Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα, 

Μηπως μπορειτε να μου πειτε τιμες λαπαροσκοπησης μαλλον επεμβατικης κ σε ποιες κλινικες. Επισης αν εχει κανει καποια κοπελα σε δημοσιο ποια η τιμη???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

καμπύλη ινσουλίνης 

0’ —-15,69

60’—146,40

120’—62,28 μIU/ml

εσυ έχεις κάνει ; Αυτά πριν 2 χρόνια 

ναι κανω καθε 8 μηνες περιπου γιατι εχω διαβητικη μητερα, σπω και ειχα παθει και διαβητη κυησης. κ μενα μου χε βγει παθολογικη 2 φορες αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν πανω η κατω απο το οριο και τι ακριβως σημαινε. εχω παλι ρβ τον αλλο μηνα κ θα πρεπει να την ξανακανω. γι αυτο σε ρωταω τωρα να ψαξω να βρω την τελευταια να το δω παλι..αντισταση ειναι οταν ειναι πιο αυξημενη η τιμη της;; μου χε πει παντως οτι εδειχνε ταση για προδιαβητη.. παιζει λενε ρολο στην επιτυχια εμφυτευσης αυτο. εγω παιρνω μετφορμινη και δεν την σταματησα καθολου στην εγκυμοσυνη, διεκοψα μονο τον 1ο χρονο του θηλασμου. και μετα ξαναρχισα.

• Μου αρέσει 1

On 14/3/2022 at 3:28 ΜΜ, Μπισκοτακι27 είπε:

Γεια σου κοριτσι μου…Δεν μ ειπαν πως θα ξεκινησουμε μ ειπε ο γιατρός 2-3η μερα περιόδου να κανω εξετάσεις κ θα μ πει ανάλογα τις εξετάσεις μου ποτε να ξεκινησω τ φάρμακα.
Ναι ειχα χειρουργηθεί το 2016 εκανα παύση 6μηνες για την περιοδο.Τωρα ειχαμε παρει τον Ιανουάριο ωάρια κ καναμε κατάψυξη.Κ τωρα θα κανουμε εμβρυομεταφορα τον Απρίλιο. Ναι άλλαξα κεντρο κ ηρθα θεσσαλονικη στο fivi 

Μετά την καταστολή περιόδου σου ήρθε κανόνικα η περίοδος; Για έξι μήνες καταστολή έκανες ένεση κάθε μήνα και πόσεσ έκανες; Και μετά σου ήρθε περίοδος;

πρίν από 2 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Μετά την καταστολή περιόδου σου ήρθε κανόνικα η περίοδος; Για έξι μήνες καταστολή έκανες ένεση κάθε μήνα και πόσεσ έκανες; Και μετά σου ήρθε περίοδος;

Είχες πρήξιμο,πήρες κιλά έκανες κάποια διατροφή ; Θα μπω και εγώ για αυτό ρωτάω να μάθω εάν επιτρέπεται ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Είχες πρήξιμο,πήρες κιλά έκανες κάποια διατροφή ; Θα μπω και εγώ για αυτό ρωτάω να μάθω εάν επιτρέπεται ..

Ειχα κανει το 2016.Ναι μια καθε μηνα .Δεν ειχα περιοδο τοτε.Δεν θυμαμαι πότε μ ειχε έρθει τοτε.Εχουν περασει κ τοσα χρονια.Ειχα πρηστει ναι..Δεν ειχα καθολου κυτταρίτιδα κ απέκτησα φουλ.Κατακράτηση υγρών ειχα πιο πολυ.Αλλα οι ορμόνες μ ηταν χαλια..Ηταν καλοκαιρι κ εγω κρυωνα πολυ,ανα 5 λεπτα άλλαζε μια κρυωνα μια ζεσταινομουν,Οπως στην κλιμακτήριο ..Ειχα παθει μελαγχολία.

• Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Θα παω μαλλον Δευτέρα για ωοληψια και υστεροσκοπηση...Απλα με εχει πιασει το αγχος οτι για εμβρυομεταφορα θα πεσω τελος της Μ.Εβδομαδας και δεν θα προλαβω...Και δεν ξερω αν γίνεται φυσικός με οβιτρελ...Επειδη το ερα το έκανα χωρίς οβιτρελ,με αλλο γιατρό,δεν ξερω αν γίνεται... Γιατί αν γίνεται ειναι λιγο καπως ελεγχόμενο...αλλιως θα πρέπει να περιμένουμε την αιχμή της lh...Δυσκολο αυτο... @Troia, μήπως μπορεις να με βοηθησεις; 

@Pagotoula, όχι εγώ έκανα ovitrelle κανονικά στο φυσικό. Βέβαια και γίνεται και νομίζω το κάνουν για μεγαλύτερη ακρίβεια. Θυμάμαι κι εγώ κάποια κοπέλα που είχε γράψει ότι δεν είχε κάνει ούτε ovitrelle. Μήπως ήσουν εσύ; Μη φοβάσαι, με την ovitrelle ελέγχεται κάπως η ωορρηξία, δεν τους ξεφεύγει. Συζήτησέ το με το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σήμερα είχα ραντεβού με ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής. Είδε όλες μου τις εξετάσεις και θέλει να κάνω κάποιες επαναληπτικές, συν καμπύλη ζαχάρου που δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Τον επανέλεγχο θυρεοειδή και την καμπύλη ζαχάρου μπορώ να τις κάνω άμεσα. Τον ορμολογογικό έλεγχο δυστυχώς για 2 μέρες δεν τον προλάβαμε σε αυτόν τον κύκλο, δυστυχώς αυτό μας πάει ένα μήνα πίσω, αλλά τι να κάνουμε...

Υπήρξε κάτι που με προβλημάτισε. Τρεις φορές στο παρελθόν έχω ελέγξει την προλακτίνη μου και ήταν αρκετά ανεβασμένη και ποτέ κανείς γιατρός μέχρι σήμερα δεν μου είχε πει ότι μπορώ να την κατεβάσω με κάποιο σκεύασμα. Το είχα διαβάσει εδώ και μου το επιβεβαίωσε η γιατρός σήμερα. Όπως και δεν μου είπαν ότι η ανεβασμένη προλακτίνη μπορεί να οδηγεί σε αδυναμία εμφύτευσης. Το άκουσα πρώτη φορά σήμερα και άδειασε η ψυχή μου. Ελπίζω μόνο να μη χάσαμε κάποιο καλό έμβρυο εξαιτίας κάτι τόσο απλού... Δε θα το μάθουμε μάλλον, οπότε σφίγγω τα δόντια και πάμε παρακάτω. Τι μου είπε τώρα η γιατρός για τις ορμολογογικό που με προβλημάτισε: να πάω να τις κάνω 2-3 ώρες αφότου έχω ξυπνήσει. Ενώ για την προλακτίνη θυμάμαι μου είχαν πει να πάω όσο γίνεται κατευθείαν μετά το πρωινό ξύπνημα, γιατί αλλιώς βγαίνει ανεβασμένη. Σήμερα η γιατρός μου είπε ακριβώς το αντίθετο. Και ότι να πάω να την κάνω 2-3 ώρες μετά το ξύπνημα για να μη βγει ανεβασμένη! Θυμάται κάποια άλλη κοπέλα που να έχει ελέγξει προλακτίνη, τι οδηγίες της έδωσαν? Γιατί ειλικρινά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να πιστέψω! 

Επίσης, να σας πω τι κουφό παρατήρησε η γιατρός κοιτάζοντας τις παλιότερες τιμές της ΑΜΗ μου. Το Δεκέμβρη του 2919 η ΑΜΗ ήταν 0,90ng/ml. Ενώ το Νοέμβρη του 2020 ήταν 14,3 αλλά με διαφορετική μέθοδο μέτρησης, που μου είπε ότι το κάνουμε διά 7, άρα για να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη, ήταν 2,04. Αυτό μου λέει δε συνάδει. Όσο κι αν έγιναν σε διαφορετικά εργαστήρια, έχουν πολύ μεγάλη απόκλιση για να είναι όντως έτσι. Και μου είπε ότι δε στέκει η ΑΜΗ να ανέβηκε. Που εγώ νόμιζα ότι ανέβηκε με τη διατροφή που πρόσεχα, αλλά αυτή μου λέει ότι αυτό δε γίνεται. Προφανώς τώρα θα ξαναμετρήσουμε την ΑΜΗ για να δούμε πού είμαστε. 

Βγήκα από το ιατρείο χίλια κομμάτια. Τόσο μουδιασμένη, μπερδεμένη, αποκαρδιωμένη... Ξέρω ότι δεν αντιστοιχεί. Αλλά προφανώς είναι συσσωρευτικό. Και μπερδεύομαι που δεν ξέρω τι να πιστέψω, ποιο γιατρό. Είμαι θυμωμένη που ο καθένας κοιτάει την ειδικότητά του και ως εκεί φτάνει, είμαι θυμωμένη που δεν μου έχουν δώσει μια κατεύθυνση και ψάχνω μόνη μου με ό,τι μαθαίνω από εσάς, λες και είναι δική μας δουλειά. Σας ευχαριστώ βαθύτατα για όλες τις γνώσεις, τη στήριξη, για όλα. Είμαι πολύ ευγνώμων που σας συνάντησα. Να είστε καλά κορίτσια... Εύχομαι να τα καταφέρουμε όλες όσο πιο εύκολα γίνεται από εδώ και πέρα. 

Γλυκιά μου hapiness ναι η προλακτίνη όταν είναι ανεβασμένη παίζει να εμποδίζει την εμφύτευση και σύλληψη για αυτό πρέπει πάντα να είναι εντός ορίων,έτσι μου είχαν πει την είχα κάνει και εγώ ,μετά από το ξύπνημα δε μου είχε δωθεί οδηγία ειδική,ξύπνησα και πήγα μετά από μια ώρα ..εσύ κάνε αυτό που σου είπε μετά από δύο ώρες ..αν θυμάμαι καλά είχες πάει στο Έλενα και μάλιστα έκλεισα και εγώ ραντεβού ..τώρα πηγές σε άλλον ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής ; Εάν θέλεις και σου φάνηκε καλός στείλε μου πμ .

Είσαι σε καλό δρόμο όλα θα πάνε καλά σε αυτή σου την εμβρυομεταφορα ,όσο για την αμη μήπως να τη κάνεις σε νοσοκομείο ,πχ Ρέα,Ιασώ,μητέρα; Εγώ πάντα τη κάνω πχ στο Ρέα για να μην έχω τρελές αποκλίσεις...από διάφορα εργαστηρίου εννοώ..ναι η προλακτίνη ρυθμίζεται με φάρμακο 

πρίν από 9 λεπτά , Troia είπε:

@Pagotoula, όχι εγώ έκανα ovitrelle κανονικά στο φυσικό. Βέβαια και γίνεται και νομίζω το κάνουν για μεγαλύτερη ακρίβεια. Θυμάμαι κι εγώ κάποια κοπέλα που είχε γράψει ότι δεν είχε κάνει ούτε ovitrelle. Μήπως ήσουν εσύ; Μη φοβάσαι, με την ovitrelle ελέγχεται κάπως η ωορρηξία, δεν τους ξεφεύγει. Συζήτησέ το με το γιατρό σου να δούμε τι θα σου πει.

στη @winspert γραφεις, εμενα σκεφτεσαι ομως… αχαχαχχα με χεις μεσα στο μυαλο με την αναζητηση γιατρου….;;;. :lol::lol::lol: 

• Χαχα 3

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Αχ κορίτσι μου σοκαρίστηκες κ σύ 

εχουμε γίνει μόνες μας γιατροί 

πριν την μεταφορά πήγα έκανα προλακτινη κ βγήκε στο Θεό σοκ 50 οι μαίες κ παίρνω αμέσως την ενδοκρινολόγο και μέτρησα ρυθμό προλακτινης οι οδηγίες ήταν να πάω 

3-4 ώρες μετά το ξύπνημα γενικά να είμαι χαλαρή χωρίς άγχος , να μην έχουμε έρθει σε επαφή Τις  τελευταίες μέρες 

εμενα μου έγραψε να κάνω ρυθμό σε 3 χρόνου μου έβαλαν καθετηρακι κ μ πήραν 3 φ αίμα ανά 15’ 

οταν πας να είσαι χαλαρή και ξεκούραστη  βαλε μουσικουλα πριν απέφυγε οτιδήποτε θα σε ταράξει

ειναι πολύ ευαίσθητη ορμόνη ανεβαίνει απο το άγχος και λένε ότι μπορεί να εμποδίσει τη σύλληψη 

για αυτό λέμε να μην αγχωνόμαστε  βεβαια στην πράξη είναι δύσκολο 

εμενα τελικά βγηκαν μετά φυσιολογικές οι τιμές !!! Καλή επιτυχία εύχομαι 

εχει δίκιο η γιατρός για την καμπύλη ζαχαρου, ινσουλίνης έχεις κάνει ; Εμενα στην καμπύλη ινσουλίνης βγήκε ότι έχω αντίσταση ινσουλίνης  

Και εμένα το ίδιο δηλαδή ινσνουλινη όριο το 12 και είχα 10 ,αντίσταση στην ινσουλίνη παίρνω glucofree βοηθάει λέει στη ποιότητα ωαρίων γιατί όταν έχεις αντίσταση καίει λέει την ποιότητα τους

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Pagotoula είπε:

ναι κανω καθε 8 μηνες περιπου γιατι εχω διαβητικη μητερα, σπω και ειχα παθει και διαβητη κυησης. κ μενα μου χε βγει παθολογικη 2 φορες αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν πανω η κατω απο το οριο και τι ακριβως σημαινε. εχω παλι ρβ τον αλλο μηνα κ θα πρεπει να την ξανακανω. γι αυτο σε ρωταω τωρα να ψαξω να βρω την τελευταια να το δω παλι..αντισταση ειναι οταν ειναι πιο αυξημενη η τιμη της;; μου χε πει παντως οτι εδειχνε ταση για προδιαβητη.. παιζει λενε ρολο στην επιτυχια εμφυτευσης αυτο. εγω παιρνω μετφορμινη και δεν την σταματησα καθολου στην εγκυμοσυνη, διεκοψα μονο τον 1ο χρονο του θηλασμου. και μετα ξαναρχισα.

Εμενα έχει ο Μπαμπας μ ζάχαρο , εμενα το ζάχαρο είναι καλό , αντίσταση είναι που μένει ψηλά κ δεν πέφτει περνώ glucophage και προσέχω με τη διατροφή … και κανονικά στην εγκυμοσύνη μου είπε η Ενδοκριν να το κόψω 11w6d και θα κάναμε εκεί καμπύλη ζαχαρου που κανονικά απο όσο ξέρω κάνουν πιο μετά 

3 hours ago, happiness79 said:

Σήμερα είχα ραντεβού με ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής. Είδε όλες μου τις εξετάσεις και θέλει να κάνω κάποιες επαναληπτικές, συν καμπύλη ζαχάρου που δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Τον επανέλεγχο θυρεοειδή και την καμπύλη ζαχάρου μπορώ να τις κάνω άμεσα. Τον ορμολογογικό έλεγχο δυστυχώς για 2 μέρες δεν τον προλάβαμε σε αυτόν τον κύκλο, δυστυχώς αυτό μας πάει ένα μήνα πίσω, αλλά τι να κάνουμε...

Υπήρξε κάτι που με προβλημάτισε. Τρεις φορές στο παρελθόν έχω ελέγξει την προλακτίνη μου και ήταν αρκετά ανεβασμένη και ποτέ κανείς γιατρός μέχρι σήμερα δεν μου είχε πει ότι μπορώ να την κατεβάσω με κάποιο σκεύασμα. Το είχα διαβάσει εδώ και μου το επιβεβαίωσε η γιατρός σήμερα. Όπως και δεν μου είπαν ότι η ανεβασμένη προλακτίνη μπορεί να οδηγεί σε αδυναμία εμφύτευσης. Το άκουσα πρώτη φορά σήμερα και άδειασε η ψυχή μου. Ελπίζω μόνο να μη χάσαμε κάποιο καλό έμβρυο εξαιτίας κάτι τόσο απλού... Δε θα το μάθουμε μάλλον, οπότε σφίγγω τα δόντια και πάμε παρακάτω. Τι μου είπε τώρα η γιατρός για τις ορμολογογικό που με προβλημάτισε: να πάω να τις κάνω 2-3 ώρες αφότου έχω ξυπνήσει. Ενώ για την προλακτίνη θυμάμαι μου είχαν πει να πάω όσο γίνεται κατευθείαν μετά το πρωινό ξύπνημα, γιατί αλλιώς βγαίνει ανεβασμένη. Σήμερα η γιατρός μου είπε ακριβώς το αντίθετο. Και ότι να πάω να την κάνω 2-3 ώρες μετά το ξύπνημα για να μη βγει ανεβασμένη! Θυμάται κάποια άλλη κοπέλα που να έχει ελέγξει προλακτίνη, τι οδηγίες της έδωσαν? Γιατί ειλικρινά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να πιστέψω! 

Επίσης, να σας πω τι κουφό παρατήρησε η γιατρός κοιτάζοντας τις παλιότερες τιμές της ΑΜΗ μου. Το Δεκέμβρη του 2919 η ΑΜΗ ήταν 0,90ng/ml. Ενώ το Νοέμβρη του 2020 ήταν 14,3 αλλά με διαφορετική μέθοδο μέτρησης, που μου είπε ότι το κάνουμε διά 7, άρα για να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη, ήταν 2,04. Αυτό μου λέει δε συνάδει. Όσο κι αν έγιναν σε διαφορετικά εργαστήρια, έχουν πολύ μεγάλη απόκλιση για να είναι όντως έτσι. Και μου είπε ότι δε στέκει η ΑΜΗ να ανέβηκε. Που εγώ νόμιζα ότι ανέβηκε με τη διατροφή που πρόσεχα, αλλά αυτή μου λέει ότι αυτό δε γίνεται. Προφανώς τώρα θα ξαναμετρήσουμε την ΑΜΗ για να δούμε πού είμαστε. 

Βγήκα από το ιατρείο χίλια κομμάτια. Τόσο μουδιασμένη, μπερδεμένη, αποκαρδιωμένη... Ξέρω ότι δεν αντιστοιχεί. Αλλά προφανώς είναι συσσωρευτικό. Και μπερδεύομαι που δεν ξέρω τι να πιστέψω, ποιο γιατρό. Είμαι θυμωμένη που ο καθένας κοιτάει την ειδικότητά του και ως εκεί φτάνει, είμαι θυμωμένη που δεν μου έχουν δώσει μια κατεύθυνση και ψάχνω μόνη μου με ό,τι μαθαίνω από εσάς, λες και είναι δική μας δουλειά. Σας ευχαριστώ βαθύτατα για όλες τις γνώσεις, τη στήριξη, για όλα. Είμαι πολύ ευγνώμων που σας συνάντησα. Να είστε καλά κορίτσια... Εύχομαι να τα καταφέρουμε όλες όσο πιο εύκολα γίνεται από εδώ και πέρα. 

Αυτό το πράγμα με τους γιατρούς το αισθάνομαι κι εγώ. Νιώθω ότι αν δεν είχα μπει σε αυτό το forum δεν θα ήξερα την τύφλα μου και ίσως να προσπαθούσα για χρόνια να βρω μία άκρη. Λαθος διαγνώσεις, γιατροί που σε στέλνουν κατευθειαν στις πιο ακριβές μεθόδους, γιατροί που δεν σε εξετάζουν καν, άλλοι που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα από όλες τις ειδικότητες, οι μεν να σου γράφουν τις Χ εξετάσεις, οι δε να σου γράφουν τις Ψ εξετάσεις. Πραγματικά δεν παλεύονται. Και όλο αυτό να μας αγχώνει και μας ακόμα παραπάνω. Δεν μας έφταναν όλα τα άλλα.

Κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια θα σου πω. Προλακτίνη μου ζήτησε και μένα να δούμε λίγο πριν την ετ οπότε φαντάζομαι θα παίζει κάποιο ρόλο. Βέβαια σκέφτομαι, αν ένας γιατρός δεν την κοιτάει καν, μήπως δεν παίζει και τόοοσο σοβαρό ρόλο? Δεν μπορεί κάτι να είναι τόσο σημαντικό και να μην το κοιτάνε καν. Δηλαδή το σκέφτομαι και απογοητεύομαι αν είναι έτσι. Πάντως και μένα μου είπαν να έχω ξυπνήσει 2 ώρες περίπου και να είμαι ήρεμη διαφορετικά μπορεί να δείξει ψευδώς ανεβασμένη. 

Μιας και θα πας για καμπύλη σακχάρου και θα πιεις και αυτό το υπέροχο σιρόπι (μπλιαχ), καλό θα ήταν να κάνεις και καμπύλη ινσουλίνης μαζί. Επίσης σου έγραψε για 2 ώρες οι μετρήσεις ή για 3?

eardp2.png

Διαφημίσεις

@happiness79 Κορίτσια η προλακτινη είναι φυσικό αντισυλληπτικό, όταν μια γυναικα θηλάζει ανεβαινει αυτη η ορμονη για να μπορέσει να συνεχίσει το θηλασμό και να μην μείνει έγκυος. Προφανώς και δεν είναι καλό να είναι υψηλή. Εμένα ήταν από τα πρώτα πράγματα που είδε ο γυναικολογος μου...μαζί με το θυρωειδη... όταν του είπα ότι προσπαθώ να μείνω εγκυος και μ έγραψε ορμονολογικες. Την πρώτη φορά βγήκε υψηλή γιατί πήγα να την κάνω μόλις ξύπνησα για να πάω μετά στη δουλειά.Μου είπε να την επαναλάβω και να πάω μερικές ώρες αργότερα από όταν ξυπνήσω και όντως βγήκε πιο χαμηλή. 

@Pagotoula

@silvy22  κορίτσια μου είπαν να πάρω glucophase 2μηνες πριν την εξωσωματική...τι εξετάσεις κάνατε για να πάρετε αυτο το χαπι? Καμπύλη σακχάρου?

Εμένα είδε κάποιες εξετάσεις ορμονικές απο περυσι, αλλά θα πάω να τις ξανακάνω να σιγουρευτώ πριν το ξεκινήσω...βέβαια χάνω χρονο ετσι, Αλλά δεν θέλω να το παρω εάν δεν χρειάζεται, διάβασα ότι έχει και παρενέργειες

πρίν από 12 λεπτά , Αγάπ είπε:

@happiness79 Κορίτσια η προλακτινη είναι φυσικό αντισυλληπτικό, όταν μια γυναικα θηλάζει ανεβαινει αυτη η ορμονη για να μπορέσει να συνεχίσει το θηλασμό και να μην μείνει έγκυος. Προφανώς και δεν είναι καλό να είναι υψηλή. Εμένα ήταν από τα πρώτα πράγματα που είδε ο γυναικολογος μου...μαζί με το θυρωειδη... όταν του είπα ότι προσπαθώ να μείνω εγκυος και μ έγραψε ορμονολογικες. Την πρώτη φορά βγήκε υψηλή γιατί πήγα να την κάνω μόλις ξύπνησα για να πάω μετά στη δουλειά.Μου είπε να την επαναλάβω και να πάω μερικές ώρες αργότερα από όταν ξυπνήσω και όντως βγήκε πιο χαμηλή. 

@Pagotoula

@silvy22  κορίτσια μου είπαν να πάρω glucophase 2μηνες πριν την εξωσωματική...τι εξετάσεις κάνατε για να πάρετε αυτο το χαπι? Καμπύλη σακχάρου?

Εμένα είδε κάποιες εξετάσεις ορμονικές απο περυσι, αλλά θα πάω να τις ξανακάνω να σιγουρευτώ πριν το ξεκινήσω...βέβαια χάνω χρονο ετσι, Αλλά δεν θέλω να το παρω εάν δεν χρειάζεται, διάβασα ότι έχει και παρενέργειες

Ειδικός για να σου δώσει χάπι είναι ο ενδοκρινολόγος που θα πάρει το ιστορικό σου θα σου γράψει εξετάσεις μαζί κ καμπύλες , θα σε εξετάσει και θα σου πει τι πρέπει να κανείς 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , Troia είπε:

Ωραια...Θα το συζητησω με το γιατρό και θα δούμε πως πρέπει να το κάνουμε...Σε ευχαριστώ πολύ...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

@Maroxmarox Είχα κάνει κι εγώ το 2019 λαπαροσκοπική αφαίρεση ινωμυωμάτων/ενδομητρίωσης και μετά καταστολή με Arvekap για 6 μήνες. Νομίζω έκανα 2 ενέσεις, 1 για κάθε τρίμηνο. Αυτό που θυμάμαι είναι σίγουρα πως δεν επανήλθε στους 6 μήνες η περίοδος, αλλά στους 7-8. Μου είχε πει ο γιατρός πως συμβαίνει συχνά. Τώρα απο συμπτώματα γενικά την πέρασα χαλαρά. Δεν πήρα κιλά, ούτε είχα πρήξιμο, απλά ζεσταινόμουν πάρα πολύ το καταχείμωνο. Κοντομάνικο Δεκέμβρη μήνα :P

εσύ δεν θυμάμαι, συγγνώμη, θα κάνεις πρώτα κάποια επέμβαση; 

35 minutes ago, Αγάπ said:

@Pagotoula

Εγώ έχω πάει σε 4 ενδοκρινολόγους. Η μία μου είπε να πάρω glucophage επειδή είχα υπογλυκαιμία στις 2 ώρες λήψης γλυκόζης, οι άλλοι 3 μου είπαν ότι είναι περιττό στην περίπτωση μου και ότι δεν το χρειάζομαι και έτσι αποφάσισα να μην το πάρω. Εσένα για ποιον λόγο σου το έδωσαν?

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...