Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Αχ βρε κοπέλα μου, λυπάμαι πολύ γι' αυτό το αποτέλεσμα... Από παρόμοιες εμπειρίες εδώ δυστυχώς άλλο τίποτα. Προσωπικά έχω στο βιογραφικό μου 4 αποτυχημένες ετ, δύο με έμβρυα 3ης μέρας (η πρώτη με ωάρια που είχα κρυοσυντηρήσει σε μικρότερη ηλικία και τα γονιμοποιήσαμε πριν την ετ) και οι άλλες δύο με βλαστοκύστες 5 ημερών (την πρώτη φορά με 2 άριστες 4ΑΑ και την τελευταία φορά με 3 καλές 3ΒΒ, 3ΒΒ και 3ΒC). Συν 3 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις νωρίτερα. Οπότε καταλαβαίνω απόλυτα τη λύπη και την απογοήτευση σου. Εσένα ήταν η πρώτη σου? Εχεις άλλα έμβρυα τώρα? Ο γιατρός σου τι σου είπε? Πώς σκέφτεστε να κινηθείτε τώρα? Εύχομαι την επόμενη φορά να σου πάνε όλα τέλεια! 

Πρώτη ηταν ναι.. Δεν εχω αλλες στην καταψυξη γιατι εμεις δεν εχουμε υποτιθεται θεμα γονιμοητας αλλα παμε με βιοψια λογω κληρονομικης νοσου. Και αυτα τα δυο ηταν τα μονα χωρις το γονιδιο! Δεν εχω back up plan. Πρεπει να το κανω όλο απο την αρχη...Είμαι 28 χρονών ομως δεν το βαζω κατω. Τον αλλο μήνα θα ξαναρχισω!τερμα το κλαμα!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Bookthiefy είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση!! Ναιι είμαι σε σχέση αρκετά χρόνια από το σχολείο αλλά προφανώς δεν ήταν στα σχέδια μας ένα παιδί και ούτε οι συνθήκες είναι κατάλληλες αυτή τη στιγμή καθώς σπουδάζω είμαι στο τελευταίο έτος και δουλεύω part time. Από εξετάσεις έχω κάνει καμπύλη, ορμονολογικες κλπ στον ενδοκρινολογο δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Άλλαξα γυναικολογο και πήγα σε έναν γνωστό δεν μου είπε να κάνω άλλες εξετάσεις αλλα μου είπε να προχωρήσω αμέσως σε καταψυξη. Ελπίζω να ήταν καλή επιλογή. Δεν ξέρω μπορούμε να αναφέρουμε εδώ ονόματα; 

Αυτό μου είπε και ο γυναικολόγος μου, ότι μας ενδιαφέρει η ποιότητα παρα η ποσότητα που θα παραχθεί οπότε είναι μια χαρά τα αποτελέσματα σου και σου εύχομαι ένα από αυτά να είναι το τυχερό σας!! Απο κέντρα είδα πολλά με καλές κριτικές αλλα ο γυναικολόγος μου συνεργάζεται με του ΙΑΣΩ οπότε θα κάνω εκεί την κατάψυξη. Δεν βρήκα εδώ στο φόρουμ να λένε κάτι για αυτό το κέντρο πάντως. Εμένα με παραξένεψε λίγο με τα φάρμακα που μου έδωσε γιατι διάβασα ότι όταν έχεις υψηλή FSH και χαμηλή ΑΜΗ με μεγάλη δόση δεν έχεις αποτέλεσμα. Μου έδωσε για ένεση την Puregon 900iu και κάποια άλλα φάρμακα θα τα δω μόλις πάω σπίτι και θα τα γράψω. Μήπως είναι υπερβολικά μεγάλη η δοση; 

Είναι πολύ καλό το κέντρο που είσαι, μη σε ανησυχεί αυτό καθόλου! Κι εγώ εκεί είμαι λόγω του γιατρού μου και εκ των υστέρων έμαθα ότι έχει ένα από τα καλύτερα εμβρυολογικά τμήματα των Αθηνών.

Σκέφτομαι ότι αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα μια συζήτηση με τον σύντροφο μου (ιδίως αφού είστε μαζί τόσα χρόνια) και θα συζητούσα το ενδεχόμενο να γονιμοποιήσουμε κάποια από τα έμβρυα τώρα (γιατί όπως σου είπαν και τα κορίτσια έχουν πολύ καλύτερες πιθανότητες να πιάσουν αν είναι γονιμοποιημένα από πριν) και αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά στο μεταξύ σας, μπορείτε να προχωρήσετε με αυτά τα εμβρυάκια σας, και φυσικά να έχεις και μια καβάτζα ωαρίων για αντίθετη περίπτωση. Σου ζητώ συγνώμη αν είναι πολύ παρεμβατική η πρόταση μου. Ο λόγος που το λέω είναι γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τη δική σου, είχα καταψύξει ωάρια στο παρελθόν, αλλά τότε δεν ήξερα ότι δεν έχουν τόσο καλές πιθανότητες αν δεν είναι γονιμοποιημένα. Αν το ήξερα θα είχα κάνει αυτή την κουβέντα με τον τότε σύντροφο μου (που τώρα είναι ο άντρας μου, αλλά τότε δεν ξέραμε πώς θα κυλούσε η σχέση μας) και ποιος ξέρει, μπορεί τώρα να είχαμε ήδη το παιδάκι μας, δε θα μάθουμε ποτέ. Αλλά επειδή με τρώει αυτή η σκέψη, είπα να τη μοιραστώ μαζί σου, μήπως σου φανεί χρήσιμη εσένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου! 

• Μου αρέσει 3

14 minutes ago, Εvaa said:

Πρώτη ηταν ναι.. Δεν εχω αλλες στην καταψυξη γιατι εμεις δεν εχουμε υποτιθεται θεμα γονιμοητας αλλα παμε με βιοψια λογω κληρονομικης νοσου. Και αυτα τα δυο ηταν τα μονα χωρις το γονιδιο! Δεν εχω back up plan. Πρεπει να το κανω όλο απο την αρχη...Είμαι 28 χρονών ομως δεν το βαζω κατω. Τον αλλο μήνα θα ξαναρχισω!τερμα το κλαμα!! 

Λυπάμαι τόσο μα τόσο πολύ!!!φυσικα και θα συνεχίσεις μικρή κοπέλα!!!

ερωτηση:αρα ήταν ελεγμένες στο σύνολο χρωμοσωματικα;περα από το γονίδιο αυτό;

ηταν δηλαδή υγιείς;

xu6xp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Εvaa είπε:

Κατάλαβα. Εντάξει κοπέλα μου, φαίνεσαι πολύ δυνατή και αποφασισμένη και θα τα καταφέρετε σίγουρα! Μάλλον ήταν μια ατυχία αυτή τώρα, αφού ήταν και ελεγμένα. Την επόμενη φορά θα πάνε όλα καλά! Είσαι νέα και οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου! Think positive! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , mominthemaking είπε:

Λυπάμαι τόσο μα τόσο πολύ!!!φυσικα και θα συνεχίσεις μικρή κοπέλα!!!

ερωτηση:αρα ήταν ελεγμένες στο σύνολο χρωμοσωματικα;περα από το γονίδιο αυτό;

ηταν δηλαδή υγιείς;

Ναι ναι! ηταν μια χαρα! για αυτο απογοητεύτηκα λιγο..Βεβαια δεν ξέρω η πρωτη φορά ειναι και λίγο αναγνωριστική; Τι να πω... 

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Αγαπη μου μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο μετα απο τετοια επεμβασουλα.Ακομα και αν σου ερθει νωριτερα η περιοδος. το ενδομητριο πειραχτηκε και μπορει να πεσει νωριτερα μην ανησυχεις

Επίσης να ρωτήσω, είχε καμία κοπέλα εμπειρία με αδενομυωση;;

υπαρχει η υποψια οτι μπορει να εχω αλλα το εχει ψιλοδει η παλαιογιαννιδου κανεις αλλος. και κανενας γιατρος δεν του δινει σημασια.

εγω ομως νομιζω οτι θελει διερευνηση...διαβαζω πολυ μειωμενες πιθανοτητες αν και ειχα εγκυμοσυνη μεχρι τη 14η εβδομαδα...

τι λετε εσεις; να πιεσω λιγακι η να το αφησω στην τυχη του; θεραπεια να πω δεν υπαρχει.

ισως προτεινουν καταστολη για  κανα διμηνο

Τελικά είναι σίγουρα περίοδος και όχι αίμα από την επέμβαση. Χάρη σε σένα @mominthemaking δεν τρελάθηκα! Σ' ευχαριστώ πολύ!!! ❤️ Τηλεφώνησα και στο γιατρό μου και τον ενημέρωσα, πιο πολύ επειδή ανησύχησα μήπως επηρεάσει το αποτέλεσμα του EPA test και της βιοψίας ενδομητρίου, μου είπε όμως ότι καμία σχέση και καθόλου δε μας επηρεάζει! Οπότε όλα καλά! Εξάλλου με τόσο απότομο κρύο που έβαλε, δεν είναι περίεργο να επηρεάζεται ο κύκλος... 

19 ώρες πρίν, Irene14 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Καινούρια εδώ. Σε τι φάση είστε? Εγώ εμβρυομεταφορα χτες..... 

Καλώς όρισες και πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι! Τι έβαλες? Βλαστοκύστες ή 3ης μέρας? Είναι η πρώτη σου? Εγώ είχα πρόσφατα την 4η αποτυχημένη μου εμβρυομεταφορά και τώρα είμαστε σε φάση που ελέγχουμε διάφορους παράγοντες, πριν προχωρήσουμε σε επόμενη προσπάθεια. Είμαι στη φάση αναμονής εξετάσεων (προεμφυτευτικός έλεγχος εμβρύων, βιοψία ενδομητρίου, EPA test και έναν πλήρη αιματολογικό έλεγχο), οπότε βλέποντας και κάνοντας! 

• Χαχα 1

1 hour ago, Pagor είπε:

Εκεί το έκανα κ εγώ...να ξέρεις ότι είναι από τα καλύτερα...κ όχι επειδή πήγα εκεί καμία σχέση...αλλά ξέρω πολλά κορίτσια ( όχι από εδώ) που έχουν πάει εκεί κ όταν τους το είπα μου είπαν ότι είναι από τα καλύτερα όσο αφορά την εξωσωματική...δεν γνωρίζω για τα άλλα τμήμα του.. Είναι κ το κέντρο που έχει παγκόσμια πρωτιά με την μεταφορά μητρικής ατράκτου.... Εμένα μου έκανε πάτα πολύ εντύπωση όσο καιρό πήγαινα κ ερχομουνα ότι έβλεπα ζευγάρια από το εξωτερικό που είχαν έρθει ειδικά για αυτο...τουλάχιστον για αυτά που έψαξα εγώ χωρίς να υποβαθμιζω κάνενα άλλο κέντρο φυσικά...Φυσικά θα υπάρχουν κ άλλα καλά κέντρα...είχα κ κ εγώ πολύ ανχος αρχικά ...αλλά θα σου πω τελικά ότι δεν χρειάζεται...όσο αφορά το φάρμακο κ την δόση ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα από όλους...ειδικά αν τον εμπιστεύεσαι.

Χαίρομαι πάρα πολύ που ακούω καλά λόγια από εμπειρίες για το κέντρο και όχι μόνο από τον γιατρό για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης. Φοβαμαι αυτό που λένε και τα κορίτσια για την απόψυξη. Πως ήταν σαν εμπειρία; Περίμενες πολλή ώρα αναμονή κλπ; 

πρίν από 29 λεπτά , happiness79 είπε:

Είναι πολύ καλό το κέντρο που είσαι, μη σε ανησυχεί αυτό καθόλου! Κι εγώ εκεί είμαι λόγω του γιατρού μου και εκ των υστέρων έμαθα ότι έχει ένα από τα καλύτερα εμβρυολογικά τμήματα των Αθηνών.

Σκέφτομαι ότι αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα μια συζήτηση με τον σύντροφο μου (ιδίως αφού είστε μαζί τόσα χρόνια) και θα συζητούσα το ενδεχόμενο να γονιμοποιήσουμε κάποια από τα έμβρυα τώρα (γιατί όπως σου είπαν και τα κορίτσια έχουν πολύ καλύτερες πιθανότητες να πιάσουν αν είναι γονιμοποιημένα από πριν) και αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά στο μεταξύ σας, μπορείτε να προχωρήσετε με αυτά τα εμβρυάκια σας, και φυσικά να έχεις και μια καβάτζα ωαρίων για αντίθετη περίπτωση. Σου ζητώ συγνώμη αν είναι πολύ παρεμβατική η πρόταση μου. Ο λόγος που το λέω είναι γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τη δική σου, είχα καταψύξει ωάρια στο παρελθόν, αλλά τότε δεν ήξερα ότι δεν έχουν τόσο καλές πιθανότητες αν δεν είναι γονιμοποιημένα. Αν το ήξερα θα είχα κάνει αυτή την κουβέντα με τον τότε σύντροφο μου (που τώρα είναι ο άντρας μου, αλλά τότε δεν ξέραμε πώς θα κυλούσε η σχέση μας) και ποιος ξέρει, μπορεί τώρα να είχαμε ήδη το παιδάκι μας, δε θα μάθουμε ποτέ. Αλλά επειδή με τρώει αυτή η σκέψη, είπα να τη μοιραστώ μαζί σου, μήπως σου φανεί χρήσιμη εσένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου! 

Καμία παρέμβαση. Ίσα ίσα, αυτός είναι ο λόγος που μπήκα εδώ για να ακούσω απόψεις, εμπειρίες από άτομα που το έχουν ξανακάνει και γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Δεν είχα ιδέα, ούτε μου ανέφερε κάτι ο γυναικολόγος ότι τα έμβρυα έχουν περισσότερες πιθανότητες από τα ωάρια. Θα κάνω μια συζήτηση ναι, και ανάλογα θα δούμε. Δεν έχω σκοπό να κάνω μόνο 1 προσπάθεια κατάψυξης, επομένως ίσως σε επόμενη να κάνουμε αυτό που λέτε. Ευχαριστώ πάρα πολύ ξεκαθαριζει λίγο το τοπίο. Και σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα καλά! Σε τι φάση βρίσκεσαι τωρα; 

2 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Δεν ειναι μεγάλη η δοση!ειναι μια χαρα ! οποτε δεν ενδιαφερεται ο συντροφος να δωσει σπερμα να κανετε εμβρυα ; Ειναι σιγουρα καλυτερο απο το να καταψυξετε ωαρια..δηλαδη εγω στα 40 μου με fsh 15 κ αμη πολυ πιο χαμηλη απο τη δικη σου (ισως 1 ή 1,5 να ηταν τότε οπως το υπολογιζω) κατεβασα 5 ωαρια κ καταψυξαμε.μετα απο 2 χρονια στα 42 μου πηγαμε να τα κανουμε εμβρυα και γινανε 2 εμβρυα τα μεταφεραμε κ μηδεν χοριακη.και τοτε αν το ηξερα θα ξαναεκανα διεγερση να παρω αλλα 5 εστω ξανα .. ωστε να ειχα παλι καποια εμβρυα για 2η προσπαθεια.δηλαδη εγω αυτο σου συστηνω να κανεις αν εχεις τη δυνατοτητα .

Δεν μου έκοψε και εμένα εκείνη την ώρα να ρωτήσω όλα όσα διάβασα αργότερα εδώ, αν είχα μπει νωρίτερα θα ήμουν πιο προετοιμασμενη. Θα το συζητήσουμε ναι, ίσως όχι σε αυτή την προσπάθεια, γιατί έχω μπει ήδη στην διαδικασία και δεν θελω να φορτώσω τον εαυτό μου με έξτρα άγχος, αλλά σίγουρα σε επόμενη κατάψυξη. Εσείς κάνατε ξανά κάποια διαδικασία από τοτε; (κατάψυξη,εξωσωματική)

πρίν από 30 λεπτά , happiness79 είπε:

Τελικά είναι σίγουρα περίοδος και όχι αίμα από την επέμβαση. Χάρη σε σένα @mominthemaking δεν τρελάθηκα! Σ' ευχαριστώ πολύ!!! ❤️ Τηλεφώνησα και στο γιατρό μου και τον ενημέρωσα, πιο πολύ επειδή ανησύχησα μήπως επηρεάσει το αποτέλεσμα του EPA test και της βιοψίας ενδομητρίου, μου είπε όμως ότι καμία σχέση και καθόλου δε μας επηρεάζει! Οπότε όλα καλά! Εξάλλου με τόσο απότομο κρύο που έβαλε, δεν είναι περίεργο να επηρεάζεται ο κύκλος... 

Καλώς όρισες και πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι! Τι έβαλες? Βλαστοκύστες ή 3ης μέρας? Είναι η πρώτη σου? Εγώ είχα πρόσφατα την 4η αποτυχημένη μου εμβρυομεταφορά και τώρα είμαστε σε φάση που ελέγχουμε διάφορους παράγοντες, πριν προχωρήσουμε σε επόμενη προσπάθεια. Είμαι στη φάση αναμονής εξετάσεων (προεμφυτευτικός έλεγχος εμβρύων, βιοψία ενδομητρίου, EPA test και έναν πλήρη αιματολογικό έλεγχο), οπότε βλέποντας και κάνοντας! 

Μόλις τώρα είδα ότι απάντησες ήδη πιο πάνω στην ερώτηση μου συγγνώμη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά , και αν υπάρχει κάτι να βρεθεί για να το αντιμετωπισετε και η επόμενη σας προσπάθεια να είναι και η τυχερή!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλησπέρα! Είναι η 2 εξωσωματική μου. Έχω ένα κορίτσι 3,5 από την πρώτη μου προσπάθεια. Έβαλα 1 βλαστοκυστη αλλά έχω χαμηλή προγεστερονη και πλακωθηκα σε χάπια, ενέσεις, υπόθετα. Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις την αιτία σε κάποιες από αυτές τις εξετάσεις σου γτ θέλει πολύ ψυχική δύναμη, μετά από 4 εμβρυομεταφορές. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , Bookthiefy είπε:

Χαίρομαι πάρα πολύ που ακούω καλά λόγια από εμπειρίες για το κέντρο και όχι μόνο από τον γιατρό για να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης. Φοβαμαι αυτό που λένε και τα κορίτσια για την απόψυξη. Πως ήταν σαν εμπειρία; Περίμενες πολλή ώρα αναμονή κλπ; 

Καμία παρέμβαση. Ίσα ίσα, αυτός είναι ο λόγος που μπήκα εδώ για να ακούσω απόψεις, εμπειρίες από άτομα που το έχουν ξανακάνει και γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Δεν είχα ιδέα, ούτε μου ανέφερε κάτι ο γυναικολόγος ότι τα έμβρυα έχουν περισσότερες πιθανότητες από τα ωάρια. Θα κάνω μια συζήτηση ναι, και ανάλογα θα δούμε. Δεν έχω σκοπό να κάνω μόνο 1 προσπάθεια κατάψυξης, επομένως ίσως σε επόμενη να κάνουμε αυτό που λέτε. Ευχαριστώ πάρα πολύ ξεκαθαριζει λίγο το τοπίο. Και σε εσένα εύχομαι να πάνε όλα καλά! Σε τι φάση βρίσκεσαι τωρα; 

Δεν μου έκοψε και εμένα εκείνη την ώρα να ρωτήσω όλα όσα διάβασα αργότερα εδώ, αν είχα μπει νωρίτερα θα ήμουν πιο προετοιμασμενη. Θα το συζητήσουμε ναι, ίσως όχι σε αυτή την προσπάθεια, γιατί έχω μπει ήδη στην διαδικασία και δεν θελω να φορτώσω τον εαυτό μου με έξτρα άγχος, αλλά σίγουρα σε επόμενη κατάψυξη. Εσείς κάνατε ξανά κάποια διαδικασία από τοτε; (κατάψυξη,εξωσωματική)

Σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι αν βοήθησα! Είμαι σε φάση αναμονής αποτελεσμάτων διαφόρων εξετάσεων, τόσο δικών μου, όσο και των εμβρύων μας. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Έχω κάνει ως τώρα 3 σπερματεγχύσεις και 4 εξωσωματικές, αποτυχημένες. Ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον! 

πρίν από 4 λεπτά , Irene14 είπε:

Καλησπέρα! Είναι η 2 εξωσωματική μου. Έχω ένα κορίτσι 3,5 από την πρώτη μου προσπάθεια. Έβαλα 1 βλαστοκυστη αλλά έχω χαμηλή προγεστερονη και πλακωθηκα σε χάπια, ενέσεις, υπόθετα. Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις την αιτία σε κάποιες από αυτές τις εξετάσεις σου γτ θέλει πολύ ψυχική δύναμη, μετά από 4 εμβρυομεταφορές. 

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Κι εσύ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και εύχομαι να είναι ήδη καθ' οδόν το δεύτερο παιδάκι σου! Πότε ανακάλυψες ότι έχεις χαμηλή προγεστερόνη? Με τόσα σκευάσματα θα έχει ανέβει, δεν μπορεί!! 

πρίν από 10 λεπτά , happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι αν βοήθησα! Είμαι σε φάση αναμονής αποτελεσμάτων διαφόρων εξετάσεων, τόσο δικών μου, όσο και των εμβρύων μας. Ανάλογα με τα αποτελέσματα θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Έχω κάνει ως τώρα 3 σπερματεγχύσεις και 4 εξωσωματικές, αποτυχημένες. Ελπίζω σε ένα καλύτερο μέλλον! 

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Κι εσύ να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και εύχομαι να είναι ήδη καθ' οδόν το δεύτερο παιδάκι σου! Πότε ανακάλυψες ότι έχεις χαμηλή προγεστερόνη? Με τόσα σκευάσματα θα έχει ανέβει, δεν μπορεί!! 

Μετά την εμβρυομεταφορά μου είπε ο εξωσωματικός μου να κάνω μια εξέταση προγεστερονης στο κέντρο που ήμουν πριν φύγω. Σε λίγη ώρα βγήκε κ με ενημέρωσε.... Κι εγώ αυτό λέω... Δεν μπορεί! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

44 minutes ago, Εvaa said:

Ναι ναι! ηταν μια χαρα! για αυτο απογοητεύτηκα λιγο..Βεβαια δεν ξέρω η πρωτη φορά ειναι και λίγο αναγνωριστική; Τι να πω... 

Τον παραγοντα ενδομητριο τον εχετε τσεκαρει;; ΟΙ 2 ελεγμενες βλαστοκυστες θα επρεπε να ειχαν μεγαλυτερη επιτυχια σιγουρα.

Ενδοκρινολογικα αιματολογικα εισαι ελεγμενη;

Ελπιζω να μην σε αγχωνω αλλα θα σου πω αυτα που ηθελα να ξερω κ εγω στα 27 μου που εκανα την πρωτη εξωξσωματικη.

Αναγνωριστική δεν θα το έλεγα. Όλο αυτό ειναι μια μεγαλη ταλαιπωρια και καλο ειναι πριν απο την προσπαθεια να καθοδηγουμαστε σωστα απο τους επαγγελματιες. Αν θελεις να πεις σε ποιο κεντρο εισαι και με ποιον γιατρο; μπορεις να δωσεις και αρχικα μονο.

Θα σου ελεγα μια βολτα απο το καθεξιν αποβολων του ΕΛΕΝΑ αν δεν εχεις παει. Δε χρειαζεται να εχεις αποβολες για να σε δεχτουν.

Οι δυο ελεγμενες βλαστοκυστες ειναι σα να εχεις ηδη κανει πχ 2-3 προσπαθειες με δεδομενο οτι σε καθε προσπαθεια υπολογισζουμε περιπου 50% να ειναι υγιεις στην ηλικια σου. 

πριν την επομενη προσπαθεια σιγουρα ελεγχο, υστεροσκοπηση, καλλιεργειες.Και θα πας σουπερ!!!!!!

44 minutes ago, happiness79 said:

Χαχαχαχαχα για αυτο ειμαστε εδω!!Ευχομαι ολοψυχα καλα αποτελεσματα και παμε γερα!!!

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Irene14 είπε:

Μετά την εμβρυομεταφορά μου είπε ο εξωσωματικός μου να κάνω μια εξέταση προγεστερονης στο κέντρο που ήμουν πριν φύγω. Σε λίγη ώρα βγήκε κ με ενημέρωσε.... Κι εγώ αυτό λέω... Δεν μπορεί! 

Να σε ρωτήσω κάτι, δηλαδή πριν την εμβρυομεταφορά δεν έπαιρνες καθόλου προγεστερόνη? Ή παρ' ότι έπαιρνες δεν είχε ανέβει όσο θα έπρεπε? 

πρίν από 20 λεπτά , happiness79 είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι, δηλαδή πριν την εμβρυομεταφορά δεν έπαιρνες καθόλου προγεστερόνη? Ή παρ' ότι έπαιρνες δεν είχε ανέβει όσο θα έπρεπε? 

Έπαιρνα αμέ... Ουτροτζεσταν 2 πρωί κ 2 βράδυ και προλουτεξ το μεσημέρι. Εννοείται σικλακουρ. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

10 hours ago, Margeau said:

Καλημέρα κορίτσι μου! Δυστυχώς είμαι ομοιοπαθούσα. Δεν έχω ακόμα καμία εξωσωματική στο ενεργητικό μου, όμως έκανα πέρσι λαπαροσκόπηση για αφαίρεση κύστης στην ωοθήκη και δύο αποξεσεις για πολύποδες. Στο τελευταίο υπέρηχο και ενώ ήμασταν έτοιμοι για προσπάθεια μου είπαν ότι έχω γεμίσει πάλι πολύποδες και ότι έχω και αδενομυωση. Το ενδομήτριο ήταν υπερβολικά παχύ. Ο γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο μου είπε ότι είναι το ξαδελφακι της εμδομητρίωσης αλλά μέσα στο μυομητριο και ότι δεν επηρεάζει σε κάτι την προσπάθεια μας. Άλλος γιατρός που ρώτησα μου είπε ότι έχει ενοχοποιηθεί για αποβολές αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο. Και ότι στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σε μια βδομάδα έχω την τρίτη μου υστεροσκοπηση και τον επόμενο μήνα διέγερση. Και ο Θεός βοηθός.

Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου και εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία!!!!

Πολύ χαίρομαι που σου είπε οτι δεν επηρεάζει γιατί με πηρε απο κάτω, λεω έχω ολα τα αλλα εχω κ αυτο..

Εχω μια αποβολη στο ιστορικό μου και μια εγκυμισυνη εχρι 14η εβδομαδα που διακοψαμε λογω θεματος του εμβρυου. Εκτοτε βεβαια πολλες αποτυχιες

ελπιζω να ερθει και η δικη μας η ωρα...ενδομητριωση δεν εχω και η υστεροσκοπηση ηταν καθαρη

απλα δεν το βρισκει κανενας αλλος μεχρι σημερα. Μονο η μια ακτινοδιαγνωστρια κ αυτη δεν ηταν σιγουρη...αλλου διαβασα οτι κανουν καταστολη για λιγο καιρο και καπβς βοηθιεται και αυτο...θα παρω κ αλλη γνωμη αυτη την εβδομαδα

xu6xp2.png

1 hour ago, mominthemaking είπε:

Τον παραγοντα ενδομητριο τον εχετε τσεκαρει;; ΟΙ 2 ελεγμενες βλαστοκυστες θα επρεπε να ειχαν μεγαλυτερη επιτυχια σιγουρα.

Ενδοκρινολογικα αιματολογικα εισαι ελεγμενη;

Ελπιζω να μην σε αγχωνω αλλα θα σου πω αυτα που ηθελα να ξερω κ εγω στα 27 μου που εκανα την πρωτη εξωξσωματικη.

Αναγνωριστική δεν θα το έλεγα. Όλο αυτό ειναι μια μεγαλη ταλαιπωρια και καλο ειναι πριν απο την προσπαθεια να καθοδηγουμαστε σωστα απο τους επαγγελματιες. Αν θελεις να πεις σε ποιο κεντρο εισαι και με ποιον γιατρο; μπορεις να δωσεις και αρχικα μονο.

Θα σου ελεγα μια βολτα απο το καθεξιν αποβολων του ΕΛΕΝΑ αν δεν εχεις παει. Δε χρειαζεται να εχεις αποβολες για να σε δεχτουν.

Οι δυο ελεγμενες βλαστοκυστες ειναι σα να εχεις ηδη κανει πχ 2-3 προσπαθειες με δεδομενο οτι σε καθε προσπαθεια υπολογισζουμε περιπου 50% να ειναι υγιεις στην ηλικια σου. 

πριν την επομενη προσπαθεια σιγουρα ελεγχο, υστεροσκοπηση, καλλιεργειες.Και θα πας σουπερ!!!!!!

Χαχαχαχαχα για αυτο ειμαστε εδω!!Ευχομαι ολοψυχα καλα αποτελεσματα και παμε γερα!!!

Είμαι στο Εμβρυο.....ις στον Μαστρ...α.Εχω κανει ολες τις αιματολογικες. Υστεροσκοπηση και καλλιέργεια δεν εχουμε κανει. Στο Ελενα πως ακριβως σε βοηθανε; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...