Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

14 hours ago, Margeau said:

Πφφφ πόσος αγώνας... :( Να προτείνω κάτι για κινητικότητα που είχε αποτέλεσμα σε μας; Έπαιρνε το καλοκαίρι τις eviol πολυβιταμινες σε συνδυασμό με τα φιαλίδια intellecta που είναι καρνιτινη. Η κινητικότητα έφτασε στο 45%.

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Όλες αγωνίστριες είμαστε..Ποιες ειναι αυτες οι πολυβιταμινες;  τωρα παιρνει ανδροφερτι..

13 hours ago, νικηαντωνια81 said:

@mominthemaking σου είχαν πει τι είδους ανατομική ανωμαλία είχε το έμβρυο;

Συνδρομο αμνιακων ταινιων ακρωτηριαζε τα μελη του...πολυ σπανιο μη γενετικο.εχει κανει τη διατριβη της η λευκου σε αυτο...

13 hours ago, Makelen said:

Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο.. no comments!

εγω να δεις...

13 hours ago, Σ-1994 said:

Πολύ λυπάμαι που τα πέρασες όλα αυτά το μόνο σίγουρο είσαι πολύ δυνατή μετά από αυτά που πέρασες .

Μου έκανε εντύπωση η ρήξη ωοθηκών από τι προκλήθηκε ; Έχει να κάνει με την ωοληψια που προηγήθηκε ; 

Δε μου εχει πει κανεις μεχρι σημερα....Καποιοι λενε λαθος γιατρου, καποιοι λενε απλα ευαισθητες ωοθηκες , δε μαθαμε ποτε και φυσικα απο τοτε φοβαμαι φυσικα οποιαδηποτε διεγερση....

12 hours ago, Αγάπ said:

Συγχαρητήρια και στους δύο σας για ότι έχετε κάνει μέχρι σήμερα!Ειμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε!

Μονοδρομος!!Για να δουμε, το επλιζω κ εγω!!!!!

3 hours ago, marina_86 said:

Καλημέρα. Διάβασα το ποστ σου και δεν ήθελα να προσπεράσω. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ένα καλό τέλος σύντομα στον αγώνα σου. ❤️ Δεν το αξίζεις απλά... το δικαιούσαι!

Να κάνω μόνο δύο ερωτήσεις, που μπορεί να το έχεις αναφέρει κι εγώ να μην το διάβασα. Σκέφτηκες να κάνεις προεμφυτευτικο στα έμβρυα; Το έχετε συζητήσει καθόλου; Και το δεύτερο είναι για το ΕΡΑ τεστ. Έχετε δει το παράθυρο εμφύτευσης; Ή έστω χωρίς ΕΡΑ τέστ έχετε ακολουθήσει διαφορετικό πρωτόκολλο στην προγεστερόνη; 

Εύχομαι το 2022 να είναι η χρονιά που θα τη γράψεις σε αυτή τη λίστα ως την πετυχημένη σου χρόνια!❤️

Προεμφυτευτικο δε μας προτεινουν ουτε οι γενετιστες, αρχικα δεν επιτρεπεται λογω ηλικιας, επισης το εμβρυο ειχε φυσιολογικο καρυοτυπο...δηλαδη και απο προεμφυτετικο να ειχε περασει παλι θα το παθαινε....

για το ΕΡΑ επειδη ειχα επιτυχη εμφυτευση και εγκυμοσυνη δεν το προτεινουν επισης.

1 hour ago, Pagor said:

Ρε κοριτσι μου διάβασα το post σου κ ανατριχιασα..τι να πω ...ένα τεράστιο μπράβο σου αξίζει για όλη σου την δυναμη κ υπομονή...τι να σου πω κορίτσι μου μπορεί να μην έχεις ακόμα παιδάκι αλλά εγώ σε νοιωθω  ήδη μητέρα...κ από τα βάθη την ψυχής μου σύντομα να κρατάς το παιδί σας στην αγκαλιά σου...χίλια μπράβο κοριτσι μου...κ σε εσένα κ σε όλα τα κορίτσια εδώ κ όχι επειδή είμαι σε αυτή την ομαδα αλλά αν δεν ειναι μάνες αυτές η γυναίκες που παλεύουν έτσι τότε οποίες είναι...

σε ευχαριστω πολυ πολυ για ολες μας ισχυει αυτο.....

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Bookthiefy είπε:

Εκείνη την φορά μήπως θυμάσαι τι ανταπόκριση ειχες; και ΑΜΗ αν επιτρέπεται;

@Troia Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ!

@Pagor Αρα δεν την γλυτώνω την άδεια. 

Στα 40 μου με 300 πουρεγκον για 8 μερες είχα κατεβασει 5 ωαρια ειχα fsh 13-14 ημουν 40 ετων κ αμη ισως1 με 1,5( δεν ειμαι σιγουρη-τοσο το υπολογιζω) & στα 42 μου με 300 μοναδες μπενφολα για 9 μερες με fsh 17 k αμη 0,3 ειχα κατεβασει 3 ωαρια στην ωοληψια πηγανε να τα γονιμοποιησουν με πολυ καλό σπερμα αλλα ηταν ακαταλληλα.ετσι ξεκινησα να μαζευω το ωαριο του μηνα..

1 ώρα πρίν, Bookthiefy είπε:

Εκείνη την φορά μήπως θυμάσαι τι ανταπόκριση ειχες; και ΑΜΗ αν επιτρέπεται;

@Troia Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ!

@Pagor Αρα δεν την γλυτώνω την άδεια. 

Άδεια δικαιούσαι 7 ημέρες. Σου δίνουν χαρτί από το κέντρο και το υπογράφει ο γιατρός, νομίζω.

πρίν από 45 λεπτά , mominthemaking είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Όλες αγωνίστριες είμαστε..Ποιες ειναι αυτες οι πολυβιταμινες;  τωρα παιρνει ανδροφερτι..

Συνδρομο αμνιακων ταινιων ακρωτηριαζε τα μελη του...πολυ σπανιο μη γενετικο.εχει κανει τη διατριβη της η λευκου σε αυτο...

εγω να δεις...

Δε μου εχει πει κανεις μεχρι σημερα....Καποιοι λενε λαθος γιατρου, καποιοι λενε απλα ευαισθητες ωοθηκες , δε μαθαμε ποτε και φυσικα απο τοτε φοβαμαι φυσικα οποιαδηποτε διεγερση....

Προεμφυτευτικο δε μας προτεινουν ουτε οι γενετιστες, αρχικα δεν επιτρεπεται λογω ηλικιας, επισης το εμβρυο ειχε φυσιολογικο καρυοτυπο...δηλαδη και απο προεμφυτετικο να ειχε περασει παλι θα το παθαινε....

για το ΕΡΑ επειδη ειχα επιτυχη εμφυτευση και εγκυμοσυνη δεν το προτεινουν επισης.

Επειδή είδα για κάτι βιταμίνες που λέγατε κ επειδή κ εγώ έχω χαμηλη ΑΜΗ μιας κ οι προσπάθειες μας αρχίζουν από τον Ιούνιο...μου έδωσε η γυναικολόγος μου δυο βιταμίνες την fertilimax που έχει 120 δισκία κ την ovaxmax που έχει 90 δισκιά...βέβαια είναι ακριβές καμία σχέση με άλλες που έχω πάρει αλλά μου είπε ότι έχουν καλύτερα αποτελέσματα...κρατάνε κ 3-4 μήνες περίπου..αυτές λέει βελτιώνουν τις αποθήκες ωαρίων κ βγάζεις καλύτερη ποιότητα... βέβαια δεν περιμένω θαύματα ούτε ξέρω αν όντως θα γίνει...θα τις πάρω κ θα δω...από τον άλλον μήνα μου είπε να της ξεκινήσω μιας κ τώρα έκανα την ωοληψια..μου είπε εμένα μια από την κάθε μια  κάθε μέρα μετά το πρωινό...

• Ευχαριστώ 1

14 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Πφφφ πόσος αγώνας... :( Να προτείνω κάτι για κινητικότητα που είχε αποτέλεσμα σε μας; Έπαιρνε το καλοκαίρι τις eviol πολυβιταμινες σε συνδυασμό με τα φιαλίδια intellecta που είναι καρνιτινη. Η κινητικότητα έφτασε στο 45%.

Η καρνιτίνη θέλει λίγη προσοχή. Εμάς μας είχε πει ο ουρολόγος ότι δεν πρέπει να την παίρνει για πολύ καιρό συνεχόμενο, δε θυμάμαι όμως για πόσους μήνες μας είχε πει τότε...

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , mominthemaking είπε:

εγω να δεις...

Έπαιρνε τις eviol τις μπλε αν θυμάμαι καλά και συμπληρωματικά intellecta τα μπλε πάλι και βιταμίνη α νομίζω επειδή οι eviol δεν περιείχαν. Βασικά του είχε γράψει ο γυναικολόγος μου ποιες βιταμίνες θέλουμε χωρίς να του προτείνει σκεύασμα και ψάξαμε και βρήκαμε αυτές. Τις πήρε για ένα τρίμηνο. Λίγο πριν τελειώσει το τρίμηνο έκανε επαναληπτικό στο spermlab και η κινητικότητα είχε πάει από ούτε 10% στο 45%. Σου μιλάω για πρόσθια! Ο αριθμός εξακολουθούσε να είναι χαμηλός. Από 300.000 πήγε κάπου 1.000.000 και δυστυχώς η μορφολογία 0%. Έπειτα πήρε κάτι σαν προφερτιλ πάλι για ένα τρίμηνο. Και τώρα στο τέλος vibramicin σε χαμηλή δόση με βιταμίνη c και ε και προβιοτικά. Στο επαναληπτικό το τελευταίο ο αριθμός ήταν πάλι στο μισό εκατομμύριο, η κινητικότητα στο 20% και οι φυσιολογικές μορφές 3%. Έχω λόγους να πιστεύω ότι η καρνιτινη βοήθησε πολύ. Τουλάχιστον σε μας. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 49 λεπτά , Nephele78 είπε:

Στα 40 μου με 300 πουρεγκον για 8 μερες είχα κατεβασει 5 ωαρια ειχα fsh 13-14 ημουν 40 ετων κ αμη ισως1 με 1,5( δεν ειμαι σιγουρη-τοσο το υπολογιζω) & στα 42 μου με 300 μοναδες μπενφολα για 9 μερες με fsh 17 k αμη 0,3 ειχα κατεβασει 3 ωαρια στην ωοληψια πηγανε να τα γονιμοποιησουν με πολυ καλό σπερμα αλλα ηταν ακαταλληλα.ετσι ξεκινησα να μαζευω το ωαριο του μηνα..

Να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου! Να είναι πάντα καλά και τυχερά! Βρίσκομαι και εγώ στη διαδικασία που μαζεύω με φυσικό κύκλο ωάρια τα οποία τα αφήνουμε να φτάσουν σε βλαστοκύστες. Η πετυχημένη προσπάθειά σας ήταν με βλαστοκύστες και πόσες είχες μεταφέρει; Σε ευχαριστώ 

1 hour ago, Nephele78 είπε:

Πάνω κάτω ίδιες τιμές είχαμε στην 1η σου φορά ίσως με διαφορά στην ΑΜΗ. Ελπίζω να πάει και σε μένα καλά όπως σε εσένα. Τα κατάφερες εν τέλει και αυτό έχει σημασία. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας! 

1 hour ago, Troia είπε:

Άδεια δικαιούσαι 7 ημέρες. Σου δίνουν χαρτί από το κέντρο και το υπογράφει ο γιατρός, νομίζω.

Το θέμα είναι ότι δυστυχώς δεν θεωρείται κανονική εργασία ή πρακτική για να έχεις τα οφέλη. Θα πρέπει να το ρωτήσω. Εσύ όλες τις φορές είχες πάρει άδεια και χωρίς κάποιο θέμα με την δουλειά; Έχει τύχει να κάνεις ποτέ υπέρηχο και γενικά την παρακολούθηση απόγευμα;

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, luna79 είπε:

Να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου! Να είναι πάντα καλά και τυχερά! Βρίσκομαι και εγώ στη διαδικασία που μαζεύω με φυσικό κύκλο ωάρια τα οποία τα αφήνουμε να φτάσουν σε βλαστοκύστες. Η πετυχημένη προσπάθειά σας ήταν με βλαστοκύστες και πόσες είχες μεταφέρει; Σε ευχαριστώ 

Ευχαριστώ κοπελα μου!με το καλο να πανε ολα καλα κ σε σενα!ναι !με 2 εμβρυα φρεσκα απο τροπ.φυσικο( 2 ωαρια που γονιμοποιηθηκανε κ τα 2 κ τα αφησαμε για βλαστοκυστες κ ξεπαγωσαμε ενα 3ης μερας(απο φυσικό) κ το αφησαμε κ αυτο να φτασει  βλαστοκυστη.οποτε 3 μεταφεραμε.τα αφηνετε να πανε βλαστοκυστες κ μετα τα παγωνετε; Ή τα παγωνετε ως 3ης κ μετα θα τα αφησετε να πανε βλαστοκυστη;

πρίν από 55 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Πάνω κάτω ίδιες τιμές είχαμε στην 1η σου φορά ίσως με διαφορά στην ΑΜΗ. Ελπίζω να πάει και σε μένα καλά όπως σε εσένα. Τα κατάφερες εν τέλει και αυτό έχει σημασία. Να χαίρεστε τα παιδάκια σας! 

Το θέμα είναι ότι δυστυχώς δεν θεωρείται κανονική εργασία ή πρακτική για να έχεις τα οφέλη. Θα πρέπει να το ρωτήσω. Εσύ όλες τις φορές είχες πάρει άδεια και χωρίς κάποιο θέμα με την δουλειά; Έχει τύχει να κάνεις ποτέ υπέρηχο και γενικά την παρακολούθηση απόγευμα;

Ευχαρισυω !  Να πανε ολα καλα εύχομαι ολοψυχα!καλα κανεις τπυλαχιστον προνοείς. Εινσι πολυ σημαντικο οπως κ να χει !  

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 12/3/2022 at 2:27 ΜΜ, Giouli36 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!Θέλεις να μας πεις αν είσαι ελεύθερη, αν είσαι σε σχέση, αν σκέφτεσαι να παντρευτείς σύντομα??Εγω στη θέση σου θα πήγαινα σε έναν πολύ καλό γυναικολόγο για να πάρω μια γνώμη αλλα θα έκανα και όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να σιγουρευτώ για το αποτέλεσμα!!Αν έχεις ξεκινήσει όντως τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων θεωρώ ότι θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, γιατί όχι?Άλλες κοπέλες με ποιο χαμηλη ΑΜΗ από σένα έβγαλαν αρκετά ωάρια!!Η διαδικασία δεν είναι τίποτα!!Αν πάρεις το κολάι από τις ενέσεις δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι!!Επίσης καλό θα ήταν όσο κανείς τη διέγερση με τις ενέσεις να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διατροφη για να μην πρηστείς λογω κατακράτησης!!!

Δεν θα πρέπει να είσαι στενοχωρημενη,  ίσα ίσα το βρήκες πολύ νωρίς κιόλας οπότε κατά την άποψή μου είσαι τυχερή!!!Να ξέρεις πλέον τις μέρες μας όλα αντιμετωπιζονται!!!!Σου εύχομαι πολύ καλή συνέχεια και εύχομαι να σου πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα και καλά ποιοτικως ωάρια!!

Συμφωνώ βρες καλό γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής,πάρε βιταμίνες ειδικές και όλα θα πάνε καλά,η διέγερση δεν είναι τίποτα όσο φαντάζεσαι ότι θα είναι !! Είσαι τυχερή που το ανακάλυψες νωρίς!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, despina. είπε:

Γεια σας κοριτσια, τα cyclacur λεει αλλαξαν ονομασια και τιμη.
cyclo progynova τα λενε τωρα.

Εμένα ο φαρμακοποιός μου είπε ότι δεν άλλαξαν αλλά ότι έχει έλλειψη τα cyclacur και υπάρχουν τώρα τα cyclo progynova...πήρα τον γιατρό και μου είπε πάρτα είναι τα ίδια...!!

22 ώρες πρίν, Irene14 είπε:

Έπαιρνα αμέ... Ουτροτζεσταν 2 πρωί κ 2 βράδυ και προλουτεξ το μεσημέρι. Εννοείται σικλακουρ. 

Έπαιρνες όλα αυτά και πάλι ήταν χαμηλή η προγεστερόνη σου??!!??? Μου έκανες την καρδιά περιβόλι, δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί και αυτό... Πόσους παράγοντες πρέπει να τσεκάρουμε? Αμάν πια! Προβληματίστηκα γιατί μέχρι τώρα καμία φορά πριν από εμβρυομεταφορά δεν είχαμε ελέγξει την προγεστερόνη... 

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Ευχαριστώ κοπελα μου!με το καλο να πανε ολα καλα κ σε σενα!ναι !με 2 εμβρυα φρεσκα απο τροπ.φυσικο( 2 ωαρια που γονιμοποιηθηκανε κ τα 2 κ τα αφησαμε για βλαστοκυστες κ ξεπαγωσαμε ενα 3ης μερας(απο φυσικό) κ το αφησαμε κ αυτο να φτασει  βλαστοκυστη.οποτε 3 μεταφεραμε.τα αφηνετε να πανε βλαστοκυστες κ μετα τα παγωνετε; Ή τα παγωνετε ως 3ης κ μετα θα τα αφησετε να πανε βλαστοκυστη;

Ευχαρισυω !  Να πανε ολα καλα εύχομαι ολοψυχα!καλα κανεις τπυλαχιστον προνοείς. Εινσι πολυ σημαντικο οπως κ να χει !  

Σε ευχαριστώ πολύ! Εμείς τα αφήνουμε να γίνουν βλαστοκύστες και τα παγώνουμε 5η ημέρα. Μέχρι τώρα έχουμε 2 και λέμε μόλις φτάσουμε τις 3 να το τολμήσουμε. Αν τώρα αποτύχουμε δυστυχώς δεν έχω κανένα ωάριο παγωμένο οπότε πάλι από την αρχή. Στη διάρκεια τις εμβρυομεταφοράς σου είχε πει να κάνεις κάποιες εξετάσεις;

21 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

σου κανουν αναλυτικο ελεγχο. Natural Killer cells πιθανή υποκλινική αυτοανοσία, δυσανεξία στη γλουτένη και πολλά άλλα θέματα που μπορεί να εμποδίζουν εμφύτευση και εγκυμοσύνη.Καλλιέργειες επίσης θα σου γραψουν εκει οι κοπελες.και ισως εναν καλο υπερηχο στην παλαιογιαννιδου η στην σπαθη.

ενδοκρινολογικά είσαι οκ; θυρεοειδη, σακχαρο, βιταμινες;

Περιεργο, ο μαστρ οταν πηγα εγω με το καλημερα μου εκανε υστεροσκοπηση. να απαιτήσεις έλεγχο πριν απο επομενη προσπαθεια. 

Η δυσανεξία στη γλουτένη επηρεάζει? Ποιανού γιατρού ειδικότητα είναι να την ελέγχει? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...