Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Είναι τρεις!!! Ανέλπιστα καλά τα νέα σήμερα :wub:

3??? Ακόμα Καλύτερα... μπράβο ρε κορίτσια μου... μπράβο...άντε με το καλό όλες μας σιγά σιγά...Τα καλύτερα νέα ήταν αυτά σήμερα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, amelie77 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Την έκανα και βγήκε 70… πήγα με έμβρυα 3ης μέρας μετά απο 11 μέρες απο ΕΤ. Εχω συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω ηλικίας (44). Τους ενδιαφέρει ο διπλασιασμός και ο όχι τόσο η τιμή πάντως. Το λέω και για την Laky.. οπότε την Τετάρτη μου είπαν ξανά. Laky επιστημονικά στο λέω οτι την ζητάνε πάντα την χοριακή στις 14 μέρες απο την ωοληψία. 
Εύχομαι σε όλες μας θετικές χοριακές και διπλασιασμούς!! Με ένα υγιές μωρό! 

6 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ έχω χοριακη στις 17/3 τη Πέμπτη. Δε κρατηθηκα όμως κορίτσια κι αν και είναι πολύ νωρίς έκανα σήμερα μια και έδειξε 33!!!! Θέλω να πιστεύω πως έχω ελπίδες λοιπόν!!! Τη θετική σας ενέργεια σας παρακαλώ και τη προσευχή σας!!!!:wub:

Συγχαρητήρια κορίτσια μου! Όλα να πάνε καλά! Τι όμορφα νέα είναι αυτά!

Με το καλό να κρατήσετε στα χέρια σας γερά μωράκια!:x

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Pagor είπε:

3??? Ακόμα Καλύτερα... μπράβο ρε κορίτσια μου... μπράβο...άντε με το καλό όλες μας σιγά σιγά...Τα καλύτερα νέα ήταν αυτά σήμερα!!!

Και εγω βγηκα θετικη το σαββατο, αυριο ειναι η 2η που θα κανω. Βεβαια μ βγηκε χαμηλη 30 9η ημερα την εκανα. 

• Μου αρέσει 11

4 δηλαδή?? Τι γίνεται ρε παιδιά σήμερα? χαχα

53 minutes ago, Marina21 said:

Και εγω βγηκα θετικη το σαββατο, αυριο ειναι η 2η που θα κανω. Βεβαια μ βγηκε χαμηλη 30 9η ημερα την εκανα. 

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Δεν είναι και χαμηλή. Για 9η μέρα είναι καλή. Μην αγχώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε! Εύχομαι τριψήφια και σε σένα αύριο :wub:

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

7 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ έχω χοριακη στις 17/3 τη Πέμπτη. Δε κρατηθηκα όμως κορίτσια κι αν και είναι πολύ νωρίς έκανα σήμερα μια και έδειξε 33!!!! Θέλω να πιστεύω πως έχω ελπίδες λοιπόν!!! Τη θετική σας ενέργεια σας παρακαλώ και τη προσευχή σας!!!!:wub:

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!! Χαίρομαι τόσο πολύ!!! Στέλνω φουλ θετική ενέργεια!!! Όλα να πάνε καλά, όπως και πάνε δηλαδή!!! 

6 ώρες πρίν, amelie77 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Την έκανα και βγήκε 70… πήγα με έμβρυα 3ης μέρας μετά απο 11 μέρες απο ΕΤ. Εχω συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω ηλικίας (44). Τους ενδιαφέρει ο διπλασιασμός και ο όχι τόσο η τιμή πάντως. Το λέω και για την Laky.. οπότε την Τετάρτη μου είπαν ξανά. Laky επιστημονικά στο λέω οτι την ζητάνε πάντα την χοριακή στις 14 μέρες απο την ωοληψία. 
Εύχομαι σε όλες μας θετικές χοριακές και διπλασιασμούς!! Με ένα υγιές μωρό! 

Τι ωραία νέα! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι διπλασισμό και βάλε!!!

5 ώρες πρίν, Kleopatra87 είπε:

Καλησπερα σας κοριτσια κ καλη εβδομαδα να χουμε,

Ναι την εκανα, εκανα κ την επαναληπτικη σημερα ολα καλα.

Αλλα... ρε κοριτσια επειδη εχω και υποθ. Hashimoto εχει παει με την θετικη β-χοριακη  η tsh >9 ενω ηταν ρυθμισμενη στο 2 λιγο πριν ξεκινησω την προσπαθεια. Πριν λιγο γυρισα απο τον ενδοκρινολογο κ μ πε το περιμενα να ανεβει με την θετικη β-χοριακη αλλα εχει ανεβει πολυ. 

Οποτε ναι μεν ειμαι χαρουμενη για την θετικη εκβαση αλλα συγκρατημενη κ προβληματισμενη με το θυροειδη μου.

Ευχομαι να πανε για ολες μας καλα

Καλά, το ωραία νέα είναι αυτά σήμερα, πετάει το φόρουμ!!! Συγχαρητήρια και σε σένα κορίτσι μου και όλα να σου πηγαίνουν καλά! Θα τον ρυθμίσετε και τον θερεοειδή, τι στο καλό!!! 

1 ώρα πρίν, Marina21 είπε:

Ουάου!!! Καλά γίνεται χαμός!!! Πάρτυ!!! Συγχαρητήρια και σε σένα και εύχομαι πάντα μόνο ευχάριστα από εδώ και πέρα!!! Δεν πειράζει που ήταν λίγο χαμηλή, οι διπλασιασμοί μετράνε και σου τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!! Περιμένουμε τα νέα σου και αύριο! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!! Χαίρομαι τόσο πολύ!!! Στέλνω φουλ θετική ενέργεια!!! Όλα να πάνε καλά, όπως και πάνε δηλαδή!!! 

Τι ωραία νέα! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι διπλασισμό και βάλε!!!

Καλά, το ωραία νέα είναι αυτά σήμερα, πετάει το φόρουμ!!! Συγχαρητήρια και σε σένα κορίτσι μου και όλα να σου πηγαίνουν καλά! Θα τον ρυθμίσετε και τον θερεοειδή, τι στο καλό!!! 

Ουάου!!! Καλά γίνεται χαμός!!! Πάρτυ!!! Συγχαρητήρια και σε σένα και εύχομαι πάντα μόνο ευχάριστα από εδώ και πέρα!!! Δεν πειράζει που ήταν λίγο χαμηλή, οι διπλασιασμοί μετράνε και σου τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!! Περιμένουμε τα νέα σου και αύριο! 

Χιλια ευχαριστώ να εισαι καλα, με κανετε και νιώθω ομορφα. Ναι θα σας ενημερώσω!!! 

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Δεν είναι και χαμηλή. Για 9η μέρα είναι καλή. Μην αγχώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε! Εύχομαι τριψήφια και σε σένα αύριο :wub:

Ευχαριστώ πάρα πολύ ποσο όμορφα μ εκανες και ενιωσα. Να εισαι καλαααααα

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια!

Έχει κάνει κάποια από εσάς, προεμφυτευτικό;

Έχετε εμπειρία επί του θέματος ή έχετε ακούσει κάποια να έχει αποτυχία μετά από προεμφυτευτικό;

Σας ευχαριστώ κορίτσια…είμαι στην εβδομάδα ωοληψίας , δεύτερου κύκλου και ανησυχώ πολύ.

Έκανα 3 αποτυχημένες εμβρυομεταφορές (1 κύκλος) και είμαι σε φοβερή αγωνία.

Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ με το PGT όλα πάνε καλά.Η ηλικία μου (40) είναι γia PGT(όπως λέει ο γιατρός)

Αν έχει κάποια από εσάς εμπειρία ή γενικά ξέρει κάτι για τον προεμφυτευτικό, θα το εκτιμούσα γιατί το άγχος μου είναι μεγάλο.

Ευχαριστώ πολύ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Chrisi21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Έχετε εμπειρία επί του θέματος ή έχετε ακούσει κάποια να έχει αποτυχία μετά από προεμφυτευτικό;

Σας ευχαριστώ κορίτσια…είμαι στην εβδομάδα ωοληψίας , δεύτερου κύκλου και ανησυχώ πολύ.

Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ με το PGT όλα πάνε καλά.Η ηλικία μου (40) είναι γia PGT(όπως λέει ο γιατρός)

Αν έχει κάποια από εσάς εμπειρία ή γενικά ξέρει κάτι για τον προεμφυτευτικό, θα το εκτιμούσα γιατί το άγχος μου είναι μεγάλο.

Ευχαριστώ πολύ

Έχεις σκοπό να κάνεις προεμφυτευτικό στα νέα σου έμβρυα? Εγώ έκανα προεμφυτευτικό τώρα, μετά από 4 αποτυχημένες ετ (ετών 42 πλέον) και αναμένω τα αποτελέσματα με αγωνία... Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω για την ώρα. Θα εκτιμούσα όμως κι εγώ οποία σχετική απάντηση, ευχαριστώ! Σου εύχομαι να πάει πολύ πολύ καλά η ωοληψία σου, να έχεις πολλές γονιμοποιήσεις και υγιή έμβρυα που θα είναι τα παιδάκια σου! 

πρίν από 6 λεπτά , happiness79 είπε:

Έχεις σκοπό να κάνεις προεμφυτευτικό στα νέα σου έμβρυα? Εγώ έκανα προεμφυτευτικό τώρα, μετά από 4 αποτυχημένες ετ (ετών 42 πλέον) και αναμένω τα αποτελέσματα με αγωνία... Οπότε δεν μπορώ να σε διαφωτίσω για την ώρα. Θα εκτιμούσα όμως κι εγώ οποία σχετική απάντηση, ευχαριστώ! Σου εύχομαι να πάει πολύ πολύ καλά η ωοληψία σου, να έχεις πολλές γονιμοποιήσεις και υγιή έμβρυα που θα είναι τα παιδάκια σου! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Ελπίζω να μας πάει καλά ο προεμφυτευτικός και να έχουμε καλά αποτελέσματα.

Έψαξα στο διαδύκτιο για πληροφορίες ή για αποτυχημένες προσπάθειες.

Οι πληροφορίες πολλές αλλά για αποτυχίες δεν έχω διαβάσει πουθενά.

θα δούμε…πάντως μας εύχομαι καλά αποτελέσματα

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

4???? Μπράβο βρε κορίτσια..καλέ τα νέα όσο πάνε γίνονται καλύτερα... χαίρομαι πάρα πολύ... μπράβο ..χίλια μπράβο...μόνο ευτυχία σας αξίζει κ γρήγορα να ακολουθήσουν κ οι υπόλοιπες!!Καλούς διπλασιασμους...με υγεία κ ευτυχία να πάρετε αγκαλιά τους αγγελους σας!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Chrisi21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Ελπίζω να μας πάει καλά ο προεμφυτευτικός και να έχουμε καλά αποτελέσματα.

Έψαξα στο διαδύκτιο για πληροφορίες ή για αποτυχημένες προσπάθειες.

Οι πληροφορίες πολλές αλλά για αποτυχίες δεν έχω διαβάσει πουθενά.

θα δούμε…πάντως μας εύχομαι καλά αποτελέσματα

Καλη σου μερα,

Εκανα εγω προεμφυτευτικο κ τωρα βγηκε θετικη η β χοριακη.

Ρωτα με οτι θες

• Μου αρέσει 5

Καλημερα κοριτσια, εγω περιμενω την 2η β χοριακη σημερα. Το πρωι βγήκε θετικος ο αντρας μου εγω αρνητικη, αν συνεχισω και βγαίνω υποθέτω πως δν θα χρειαστεί να παρω κατι εγω ε; 

πρίν από 8 λεπτά , Kleopatra87 είπε:

Καλη σου μερα,

Ρωτα με οτι θες

Καλημέρα Κλεοπάτρα!

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.

Γενικά ήθελα να ξέρω την εμπειρία σου.

Όπως έγραψα, είμαι 40, στον προηγούμενο κύκλο έίχα 15 έμβρυα και 6 βλαστοκύστες που  δυστυχώς δεν προχώρησαν.

Και θα ήθελα να μάθω, πώς είναι η όλη εμπειρία, αν είχες δυσκολία στο να βρεις τα έμβρυα…

Γενικά πράγματα.

Το άγχος είναι πολύ…αλλά θα τα καταφέρουμε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Kleopatra87 είπε:

Καλη σου μερα,

Ρωτα με οτι θες

συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, για το κόστος ηθελα να ρωτησω, μου ειπε ο γιατροσ οτι ειναι 400ε ανα εμβρυο συν 1000ε η επεξεργασία ισχύει? δεν ηταν και πολυ υπερ λόγω οτι ταλαιπωρούνται τα εμβρυα και κοστίζει οσο μια ετ...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrisi21 said:

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ πολύ

Γεια σου Chrisi21! 
Εγω εχω κανει προεμφυτευτικο αρχικα για γονιδιο κ μετα ελεγχθηκαν για χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Ειχα 3 εμβρυα το ενα ειχε το γονιδιο μου, το αλλο ειχε χρωμ ανωμαλιες οποτε εβαλα το τελευταιο που μου ειχε μεινει κ ηταν καθαρο απο ολα.
Δυστυχως δεν ειχε καλη εκβαση, απεβαλα κ φαντασου ουτε καρδουλα δεν προλαβα να ακουσω…καταλαβαινεις δεν την περιμενα αυτη την αποτυχια αφου λεω εχω ελεγμενο εμβρυο! Κ εγω τοτε εψαχνα σαν τρελη να βρω πληροφοριες αλλα σε ελληνικα site δεν υπηρχε τπτ μονο σε ξενα.
Τι μου ειπαν λοιπον οι γιατροι κ οι γενετιστες! Οτι την στιγμη που ελεχγονται τα εμβρυα ειναι καθαρα αλλα αργοτερα μεσα στην μητρα δεν ξερουμε τι μπορει να παρουσιασει στις επομενες διαιρεσεις..δεν ξερω αν ημουν τοσο ατυχη η ειναι κατι που συμβαινει αρκετες φορες…

Το εχω παντως μεγαλη απορια ποσο συχνα συμβαινει κ ηλικια τοτε ειχα 36,5 τωρα πλεον 38. 

• Λυπημένη/-ος 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...