρα κάνω αλλά δεν σας το λέω μη με δείρετε χαχα 

θα κάνω ναι για να δούμε ….

• Χαχα 6

πρίν από 43 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλημέρα !!!!! 8η μερα σήμερα !!!! Ανέβασα στο προφίλ μου ένα τεστ που μοιάζει θετικό ++++++ για πείτε κ ‘σείς δεν έχω ματαξαναδει

Καλημερααα συγχαρητηρια ειναι θετικο ..μια τεραστια χοριακη τη Δευτερα σου ευχομαι ..2 βλαστοκυστες βαλατε ;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

45 minutes ago, silvy22 said:

Θετικότατο! :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Natassou85 είπε:

Καλημερααα συγχαρητηρια ειναι θετικο ..μια τεραστια χοριακη τη Δευτερα σου ευχομαι ..2 βλαστοκυστες βαλατε ;;

Ευχαριστώ πολύ μακαρι να πάνε όλα καλά 2 βάλαμε ναι μια ΑΑ και μια μέτρια 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , silvy22 είπε:

Θα κάνω την Τετάρτη σελφ να δω 

καλα εγώ απο την 6η μέρα κάνω αλλά δεν σας το λέω μη με δείρετε χαχα 

θα κάνω ναι για να δούμε ….

Καλε....τα ίδια δεν εκανα; Κρατιομαστε εμεις;χαχαχαχαχα

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Πρέπει να τσεκάρω και το απόθεμα μου τωρα χχχα μου τελείωσαν τα reactions 

Εγω περιμενω περιοδο φεβρουαριου να ξεκινησω διαδικασια εμβρυομεταφορας ..εχω μια 3ββ και μια 4 βα μου ειπαν οτι δινουν εγκυμοσυνη κ θελω να ελπιζω κ γω ..ηλικιακα εισαι μικρουλα;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...