Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Κοριτσια συνήθως σε ποια μερα κύκλου κανουμε εμβρυομεταφορα απο κατεψυγμενα;

αναλογα αγαπη μου αν θα πας με φυσικο η τεχνητο κυκλο

αν πας με φυσικο θα τις βαλεις 5 ημερες μετα την ωορηξια

αλλιως 5 ημερες αφοτου ξεκινησεις προγεστερονη

ποτε θα την κανεις;;με το καλο!!

εχεις αλλαξει κεντρο ε; που εισαι τωρα; ευχομαι ολα καλα!!!!

ηθελα να σε ρωτησω, εχεις ενδομητριωση ετσι δεν ειναι; σου προτεινε κανενας να κανεις διακοπη περιοδου για λιγο καιρο και μετα προσπαθεια;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

πρίν από 8 λεπτά , mominthemaking είπε:

αναλογα αγαπη μου αν θα πας με φυσικο η τεχνητο κυκλο

αν πας με φυσικο θα τις βαλεις 5 ημερες μετα την ωορηξια

αλλιως 5 ημερες αφοτου ξεκινησεις προγεστερονη

ποτε θα την κανεις;;με το καλο!!

εχεις αλλαξει κεντρο ε; που εισαι τωρα; ευχομαι ολα καλα!!!!

ηθελα να σε ρωτησω, εχεις ενδομητριωση ετσι δεν ειναι; σου προτεινε κανενας να κανεις διακοπη περιοδου για λιγο καιρο και μετα προσπαθεια;

Γεια σου κοριτσι μου…Δεν μ ειπαν πως θα ξεκινησουμε μ ειπε ο γιατρός 2-3η μερα περιόδου να κανω εξετάσεις κ θα μ πει ανάλογα τις εξετάσεις μου ποτε να ξεκινησω τ φάρμακα.
Ναι ειχα χειρουργηθεί το 2016 εκανα παύση 6μηνες για την περιοδο.Τωρα ειχαμε παρει τον Ιανουάριο ωάρια κ καναμε κατάψυξη.Κ τωρα θα κανουμε εμβρυομεταφορα τον Απρίλιο. Ναι άλλαξα κεντρο κ ηρθα θεσσαλονικη στο fivi 

3 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Γεια σου κοριτσι μου…Δεν μ ειπαν πως θα ξεκινησουμε μ ειπε ο γιατρός 2-3η μερα περιόδου μω εξετάσεις κ θα μ πει ανάλογα τις εξετάσεις μου ποτε να ξεκινησω τ φάρμακα.
Ναι ειχα χειρουργηθεί το 2016 εκανα πυση 6μηνες για την περιοδο.Τωρα ειχαμε παρει τον Ιανουάριο ωάρια κ καναμε κατάψυξη.Κ τωρα θα κανουμε εμβρυομεταφορα τον Απρίλιο 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , mominthemaking είπε:

Καλησπέρα σου κοπέλα μου,

τί εννοείς έκανες φυσικούς σε δημόσιο νοσοκομείο; εγω όποτε είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι αυτό δε γίνεται!

Μπορεις να μας δωσεις πληροφορίες;

Σε ευχαριστώ

Εχω κανει στη Λάρισα παλιοτερα (τώρα δυστυχώς έχει κλείσει η μονάδα) κ στα Γιάννενα 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Αχ κορίτσι μου πολύ το άγχος και η ταλαιπωρία. Το θέμα της δουλειάς είναι πραγματικά σημαντικό αλλα ταυτόχρονα κουράζει παρα πολύ και είναι έξτρα άγχος να καταφέρεις να τα συνδυάσεις όλα, εξετάσεις, δουλειά, σπίτι κλπ. Αλλά δεν πρέπει να βάζουμε την υγεία μας πάνω από την δουλειά. Εγώ πείστηκα ότι ακόμη και να μην μου δώσουν άδεια απλά δεν θα πάω, δεν γίνεται. Η θα κανονίσω να πάω αργότερα και να τελειώσω αργότερα. Ρώτησα σήμερα και μου είπαν ότι δικαιούμαι ΜΟΝΟ 1 άδεια! Απίστευτο!!!! Αλήθεια έχω αγχωθεί και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα δω μήπως τα κανονίσω με τον γιατρό. Ουυφ κουράστηκα ήδη και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει. Φαντάζομαι εσυ και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που το έχετε κάνει 1,2,4,5,10 την ταλαιπωρία και το άγχος. Πραγματικά σας θαυμάζω. 

Γλυκιά μου, σίγουρα θα δικαιούσαι άδεια από γιατρό πάνω από 1 μέρα. Θα σου γράψει εκείνος, μην ανησυχείς. Θα ρυθμίσετε σίγουρα και τις ώρες που μπορείς να πηγαίνεις για υπέρηχο ώστε να είσαι οκ με τη δουλειά σου. Είναι αγχωτικό, το καταλαβαίνω, αλλά θα βρείτε τον τρόπο. Αν είναι δυνατόν πάντως να είναι τόσο αυστηροί στην πρακτική!!! Μην τρελαθούμε κι όλας!!! 

πρίν από 15 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Σε ευχαριστω..! Μακαρι αυτη η φορα που ειναι η 3η να παει καλα…Γιατι αρχισα ηδη να αγχώνομαι 

Καταλαβαίνω το άγχος σου. Λένε όμως μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε!!! Σου εύχομαι η 3η να είναι η τυχερή σου! Να πάνε όλα καλά!!! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , happiness79 είπε:

Γλυκιά μου, σίγουρα θα δικαιούσαι άδεια από γιατρό πάνω από 1 μέρα. Θα σου γράψει εκείνος, μην ανησυχείς. Θα ρυθμίσετε σίγουρα και τις ώρες που μπορείς να πηγαίνεις για υπέρηχο ώστε να είσαι οκ με τη δουλειά σου. Είναι αγχωτικό, το καταλαβαίνω, αλλά θα βρείτε τον τρόπο. Αν είναι δυνατόν πάντως να είναι τόσο αυστηροί στην πρακτική!!! Μην τρελαθούμε κι όλας!!! 

Καταλαβαίνω το άγχος σου. Λένε όμως μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε!!! Σου εύχομαι η 3η να είναι η τυχερή σου! Να πάνε όλα καλά!!! 

Απο το στόμα σου κ στου θεού το αυτί.Γιατι άρχισε να μας επηρεάζει ποκυ ψυχολογικά τ θεμα του παιδιού 

• Μου αρέσει 1

@Troia Μόλις επικοινωνήσω με τον γιατρό θα τον ρωτήσω ως προς τις επιλογές μου και θα δείξει. 

@happiness79 Αυτό σκέφτηκα και εγώ, ήμαρτον! 

Ηρέμησα λίγο με αυτά που μου είπατε, δεν είναι και να σκαμε με θέματα που λύνονται, εδω ο κόσμος καίγεται. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα... σας έχει τύχει πριν την ωοληψια να είσαστε τελείως χάλια; Αύριο πάω για ωοληψια κ έκτος απ ότι 3 μέρες είμαι ξάπλα σήμερα έχω χάλια στομάχι...  καλά εννοείται ότι πάω για υπερδιέγερση κ γ αυτό η ε τ θ γίνει τον άλλον μήνα αλλά δεν περίμενα να είμαι τόσο χάλια.  .  . Μετά την ωοληψια θα είμαι καλύτερα;;

41 minutes ago, Mar.Theo said:

Κορίτσια καλησπέρα... σας έχει τύχει πριν την ωοληψια να είσαστε τελείως χάλια; Αύριο πάω για ωοληψια κ έκτος απ ότι 3 μέρες είμαι ξάπλα σήμερα έχω χάλια στομάχι...  καλά εννοείται ότι πάω για υπερδιέγερση κ γ αυτό η ε τ θ γίνει τον άλλον μήνα αλλά δεν περίμενα να είμαι τόσο χάλια.  .  . Μετά την ωοληψια θα είμαι καλύτερα;;

Στο εύχομαι κοπέλα μου!!Γιατι το λες αυτο με την υπερδιεγερση;

να το πεις στον γιατρο να το εχει στον νου του...

xu6xp2.png

πρίν από 15 λεπτά , mominthemaking είπε:

Στο εύχομαι κοπέλα μου!!Γιατι το λες αυτο με την υπερδιεγερση;

να το πεις στον γιατρο να το εχει στον νου του...

Το Σάββατο είχα υπέρηχο είδε ότι έχω κάνει πάνω από 15 ωοθηλακια... δεν έκανα οβιτρελ,  έκανα αρβεκαπ ... κ έχω ήδη πάρει έναμιση κιλό κ έχω πόνους χαμηλά.... κ ήταν αυτό που φοβόμουν  εξ αρχής  . . . Να μου πεις τόσα χρόνια περιμένω για το μπεμπέ ένας μήνας θα με πείραξει.  . . 

• Λυπημένη/-ος 2

8 minutes ago, Laky said:

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ έχω χοριακη στις 17/3 τη Πέμπτη. Δε κρατηθηκα όμως κορίτσια κι αν και είναι πολύ νωρίς έκανα σήμερα μια και έδειξε 33!!!! Θέλω να πιστεύω πως έχω ελπίδες λοιπόν!!! Τη θετική σας ενέργεια σας παρακαλώ και τη προσευχή σας!!!!:wub:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Ποια μέρα από ετ ήσουν γιατί δεν θυμάμαι? Με 3ης ή 5ης? Άντε επιτέλους και ένα θετικό να παίρνουμε θάρρος κ 'μείς  :)

@Kleopatra87 κι εσύ δεν ήταν να κάνεις χοριακή το Σάββατο, αν δεν κάνω λάθος??

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...