Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, despina. είπε:

Ειναι της ιδιας εταιρειας,με ιδιο ακριβως κουτι και ιδια συσταση!Αρα ειναι τα ιδια!Ειναι πιο ακριβα εσυ που τα πηρες;

Δεν ξερω...Η @Heart 93 λεει ειναι σε ελλειψη.Ευτυχως εγω ειχα φροντισει να μαζεψω τα κουτια που θα μου χρειαστουν για την ετ

Εγώ κορίτσια , πρώτη φορά τα παίρνω δεν ξέρω πολλά πράματα , για αυτό δεν μιλάω για να μην σας μπερδεύω...ο φαρμακοποιός μου είπε έτσι , και ο γιατρός μου είπε είναι τα ίδια...τώρα αν αντικαταστάθηκαν δεν μου το πε κανείς απ' τους δυο...πλήρωσα 7 και κάτι νομίζω...δεν μου το είχε γράψει ο γιατρός νόμιζε θα πάρω το κανονικό που κοστίζει πιο λίγο...θα μου το γράψει την επόμενη που θα πάω όμως...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...Ηθελα να σας πω τον πονο μου...Το άγχος μου...το τρεξιμο μου... Γιατί εσεις θα με καταλαβετε...Ειμαι απο το 17 στο δυσκολο δρομο της εξωσωματικής...Εκτος απο ενα διαστημα οπου ημουν εγκυος και γεννησα το αγοράκι μου,με θυμάμαι να ξεροσταλιαζω απ εξω απο ενα μικροβιολογικό, τουλάχιστον μια ωρα πριν ανοιξει,μεσα στη μαυρη νυχτα και στα κρύα,ωστε να κανω τις εξετάσεις μου πρωτη πρωτη και μετα να οδηγησω δυστυχώς πολυ γρήγορα καπου 40 χιλιόμετρα ωστε να παω στη δουλειά μου με τη λιγότερη καθυστέρηση που γίνεται...Επισης με θυμάμαι στην αρχη να κανω 200 χλμ ξεκινώντας απο τις 5 το πρωι ωστε να παω στη διπλανη πολη για να κανω αιματολογικές που εβγαιναν γρήγορα και οχι την αλλη μερα...Απλα ξεροσταλιαζω και σημερα απο τις 6:40 απ εξω απο το μικροβιολογικό και εχω παγωσει ολοκληρη...Ξερω ότι χρειάζονται θυσιες και τις εκανα και τις κανω αλλα καπου καπου λυγιζω...Και σίγουρα αυτό ειναι το λιγότερο...αλλα οταν το εχεις κανει άπειρες φορές τοτε σου φαίνεται πολυ...Ηθελα λιγο να γκρινιαξω... 

Γλυκιά μου σε καταλαβαίνω τόσο πολύ... Όχι μόνο δε φαίνονται λίγα αυτά που κάνεις, αλλά είναι και πολλά και δύσκολα. Και σίγουρα όσο περνάνε τα χρόνια που προσπαθείς και προσπαθείς και προσπαθείς και πασχίζεις για το καλύτερο, οι αντοχές στενεύουν. Και έχεις κάθε δικαίωμα να σε πιάνει η γκρίνια και το παράπονο. Και έχεις δίκιο. Είναι δύσκολο. Είναι αγώνας. Έχει θυσίες, πολλές. Και έρχεται κάποια στιγμή ή κάποιες στιγμές που λες δεν αντέχω άλλο και μετά ξαναβρίσκεις τη δύναμη και συνεχίζεις και φτου κι απ' την αρχή. Και σίγουρα αποζημιώνεσαι όταν κοιτάς και μυρίζεις και παίρνεις αγκαλιά το αγοράκι σου και σκέφτεσαι πόσο πολύ θέλεις να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια σας. Και θα μεγαλώσει κι άλλο! Τώρα είσαι στη δυσκολία και είναι σεβαστό, αλλά θα έρθει και η χαρά πάλι! Κράτα γερά κοπέλα μου!!! Εμείς είμαστε εδώ, σε στηρίζουμε και σε νιώθουμε ❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

@Nephele78 Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ τις βρήκα και ήταν 2 τελευταίες κιολας! Μου είπε ότι είναι σε έλλειψη οπότε κορίτσια οποία θέλει puregon να βιαστεί να πάρει από τώρα!

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Σε ευχαριστώ! Ξεκίνησα αλλά δεν βλέπω ο γιατρός μου να έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις αιματολογικές...Εμένα αυτό μου δημιουργεί ανασφάλεια γιατί είχα κάνει κάμποσους φυσικούς σε δημόσια νοσοκομεία που είχα θεωρώ πιο στενή παρακολούθηση

Καλή αρχή!!! Τι εννοείς όμως όταν λες ότι ο γιατρός σου δεν έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις αιματολογικές? Αν εννοείς ότι δεν σου κάνει συχνά, να σου πω ότι κι ο γιατρός μου το ίδιο! Και υπήρχαν και φορές που δεν μου έκανε καν σε έναν κύκλο! Και όλα πήγαιναν καλά πάντα! Θεωρώ ότι είναι και θέμα εμπειρίας του γιατρού και μπορεί να μη χρειάζεται πάντα και κάποιες φορές να είναι και περιττό. Είναι η πρώτη σου απόπειρα με αυτόν τον γιατρό? Θα σου έλεγα να του δείξεις εμπιστοσύνη, να δεις πώς θα πάει κι ότι σε προβληματίζει μπορείς να του το πεις και θα δεις τι θα σου εξηγήσει! Ξέρουν αυτοί! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Troia είπε:

Εμένα οι προσπάθειες έπεσαν μέσα σε περιόδους καραντίνας όπου έκανα τηλεεργασία. Και είμαι και δημόσιος υπάλληλος που σημαίνει ότι δε φοβάμαι μήπως χάσω τη δουλειά μου, όπως κι αν ακούγεται αυτό. Γι΄αυτούς τους 2 λόγους κι επειδή ήθελα να αποφύγω το κουτσομπολιό στη δουλειά, επέλεξα να μην κάνω χρήση της 7ημερης άδειας. Τη μέρα της ωοληψίας πήρα μία άλλη άδεια που δικαιούμουν και στην πρώτη εμβρυομεταφορά είχα δουλέψει κανονικά όταν επέστρεψα στο σπίτι και μάλιστα είχα πιεστεί αρκετά. Μέγα λάθος, όπως και που πήρα τη δουλειά στα σοβαρά στην πρώτη εμβρυομεταφορά, γιατί έπαιρνα utrogestan και ήμουν τη μισή μέρα τέζα. Και στις υπόλοιπες ώρες δούλευα. Οπότε δεν μου έμενε χρόνος για τίποτα άλλο και καθυστερούσα γεύματα, γιατί δεν προλάβαινα να μαγειρέψω. Και αισθανόμουν μεγάλη κόπωση. Στη δεύτερη εμβρυομεταφορά έβαλα τη δουλειά σε τρίτη προτεραιότητα, δηλαδή τις ώρες που δεν ήμουν τέζα από τα χάπια φρόντιζα να υπάρχει πάντα μαγειρεμένο φαγητό και στο χρόνο που μου απέμενε δούλευα. Τώρα, για τους υπερήχους: τη δεύτερη φορά που έκανα εμβρυομεταφορά με κατεψυγμένα, πήγα με φυσικό κύκλο που σημαίνει ότι ο γιατρός ήθελε να παρακολουθεί την ωορρηξία μου κάθε 2 με 3 μέρες. Τις περισσότερες φορές πεταγόμουν πρωινά στο νοσοκομείο, αν κάποια μέρα δε μπορούσα γιατί π.χ. είχα κάποιο call για τη δουλειά πήγαινα απόγευμα στο ιατρείο του. Η τηλεεργασία με βοήθησε να διαχειριστώ την κατάσταση και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι θα έκανα αν δούλευα με φυσική παρουσία.

Αχ κορίτσι μου πολύ το άγχος και η ταλαιπωρία. Το θέμα της δουλειάς είναι πραγματικά σημαντικό αλλα ταυτόχρονα κουράζει παρα πολύ και είναι έξτρα άγχος να καταφέρεις να τα συνδυάσεις όλα, εξετάσεις, δουλειά, σπίτι κλπ. Αλλά δεν πρέπει να βάζουμε την υγεία μας πάνω από την δουλειά. Εγώ πείστηκα ότι ακόμη και να μην μου δώσουν άδεια απλά δεν θα πάω, δεν γίνεται. Η θα κανονίσω να πάω αργότερα και να τελειώσω αργότερα. Ρώτησα σήμερα και μου είπαν ότι δικαιούμαι ΜΟΝΟ 1 άδεια! Απίστευτο!!!! Αλήθεια έχω αγχωθεί και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα δω μήπως τα κανονίσω με τον γιατρό. Ουυφ κουράστηκα ήδη και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει. Φαντάζομαι εσυ και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που το έχετε κάνει 1,2,4,5,10 την ταλαιπωρία και το άγχος. Πραγματικά σας θαυμάζω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλή αρχή!!! Τι εννοείς όμως όταν λες ότι ο γιατρός σου δεν έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις αιματολογικές? Αν εννοείς ότι δεν σου κάνει συχνά, να σου πω ότι κι ο γιατρός μου το ίδιο! Και υπήρχαν και φορές που δεν μου έκανε καν σε έναν κύκλο! Και όλα πήγαιναν καλά πάντα! Θεωρώ ότι είναι και θέμα εμπειρίας του γιατρού και μπορεί να μη χρειάζεται πάντα και κάποιες φορές να είναι και περιττό. Είναι η πρώτη σου απόπειρα με αυτόν τον γιατρό? Θα σου έλεγα να του δείξεις εμπιστοσύνη, να δεις πώς θα πάει κι ότι σε προβληματίζει μπορείς να του το πεις και θα δεις τι θα σου εξηγήσει! Ξέρουν αυτοί! 

Μακαρι να είναι έτσι, απλά δεν θα ήθελα να παω για ωοληψια με χαμηλή Οιστραδιολη... Τουλάχιστον κάποιες προυποθεσεις να υπάρχουν... Δυστυχώς είμαι λιγάκι καχύποπτη κ αυτό δεν βοηθάει.. 

• Μου αρέσει 3

κοριτσια καλησπερα… για οποια ενδιαφερεται κι εχει ετοιμο φακελο η επιτροπη εξωσωματικης στο μαρουσι εχει ρβ απο πρωτη βδομ απριλιου. απο οτι μου ειπαν η αναμονη πλεον ειναι το πολυ ενα μηνα. να σας ρωτησω κατι ακομα, περαν του μαρουσιου ξερετε ποιες αλλες επιτροπες υπαρχουν και ποιες περιοχες εξυπηρετουν;; ρωταω εκμμερους φιλης που ζει κυψελη. αν κι απο οτι μου ειπε μαρουσι της ειπε κι αυτης ο γυναικολογος.. εγω οταν γκουγκλαρω επιτροπη εξωσωματικης για αθηνα κεντρο δεν μου βγαζει τιποτα…

πρίν από 5 λεπτά , Pagotoula είπε:

κοριτσια καλησπερα… για οποια ενδιαφερεται κι εχει ετοιμο φακελο η επιτροπη εξωσωματικης στο μαρουσι εχει ρβ απο πρωτη βδομ απριλιου. απο οτι μου ειπαν η αναμονη πλεον ειναι το πολυ ενα μηνα. να σας ρωτησω κατι ακομα, περαν του μαρουσιου ξερετε ποιες αλλες επιτροπες υπαρχουν και ποιες περιοχες εξυπηρετουν;; ρωταω εκμμερους φιλης που ζει κυψελη. αν κι απο οτι μου ειπε μαρουσι της ειπε κι αυτης ο γυναικολογος.. εγω οταν γκουγκλαρω επιτροπη εξωσωματικης για αθηνα κεντρο δεν μου βγαζει τιποτα…

Νομίζω μόνο στο Μαρούσι ! Ας πουν κ τα αλλά κορίτσια

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

15 minutes ago, Pagotoula said:

Νομίζω υπήρχε και μία στον Πειραιά αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζει. Για την ακρίβεια Σούτσου 4 στο Αιγάλεω και τηλ 2105319129 (9:00 - 12:00). Ας κάνει μία προσπάθεια

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

1 hour ago, Bookthiefy είπε:

Αχ κορίτσι μου πολύ το άγχος και η ταλαιπωρία. Το θέμα της δουλειάς είναι πραγματικά σημαντικό αλλα ταυτόχρονα κουράζει παρα πολύ και είναι έξτρα άγχος να καταφέρεις να τα συνδυάσεις όλα, εξετάσεις, δουλειά, σπίτι κλπ. Αλλά δεν πρέπει να βάζουμε την υγεία μας πάνω από την δουλειά. Εγώ πείστηκα ότι ακόμη και να μην μου δώσουν άδεια απλά δεν θα πάω, δεν γίνεται. Η θα κανονίσω να πάω αργότερα και να τελειώσω αργότερα. Ρώτησα σήμερα και μου είπαν ότι δικαιούμαι ΜΟΝΟ 1 άδεια! Απίστευτο!!!! Αλήθεια έχω αγχωθεί και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα δω μήπως τα κανονίσω με τον γιατρό. Ουυφ κουράστηκα ήδη και ακόμα δεν έχω ξεκινήσει. Φαντάζομαι εσυ και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια που το έχετε κάνει 1,2,4,5,10 την ταλαιπωρία και το άγχος. Πραγματικά σας θαυμάζω. 

Μπορεις να ζητήσεις να σου γράψει ο γιατρός αναρρωτική.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,μήπως έχει κάποια ραντεβού στο Ελενα-Ιατρείο Ελέγχου Αποβολών την εβδομάδα μετά το Πάσχα αλλά θελει να πάει νωρίτερα?

Εάν ενδιαφέρεται κάποια ν ανταλλάξουμε ας μου στείλει μνμ, εγώ έχω ραντεβού 14 Απριλίου και προσπαθώ να μαζέψω όσο δυνατόν τα ραντεβού κοντά στο Πάσχα για να μην πηγαινο-έρχομαι Αθήνα.

:):):)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νομίζω υπήρχε και μία στον Πειραιά αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζει. Για την ακρίβεια Σούτσου 4 στο Αιγάλεω και τηλ 2105319129 (9:00 - 12:00). Ας κάνει μία προσπάθεια

Στο Αιγάλεω ανήκουν όσοι κατοικούν Πειραιά ή περίχωρα, Δυτική Αττική, δυτικά προάστεια Αθήνας και νησιά. Όλη η υπόλοιπη Αττική ανήκαι στο Μαρούσι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

7 minutes ago, Troia said:

Στο Αιγάλεω ανήκουν όσοι κατοικούν Πειραιά ή περίχωρα, Δυτική Αττική, δυτικά προάστεια Αθήνας και νησιά. Όλη η υπόλοιπη Αττική ανήκαι στο Μαρούσι.

Ok. Άρα μάλλον δεν την πιάνει την κοπέλα αυτή 

eardp2.png

πρίν από 28 λεπτά , Troia είπε:

αρα κεντρο αθηνα, παει μαρουσι. σε ευχαριστω πολυ!

18 hours ago, froufrou80 said:

Eυχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα σου κοπέλα μου,

τί εννοείς έκανες φυσικούς σε δημόσιο νοσοκομείο; εγω όποτε είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι αυτό δε γίνεται!

Μπορεις να μας δωσεις πληροφορίες;

Σε ευχαριστώ

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...