Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

4 minutes ago, ksvolimi said:

Καλημερα κοριτσια.. ειπαν να δωσω το παρον κι εγω περασαν σχεδον εικοσι μερες απο την απόξεση δεν καταφέρουμε να ακούσουμε καρδια στην 9η εβδομαδα εκανα την απόξεση τωρα ειμαι στη φαση που παιρνω καφε σικλακουρ σημερα τελευταια μερα για την ακρίβεια και περιμενω να αδιαθετήσω μετα θα προχωρησουμε λογικα μετά το πασχα.. να μεταφερω τα 2 η και 3 που εχω .. ελπιζω να μαι τυχερη αυτη τη φορα και να προχωρησει..

Με το καλό η επόμενη ετ κοπέλα μου! Εύχομαι να είναι η τυχερή σου και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Σκέφτεσαι να βάλεις 3? Τι ηλικία έχεις?

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Pagotoula είπε:

παιζει ρολο κι η ηλικια μας, οταν περναμε τα 35 χρονο το χρονο φθηνει η ποιοτητα και των δικων μας ωαριων.. αυτο μου το χουν πει ολοι οσοι εχω δει εως τωρα. αλλο να εισαι πριν τα 30, αλλο 30 με 35, αλλο 35 με 39 κι αλλο μετεπειτα. ειπαμε δεν τα χρεωνουμε ολα στα ωαρια, αλλα οσο να πεις, πολλα εξαρτονται κι απο αυτα.

Μα εννοείται ότι τα ρίχνω στα ωάριά μου. Αυτά ευθύνονται κατά κύριο λόγο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Με το καλό η επόμενη ετ κοπέλα μου! Εύχομαι να είναι η τυχερή σου και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Σκέφτεσαι να βάλεις 3? Τι ηλικία έχεις?

41 ναι εχω τρια π λεω να τα βαλω και τα τρια εχω εναποθέσει τις ελπίδες μου σε αυτα..μακαρι γιατι η αληθεια ειναι οτι κατι ωρες με πιανει απογοήτευση τα χω ψαξει κ ολα τι αλλο να κάνω πια…

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλημερα κοριτσια.. ειπαν να δωσω το παρον κι εγω περασαν σχεδον εικοσι μερες απο την απόξεση δεν καταφέρουμε να ακούσουμε καρδια στην 9η εβδομαδα εκανα την απόξεση τωρα ειμαι στη φαση που παιρνω καφε σικλακουρ σημερα τελευταια μερα για την ακρίβεια και περιμενω να αδιαθετήσω μετα θα προχωρησουμε λογικα μετά το πασχα.. να μεταφερω τα 2 η και 3 που εχω .. ελπιζω να μαι τυχερη αυτη τη φορα και να προχωρησει..

αντε να ερθει η κοκκινομουρα να προχωρήσεις παρακάτω... άρα ουσιαστικά το υπολογίζετε στον επόμενο κύκλο σου ε? έμενα πάντως για αυτή τη μεταφορά μου είχαν πει απο το εμβρυολογικό αν προχωρούσε το 3ο να βαζαμε 3 λογω προηγούμενων αποτυχιών, ετων 38.. αλλά ευτυχώς δεν μπήκαμε σ αυτό το δίλημμα γιατί δεν προχώρησε το 3ο...σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου

πρίν από 3 λεπτά , silvy22 είπε:

αντε να ερθει η κοκκινομουρα να προχωρήσεις παρακάτω... άρα ουσιαστικά το υπολογίζετε στον επόμενο κύκλο σου ε? έμενα πάντως για αυτή τη μεταφορά μου είχαν πει απο το εμβρυολογικό αν προχωρούσε το 3ο να βαζαμε 3 λογω προηγούμενων αποτυχιών, ετων 38.. αλλά ευτυχώς δεν μπήκαμε σ αυτό το δίλημμα γιατί δεν προχώρησε το 3ο...σου εύχομαι να είναι η τυχερή σου

Ναι θα προχωρησω στην ουσια στον μεθεπόμενο γιατι θα κανω καταστολή αυτη τη φορα αρα την 21 μερα θα ξεκινησω αρβεκαπ ξανα αδιαθετω και μετα κανω ΕΤ υπολογιζω στις 26-28 απριλη..μακαρι να παει καλα..δε θελω να σκεφτομαι το μετα αν δε παει καλα πρεπει να παει καλα αυτη τη φορα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ναι θα προχωρησω στην ουσια στον μεθεπόμενο γιατι θα κανω καταστολή αυτη τη φορα αρα την 21 μερα θα ξεκινησω αρβεκαπ ξανα αδιαθετω και μετα κανω ΕΤ υπολογιζω στις 26-28 απριλη..μακαρι να παει καλα..δε θελω να σκεφτομαι το μετα αν δε παει καλα πρεπει να παει καλα αυτη τη φορα! 

ωραια, βαλε πιο μικρούς στόχους , πρώτα να πετύχει η εμφύτευση ....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , ksvolimi είπε:

Άρα μακρύ πρωτόκολλο; Το εχεις ξανά δοκιμάσει;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 9 λεπτά , ksvolimi είπε:

Επειδη κι εγω πρωτη φορα κανω μακρυ και ειμαι στη φαση της καταστολης,θες να μου πεις γιατι σου προτεινε αυτο?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , despina. είπε:

Επειδη κι εγω πρωτη φορα κανω μακρυ και ειμαι στη φαση της καταστολης,θες να μου πεις γιατι σου προτεινε αυτο?

εγώ το είχα κάνει στη 2η προσπάθεια, ο γιατρός μου το θεωρεί το χρυσό πρωτόκολλο, κατά 90% ξεπερνάει τυχόν πρόβλημα ενδομητρίωσης

• Μου αρέσει 2

40 minutes ago, Pagotoula said:

παιζει ρολο κι η ηλικια μας, οταν περναμε τα 35 χρονο το χρονο φθηνει η ποιοτητα και των δικων μας ωαριων.. αυτο μου το χουν πει ολοι οσοι εχω δει εως τωρα. αλλο να εισαι πριν τα 30, αλλο 30 με 35, αλλο 35 με 39 κι αλλο μετεπειτα. ειπαμε δεν τα χρεωνουμε ολα στα ωαρια, αλλα οσο να πεις, πολλα εξαρτονται κι απο αυτα.

παγωτακι πως πατε με την ερευνα? καταληξατε σε γιατρο/κλινικη? 

@νικηαντωνια81 οπως εχουμε πει, θελει υπομονη και επιμονη.. οσο αντεχει η καρδια και η τσεπη μας! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Άρα μακρύ πρωτόκολλο; Το εχεις ξανά δοκιμάσει;

Οχι ποτε! Εχω πετυχει  δυο  φορες  με φυσικό κυκλο και κατεψυγμένα ειπαμε να δοκιμάσουμε Και αυτο θεωρώντας οτι δεν εχει μεγαλη διαφορα κατα τα λεγόμενα του γιατρου .. για μα δουμε

πρίν από 19 λεπτά , despina. είπε:

Εχω πετυχει εμφύτευση με φυσικούς ωστοσο ειπαμε αυτη τη φορα να παμε με καταστολή ισως θελει να τα ελέγχει ολα ο ιδιος τι να πω

πρίν από 17 λεπτά , silvy22 είπε:

εγώ το είχα κάνει στη 2η προσπάθεια, ο γιατρός μου το θεωρεί το χρυσό πρωτόκολλο, κατά 90% ξεπερνάει τυχόν πρόβλημα ενδομητρίωσης

Ισως θεωρητικά ελέγχουν εντελως το κυκλο και το θεωρούν καλυτερο.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , playbunny είπε:

παγωτακι πως πατε με την ερευνα? καταληξατε σε γιατρο/κλινικη? 

@νικηαντωνια81 οπως εχουμε πει, θελει υπομονη και επιμονη.. οσο αντεχει η καρδια και η τσεπη μας! 

συνεχιζει η ερευνα κοριτσι μου…ειδαμε μακρ, κοντο.., γκαρα… κ σερουμ… εχουμε αλλα δυο ρβ. κι ιδωμεν.. μεχρι τελος του μηνα ελπιζω να αποθηλασω κι ιδανικα θα θελα ιουνη ιουλη να περασω επιτροπη.. οποτε πιστευω μες στον απριλη να καταληξουμε..για να μαζεψουμε μετα κ τα δικαιολογητικα κλπ..

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, Σ-1994 είπε:

Καλησπερα και εγώ χειροτερεύα προς την ωοληψια αλλά ακόμη αυτό δεν είναι τίποτα δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μου θυμίζεις την περίπτωση μου που ήμουν και εγώ μόνο στο κρεβάτι τις τελευταίες μέρες , την ημέρα της ωοληψιας θα είσαι καλά αλλά μετά από λίγες μέρες είναι που σκάει η πραγματική υπερδιέγερση μακρυά από ηλεκτρολύτες και πολύ νερό γιατί μαζεύεις ελεύθερο υγρό στον οργανισμό σου και το κανείς πολύ χειρότερο ! Όσο για ετ μην υπολογίζεις πολύ δύσκολα, επικεντρωσου στην υγεία σου για τώρα και μιλα  με τον γιατρό σου είναι επικίνδυνο και μπορεί να ξεφύγει  αν αφεθεί . Εγώ έγινα εντελώς χάλια κατέληξα στα επείγοντα μετά από 10 μέρες από την ωοληψια  ,παρα του ότι είχα αρχίσει δυο ενεσεις ανταγωνιστή την μέρα για να καλμαρω  και πάλι τίποτα ,γιατί αμέσως μετά την ωοληψια  άρχισα τα φάρμακα τις ετ ! Εμένα μου πήραν 32 και είχαν δει 15 όπως εσένα 30 ώριμα στον οργανισμό μου γινόταν πάρτι ορμονών … η μάλλον κόλαση ! Περίοδος άργησε πολύ να μου έρθει δεν θυμάμαι ποσο έκανε αλλά πολύ !!

Λογικά για να έπαθες όλα αυτά πήγες κατευθείαν για εμβρυομεταφορα κ λογικά έκανες κ οβιτρελ . . . Για να αποφύγεις τα χειροτερα κάνεις arvekap κ περιμένεις τον επόμενο κύκλο.  .  .  Τελικά μου πήραν 20 τα οποία θα δούμε την Κυριακή ποσα θα φτάσουν βλαστοκυστες κ θα κάνουμε ετοιμασία ενδομητριου για τον επόμενο κύκλο.  .  . Καλή επιτυχία εύχομαι σ όλες τις κοπέλες!!!

• Μου αρέσει 5

31 minutes ago, Pagotoula said:

συνεχιζει η ερευνα κοριτσι μου…ειδαμε μακρ, κοντο.., γκαρα… κ σερουμ… εχουμε αλλα δυο ρβ. κι ιδωμεν.. μεχρι τελος του μηνα ελπιζω να αποθηλασω κι ιδανικα θα θελα ιουνη ιουλη να περασω επιτροπη.. οποτε πιστευω μες στον απριλη να καταληξουμε..για να μαζεψουμε μετα κ τα δικαιολογητικα κλπ..

μια χαρα το εχετε σκεφτει χρονικα. θα περιμενουμε νεοτερα κι ευχομαι να βρειτε την σωστη συνεργασια για εσας συντομα! :wub:

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Pagotoula said:

Σίγουρα, έχει να κάνει η ηλικία . Νομίζω όμως οτι είναι μόνο το 50% της εξίσωσης.

Ομως είναι και γενετικό . Εγώ με τον σύζυγο είμασε "μεγάλοι", δηλαδή 38 + 49, και ωάρια/σπερμα πήγαν άψογα , πιο άψογα δεν γινόταν, εαν και έβγαλα μόνο 10 αυγουλάκια.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...