Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλώς όρισες ξανά, αγαπημένη! Ναι, όλες οι ελπίδες σ' αυτά τα τρία μικρούλια είναι τώρα! Και πιστεύω ήρθε η ώρα! Είναι φυσικό να αισθάνεσαι απογοήτευση ύστερα από τόσους κόπους που οδήγησαν σε αποτυχίες ως τώρα, όμως ο αγώνας συνεχίζεται, το τέρμα έχει αρχίσει να φαίνεται και εσύ συνεχίζεις δυνατά, οπότε σίγουρα θα τερματίσεις νικήτρια! Πιστεύω σε σένα και στα εμβρυάκια σου!!! Πάμε γερά! 

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Τα πήγες σούπερ! Εύχομαι πολλές γονιμοποιήσεις και πολλές άριστες βλαστοκύστες! 

Γλυκια μου happiness σε ευχαριστω πολυ μακαρι.. ωστοσο σε νιωθω απολυτα ετσι ενιωθα κ εγω το καλοκαιρι δεν ηξερα ποιος λεει τι και γιατι ενιωθα προδοσία που δεν μου λεγανε εξαρχης πηγαινε ενδοκρινολόγο αιματολογο κ μετα ξεκινα και εκανα 3 ετ ισως και αδίκως.. κανεις δε προκειται να σου πει αυτο φταιει Σου εχω πει για την προλακτινη οι γυναικολόγοι μου έλεγαν δε παιζει ρολο στην εξωσωματικη παρα  μονο σε φυσική σύλληψη η ενδοκρινολόγος μου ειπε σε ετ θα προχωρήσεις με προλακτινη κατω απο 10.. και γενικα ακολουθώντας τις οδηγιες του ενδοκρινολόγου ειμαι συνεχως με βιταμινες και φαρμακα.. τωρα οσον αφορα την Αμη εχει δικιο η γιατρος δυστυχως δε βελτιώνεται αυτο ειναι το μονο σιγουρο.. ωστοσο  εχεις κανει ηδη πολλα και προχωρας δυνατα οποτε καπου εδω θα ερθει κ η σειρα μας❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Γεια σου κοπέλα μου! Είμαι σε αναμονή απάντησης βιοψίας ενδομητρίου, οπότε είναι πιθανό να βρεθώ στη θέση που περιγράφεις. Με είχε δει η κ.Οικονομοπούλου από το τμήμα αποβολών του Έλενα και μου είχε πει ότι αν δείξει κάτι τέτοιο η εξέταση και ζητηθεί να πάρω αντιβίωση, ότι καλό είναι να το συζητήσουμε πρώτα, γιατί δεν χρειάζονται όλα αντιβίωση και πολλές φορές γίνεται κατάχρηση και κακό αντί καλό. Στο λέω μήπως σου φανεί χρήσιμη μία επίσκεψη κι εκεί πριν προχωρήσεις σε κάποια θεραπεία, αν σου πρότειναν κάτι τέτοιο. 

Μαλιστα καταλαβα εσυ εισαι με το παντο?τουλαχιστον υπαρχει καμια κοπελα που να ειδε αποτελεσμα?

πρίν από 33 λεπτά , silvy22 είπε:

Αχ κορίτσι μου σοκαρίστηκες κ σύ 

εχουμε γίνει μόνες μας γιατροί 

πριν την μεταφορά πήγα έκανα προλακτινη κ βγήκε στο Θεό σοκ 50 οι μαίες κ παίρνω αμέσως την ενδοκρινολόγο και μέτρησα ρυθμό προλακτινης οι οδηγίες ήταν να πάω 

3-4 ώρες μετά το ξύπνημα γενικά να είμαι χαλαρή χωρίς άγχος , να μην έχουμε έρθει σε επαφή Τις  τελευταίες μέρες 

εμενα μου έγραψε να κάνω ρυθμό σε 3 χρόνου μου έβαλαν καθετηρακι κ μ πήραν 3 φ αίμα ανά 15’ 

οταν πας να είσαι χαλαρή και ξεκούραστη  βαλε μουσικουλα πριν απέφυγε οτιδήποτε θα σε ταράξει

ειναι πολύ ευαίσθητη ορμόνη ανεβαίνει απο το άγχος και λένε ότι μπορεί να εμποδίσει τη σύλληψη 

για αυτό λέμε να μην αγχωνόμαστε  βεβαια στην πράξη είναι δύσκολο 

εμενα τελικά βγηκαν μετά φυσιολογικές οι τιμές !!! Καλή επιτυχία εύχομαι 

εχει δίκιο η γιατρός για την καμπύλη ζαχαρου, ινσουλίνης έχεις κάνει ; Εμενα στην καμπύλη ινσουλίνης βγήκε ότι έχω αντίσταση ινσουλίνης  

Ναι, το θυμάμαι, μου το έχεις ξαναπεί! Δε μου έγραψε όμως ρυθμό προλακτίνης, πάρα μόνο προλακτίνη. Και εννοείται ότι θα ανέβει από το άγχος μου μόνο και μόνο επειδή δεν θα πρέπει να αγχώνομαι, χαχα! Καμπύλη ινσουλίνης δε μου ανέφερε καν, καμπύλη ζαχάρου μου είπε να κάνω, είναι το ίδιο??? 

πρίν από 46 λεπτά , happiness79 είπε:

Σήμερα είχα ραντεβού με ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής. Είδε όλες μου τις εξετάσεις και θέλει να κάνω κάποιες επαναληπτικές, συν καμπύλη ζαχάρου που δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Τον επανέλεγχο θυρεοειδή και την καμπύλη ζαχάρου μπορώ να τις κάνω άμεσα. Τον ορμολογογικό έλεγχο δυστυχώς για 2 μέρες δεν τον προλάβαμε σε αυτόν τον κύκλο, δυστυχώς αυτό μας πάει ένα μήνα πίσω, αλλά τι να κάνουμε...

Υπήρξε κάτι που με προβλημάτισε. Τρεις φορές στο παρελθόν έχω ελέγξει την προλακτίνη μου και ήταν αρκετά ανεβασμένη και ποτέ κανείς γιατρός μέχρι σήμερα δεν μου είχε πει ότι μπορώ να την κατεβάσω με κάποιο σκεύασμα. Το είχα διαβάσει εδώ και μου το επιβεβαίωσε η γιατρός σήμερα. Όπως και δεν μου είπαν ότι η ανεβασμένη προλακτίνη μπορεί να οδηγεί σε αδυναμία εμφύτευσης. Το άκουσα πρώτη φορά σήμερα και άδειασε η ψυχή μου. Ελπίζω μόνο να μη χάσαμε κάποιο καλό έμβρυο εξαιτίας κάτι τόσο απλού... Δε θα το μάθουμε μάλλον, οπότε σφίγγω τα δόντια και πάμε παρακάτω. Τι μου είπε τώρα η γιατρός για τις ορμολογογικό που με προβλημάτισε: να πάω να τις κάνω 2-3 ώρες αφότου έχω ξυπνήσει. Ενώ για την προλακτίνη θυμάμαι μου είχαν πει να πάω όσο γίνεται κατευθείαν μετά το πρωινό ξύπνημα, γιατί αλλιώς βγαίνει ανεβασμένη. Σήμερα η γιατρός μου είπε ακριβώς το αντίθετο. Και ότι να πάω να την κάνω 2-3 ώρες μετά το ξύπνημα για να μη βγει ανεβασμένη! Θυμάται κάποια άλλη κοπέλα που να έχει ελέγξει προλακτίνη, τι οδηγίες της έδωσαν? Γιατί ειλικρινά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να πιστέψω! 

Επίσης, να σας πω τι κουφό παρατήρησε η γιατρός κοιτάζοντας τις παλιότερες τιμές της ΑΜΗ μου. Το Δεκέμβρη του 2919 η ΑΜΗ ήταν 0,90ng/ml. Ενώ το Νοέμβρη του 2020 ήταν 14,3 αλλά με διαφορετική μέθοδο μέτρησης, που μου είπε ότι το κάνουμε διά 7, άρα για να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη, ήταν 2,04. Αυτό μου λέει δε συνάδει. Όσο κι αν έγιναν σε διαφορετικά εργαστήρια, έχουν πολύ μεγάλη απόκλιση για να είναι όντως έτσι. Και μου είπε ότι δε στέκει η ΑΜΗ να ανέβηκε. Που εγώ νόμιζα ότι ανέβηκε με τη διατροφή που πρόσεχα, αλλά αυτή μου λέει ότι αυτό δε γίνεται. Προφανώς τώρα θα ξαναμετρήσουμε την ΑΜΗ για να δούμε πού είμαστε. 

Βγήκα από το ιατρείο χίλια κομμάτια. Τόσο μουδιασμένη, μπερδεμένη, αποκαρδιωμένη... Ξέρω ότι δεν αντιστοιχεί. Αλλά προφανώς είναι συσσωρευτικό. Και μπερδεύομαι που δεν ξέρω τι να πιστέψω, ποιο γιατρό. Είμαι θυμωμένη που ο καθένας κοιτάει την ειδικότητά του και ως εκεί φτάνει, είμαι θυμωμένη που δεν μου έχουν δώσει μια κατεύθυνση και ψάχνω μόνη μου με ό,τι μαθαίνω από εσάς, λες και είναι δική μας δουλειά. Σας ευχαριστώ βαθύτατα για όλες τις γνώσεις, τη στήριξη, για όλα. Είμαι πολύ ευγνώμων που σας συνάντησα. Να είστε καλά κορίτσια... Εύχομαι να τα καταφέρουμε όλες όσο πιο εύκολα γίνεται από εδώ και πέρα. 

Να πω κάτι; Θα ακουστεί κάπως κοτσάνα! Πρόσφατα έβλεπα το βίντεο μιας youtuber η οποία σχολίαζε ακριβώς αυτό που αναφέρεις. Αντιμετώπιζε προβλήματα υπογονιμότητας και της είχαν βρει χαμηλή ΑΜΗ και υπερπρολακτιναιμια. Μετά από έλεγχο βρέθηκε ότι η υψηλή προλακτίνη οφειλόταν σε ένα μικρό αδένωμα στην υπόφυση. Πήρε αγωγή και εντωμεταξύ έκανε και μια αποτυχημένη εξωσωματική. Κάποιους μήνες μετά και αφού ετοιμαζόταν για τη δεύτερη προσπάθεια έμεινε έγκυος με φυσική σύλληψη. Σε εξετάσεις διαπίστωσε ότι η προλακτίνη είχε αποκατασταθεί με την αγωγή και η ΑΜΗ είχε ανέβει. Πώς και γιατί δεν ξέρω. 

πρίν από 20 λεπτά , Marina21 είπε:

Ναι γι αυτο τον λογο επειδη εχω και αλλα. Οταν το αποφασίσω μου ειπε πριν να κανουμε αυτό. Επειδη το σκέφτομαι αμεσα, αλλα και απο την αλλη δν ξερω.ειμαι μπερδμενη και πολυ στεναχωρημενη. 

Φυσικό είναι. Μόλις σήμερα είχες αυτό το τόσο άσχημο νέο. Πάρε το χρόνο σου να το συνειδητοποιήσεις, να πενθήσεις και όταν νιώσεις έτοιμη όλα θα γίνουν. Σου στέλνω μια αγκαλιά και την ευχή μου να τα καταφέρεις την επόμενη φορά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 hours ago, Chrisi21 said:

Στις δύο τελευταίες φορές, έμεινα έγκυος.

Η χοριακή μου είχε αύξηση, αλλά μετά από κάποιες μερούλες, ξανά έπεφτε.

Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να είναι χρωμοσομικό το πρόβλημα, γιατί όλες οι εξετάσεις είναι οκ.
Για αυτό πρότεινε προεμφυτευτικό.

Λέει, ότι έτσι θα δούμε πώς πάει.

Οποτε ειχες εμφυτευσεις, σε αυτη την περιπτωση οντως κατα πασα πιθανοτητα να ειναι χρωμοσωμικα..αλλα δες μηπως ο οργανισμος σου επιτιθεται ατο εμβρυο κ το αποβαλει, μηπως χρειαζεται να παρεις κορτιζονη γι αυτο. Κ όπως σου ειπε να κανεις υστεροσκοπηση. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Pepi123 είπε:

Μαλιστα καταλαβα εσυ εισαι με το παντο?τουλαχιστον υπαρχει καμια κοπελα που να ειδε αποτελεσμα?

Κορίτσι μου, ρώτα μερικούς γιατρούς πριν αποφασίσεις για εγχύσεις στη μήτρα. Τα αντιβιοτικά στη μήτρα μπορεί να επιβαρύνουν περισσότερο τη φυσιολογική χλωρίδα. Πάρε γνώμες!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Η οβιτρελ κυριως συγχρονίζει το ενδομητριο με το ωαριο απ οτι μου εχουν πει...Και σίγουρα με την οβιτρελ ξερεις ακριβώς ποτε γίνεται η ωορρηξία οποτε κανονιζεις και την εμβρυομεταφορα... Απλά εγω που εκανα το ερα χωρις οβιτρελ δεν ξερω αν πρεπει ή αν εχει νοημα να κανω πριν απο εμβρυομεταφορα... Εσυ ποσες μερες μετα την αιχμη της lh εκανες εμβρυομεταφορα;

Εγώ δεν έκανα εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο με την ωορρηξία. Επίσης ήμουν με Cyclacur που νομίζω ότι καταστέλλει την ωορρηξία, οπότε μου ρύθμιζε τις μέρες τεχνητά με τα cyclacur. 

1 hour ago, silvy22 said:

ναι και γω αυτο δεν αντεχω το ψυχολογικο και να παιρνεις προγεστερονη +οιστρογονα +αντιπηκτικεσ ίσως και τζαμπα και ειδικα μετα απο 3 ετ
αν εχει καποια κοπελα εμπειρια απο προεμφ με το σφ να μ εξηγησει το κοστος κ σε πμ
γιατι μ ειπε ανεξαρτητα απο το κοστος καθε εμβρυου ειναι συν 1000ε η διδικασια
εμεισ απο διεγερση βγαζουμε 2 βλαστο , το ίδιο βγαλαμε κ απο 2 φυσικους
δεν εχουμε κ ποσοτητα :cry:

Θα σου πω τι ειναι εξτρα, ισως αυτο να εννοει…για την βιοψια των εμβρυων ζητα χρηματα το κεντρο ειναι απο 700-900 κ επειτα ειναι ο ελεγχος της καθε βλαστοκυστης

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Pepi123 είπε:

Όχι, δεν είμαι με τον Πάντο. Είμαι στο Ιασώ με τον Θ. Μαντζ....

πρίν από 14 λεπτά , Margeau είπε:

Να πω κάτι; Θα ακουστεί κάπως κοτσάνα! Πρόσφατα έβλεπα το βίντεο μιας youtuber η οποία σχολίαζε ακριβώς αυτό που αναφέρεις. Αντιμετώπιζε προβλήματα υπογονιμότητας και της είχαν βρει χαμηλή ΑΜΗ και υπερπρολακτιναιμια. Μετά από έλεγχο βρέθηκε ότι η υψηλή προλακτίνη οφειλόταν σε ένα μικρό αδένωμα στην υπόφυση. Πήρε αγωγή και εντωμεταξύ έκανε και μια αποτυχημένη εξωσωματική. Κάποιους μήνες μετά και αφού ετοιμαζόταν για τη δεύτερη προσπάθεια έμεινε έγκυος με φυσική σύλληψη. Σε εξετάσεις διαπίστωσε ότι η προλακτίνη είχε αποκατασταθεί με την αγωγή και η ΑΜΗ είχε ανέβει. Πώς και γιατί δεν ξέρω. 

Σοβαρά??? Θα τρελαθούμε!!! Τελικά τι ισχύει? Άγνωστο!! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, happiness79 είπε:

Σήμερα είχα ραντεβού με ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής. Είδε όλες μου τις εξετάσεις και θέλει να κάνω κάποιες επαναληπτικές, συν καμπύλη ζαχάρου που δεν έχω κάνει ποτέ ως τώρα. Τον επανέλεγχο θυρεοειδή και την καμπύλη ζαχάρου μπορώ να τις κάνω άμεσα. Τον ορμολογογικό έλεγχο δυστυχώς για 2 μέρες δεν τον προλάβαμε σε αυτόν τον κύκλο, δυστυχώς αυτό μας πάει ένα μήνα πίσω, αλλά τι να κάνουμε...

Υπήρξε κάτι που με προβλημάτισε. Τρεις φορές στο παρελθόν έχω ελέγξει την προλακτίνη μου και ήταν αρκετά ανεβασμένη και ποτέ κανείς γιατρός μέχρι σήμερα δεν μου είχε πει ότι μπορώ να την κατεβάσω με κάποιο σκεύασμα. Το είχα διαβάσει εδώ και μου το επιβεβαίωσε η γιατρός σήμερα. Όπως και δεν μου είπαν ότι η ανεβασμένη προλακτίνη μπορεί να οδηγεί σε αδυναμία εμφύτευσης. Το άκουσα πρώτη φορά σήμερα και άδειασε η ψυχή μου. Ελπίζω μόνο να μη χάσαμε κάποιο καλό έμβρυο εξαιτίας κάτι τόσο απλού... Δε θα το μάθουμε μάλλον, οπότε σφίγγω τα δόντια και πάμε παρακάτω. Τι μου είπε τώρα η γιατρός για τις ορμολογογικό που με προβλημάτισε: να πάω να τις κάνω 2-3 ώρες αφότου έχω ξυπνήσει. Ενώ για την προλακτίνη θυμάμαι μου είχαν πει να πάω όσο γίνεται κατευθείαν μετά το πρωινό ξύπνημα, γιατί αλλιώς βγαίνει ανεβασμένη. Σήμερα η γιατρός μου είπε ακριβώς το αντίθετο. Και ότι να πάω να την κάνω 2-3 ώρες μετά το ξύπνημα για να μη βγει ανεβασμένη! Θυμάται κάποια άλλη κοπέλα που να έχει ελέγξει προλακτίνη, τι οδηγίες της έδωσαν? Γιατί ειλικρινά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να πιστέψω! 

Επίσης, να σας πω τι κουφό παρατήρησε η γιατρός κοιτάζοντας τις παλιότερες τιμές της ΑΜΗ μου. Το Δεκέμβρη του 2919 η ΑΜΗ ήταν 0,90ng/ml. Ενώ το Νοέμβρη του 2020 ήταν 14,3 αλλά με διαφορετική μέθοδο μέτρησης, που μου είπε ότι το κάνουμε διά 7, άρα για να το συγκρίνουμε με την προηγούμενη, ήταν 2,04. Αυτό μου λέει δε συνάδει. Όσο κι αν έγιναν σε διαφορετικά εργαστήρια, έχουν πολύ μεγάλη απόκλιση για να είναι όντως έτσι. Και μου είπε ότι δε στέκει η ΑΜΗ να ανέβηκε. Που εγώ νόμιζα ότι ανέβηκε με τη διατροφή που πρόσεχα, αλλά αυτή μου λέει ότι αυτό δε γίνεται. Προφανώς τώρα θα ξαναμετρήσουμε την ΑΜΗ για να δούμε πού είμαστε. 

Βγήκα από το ιατρείο χίλια κομμάτια. Τόσο μουδιασμένη, μπερδεμένη, αποκαρδιωμένη... Ξέρω ότι δεν αντιστοιχεί. Αλλά προφανώς είναι συσσωρευτικό. Και μπερδεύομαι που δεν ξέρω τι να πιστέψω, ποιο γιατρό. Είμαι θυμωμένη που ο καθένας κοιτάει την ειδικότητά του και ως εκεί φτάνει, είμαι θυμωμένη που δεν μου έχουν δώσει μια κατεύθυνση και ψάχνω μόνη μου με ό,τι μαθαίνω από εσάς, λες και είναι δική μας δουλειά. Σας ευχαριστώ βαθύτατα για όλες τις γνώσεις, τη στήριξη, για όλα. Είμαι πολύ ευγνώμων που σας συνάντησα. Να είστε καλά κορίτσια... Εύχομαι να τα καταφέρουμε όλες όσο πιο εύκολα γίνεται από εδώ και πέρα. 

Όσες φορές έκανα προλακτινη είτε με τη γυναικολογο είτε με τον εξωσωματικο οι οδηγίες ηταν 2,3 ώρες μετά το ξύπνημα σε κατάσταση ζεν...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 53 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, το θυμάμαι, μου το έχεις ξαναπεί! Δε μου έγραψε όμως ρυθμό προλακτίνης, πάρα μόνο προλακτίνη. Και εννοείται ότι θα ανέβει από το άγχος μου μόνο και μόνο επειδή δεν θα πρέπει να αγχώνομαι, χαχα! Καμπύλη ινσουλίνης δε μου ανέφερε καν, καμπύλη ζαχάρου μου είπε να κάνω, είναι το ίδιο??? 

Είναι διαφορετικές καμπύλες 

1 ώρα πρίν, happiness79 είπε:

Εγώ δεν έκανα εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο με την ωορρηξία. Επίσης ήμουν με Cyclacur που νομίζω ότι καταστέλλει την ωορρηξία, οπότε μου ρύθμιζε τις μέρες τεχνητά με τα cyclacur. 

Οκ...ναι...Οποτε δεν ηταν φκ...Εγω αναγκαστικά πάω με κατεψυγμενα σε επομενο κυκλο...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Pagotoula είπε:

σιλβυ μου τι τιμες ινσουλινης ειχες στην καμπυλη;

καμπύλη ινσουλίνης 

0’ —-15,69

60’—146,40

120’—62,28 μIU/ml

εσυ έχεις κάνει ; Αυτά πριν 2 χρόνια 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...