Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Maroxmarox είπε:

Συμφωνώ βρες καλό γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής,πάρε βιταμίνες ειδικές και όλα θα πάνε καλά,η διέγερση δεν είναι τίποτα όσο φαντάζεσαι ότι θα είναι !! Είσαι τυχερή που το ανακάλυψες νωρίς!

Ευχαριστώ πολύ. Ο γυναικολόγος που πήγα τωρα λένε είναι καλός, εγώ δεν έχω εμπειρία με αυτόν τωρα ξεκίνησα, θα δείξει. Αχ το ανακάλυψα νωρίς αλλά παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι έχω πολύ χρόνο μπροστά μου, δεδομένου της ΑΜΗ μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, froufrou80 είπε:

Θα ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που κάνουν φυσικούς κυκλους ποια διαδικασία ακολουθουν; Κάθε ποτε κάνετε υπέρηχο και ορμονικές; Ευχαριστώ εκ των προτερων! 

Η διαδικασία των φυσικών δε διαφέρει και τόσο από αυτήν με ορμόνες. Κάθε δύο περίπου μέρες σε παρακολουθεί ο γιατρός με υπερήχους. Όσο για ορμονικές, είναι στην κρίση του πότε θα σου ζητήσει να δει τι γίνεται. Οιστραδιόλη θυμάμαι μου ζητούσε εμένα, μετά τον 1ο-2ο υπέρηχο, εξαρτάται από το μέγεθος του ωοθηλάκιου αυτό και θέλει να δει αν συμφωνεί το μέγεθος του με την αύξηση της ορμόνης, για να κρίνει αν ωριμάζει όπως πρέπει. 

19 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Καμια αδιακρισία!!

Λοιπόν, εγώ είμαι 34 χρονών και ο σύζυγος 38.
Προσπαθούμε για παιδάκι τα τελευταία 8 χρόνια.
Ξεκινήσαμε με απλό έλεγχο σαλπιγγογραφία καθαρή και σπερμοδιάγραμμα μέτριο, μας λένε ολιγοασθενοσπερμία (περίπου 10.000.000/ml συνήθως περίπου 30.000.000 στο δείγμα με μηδενική γρήγορη κινητικότητα και περίπου 30% συνολική.
Εγώ ελαφρώς πολυκυστική υφή στις ωοθήκες, μας λένε σπερματέγχυση και εξωσωματική τότε 28-29 χρονών .

Ο σύζυγος κανε τριπλεξ, εξετασεις, γονιδιακές για κυστική ίνωση το μεγαλύτερο ποσοστό που ελέγχεται και στο χρωμόσωμα Υ για μικροελλείψεις όλα καθαρά, ούτε κιρσοκήλη. Βρέθηκε μόνο εντερόκοκκος σε καλλιέργεια ο οποίος έφυγε μετά από σχήμα αντιβιώσεων.DNA Fragmentation 19% 

Έκτοτε το δείγμα με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες έχει φτάσει μέχρι και 100.000.000 με χαμηλή όμως κινητικότητα.

2017 σπερματέγχυση στο EMBI...αποτυχημένη
2017 σπερματέγχυση στο ΑΤΤΙΚΟ με gonal πολύ καλή ανταπόκριση (3-4 ωάρια) με ελάχιστη δόση (50)
2017 δεκέμβριος διέγερση ΑΤΤΙΚΟ με gonal δόση 75-100 17 ωοθυλάκια 14 ώριμα γονιμοποιήθηκαν 7 4 3ης ημέρας.
Ρήξη ωοθηκών εσωτερική αιμορραγία, λαπαροτομια,εντατική.
2018 μαιος μεταφορά 2 εμβρυων 3 ημερών αποτυχημένη
2019 μαιος μεταφορά 2 εμβρυων 3 ημερών  αποτυχημένη
2019 αλλαγή κέντρου βιοψία ενδομητρίου ενδεικτική ενδομητρίτιδας
Σχήμα αντιβιώσεων και ενδομητρικών αντιβιώσεων 15 στο σύνολο
2020 Ξεκινάμε ωοληψίες σε φυσικό κύκλο.ΓΕΝ... Αθηνών 
23 φυσικοι στο σύνολο Από Μάρτιο 2020 μέχρι και Μάρτιο 2022
Από τις 23 ωάριο βρήκαμε τις 14 φορές (3 κυστικά και τα υπόλοιπα απλά τα χάναμε....)
Απο τα 14 γονιμοποιήθηκαν τα 7 έγιναν και τα 7 βλαστοκύστες

Σαλπιγγογραφία επαναληψη Σεπτέμβριος 2020 καθαρή διαβατές σάλπιγγες

Μεταφορά 1 βλαστοκύστης  5ΑΑ Οκτώβριο 2020 εγκυμοσύνη 13η εβδομάδα διακοπή λόγω ανατομικής ανωμαλίας εμβρύου (φυσιολογικός μοριακός καρυότυπος εμβρύου)

Μάρτιος 2021 μεταφορά 1 βλαστοκύστης 3ΑΑ αρνητική
Μάιος 2021 μεταφορά 1 βλαστοκύστης 3 ΑΒ αρνητική
Οκτώβριος 2021 μεταφορά 2 βλαστοκύστεων 1ΑΑ και 4ΑΑ βιοχημική κύηση.

Δεκέμβριος 2021 υστεροσκόπηση καθαρή¨

Άυτά....

Έχω ξαναδιαβάσει την ιστορία σου και νομίζω ότι όσες φορές κι αν τη διαβάσω, πάντα θα νιώθω απεριόριστο θαυμασμό για τον αγώνα που δώσατε (και ακόμα δίνετε βέβαια), για τα τεράστια αποθέματα κουράγιου και πίστης που διαθέτετε. Δεν υπάρχει περίπτωση, θα τα καταφέρετε! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σας και μόνο γέλια και χαρές να έχετε από εδώ και πέρα! 

1 hour ago, Heart 93 είπε:

Εμένα ο φαρμακοποιός μου είπε ότι δεν άλλαξαν αλλά ότι έχει έλλειψη τα cyclacur και υπάρχουν τώρα τα cyclo progynova...πήρα τον γιατρό και μου είπε πάρτα είναι τα ίδια...!!

Πάλι έχουν έλλειψη τα cyclacur??? Έλεος πια με αυτά τα χάπια...!!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Όλες αγωνίστριες είμαστε..Ποιες ειναι αυτες οι πολυβιταμινες;  τωρα παιρνει ανδροφερτι..

Συνδρομο αμνιακων ταινιων ακρωτηριαζε τα μελη του...πολυ σπανιο μη γενετικο.εχει κανει τη διατριβη της η λευκου σε αυτο...

εγω να δεις...

Δε μου εχει πει κανεις μεχρι σημερα....Καποιοι λενε λαθος γιατρου, καποιοι λενε απλα ευαισθητες ωοθηκες , δε μαθαμε ποτε και φυσικα απο τοτε φοβαμαι φυσικα οποιαδηποτε διεγερση....

Μονοδρομος!!Για να δουμε, το επλιζω κ εγω!!!!!

Προεμφυτευτικο δε μας προτεινουν ουτε οι γενετιστες, αρχικα δεν επιτρεπεται λογω ηλικιας, επισης το εμβρυο ειχε φυσιολογικο καρυοτυπο...δηλαδη και απο προεμφυτετικο να ειχε περασει παλι θα το παθαινε....

για το ΕΡΑ επειδη ειχα επιτυχη εμφυτευση και εγκυμοσυνη δεν το προτεινουν επισης.

σε ευχαριστω πολυ πολυ για ολες μας ισχυει αυτο.....

Κ φάνηκε στην αυχενική ε;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

53 minutes ago, happiness79 said:

Η δυσανεξία στη γλουτένη επηρεάζει? Ποιανού γιατρού ειδικότητα είναι να την ελέγχει? 

ειδικα αν εχεις το γονιδιο τηης κοιλιοκακης επηρεαζει πολυ πολυ. και στην εμφυτευση και στην εγκυμοσυνη. Αιματολογος-ανοσολογος θα σου κανει τον ελεγχο, μπορεις να το ζητησεις!

47 minutes ago, happiness79 said:

Η διαδικασία των φυσικών δε διαφέρει και τόσο από αυτήν με ορμόνες. Κάθε δύο περίπου μέρες σε παρακολουθεί ο γιατρός με υπερήχους. Όσο για ορμονικές, είναι στην κρίση του πότε θα σου ζητήσει να δει τι γίνεται. Οιστραδιόλη θυμάμαι μου ζητούσε εμένα, μετά τον 1ο-2ο υπέρηχο, εξαρτάται από το μέγεθος του ωοθηλάκιου αυτό και θέλει να δει αν συμφωνεί το μέγεθος του με την αύξηση της ορμόνης, για να κρίνει αν ωριμάζει όπως πρέπει. 

Έχω ξαναδιαβάσει την ιστορία σου και νομίζω ότι όσες φορές κι αν τη διαβάσω, πάντα θα νιώθω απεριόριστο θαυμασμό για τον αγώνα που δώσατε (και ακόμα δίνετε βέβαια), για τα τεράστια αποθέματα κουράγιου και πίστης που διαθέτετε. Δεν υπάρχει περίπτωση, θα τα καταφέρετε! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σας και μόνο γέλια και χαρές να έχετε από εδώ και πέρα! 

Πάλι έχουν έλλειψη τα cyclacur??? Έλεος πια με αυτά τα χάπια...!!

Σε ευχαριστω αγαπη μου...Μακάρι για όλες μας.

31 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Κ φάνηκε στην αυχενική ε;

Ναι γαμωτο..."Δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου' ειπε ο υπερηχοτετοιος...απαραδεκτος κι αυτος...και γενικα πολυ ασχημη αντιμετωπιση καμια ενσυναισθηση για τη γυναικα που της δινουν τοσο ασχημα νεα

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

xu6xp2.png

πρίν από 34 λεπτά , mominthemaking είπε:

ειδικα αν εχεις το γονιδιο τηης κοιλιοκακης επηρεαζει πολυ πολυ. και στην εμφυτευση και στην εγκυμοσυνη. Αιματολογος-ανοσολογος θα σου κανει τον ελεγχο, μπορεις να το ζητησεις!

Ναι γαμωτο..."Δε θα ηθελα να ειμαι στη θεση σου' ειπε ο υπερηχοτετοιος...απαραδεκτος κι αυτος...και γενικα πολυ ασχημη αντιμετωπιση καμια ενσυναισθηση για τη γυναικα που της δινουν τοσο ασχημα νεα

Κορίτσι μου έχεις περάσει τόσα και συνεχίζεις , πρότυπο δύναμης και αντοχής είσαι , εύχομαι σύντομα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να χαρείτε το θαύμα , να αφήσετε όλα τα σχήμα πίσω σας σε φιλώ 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , mominthemaking είπε:

Πολύ μ......ς ο τύπος, αίσχος!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

25 minutes ago, silvy22 said:

Κορίτσι μου έχεις περάσει τόσα και συνεχίζεις , πρότυπο δύναμης και αντοχής είσαι , εύχομαι σύντομα να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να χαρείτε το θαύμα , να αφήσετε όλα τα σχήμα πίσω σας σε φιλώ 

παίρνω δύναμη από όλες εμάς εδώ, κι εγώ σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά, και εύχομαι σύντομα τα αρνητικά να μείνουν κομμάτια της ιστορίας μας με αίσιο τέλος...

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

πρίν από 27 λεπτά , silvy22 είπε:

Μη λυγιζεις και εσύ! Τα δύσκολα είναι για τις δυνατές αυτό να το θυμάσαι πάντα!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 7 λεπτά , mominthemaking είπε:

παίρνω δύναμη από όλες εμάς εδώ, κι εγώ σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά, και εύχομαι σύντομα τα αρνητικά να μείνουν κομμάτια της ιστορίας μας με αίσιο τέλος...

Έχεις άλλες δύο βλαστοκυστούλες τώρα; Καλή δύναμη κορίτσι! 

• Ευχαριστώ 1

34 minutes ago, Margeau said:

Έχεις άλλες δύο βλαστοκυστούλες τώρα; Καλή δύναμη κορίτσι! 

Έχω ναι!

Θα πάρω άλλη μια γνώμη, πριν τις μεταφέρω, να τους δωσω μια καλή ευκαιρία και μετά αλλαγή κέντρου...]

Ευχαριστώ αγάπη μου! Και σε εσένα!!

• Μου αρέσει 3

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Έπαιρνες όλα αυτά και πάλι ήταν χαμηλή η προγεστερόνη σου??!!??? Μου έκανες την καρδιά περιβόλι, δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί και αυτό... Πόσους παράγοντες πρέπει να τσεκάρουμε? Αμάν πια! Προβληματίστηκα γιατί μέχρι τώρα καμία φορά πριν από εμβρυομεταφορά δεν είχαμε ελέγξει την προγεστερόνη... 

Αυτό που διάβασα είναι το εξής και γι'αυτο φοβάμαι ότι αυτή τη φορά δεν έχω πολλές ελπίδες... 

Εάν δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα προγεστερόνης κατά τη διάρκεια των πρώτων σταδίων της εγκυμοσύνης, το ενδομήτριο στερείται βασικών χαρακτηριστικών που επιτρέπουν την εμφύτευση του εμβρύου και αυτό μπορεί να μην επιζήσει.

• Λυπημένη/-ος 1

6 ώρες πρίν, despina. είπε:

Γεια σας κοριτσια, τα cyclacur λεει αλλαξαν ονομασια και τιμη.
cyclo progynova τα λενε τωρα.

Ποτέ άλλαξαν;; Προχτές πήρα 6 κουτιά και δεν μου είπε ο φαρμακοποιός κάτι.

πρίν από 4 λεπτά , mominthemaking είπε:

σε καλή μεριάαααααααα!!!!πότε θα πας;;;

Αύριο κορίτσι μου πάω να κάνουμε υπέρηχο μήπως και τα καταφέρουμε να γίνει ετ μέσα στον μήνα. Έχω ξεκινήσει προετοιμασία από την καθαρά Δευτέρα!!

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αύριο κορίτσι μου πάω να κάνουμε υπέρηχο μήπως και τα καταφέρουμε να γίνει ετ μέσα στον μήνα. Έχω ξεκινήσει προετοιμασία από την καθαρά Δευτέρα!!

Με το καλό!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...