Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Ποια μέρα από ετ ήσουν γιατί δεν θυμάμαι? Με 3ης ή 5ης? Άντε επιτέλους και ένα θετικό να παίρνουμε θάρρος κ 'μείς  :)

Εβαλα τρίτης ημέρας και είμαι στην 11η ημέρα. Ξέρω πως δεν έπρεπε να την κάνω ακόμη. Αλλά δεν άντεξα. Προσευχηθείτε κορίτσια μου. Και βέβαια να πάρετε θάρρος. Όλες θα το πετύχουμε όταν είναι η καλύτερη στιγμή για εμάς!!!

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 minutes ago, Laky said:

Εβαλα τρίτης ημέρας και είμαι στην 11η ημέρα. Ξέρω πως δεν έπρεπε να την κάνω ακόμη. Αλλά δεν άντεξα. Προσευχηθείτε κορίτσια μου. Και βέβαια να πάρετε θάρρος. Όλες θα το πετύχουμε όταν είναι η καλύτερη στιγμή για εμάς!!!

Ναι, την έκανες οριακά, οπότε νομίζω η χοριακή σου είναι πολύ καλή!! Εύχομαι να είναι τριψήφια μεθαύριο!!!!

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι, την έκανες οριακά, οπότε νομίζω η χοριακή σου είναι πολύ καλή!! Εύχομαι να είναι τριψήφια μεθαύριο!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Σου εύχομαι ολόψυχα γρήγορα να κρατήσεις κι εσύ το αγγελούδι σου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ έχω χοριακη στις 17/3 τη Πέμπτη. Δε κρατηθηκα όμως κορίτσια κι αν και είναι πολύ νωρίς έκανα σήμερα μια και έδειξε 33!!!! Θέλω να πιστεύω πως έχω ελπίδες λοιπόν!!! Τη θετική σας ενέργεια σας παρακαλώ και τη προσευχή σας!!!!:wub:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Ειδες που απελπιζοσουν;?!; Με το καλοοο!!❤❤

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , amelie77 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Την έκανα και βγήκε 70… πήγα με έμβρυα 3ης μέρας μετά απο 11 μέρες απο ΕΤ. Εχω συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω ηλικίας (44). Τους ενδιαφέρει ο διπλασιασμός και ο όχι τόσο η τιμή πάντως. Το λέω και για την Laky.. οπότε την Τετάρτη μου είπαν ξανά. Laky επιστημονικά στο λέω οτι την ζητάνε πάντα την χοριακή στις 14 μέρες απο την ωοληψία. 
Εύχομαι σε όλες μας θετικές χοριακές και διπλασιασμούς!! Με ένα υγιές μωρό! 

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου! Τελεια νεα σημερα.. εχουμε 2 εγκυμοσυνες!:Ευχομαι πολλους πολλαπλασιασμους!!❤❤

• Μου αρέσει 4

44 minutes ago, amelie77 said:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Την έκανα και βγήκε 70… πήγα με έμβρυα 3ης μέρας μετά απο 11 μέρες απο ΕΤ. Εχω συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω ηλικίας (44). Τους ενδιαφέρει ο διπλασιασμός και ο όχι τόσο η τιμή πάντως. Το λέω και για την Laky.. οπότε την Τετάρτη μου είπαν ξανά. Laky επιστημονικά στο λέω οτι την ζητάνε πάντα την χοριακή στις 14 μέρες απο την ωοληψία. 

Συγχαρητήρια και σε σένα!! Δύο ωραία νέα σήμερα!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Ποια μέρα από ετ ήσουν γιατί δεν θυμάμαι? Με 3ης ή 5ης? Άντε επιτέλους και ένα θετικό να παίρνουμε θάρρος κ 'μείς  :)

@Kleopatra87 κι εσύ δεν ήταν να κάνεις χοριακή το Σάββατο, αν δεν κάνω λάθος??

Καλησπερα σας κοριτσια κ καλη εβδομαδα να χουμε,

Ναι την εκανα, εκανα κ την επαναληπτικη σημερα ολα καλα.

Αλλα... ρε κοριτσια επειδη εχω και υποθ. Hashimoto εχει παει με την θετικη β-χοριακη  η tsh >9 ενω ηταν ρυθμισμενη στο 2 λιγο πριν ξεκινησω την προσπαθεια. Πριν λιγο γυρισα απο τον ενδοκρινολογο κ μ πε το περιμενα να ανεβει με την θετικη β-χοριακη αλλα εχει ανεβει πολυ. 

Οποτε ναι μεν ειμαι χαρουμενη για την θετικη εκβαση αλλα συγκρατημενη κ προβληματισμενη με το θυροειδη μου.

Ευχομαι να πανε για ολες μας καλα

• Μου αρέσει 3

8 minutes ago, Kleopatra87 said:

Καλησπερα σας κοριτσια κ καλη εβδομαδα να χουμε,

Ναι την εκανα, εκανα κ την επαναληπτικη σημερα ολα καλα.

Αλλα... ρε κοριτσια επειδη εχω και υποθ. Hashimoto εχει παει με την θετικη β-χοριακη  η tsh >9 ενω ηταν ρυθμισμενη στο 2 λιγο πριν ξεκινησω την προσπαθεια. Πριν λιγο γυρισα απο τον ενδοκρινολογο κ μ πε το περιμενα να ανεβει με την θετικη β-χοριακη αλλα εχει ανεβει πολυ. 

Οποτε ναι μεν ειμαι χαρουμενη για την θετικη εκβαση αλλα συγκρατημενη κ προβληματισμενη με το θυροειδη μου.

Ευχομαι να πανε για ολες μας καλα

Αγάπη μου ναι, συμβαίνει ειδικά σε πολύδυμες κυήσεις. Θα τον ρυθμίσετε και όλα θα πάνε μια χαρά!!

Με το καλό τα μπεμπάκια σου!!!!!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, amelie77 είπε:

Εγώ με όσους μίλησα μου είπαν 14 απ' την εμβρυομεταφορα όχι απ' την ωοληψια. Ειδικά για τα έμβρυα τριών ημερών. Τι να πω! Ο Θεός μαζί μας!!!! Ποια μέρα έκανες εμβρυομεταφορα εσύ;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Laky είπε:

Εγώ με όσους μίλησα μου είπαν 14 απ' την εμβρυομεταφορα όχι απ' την ωοληψια. Ειδικά για τα έμβρυα τριών ημερών. Τι να πω! Ο Θεός μαζί μας!!!!

Υπομονή και πίστη! Άλλωστε βήμα βήμα πάμε όλες μας :) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , mominthemaking είπε:

Αγάπη μου ναι, συμβαίνει ειδικά σε πολύδυμες κυήσεις. Θα τον ρυθμίσετε και όλα θα πάνε μια χαρά!!

Με το καλό τα μπεμπάκια σου!!!!!

Μακαρι παναγια μου!!

Σε ευχαριστω πολυ!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , amelie77 είπε:

Υπομονή και πίστη! Άλλωστε βήμα βήμα πάμε όλες μας :) 

Έτσι ακριβώς. Εγώ θα ξαναπάω Πέμπτη που μου είπε απ' την αρχή ο γιατρός μου. Εσύ εμβρυομεταφορα πότε έκανες;

2 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ έχω χοριακη στις 17/3 τη Πέμπτη. Δε κρατηθηκα όμως κορίτσια κι αν και είναι πολύ νωρίς έκανα σήμερα μια και έδειξε 33!!!! Θέλω να πιστεύω πως έχω ελπίδες λοιπόν!!! Τη θετική σας ενέργεια σας παρακαλώ και τη προσευχή σας!!!!:wub:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!Είσαι έγκυος!!!Σου εύχομαι καλούς διπλασιασμους και με το καλό να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου!!

1 hour ago, amelie77 είπε:

Συγχαρητήρια και σε σένα κοπέλα μου!!Σου εύχομαι να έχεις μια ανέφελη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...