Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Με το καλό η επόμενη ετ κοπέλα μου! Εύχομαι να είναι η τυχερή σου και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Σκέφτεσαι να βάλεις 3? Τι ηλικία έχεις?

Να ρωτήσω κατι;ηταν θετικη μαι σήμερα κατέβηκε στο 4 βιοχημική. Περιμένω να αδιαθετησω σωστα; πρέπει να κανω μετα υστερεσκοπηση μονο σ περίπτωση που θελω να προχωρήσω ξανα σε εξωσωματικη; 

• Λυπημένη/-ος 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Chrisi21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Έχει κάνει κάποια από εσάς, προεμφυτευτικό;

Έχετε εμπειρία επί του θέματος ή έχετε ακούσει κάποια να έχει αποτυχία μετά από προεμφυτευτικό;

Σας ευχαριστώ κορίτσια…είμαι στην εβδομάδα ωοληψίας , δεύτερου κύκλου και ανησυχώ πολύ.

Έκανα 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορές (1 κύκλος) και είμαι σε φοβερή αγωνία.

Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ με το PGT όλα πάνε καλά.Η ηλικία μου (40) είναι γia PGT(όπως λέει ο γιατρός)

Αν έχει κάποια από εσάς εμπειρία ή γενικά ξέρει κάτι για τον προεμφυτευτικό, θα το εκτιμούσα γιατί το άγχος μου είναι μεγάλο.

Ευχαριστώ πολύ

Εχω κανει προεμφυτευτικο οτι απορία εχεις ρωτάμε. Εμεις βάλαμε δυο υγιή που ειχαμε, αλλα μονο ο μικρός μου εμφυτεύτηκε.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Οσες κανατε εμβρυομεταφορα σε εντελως φυσικό κύκλο,πως ακριβώς εγινε; Με έλεγχο της lh ωστε να δειτε ποτε κανει την αιχμη της και μετα εμβρυομεταφορα οταν έπρεπε ή κανατε και οβιτρελ; Επισης εχει κανει καποια το ερα σε φυσικό κύκλο; Εκει κανατε οβιτρελ;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

22 minutes ago, Marina21 said:

Να ρωτήσω κατι;ηταν θετικη μαι σήμερα κατέβηκε στο 4 βιοχημική. Περιμένω να αδιαθετησω σωστα; πρέπει να κανω μετα υστερεσκοπηση μονο σ περίπτωση που θελω να προχωρήσω ξανα σε εξωσωματικη; 

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου..Νομίζω πλέον ότι σε όλες μας έχει συμβεί..υστεροσκοπηση γιατί να κανεις;

θα αδιαθετήσεις σε μερικές ημέρες ναι, εύχομαι όλα καλά στο μέλλον!!

7 minutes ago, winspert said:

Οσες κανατε εμβρυομεταφορα σε εντελως φυσικό κύκλο,πως ακριβώς εγινε; Με έλεγχο της lh ωστε να δειτε ποτε κανει την αιχμη της και μετα εμβρυομεταφορα οταν έπρεπε ή κανατε και οβιτρελ; Επισης εχει κανει καποια το ερα σε φυσικό κύκλο; Εκει κανατε οβιτρελ;

εγω οσες φορες πηγα με φυσικό εκανα παντα οβιτρελ. η @Troia νομιζω δεν εκανε ουτε οβιτρελ.ποτε πας για ωοληψια;

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

πρίν από 9 λεπτά , mominthemaking είπε:

εγω οσες φορες πηγα με φυσικό εκανα παντα οβιτρελ. η @Troia νομιζω δεν εκανε ουτε οβιτρελ.ποτε πας για ωοληψια;

Θα παω μαλλον Δευτέρα για ωοληψια και υστεροσκοπηση...Απλα με εχει πιασει το αγχος οτι για εμβρυομεταφορα θα πεσω τελος της Μ.Εβδομαδας και δεν θα προλαβω...Και δεν ξερω αν γίνεται φυσικός με οβιτρελ...Επειδη το ερα το έκανα χωρίς οβιτρελ,με αλλο γιατρό,δεν ξερω αν γίνεται... Γιατί αν γίνεται ειναι λιγο καπως ελεγχόμενο...αλλιως θα πρέπει να περιμένουμε την αιχμή της lh...Δυσκολο αυτο... @Troia, μήπως μπορεις να με βοηθησεις;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

5 ώρες πρίν, Chrisi21 είπε:

Καλημέρα Κλεοπάτρα!

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Γενικά ήθελα να ξέρω την εμπειρία σου.

Όπως έγραψα, είμαι 40, στον προηγούμενο κύκλο έίχα 15 έμβρυα και 6 βλαστοκύστες που  δυστυχώς δεν προχώρησαν.

Και θα ήθελα να μάθω, πώς είναι η όλη εμπειρία, αν είχες δυσκολία στο να βρεις τα έμβρυα…

Γενικά πράγματα.

Το άγχος είναι πολύ…αλλά θα τα καταφέρουμε

Λοιπον, εγω ειμαι 35 με 3 αποτυχημενες ετ στην πλατη. Οπως εχω ξανα πει ειμασταν θεωρητικα μια ευκολη περιπτωση γτ ειχαμε ως προβλημα μονο την ολιγοσπερμια του συζηγου.

Οποτε μας προτεινε ο τωρινος γιατρος μας τον προεμφυτευτικο.

So far, so good θα δειξει η πορεια πως θα μας παει.

Το μεγαλο ρισκο φαινεται να ειναι η απωλεια τον εμβρυα γτ πρεπει να φτασουν στο σταδιο της βλαστοκυστης κ εκει να παρει γενετικο υλικο ο εμβρυολογος να το στειλει για ελεγχο , να παρεις απαντηση αν ειναι οκ τα εμρβυακια σου και στην 6η πια μερα να γινει η ετ. Υπαρχουν αρκετες γκριζες ζωνες, τι εννοω

Μπορει να στειλεις 6 βλαστοκυστες και να ειναι καλη μονο μια για ετ, μπορει να σταλει γενετικο υλικο απο τις βλαστοκυστες στο εργαστηριο αλλα να μην ειναι αρκετο και να χρειαστει να γινει καινουργια ληψη υλικου κ εκ νεου εξεταση. Εμας μας εκατσε καλα κ δεν ειχαμε τετοια αλλα σε γνωστη μου ετυχε, το ιδιο εργαστηριο  με ιδιο γιατρο κτλ, οποτε ωφειλω να στο πω κ αυτο. 

Αν θες το δικο μου πιστευω , εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερο να κανει κανεις τον προεμφυτευτικο κ να μην κανει μια ετ χωρις να εχεις το οκ οτι προκειται για καλα χρωμοσωματικα. Γτ ενα εμβρυο θεωρειτε αριστο μορφολογικα γτ ειναι διαυγες, εχει εξαιρετη διαιρεση κυτταρων, δεν εχει εξωγκωματα κτλ κτλ αλλα δεν ειναι βεβαιο οτι ειναι κ χρωμοσωματικα αριστο. Τωρα , υπαρχει κ η αλλη πλευρα ομως που λεει το οτι ενα εμβρυο οταν δε φτανει στο σταδιο της βλαστοκυστης δεν ειναι βεβαιο οτι δεν ηταν αριστο κ οτι αν γινοταν ετ στην 3η μερα δεν θα ειχε εξελιχθει κ σε ενα υγειες παιδι.

Θελει ψαξιματακι, ελπιζω να μη σε μπερδεψα παραπανω

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, luna79 said:

Καλησπέρα κορίτσια έχει κάποια απο εσάς γιατρό τον Σφακιανούδη να ρωτήσω κάποια πράγματα που θέλω; Ευχαριστώ

Και μένα μπορείς να με ρωτήσεις ότι θες. 

eardp2.png

5 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, για το κόστος ηθελα να ρωτησω, μου ειπε ο γιατροσ οτι ειναι 400ε ανα εμβρυο συν 1000ε η επεξεργασία ισχύει? δεν ηταν και πολυ υπερ λόγω οτι ταλαιπωρούνται τα εμβρυα και κοστίζει οσο μια ετ...

Παει αναλογα με το ποσες βλαστοκυστες θα δωσεις προς ελεγχο, οσο πιο πολλες τοσο καλυτερα οικονομικα σε παει. Εγω θα σου πω ενδεικτικα υπολογιζε ενα μ.ο 350€/ βλαστοκυστη. Δε δινεις κατι εξτρα.

Εχει γριζα σημεια οπως ειπα  ,εγω το σκεφτομαι ως εξης πανω σε αυτο που λες.

Εμεις ειχαμε 6 βλαστοκυστες ολες το ιδιο μορφολογικα ΑΑ θεωριτικα θα καναμε 3 ετ. Αν αναλογιστω εγω οτι θα μπορουσε να κανω 1 με 2 αποτυχημενες ετ μιας κ τα 3 εξ αυτων ειχαν χρωμοσωματικα προβληματα θα εχανα οικονομικα κ θα ειχα κ μεγαλο ψυχολογικο κ συναισθηματικο κοστος κυριως.

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Kleopatra87 είπε:

Παει αναλογα με το ποσες βλαστοκυστες θα δωσεις προς ελεγχο, οσο πιο πολλες τοσο καλυτερα οικονομικα σε παει. Εγω θα σου πω ενδεικτικα υπολογιζε ενα μ.ο 350€/ βλαστοκυστη. Δε δινεις κατι εξτρα.

Εχει γριζα σημεια οπως ειπα  ,εγω το σκεφτομαι ως εξης πανω σε αυτο που λες.

Εμεις ειχαμε 6 βλαστοκυστες ολες το ιδιο μορφολογικα ΑΑ θεωριτικα θα καναμε 3 ετ. Αν αναλογιστω εγω οτι θα μπορουσε να κανω 1 με 2 αποτυχημενες ετ μιας κ τα 3 εξ αυτων ειχαν χρωμοσωματικα προβληματα θα εχανα οικονομικα κ θα ειχα κ μεγαλο ψυχολογικο κ συναισθηματικο κοστος κυριως.

ναι και γω αυτο δεν αντεχω το ψυχολογικο και να παιρνεις προγεστερονη +οιστρογονα +αντιπηκτικεσ ίσως και τζαμπα και ειδικα μετα απο 3 ετ
αν εχει καποια κοπελα εμπειρια απο προεμφ με το σφ να μ εξηγησει το κοστος κ σε πμ
γιατι μ ειπε ανεξαρτητα απο το κοστος καθε εμβρυου ειναι συν 1000ε η διδικασια
εμεισ απο διεγερση βγαζουμε 2 βλαστο , το ίδιο βγαλαμε κ απο 2 φυσικους
δεν εχουμε κ ποσοτητα :cry:

• Λυπημένη/-ος 2

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Εγω σε φυσικό που εκανα ΕΤ παρακολουθήσαμε την lh.και μετρήσαμε 5 μερες τα βαλαμε κ μετα την ετ ξεκινησα προγεστερονη μονο κολπική κρινον .. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...