Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , N.Angel είπε:

Γεια σου Chrisi21! 
Εγω εχω κανει προεμφυτευτικο αρχικα για γονιδιο κ μετα ελεγχθηκαν για χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Ειχα 3 εμβρυα το ενα ειχε το γονιδιο μου, το αλλο ειχε χρωμ ανωμαλιες οποτε εβαλα το τελευταιο που μου ειχε μεινει κ ηταν καθαρο απο ολα.
Δυστυχως δεν ειχε καλη εκβαση, απεβαλα κ φαντασου ουτε καρδουλα δεν προλαβα να ακουσω…καταλαβαινεις δεν την περιμενα αυτη την αποτυχια αφου λεω εχω ελεγμενο εμβρυο! Κ εγω τοτε εψαχνα σαν τρελη να βρω πληροφοριες αλλα σε ελληνικα site δεν υπηρχε τπτ μονο σε ξενα.
Τι μου ειπαν λοιπον οι γιατροι κ οι γενετιστες! Οτι την στιγμη που ελεχγονται τα εμβρυα ειναι καθαρα αλλα αργοτερα μεσα στην μητρα δεν ξερουμε τι μπορει να παρουσιασει στις επομενες διαιρεσεις..δεν ξερω αν ημουν τοσο ατυχη η ειναι κατι που συμβαινει αρκετες φορες…

Το εχω παντως μεγαλη απορια ποσο συχνα συμβαινει κ ηλικια τοτε ειχα 36,5 τωρα πλεον 38. 

Σε ευχαριστώ πολύ Angel , για τις χρήσιμες πληροφορίες.

Είχες κάνει, πριν τον προεμφυτευτικό, όλες τις εξετάσεις;

Εννοώ καρυότυπο, υστεροσκόπηση και όλες σε έβγαζαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 minutes ago, Chrisi21 said:

Εννοώ καρυότυπο, υστεροσκόπηση και όλες σε έβγαζαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα;

Δυστυχώς ο Προεμφυτευτικος δεν προλαμβάνει τα πάντα. Ανατομικές ανωμαλίες και κάποιες αποβολες προκαλούνται κι από αλλα αιτία στην πορεια πχ σάκχαρο θυρεοειδής θρομβοφιλια κλπ

ειναι όμως μια καλή αρχή γιατί ξέρεις ότι τουλαχιστον ένα ποσοστό είναι καλυμμένο…

xu6xp2.png

15 minutes ago, Chrisi21 said:

11 minutes ago, mominthemaking said:

Δυστυχώς ο Προεμφυτευτικος δεν προλαμβάνει τα πάντα. Ανατομικές ανωμαλίες και κάποιες αποβολες προκαλούνται κι από αλλα αιτία στην πορεια πχ σάκχαρο θυρεοειδής θρομβοφιλια κλπ

ειναι όμως μια καλή αρχή γιατί ξέρεις ότι τουλαχιστον ένα ποσοστό είναι καλυμμένο…

Ειχα κανει πολλες εξετασεις! Κ θρομβοφιλιας, ανοσολογικες, για θυροειδη κ καρυοτυπο κ των δυο(τον απλο που κανουν) κ το σπερμα ειχαμε ελεγξει ενδελεχως! Υστεροσκοπηση εκανα εκ των υστερων γιατι εκανα σαλπιγγογραφια κ εδειξε κατι το οποιο ηταν υπολειμματα εμβρυου, ενω ειχα αποβαλει κ στον υπερηχο δεν φαινοταν τπτ..εντελει διαπιστωσα οτι εχω κ μια σαλπιγγα κλειστη! Ειναι θεμα τυχης πολλες φορες δυστυχως! 

15 minutes ago, Chrisi21 said:

Εσυ μιας κ ειχες 6 βλαστοκυστες που ειναι πολυ καλος αριθμος κ δεν επιασε καμια, να κανεις ,τουλαχιστον να βαλεις αυτες που εχουν προοπτικη! Τι ποιοτητες ειχαν οι βλαστοκυστες σου; Απο εξετασεις φανταζομαι εχεις κανει διαφορες..

Κορίτσια...ερωτηση....Με Η1Ν1 γίνεται ωοληψια; Δεν εχω ,αλλα εχει μια συνάδελφος και εχθες ήμασταν μαζι και ανησυχω πως θα εξελιχθει και αν εχει προλαβει να με κολλησει... 

• Μπερδεμένη/-ος 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 21 λεπτά , N.Angel είπε:

Ειχα κανει πολλες εξετασεις! Κ θρομβοφιλιας, ανοσολογικες, για θυροειδη κ καρυοτυπο κ των δυο(τον απλο που κανουν) κ το σπερμα ειχαμε ελεγξει ενδελεχως! Υστεροσκοπηση εκανα εκ των υστερων γιατι εκανα σαλπιγγογραφια κ εδειξε κατι το οποιο ηταν υπολειμματα εμβρυου, ενω ειχα αποβαλει κ στον υπερηχο δεν φαινοταν τπτ..εντελει διαπιστωσα οτι εχω κ μια σαλπιγγα κλειστη! Ειναι θεμα τυχης πολλες φορες δυστυχως! 

Εσυ μιας κ ειχες 6 βλαστοκυστες που ειναι πολυ καλος αριθμος κ δεν επιασε καμια, να κανεις ,τουλαχιστον να βαλεις αυτες που εχουν προοπτικη! Τι ποιοτητες ειχαν οι βλαστοκυστες σου; Απο εξετασεις φανταζομαι εχεις κανει διαφορες..

Εγώ είχα τις 6 βλαστοκύστες, που οι 4 ήταν ΑΑ και οι δυο τελευταίες ήταν ΑΒ.

Τώρα ξεκίνησα τον νέο κύκλο, ο γιατρός μου έκανε κι άλλες εξετάσεις, που βγήκαν καλές.

Μου είπες για υστεροσκόπιση, για να δει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Ο άντρας μου έκανε ξανά σπερμογράφημα και DFI, για το DNA και ήταν όλα καλά.

Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το χασιμότο, που έχω.Αλλά το ελέγχω με χαπάκια.

Η TSH μου είναι στο 1,8.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Τον γιατρό το είδα αισιόδοξο για αυτή την φορα, αν και απόρρησε πώς δεν έπιασε την προηγούμενη φορά η εξωσωματική, γιατί όλα δείχνουν πολύ καλά.Έχω και ένα παιδί, 15 χρονών, αλλά μάλλον το σώμα μου ´ξέχασέ πώς να είναι έγκυος.

Ο γιατρός Μου λέει, τώρα θα πάμε ακόμα πιο δυνατά, με υστεροσκόπηση και PGT, αλλά δεν ξέρω..είμαι λίγο αγχωμένη και στεναχωρημένη που δεν έπιασαν τα άλλα έμβρυα.

Έψαξα τόσο πολύ για τον προεμφυτευτικό και μόνο πληροφορίες και διάφορα διαγράμματα γράφουν.

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια...ερωτηση....Με Η1Ν1 γίνεται ωοληψια; Δεν εχω ,αλλα εχει μια συνάδελφος και εχθες ήμασταν μαζι και ανησυχω πως θα εξελιχθει και αν εχει προλαβει να με κολλησει... 

πωπω σαρωνει αυτός ο ιός... αν έχεις πυρετό δεν θα μπορείς να κάνεις ωοληψία, σε θερμομετρούν στην είσοδο κιόλας... και γενικά αν είσαι άρρωστη πχ βήχα κακουχία θα επιβαρύνεις πολύ τον οργανισμό σου με τη νάρκωση, κ μπορεί να κολλήσουν κ άλλα άτομα.. τώρα άμα έχεις ένα συνάχι δεν νομίζω έχεις θέμα... ελπίζω να μην κόλλησες .. 

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

πωπω σαρωνει αυτός ο ιός... αν έχεις πυρετό δεν θα μπορείς να κάνεις ωοληψία, σε θερμομετρούν στην είσοδο κιόλας... και γενικά αν είσαι άρρωστη πχ βήχα κακουχία θα επιβαρύνεις πολύ τον οργανισμό σου με τη νάρκωση, κ μπορεί να κολλήσουν κ άλλα άτομα.. τώρα άμα έχεις ένα συνάχι δεν νομίζω έχεις θέμα... ελπίζω να μην κόλλησες .. 

Αχ Παναγία μου...μακαρι...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, N.Angel είπε:

Γεια σου Chrisi21! 
Εγω εχω κανει προεμφυτευτικο αρχικα για γονιδιο κ μετα ελεγχθηκαν για χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Ειχα 3 εμβρυα το ενα ειχε το γονιδιο μου, το αλλο ειχε χρωμ ανωμαλιες οποτε εβαλα το τελευταιο που μου ειχε μεινει κ ηταν καθαρο απο ολα.
Δυστυχως δεν ειχε καλη εκβαση, απεβαλα κ φαντασου ουτε καρδουλα δεν προλαβα να ακουσω…καταλαβαινεις δεν την περιμενα αυτη την αποτυχια αφου λεω εχω ελεγμενο εμβρυο! Κ εγω τοτε εψαχνα σαν τρελη να βρω πληροφοριες αλλα σε ελληνικα site δεν υπηρχε τπτ μονο σε ξενα.
Τι μου ειπαν λοιπον οι γιατροι κ οι γενετιστες! Οτι την στιγμη που ελεχγονται τα εμβρυα ειναι καθαρα αλλα αργοτερα μεσα στην μητρα δεν ξερουμε τι μπορει να παρουσιασει στις επομενες διαιρεσεις..δεν ξερω αν ημουν τοσο ατυχη η ειναι κατι που συμβαινει αρκετες φορες…

Το εχω παντως μεγαλη απορια ποσο συχνα συμβαινει κ ηλικια τοτε ειχα 36,5 τωρα πλεον 38. 

Πολύ χρήσιμη πληροφορία σ ευχαριστούμε πολύ!

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

35 minutes ago, Chrisi21 said:

Τώρα ξεκίνησα τον νέο κύκλο, ο γιατρός μου έκανε κι άλλες εξετάσεις, που βγήκαν καλές.

Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το χασιμότο, που έχω.Αλλά το ελέγχω με χαπάκια.

Η TSH μου είναι στο 1,8.

Τον γιατρό το είδα αισιόδοξο για αυτή την φορα, αν και απόρρησε πώς δεν έπιασε την προηγούμενη φορά η εξωσωματική, γιατί όλα δείχνουν πολύ καλά.Έχω και ένα παιδί, 15 χρονών, αλλά μάλλον το σώμα μου ´ξέχασέ πώς να είναι έγκυος.

Ο γιατρός Μου λέει, τώρα θα πάμε ακόμα πιο δυνατά, με υστεροσκόπηση και PGT, αλλά δεν ξέρω..είμαι λίγο αγχωμένη και στεναχωρημένη που δεν έπιασαν τα άλλα έμβρυα.

Έψαξα τόσο πολύ για τον προεμφυτευτικό και μόνο πληροφορίες και διάφορα διαγράμματα γράφουν.

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Ειχες πολυ καλες ποιοτητες! Κ καποιες να ειχαν χρωμοσωματα δεν σημαινει πως δεν εμφυτευονται απλα μετα μπορει να εχεις αποβολη, μα ουτε μια ειναι περιεργο! Κ ο θυροειδης σου ειναι ρυθμισμενος κ αφου κανατε κ για σπερμα εξατασεις γενικα εισαι πολυ καλα..κ εγω θα προβληματιζομουν γιατι δεν γινεται καν εμφυτευση..να κανεις υστεροσκοπηση κ αν δεν εχεις κατι θα ειναι απλα διαγνωστικη, ειναι καλο να ξερεις πως ειναι η μητρα σου κ να αποκλεισεις κ αυτο. Τωρα οσον αφορα τον προεμφυτευτικο θα πας παλι πιο σιγουρη πιστευω..απλα σε ολα παιζει το οικονομικο..αν εχεις να τα διαθεσεις! Με το αγχος θα πηγαινουμε παντα αγκαζε ειδικα μετα απο πολλες αποτυχιες..

σου ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τελευταια κ τυχερη σου! 
Θα αναμενω νεα σου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , Chrisi21 είπε:

Η TSH μου είναι στο 1,8.

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Καλά κι εμένα έτσι μου έλεγε ο γιατρός μου.εχεις μείνει έγκυος εχεις γεννήσει όποτε θα είναι εύκολο. Μπαρούφες!!!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Chrisi21 είπε:

Η TSH μου είναι στο 1,8.

Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται να τα έχεις κάνει όλα και είχες πολύ καλές προοπτικές. Υπάρχει βέβαια πάντα και ο παράγοντας τύχη. Παράθυρο εμφύτευσης έχετε δει? Μήπως εκεί είναι το θέμα αν δεν έκανες εμφύτευση... Εμείς τώρα περιμένουμε απάντηση και γι' αυτό. Τι να σου πω, εύχομαι πραγματικά να ήταν μια ατυχία και την επόμενη φορά να σου πάνε όλα κατ' ευχήν! 

On 14/3/2022 at 12:25 ΜΜ, Heart 93 είπε:

Εγώ κορίτσια , πρώτη φορά τα παίρνω δεν ξέρω πολλά πράματα , για αυτό δεν μιλάω για να μην σας μπερδεύω...ο φαρμακοποιός μου είπε έτσι , και ο γιατρός μου είπε είναι τα ίδια...τώρα αν αντικαταστάθηκαν δεν μου το πε κανείς απ' τους δυο...πλήρωσα 7 και κάτι νομίζω...δεν μου το είχε γράψει ο γιατρός νόμιζε θα πάρω το κανονικό που κοστίζει πιο λίγο...θα μου το γράψει την επόμενη που θα πάω όμως...

Μιλησα με δυο φαρμακεια κ μου παν παντως οτι δεν ειναι σε ελλειψη.Μαλλον κυκλοφορουν κ στις δυο συσκευασιες κ προς το παρον μου παν οτι υπαρχει κ το κανονικο το φθηνο.

Οσες παιρνετε lecalcif ξερετε αν ειναι καλυτερες οι αμπουλες ή οι καψουλες;

Γιατι εκανε το λαθος η γραμματεας του γιατρου κ μου γραψε καψουλες που ειναι κ πανακριβες.Εχουν τα 3πλασια λεφτα κ δεν εχω καταλαβει το λογο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , N.Angel είπε:

Ειχες πολυ καλες ποιοτητες! Κ καποιες να ειχαν χρωμοσωματα δεν σημαινει πως δεν εμφυτευονται απλα μετα μπορει να εχεις αποβολη, μα ουτε μια ειναι περιεργο! Κ ο θυροειδης σου ειναι ρυθμισμενος κ αφου κανατε κ για σπερμα εξατασεις γενικα εισαι πολυ καλα..κ εγω θα προβληματιζομουν γιατι δεν γινεται καν εμφυτευση..να κανεις υστεροσκοπηση κ αν δεν εχεις κατι θα ειναι απλα διαγνωστικη, ειναι καλο να ξερεις πως ειναι η μητρα σου κ να αποκλεισεις κ αυτο. Τωρα οσον αφορα τον προεμφυτευτικο θα πας παλι πιο σιγουρη πιστευω..απλα σε ολα παιζει το οικονομικο..αν εχεις να τα διαθεσεις! Με το αγχος θα πηγαινουμε παντα αγκαζε ειδικα μετα απο πολλες αποτυχιες..

σου ευχομαι αυτη η φορα να ειναι η τελευταια κ τυχερη σου! 
Θα αναμενω νεα σου!

Στις δύο τελευταίες φορές, έμεινα έγκυος.

Η χοριακή μου είχε αύξηση, αλλά μετά από κάποιες μερούλες, ξανά έπεφτε.

Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να είναι χρωμοσομικό το πρόβλημα, γιατί όλες οι εξετάσεις είναι οκ.
Για αυτό πρότεινε προεμφυτευτικό.

Λέει, ότι έτσι θα δούμε πώς πάει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλά κι εμένα έτσι μου έλεγε ο γιατρός μου.εχεις μείνει έγκυος εχεις γεννήσει όποτε θα είναι εύκολο. Μπαρούφες!!!!!!!

παιζει ρολο κι η ηλικια μας, οταν περναμε τα 35 χρονο το χρονο φθηνει η ποιοτητα και των δικων μας ωαριων.. αυτο μου το χουν πει ολοι οσοι εχω δει εως τωρα. αλλο να εισαι πριν τα 30, αλλο 30 με 35, αλλο 35 με 39 κι αλλο μετεπειτα. ειπαμε δεν τα χρεωνουμε ολα στα ωαρια, αλλα οσο να πεις, πολλα εξαρτονται κι απο αυτα.

Καλημερα κοριτσια.. ειπαν να δωσω το παρον κι εγω περασαν σχεδον εικοσι μερες απο την απόξεση δεν καταφέρουμε να ακούσουμε καρδια στην 9η εβδομαδα εκανα την απόξεση τωρα ειμαι στη φαση που παιρνω καφε σικλακουρ σημερα τελευταια μερα για την ακρίβεια και περιμενω να αδιαθετήσω μετα θα προχωρησουμε λογικα μετά το πασχα.. να μεταφερω τα 2 η και 3 που εχω .. ελπιζω να μαι τυχερη αυτη τη φορα και να προχωρησει..

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...