Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Bookthiefy είπε:

Χαίρομαι πάρα πολύ που ακούω καλά λόγια από εμπειρίες για το κέντρο και όχι μόνο από τον γιατρό για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης. Φοβαμαι αυτό που λένε και τα κορίτσια για την απόψυξη. Πως ήταν σαν εμπειρία; Περίμενες πολλή ώρα αναμονή κλπ; 

Καμία παρέμβαση. Ίσα ίσα, αυτός είναι ο λόγος που μπήκα εδώ για να ακούσω απόψεις, εμπειρίες από άτομα που το έχουν ξανακάνει και γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Δεν είχα ιδέα, ούτε μου ανέφερε κάτι ο γυναικολόγος ότι τα έμβρυα έχουν περισσότερες πιθανότητες από τα ωάρια. Θα κάνω μια συζήτηση ναι, και ανάλογα θα δούμε. Δεν έχω σκοπό να κάνω μόνο 1 προσπάθεια κατάψυξης, επομένως ίσως σε επόμενη να κάνουμε αυτό που λέτε. Ευχαριστώ πάρα πολύ ξεκαθαριζει λίγο το τοπίο. Και σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα καλά! Σε τι φάση βρίσκεσαι τωρα; 

Δεν μου έκοψε και εμένα εκείνη την ώρα να ρωτήσω όλα όσα διάβασα αργότερα εδώ, αν είχα μπει νωρίτερα θα ήμουν πιο προετοιμασμενη. Θα το συζητήσουμε ναι, ίσως όχι σε αυτή την προσπάθεια, γιατί έχω μπει ήδη στην διαδικασία και δεν θελω να φορτώσω τον εαυτό μου με έξτρα άγχος, αλλά σίγουρα σε επόμενη κατάψυξη. Εσείς κάνατε ξανά κάποια διαδικασία από τοτε; (κατάψυξη,εξωσωματική)

Μόλις τώρα είδα ότι απάντησες ήδη πιο πάνω στην ερώτηση μου συγγνώμη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά , και αν υπάρχει κάτι να βρεθεί για να το αντιμετωπισετε και η επόμενη σας προσπάθεια να είναι και η τυχερή!! 

Εμένα κ η γιατρός μου αλλά κ ο εξωσωματιστης μου είπαν πολύ καλά λόγια όσο αφορά κ την κατάψυξη ωαρίων...ότι ένα είναι πολύ καλή ποιότητα είναι το ίδιο... βέβαια επειδή δεν έχω άλλη εμπειρία ελπίζω κ εύχομαι όντως να είναι έτσι μιας κ εγώ κρυοψηξη ωαρίων έκανα...όσο αφορά την εμπειρία μου...ξεκίνησα ενέσεις από την δεύτερη μέρα κάθε μεσημέρι την 6 μέρα του κύκλου μου πήγα για τον πρώτο υπέρηχο μετά πήγα άλλες 2 φορές μέρα παρά μέρα κ όταν όλα ήταν έτοιμα μου έδωσε μια ένεση κ μου είπε να την κάνω βράδυ κ να πάω πάλι σε 36 ώρες( την έκανα Δευτέρα 22:00 κ μπήκα για ωοληψια Τετάρτη 8:00) .. Λοιπόν πήγα εκεί στις 7:30 την Τετάρτη μου έκαναν έναν υπέροχο καρδιάς...μετα με πήρε η νοσοκόμα με πήγε μέσα σε ένα χώρο να αλλάξω...έβγαλα ρούχα-εσωρουχα παπούτσια κ έβαλα μια ρόμπα ένα σκουφάκι κ κάτι στα πόδια για να πατάω...με βάλανε σε ένα σαλονακι ακριβώς δίπλα που ήταν άλλες δυο κοπέλες εκεί ήδη ντυμένες όπως εγώ κ πιάσαμε κουβέντα μιας κ όλες το κάναμε πρώτη φορά κ όσο να ναι είχαμε ένα ανχος...σε ούτε 10 λεπτά ήρθε η γιατρός μου κ με πήρε κ με πήγε στον χώρο ωοληψιας ο οποίος μοιάζει κάτι ανάμεσα σε χειρουργείο κ την αίθουσα του γιατρού σου με την καρέκλα την γνωστή...εκεί ξάπλωσα ..μου έπιασαν τα πόδια σε αυτά που τα βάζεις..έδωσα το χερι για να μου βάλουν τον όρο κ μέχρι να καταλάβω ότι αρχίζω να ζαλίζομαι άνοιξα τα μάτια κ όλα είχαν τελειώσει...μην σου πω είδα κ ο όνειρα...αφού καλέ να νόμιζα ότι ήμουν σπίτι αρχικά...ήρθε μια κοπέλα από πάνω μου κ μου έδωσε ένα ποτήρι καφέ (πικριλα σκέτη) κ ένα κόμματι κέικ κ μου είπε να το πιω κ να φάω ...σε 5 λεπτά ξανά ήρθε κ μου έφερε κ άλλον καφέ( τα νεύρα τέντα δηλαδή μετά) κ μου είπε να σηκωθώ ποιο καθιστή..εεε σε 10 ήρθε πάλι με σήκωσε πήγα έκατσα πάλι στο αρχικό σαλονακι κ αφού λίγο μου πέρασε η ζάλη πήγα ντύθηκα κ πήγα στον άντρα μου που περίμενε στο έξω σαλόνι της εξωσωματικής...ποιο αναλυτικά δεν γινόταν να τα πω .. χαχα...γενικά η δικιά μου εμπειρία ήταν πολύ εύκολη κ τσάμπα όλο μου το ανχος αρχικά...αφού λέω αυτό ήταν...ουυυυ το ξανακάνω τότε... χαχαχαχαα... βέβαια εύχομαι κ ελπίζω όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. τουλάχιστον αν χρειαστεί ξανά θα ξέρω ότι είναι απλά τα πράγματα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 minutes ago, Εvaa said:

Είμαι στο Εμβρυο.....ις στον Μαστρ...α.Εχω κανει ολες τις αιματολογικες. Υστεροσκοπηση και καλλιέργεια δεν εχουμε κανει. Στο Ελενα πως ακριβως σε βοηθανε; 

σου κανουν αναλυτικο ελεγχο. Natural Killer cells πιθανή υποκλινική αυτοανοσία, δυσανεξία στη γλουτένη και πολλά άλλα θέματα που μπορεί να εμποδίζουν εμφύτευση και εγκυμοσύνη.Καλλιέργειες επίσης θα σου γραψουν εκει οι κοπελες.και ισως εναν καλο υπερηχο στην παλαιογιαννιδου η στην σπαθη.

ενδοκρινολογικά είσαι οκ; θυρεοειδη, σακχαρο, βιταμινες;

Περιεργο, ο μαστρ οταν πηγα εγω με το καλημερα μου εκανε υστεροσκοπηση. να απαιτήσεις έλεγχο πριν απο επομενη προσπαθεια. 

xu6xp2.png

πρίν από 5 λεπτά , mominthemaking είπε:

σου κανουν αναλυτικο ελεγχο. Natural Killer cells πιθανή υποκλινική αυτοανοσία, δυσανεξία στη γλουτένη και πολλά άλλα θέματα που μπορεί να εμποδίζουν εμφύτευση και εγκυμοσύνη.Καλλιέργειες επίσης θα σου γραψουν εκει οι κοπελες.και ισως εναν καλο υπερηχο στην παλαιογιαννιδου η στην σπαθη.

ενδοκρινολογικά είσαι οκ; θυρεοειδη, σακχαρο, βιταμινες;

Περιεργο, ο μαστρ οταν πηγα εγω με το καλημερα μου εκανε υστεροσκοπηση. να απαιτήσεις έλεγχο πριν απο επομενη προσπαθεια. 

Ναι εννοειται θα ζητησω... Εμενα εκτος απο ολες τις αιματολογικες μονο σαλπιγγογραφια μου ζητησε που ηταν αριστη. 

πρίν από 2 λεπτά , Εvaa είπε:

Ναι εννοειται θα ζητησω... Εμενα εκτος απο ολες τις αιματολογικες μονο σαλπιγγογραφια μου ζητησε που ηταν αριστη. 

Ενδοκρινολογικα ολα μια χαρα επισης

4 minutes ago, Εvaa said:

Ενδοκρινολογικα ολα μια χαρα επισης

οποτε θα σου ελεγα ΕΛΕΝΑ και υστεροσκοπηση απο μαστρο.ειναι πολυ καλος στο να εντοπιζει θεματα. μπες 1535 ιατρειο καθεξιν αποβολων και κλεισε!!!φυσικα μπορεις να τα κανεις και ιδιωτικα αλλα ειναι πολλλυυυ ακριβα ολα αυτα που θα σου κανουν. 

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

πρίν από 9 λεπτά , mominthemaking είπε:

οποτε θα σου ελεγα ΕΛΕΝΑ και υστεροσκοπηση απο μαστρο.ειναι πολυ καλος στο να εντοπιζει θεματα. μπες 1535 ιατρειο καθεξιν αποβολων και κλεισε!!!φυσικα μπορεις να τα κανεις και ιδιωτικα αλλα ειναι πολλλυυυ ακριβα ολα αυτα που θα σου κανουν. 

Σε ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες! δεν τα γνωριζα ολα αυτα , αλλα εννοειται πριν την δευτερη προσπαθεια θα κανω ελεγχο στα παντα! Να σαι καλα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Pagor είπε:

Εμένα κ η γιατρός μου αλλά κ ο εξωσωματιστης μου είπαν πολύ καλά λόγια όσο αφορά κ την κατάψυξη ωαρίων...ότι ένα είναι πολύ καλή ποιότητα είναι το ίδιο... βέβαια επειδή δεν έχω άλλη εμπειρία ελπίζω κ εύχομαι όντως να είναι έτσι μιας κ εγώ κρυοψηξη ωαρίων έκανα...όσο αφορά την εμπειρία μου...ξεκίνησα ενέσεις από την δεύτερη μέρα κάθε μεσημέρι την 6 μέρα του κύκλου μου πήγα για τον πρώτο υπέρηχο μετά πήγα άλλες 2 φορές μέρα παρά μέρα κ όταν όλα ήταν έτοιμα μου έδωσε μια ένεση κ μου είπε να την κάνω βράδυ κ να πάω πάλι σε 36 ώρες( την έκανα Δευτέρα 22:00 κ μπήκα για ωοληψια Τετάρτη 8:00) .. Λοιπόν πήγα εκεί στις 7:30 την Τετάρτη μου έκαναν έναν υπέροχο καρδιάς...μετα με πήρε η νοσοκόμα με πήγε μέσα σε ένα χώρο να αλλάξω...έβγαλα ρούχα-εσωρουχα παπούτσια κ έβαλα μια ρόμπα ένα σκουφάκι κ κάτι στα πόδια για να πατάω...με βάλανε σε ένα σαλονακι ακριβώς δίπλα που ήταν άλλες δυο κοπέλες εκεί ήδη ντυμένες όπως εγώ κ πιάσαμε κουβέντα μιας κ όλες το κάναμε πρώτη φορά κ όσο να ναι είχαμε ένα ανχος...σε ούτε 10 λεπτά ήρθε η γιατρός μου κ με πήρε κ με πήγε στον χώρο ωοληψιας ο οποίος μοιάζει κάτι ανάμεσα σε χειρουργείο κ την αίθουσα του γιατρού σου με την καρέκλα την γνωστή...εκεί ξάπλωσα ..μου έπιασαν τα πόδια σε αυτά που τα βάζεις..έδωσα το χερι για να μου βάλουν τον όρο κ μέχρι να καταλάβω ότι αρχίζω να ζαλίζομαι άνοιξα τα μάτια κ όλα είχαν τελειώσει...μην σου πω είδα κ ο όνειρα...αφού καλέ να νόμιζα ότι ήμουν σπίτι αρχικά...ήρθε μια κοπέλα από πάνω μου κ μου έδωσε ένα ποτήρι καφέ (πικριλα σκέτη) κ ένα κόμματι κέικ κ μου είπε να το πιω κ να φάω ...σε 5 λεπτά ξανά ήρθε κ μου έφερε κ άλλον καφέ( τα νεύρα τέντα δηλαδή μετά) κ μου είπε να σηκωθώ ποιο καθιστή..εεε σε 10 ήρθε πάλι με σήκωσε πήγα έκατσα πάλι στο αρχικό σαλονακι κ αφού λίγο μου πέρασε η ζάλη πήγα ντύθηκα κ πήγα στον άντρα μου που περίμενε στο έξω σαλόνι της εξωσωματικής...ποιο αναλυτικά δεν γινόταν να τα πω .. χαχα...γενικά η δικιά μου εμπειρία ήταν πολύ εύκολη κ τσάμπα όλο μου το ανχος αρχικά...αφού λέω αυτό ήταν...ουυυυ το ξανακάνω τότε... χαχαχαχαα... βέβαια εύχομαι κ ελπίζω όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. τουλάχιστον αν χρειαστεί ξανά θα ξέρω ότι είναι απλά τα πράγματα!

Πιο αναλυτικά δεν γινόταν πράγματι!! Σε ευχαριστώ πολύ. Όπως τα περιγράφεις δεν φαίνεται να είναι κάτι τρομερό. Παίζει ρόλο βέβαια και ο γιατρός γιατι εχω ακούσει σε άλλα κέντρα όμως ότι υπάρχει τεράστια αναμονή με κάποιους συγκεκριμένους γιατρούς.Η ωοληψια γίνεται πάντα πρωι; 

πρίν από 45 λεπτά , mominthemaking είπε:

Καλησπέρα συγγνώμη που παρεμβαίνω! Ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζουν τα ραντεβού εκεί. Κάπου διάβασα μάλλον σε άλλο θέμα δεν θυμάμαι για την Τσεκουρα και ότι είναι πολύ καλή. 

• Μου αρέσει 1

37 minutes ago, Bookthiefy said:

Πιο αναλυτικά δεν γινόταν πράγματι!! Σε ευχαριστώ πολύ. Όπως τα περιγράφεις δεν φαίνεται να είναι κάτι τρομερό. Παίζει ρόλο βέβαια και ο γιατρός γιατι εχω ακούσει σε άλλα κέντρα όμως ότι υπάρχει τεράστια αναμονή με κάποιους συγκεκριμένους γιατρούς.Η ωοληψια γίνεται πάντα πρωι; 

Καλησπέρα συγγνώμη που παρεμβαίνω! Ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζουν τα ραντεβού εκεί. Κάπου διάβασα μάλλον σε άλλο θέμα δεν θυμάμαι για την Τσεκουρα και ότι είναι πολύ καλή. 

καλε καθολου δεν παρεμβαινεις τι λες;;;;;αυτο ειναι το νοημα του φορουμ!

Καλη σου επιτυχια κοπελα μου. Τα ραντεβου ειναι φυσικα δωρεαν αφου ειναι δημοσιο το νοσοκομειο. Ισως εχω πληρωσει μια εξεταση τυπου 5 ευρω. Απο τα λιγα καλα της ελλαδας....η Τσεκουρα δεν ειναι πλεον εκει αλλα η αντικαταστατρια της η οικονομοπουλου ειναι εξισου καλη!!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

πρίν από 38 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Να σου πω δεν ξέρω κορίτσι μου...αλλά φαντάζομαι πως ναι...εγώ  έχει τύχει μόνο πρωινές ωοληψιες να ακούσω...

1 ώρα πρίν, mominthemaking είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου και εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία!!!!

Πολύ χαίρομαι που σου είπε οτι δεν επηρεάζει γιατί με πηρε απο κάτω, λεω έχω ολα τα αλλα εχω κ αυτο..

Εχω μια αποβολη στο ιστορικό μου και μια εγκυμισυνη εχρι 14η εβδομαδα που διακοψαμε λογω θεματος του εμβρυου. Εκτοτε βεβαια πολλες αποτυχιες

ελπιζω να ερθει και η δικη μας η ωρα...ενδομητριωση δεν εχω και η υστεροσκοπηση ηταν καθαρη

απλα δεν το βρισκει κανενας αλλος μεχρι σημερα. Μονο η μια ακτινοδιαγνωστρια κ αυτη δεν ηταν σιγουρη...αλλου διαβασα οτι κανουν καταστολη για λιγο καιρο και καπβς βοηθιεται και αυτο...θα παρω κ αλλη γνωμη αυτη την εβδομαδα

Απ' όσα έχω διαβάσει, η αδενομυωση πολλές φορές συγχέεται με τα ινομυωματα, ειδικά αν είναι εντοπισμένη και όχι διάχυτη. Είναι πολύ δύσκολο να διακρίνουν τις διαφορές τους. Μην αγχώνεσαι, αν δεν έχεις εμδομητρίωση μάλλον δε θα έχεις και αδενομυωση. Αυτά τα δύο πολλές φορές συνυπάρχουν. Και ναι, έχεις δίκιο. Η αντιμετώπιση είναι φαρμακευτική όπως και στην εμδομητρίωση, γιατί όλα αυτά εξαρτώνται από τα οιστρογόνα. Σε μεγαλύτερες ηλικίες γίνεται απλά υστερεκτομη γιατί προκαλεί αρκετά βαριές περιόδους με μεγάλη αιμορραγία όσο μεγαλώνει η γυναίκα σε ηλικία. Άσχετο αλλά έχεις κάνει ca125; Είσαι βέβαιη ότι δεν υπάρχει καμία υποψία εμδομητρίωσης; Έχουμε και την ίδια ηλικία νομίζω. 34 δεν είσαι;

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Margeau said:

Απ' όσα έχω διαβάσει, η αδενομυωση πολλές φορές συγχέεται με τα ινομυωματα, ειδικά αν είναι εντοπισμένη και όχι διάχυτη. Είναι πολύ δύσκολο να διακρίνουν τις διαφορές τους. Μην αγχώνεσαι, αν δεν έχεις εμδομητρίωση μάλλον δε θα έχεις και αδενομυωση. Αυτά τα δύο πολλές φορές συνυπάρχουν. Και ναι, έχεις δίκιο. Η αντιμετώπιση είναι φαρμακευτική όπως και στην εμδομητρίωση, γιατί όλα αυτά εξαρτώνται από τα οιστρογόνα. Σε μεγαλύτερες ηλικίες γίνεται απλά υστερεκτομη γιατί προκαλεί αρκετά βαριές περιόδους με μεγάλη αιμορραγία όσο μεγαλώνει η γυναίκα σε ηλικία. Άσχετο αλλά έχεις κάνει ca125; Είσαι βέβαιη ότι δεν υπάρχει καμία υποψία εμδομητρίωσης; Έχουμε και την ίδια ηλικία νομίζω. 34 δεν είσαι;

Σε ευχαριστώ!!Ακριβως, δεν ηταν σιγουρη αν ειναι αρχη ινομυωματος η αδενομυωση.

Ναι αγαπη μου πολυ σωστα ειμαι 34. Το ca125 ποτε δεν εχει ανεβει πανω απο 5-6 το κοιταμε συνεχεια...εχω κανει και ανοιχτο χειρουργειο με καμια υποψια ενδομητριωσης. Μεχρι στιγμης δεν εχω συμπτωματα σχετικα και μετα την ατυχη εγκυμοσυνη δεν ποναω και καθολου στην περιοδο. 

xu6xp2.png

πρίν από 4 λεπτά , mominthemaking είπε:

Σε ευχαριστώ!!Ακριβως, δεν ηταν σιγουρη αν ειναι αρχη ινομυωματος η αδενομυωση.

Ναι αγαπη μου πολυ σωστα ειμαι 34. Το ca125 ποτε δεν εχει ανεβει πανω απο 5-6 το κοιταμε συνεχεια...εχω κανει και ανοιχτο χειρουργειο με καμια υποψια ενδομητριωσης. Μεχρι στιγμης δεν εχω συμπτωματα σχετικα και μετα την ατυχη εγκυμοσυνη δεν ποναω και καθολου στην περιοδο. 

Οπότε είσαι άψογη!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου! :)

• Μπερδεμένη/-ος 1

2 minutes ago, Margeau said:

Οπότε είσαι άψογη!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου! :)

Άψογη δεν ειμαι καθολου....Ο,τι περναει απο το χερι μου το κανω αλλα δεεεεεεεν.....απλα πριν κανω την τελευταια εμβρυομεταφορα σε αυτο το κεντρο θα ηθελα να ελεγξω και αυτο μηπως και οφειλονται ΚΑΙ εκει οι αποτυχίες.

Θα είναι η 7η εμβρυομεταφορά αισίως.....

xu6xp2.png

πρίν από 2 λεπτά , mominthemaking είπε:

Άψογη δεν ειμαι καθολου....Ο,τι περναει απο το χερι μου το κανω αλλα δεεεεεεεν.....απλα πριν κανω την τελευταια εμβρυομεταφορα σε αυτο το κεντρο θα ηθελα να ελεγξω και αυτο μηπως και οφειλονται ΚΑΙ εκει οι αποτυχίες.

Θα είναι η 7η εμβρυομεταφορά αισίως.....

Θα ήταν αδιακρισία να ρωτήσω πού εντοπίζεται η δυσκολία σας;

14 minutes ago, Margeau said:

Θα ήταν αδιακρισία να ρωτήσω πού εντοπίζεται η δυσκολία σας;

Καμια αδιακρισία!!

Λοιπόν, εγώ είμαι 34 χρονών και ο σύζυγος 38.
Προσπαθούμε για παιδάκι τα τελευταία 8 χρόνια.
Ξεκινήσαμε με απλό έλεγχο σαλπιγγογραφία καθαρή και σπερμοδιάγραμμα μέτριο, μας λένε ολιγοασθενοσπερμία (περίπου 10.000.000/ml συνήθως περίπου 30.000.000 στο δείγμα με μηδενική γρήγορη κινητικότητα και περίπου 30% συνολική.
Εγώ ελαφρώς πολυκυστική υφή στις ωοθήκες, μας λένε σπερματέγχυση και εξωσωματική τότε 28-29 χρονών .

Ο σύζυγος κανε τριπλεξ, εξετασεις, γονιδιακές για κυστική ίνωση το μεγαλύτερο ποσοστό που ελέγχεται και στο χρωμόσωμα Υ για μικροελλείψεις όλα καθαρά, ούτε κιρσοκήλη. Βρέθηκε μόνο εντερόκοκκος σε καλλιέργεια ο οποίος έφυγε μετά από σχήμα αντιβιώσεων.DNA Fragmentation 19% 

Έκτοτε το δείγμα με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες έχει φτάσει μέχρι και 100.000.000 με χαμηλή όμως κινητικότητα.

2017 σπερματέγχυση στο EMBI...αποτυχημένη
2017 σπερματέγχυση στο ΑΤΤΙΚΟ με gonal πολύ καλή ανταπόκριση (3-4 ωάρια) με ελάχιστη δόση (50)
2017 δεκέμβριος διέγερση ΑΤΤΙΚΟ με gonal δόση 75-100 17 ωοθυλάκια 14 ώριμα γονιμοποιήθηκαν 7 4 3ης ημέρας.
Ρήξη ωοθηκών εσωτερική αιμορραγία, λαπαροτομια,εντατική.
2018 μαιος μεταφορά 2 εμβρυων 3 ημερών αποτυχημένη
2019 μαιος μεταφορά 2 εμβρυων 3 ημερών  αποτυχημένη
2019 αλλαγή κέντρου βιοψία ενδομητρίου ενδεικτική ενδομητρίτιδας
Σχήμα αντιβιώσεων και ενδομητρικών αντιβιώσεων 15 στο σύνολο
2020 Ξεκινάμε ωοληψίες σε φυσικό κύκλο.ΓΕΝ... Αθηνών 
23 φυσικοι στο σύνολο Από Μάρτιο 2020 μέχρι και Μάρτιο 2022
Από τις 23 ωάριο βρήκαμε τις 14 φορές (3 κυστικά και τα υπόλοιπα απλά τα χάναμε....)
Απο τα 14 γονιμοποιήθηκαν τα 7 έγιναν και τα 7 βλαστοκύστες

Σαλπιγγογραφία επαναληψη Σεπτέμβριος 2020 καθαρή διαβατές σάλπιγγες

Μεταφορά 1 βλαστοκύστης  5ΑΑ Οκτώβριο 2020 εγκυμοσύνη 13η εβδομάδα διακοπή λόγω ανατομικής ανωμαλίας εμβρύου (φυσιολογικός μοριακός καρυότυπος εμβρύου)

Μάρτιος 2021 μεταφορά 1 βλαστοκύστης 3ΑΑ αρνητική
Μάιος 2021 μεταφορά 1 βλαστοκύστης 3 ΑΒ αρνητική
Οκτώβριος 2021 μεταφορά 2 βλαστοκύστεων 1ΑΑ και 4ΑΑ βιοχημική κύηση.

Δεκέμβριος 2021 υστεροσκόπηση καθαρή¨

Άυτά....

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 4
  • Λυπημένη/-ος 16

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...