Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Μαρία95 είπε:

Έκανα χοριακή σήμερα τελικά, μίλησα πάλι με το γιατρό μου επειδή είχα μεγαλύτερη ροή αίματος, και μου είπε να κάνω σήμερα τελικά αντί για αύριο.....  Ήταν 0.2..... δυστυχώς βγήκα αληθινή για τους φόβους μου.... 

Λυπαμαι κοριτσι.. Ελπιζω να μην το βαλεις κατω! Ευχομαι να τα καταφερεις την επομενη φορα..!

• Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Μαρία95 είπε:

Έκανα χοριακή σήμερα τελικά, μίλησα πάλι με το γιατρό μου επειδή είχα μεγαλύτερη ροή αίματος, και μου είπε να κάνω σήμερα τελικά αντί για αύριο.....  Ήταν 0.2..... δυστυχώς βγήκα αληθινή για τους φόβους μου.... 

Την επόμενη φορά θα σταθείς τυχερή! 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, Μαρία95 είπε:

Λυπάμαι πολύ κοπέλα μου... Ότι και να πεις έχεις δίκιο, πονάει... Ειλικρινά σου εύχομαι την επόμενη φορά να τα καταφέρετε! 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια , να σας πω τι μου συμβαίνει να μου πείτε τη γνώμη σας? Είμαι σήμερα στην 21η μέρα του κύκλου. Την Τρίτη έκανα το ΕΡΑ test και βιοψία ενδομητρίου, όπου ο γιατρός μου είπε ότι ήταν πάρα πολύ απλή διαδικασία, ότι δε θα έχω ούτε πόνο και λογικά ούτε αίμα, αλλά και να έχω λίγο αίμα θα είναι φυσιολογικό. Πράγματι, δεν είχα τίποτα απολύτως! Και σήμερα το πρωί είχα λίγο αίμα. Επειδή τις προηγούμενες μέρες δεν είχα τίποτα και εμφανίστηκε μετά από 3 μέρες, πήρα το γιατρό και τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να είναι από την επεμβασούλα ή μήπως μου έρχεται περίοδος νωρίτερα (μα τόσο νωρίτερα όμως??) και μου είπε κατηγορηματικά ότι είναι από το χειρουργείο, ότι μπορεί να συμβεί και να εμφανιστεί αιματάκι ακόμα και μερικές μέρες μετά. Και τώρα το απόγευμα είδα ότι είχα τόσο αίμα που πότισε το σερβιετάκι που έβαλα μέχρι κάτω και λερώθηκε και λίγο το εσώρουχο. Μου φάνηκε πολύ για να μην είναι περίοδος... Από την άλλη, είναι δυνατόν να μου ήρθε τόσο νωρίτερα, 21η μέρα, ενώ ενώ έπαιρνα Cyclacur  μέχρι και τη 17η μέρα? Τι λέτε εσείς? Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία? Γενικά ο κύκλος μου είναι γύρω στις 28 μέρες με πολύ μικρές αποκλίσεις, 1-  max 2 μέρες. Ανησυχώ λίγο, αν ήρθε τόσο νωρίτερα η περίοδος τι μπορεί να σημαίνει αυτή η ανωμαλία? Δε μ' αρέσει...

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσια , να σας πω τι μου συμβαίνει να μου πείτε τη γνώμη σας? Είμαι σήμερα στην 21η μέρα του κύκλου. Την Τρίτη έκανα το ΕΡΑ test και βιοψία ενδομητρίου, όπου ο γιατρός μου είπε ότι ήταν πάρα πολύ απλή διαδικασία, ότι δε θα έχω ούτε πόνο και λογικά ούτε αίμα, αλλά και να έχω λίγο αίμα θα είναι φυσιολογικό. Πράγματι, δεν είχα τίποτα απολύτως! Και σήμερα το πρωί είχα λίγο αίμα. Επειδή τις προηγούμενες μέρες δεν είχα τίποτα και εμφανίστηκε μετά από 3 μέρες, πήρα το γιατρό και τον ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να είναι από την επεμβασούλα ή μήπως μου έρχεται περίοδος νωρίτερα (μα τόσο νωρίτερα όμως??) και μου είπε κατηγορηματικά ότι είναι από το χειρουργείο, ότι μπορεί να συμβεί και να εμφανιστεί αιματάκι ακόμα και μερικές μέρες μετά. Και τώρα το απόγευμα είδα ότι είχα τόσο αίμα που πότισε το σερβιετάκι που έβαλα μέχρι κάτω και λερώθηκε και λίγο το εσώρουχο. Μου φάνηκε πολύ για να μην είναι περίοδος... Από την άλλη, είναι δυνατόν να μου ήρθε τόσο νωρίτερα, 21η μέρα, ενώ ενώ έπαιρνα Cyclacur  μέχρι και τη 17η μέρα? Τι λέτε εσείς? Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία? Γενικά ο κύκλος μου είναι γύρω στις 28 μέρες με πολύ μικρές αποκλίσεις, 1-  max 2 μέρες. Ανησυχώ λίγο, αν ήρθε τόσο νωρίτερα η περίοδος τι μπορεί να σημαίνει αυτή η ανωμαλία? Δε μ' αρέσει...

Κοριτσάκι μου εγώ που έχω κύκλο 26 μέρες με αποκλείσει μια πάνω μια κάτω...μου έχει τύχει να μου έρθει και στις 30 μέρες μια φορά στα 36 μου χρόνια ( είχα χαρεί κιολας τρομάρα μου...λέω έγκυος είμαι) αλλά κ στις 20 μέρες κ όντως είχα τρομάξει κ εγω αλλά μου είχε πει τότε η γυναικολόγος ότι είναι πολύ συχνό φαινόμενο μια τέτοια ανωμαλία... βέβαια δες κ εσύ πόσο αίμα πόσες μέρες κρατάει κ φυσικά μιλάς ξανά με τον γιατρό σου...αν αν είναι στα φυσιολογικά μιας περιόδου πολύ πιθανό να είναι κανονική περίοδος...ανχος στρες κ όλα αυτά που πέρασες με εξετάσεις πολύ λογικό να σου συμβεί...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

43 minutes ago, happiness79 said:

Αγαπη μου μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο μετα απο τετοια επεμβασουλα.Ακομα και αν σου ερθει νωριτερα η περιοδος. το ενδομητριο πειραχτηκε και μπορει να πεσει νωριτερα μην ανησυχεις

Επίσης να ρωτήσω, είχε καμία κοπέλα εμπειρία με αδενομυωση;;

υπαρχει η υποψια οτι μπορει να εχω αλλα το εχει ψιλοδει η παλαιογιαννιδου κανεις αλλος. και κανενας γιατρος δεν του δινει σημασια.

εγω ομως νομιζω οτι θελει διερευνηση...διαβαζω πολυ μειωμενες πιθανοτητες αν και ειχα εγκυμοσυνη μεχρι τη 14η εβδομαδα...

τι λετε εσεις; να πιεσω λιγακι η να το αφησω στην τυχη του; θεραπεια να πω δεν υπαρχει.

ισως προτεινουν καταστολη για  κανα διμηνο

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

50 minutes ago, mominthemaking said:

Αγαπη μου μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο μετα απο τετοια επεμβασουλα.Ακομα και αν σου ερθει νωριτερα η περιοδος. το ενδομητριο πειραχτηκε και μπορει να πεσει νωριτερα μην ανησυχεις

υπαρχει η υποψια οτι μπορει να εχω αλλα το εχει ψιλοδει η παλαιογιαννιδου κανεις αλλος. και κανενας γιατρος δεν του δινει σημασια.

εγω ομως νομιζω οτι θελει διερευνηση...διαβαζω πολυ μειωμενες πιθανοτητες αν και ειχα εγκυμοσυνη μεχρι τη 14η εβδομαδα...

τι λετε εσεις; να πιεσω λιγακι η να το αφησω στην τυχη του; θεραπεια να πω δεν υπαρχει.

Εμένα ο Χην.. ήταν ο μόνος που μου είχε βρει αδενομύωση. Μου είπε σου το λέω μόνο πληροφοριακά δε μας εμποδίζει σε τίποτα, δεν κάνουμε τίποτα. Αυτό ακριβώς, ότι δεν του δίνουν σημασία.

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Pagor είπε:

Κοριτσάκι μου εγώ που έχω κύκλο 26 μέρες με αποκλείσει μια πάνω μια κάτω...μου έχει τύχει να μου έρθει και στις 30 μέρες μια φορά στα 36 μου χρόνια ( είχα χαρεί κιολας τρομάρα μου...λέω έγκυος είμαι) αλλά κ στις 20 μέρες κ όντως είχα τρομάξει κ εγω αλλά μου είχε πει τότε η γυναικολόγος ότι είναι πολύ συχνό φαινόμενο μια τέτοια ανωμαλία... βέβαια δες κ εσύ πόσο αίμα πόσες μέρες κρατάει κ φυσικά μιλάς ξανά με τον γιατρό σου...αν αν είναι στα φυσιολογικά μιας περιόδου πολύ πιθανό να είναι κανονική περίοδος...ανχος στρες κ όλα αυτά που πέρασες με εξετάσεις πολύ λογικό να σου συμβεί...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ναι, ξέρω ότι είναι φυσικό μια στο τόσο να συμβαίνει κάποια ανωμαλία στον κύκλο και μου έχει συμβεί στο παρελθόν, απλά τώρα στα 42 μου μια ανωμαλία έχει άλλη βαρύτητα και ειδικά στις διαδικασίες που είμαστε, γι' αυτό τρόμαξα. Αλλά εντάξει, μάλλον είναι φυσικό μετά το χειρουργείο, αυτό σκέφτομαι. Ήθελα κάπως να καθησυχαστώ! 

1 hour ago, mominthemaking είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με καθησύχασες πολύ! Δεν είχα σκεφτεί ότι και περίοδος να είναι ότι είναι φυσικό να οφείλεται στην επεμβασούλα, ίσως επειδή 2 φορές που έχω κάνει scratching δεν θυμάμαι να είχε έρθει νωρίτερα η περίοδος. Μου ακούγεται λογικό όμως!

Όσο για την αδενομύωση που ρωτάς, δεν ξέρω καν τι είναι, οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Πάντως αν είναι κάτι που δε θεραπεύεται, δεν ξέρω ποιο το νόημα να το ψάξεις παραπέρα, εκτός βέβαια κι αν σε βοηθάει για ψυχολογικούς λόγους. Ελπίζω να βγάλεις άκρη και να μη δυσκολευτείς για κανένα λόγο από εδώ και πέρα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 43 λεπτά , Irene14 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Καινούρια εδώ. Σε τι φάση είστε? Εγώ εμβρυομεταφορα χτες..... 

Καλη επιτυχια κοριτσι μου!❤Και καλως ηλθες στο φορουμ! Εγω περιμενω να αδιαθετησω προς το τελος του μηνα για να κανω την πρωτη μου εμβρυομεταφορα. Εκανα ωοληψια 22/2 αλλα ειχα υπερδιεγερση κ αναβαλλαμε την ετ. Εχω βλαστοκυστες στην καταψυξη.. και ειμαι 39. Εσυ; Βλαστοκυστες εβαλες; 

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, mominthemaking είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Δυστυχώς είμαι ομοιοπαθούσα. Δεν έχω ακόμα καμία εξωσωματική στο ενεργητικό μου, όμως έκανα πέρσι λαπαροσκόπηση για αφαίρεση κύστης στην ωοθήκη και δύο αποξεσεις για πολύποδες. Στο τελευταίο υπέρηχο και ενώ ήμασταν έτοιμοι για προσπάθεια μου είπαν ότι έχω γεμίσει πάλι πολύποδες και ότι έχω και αδενομυωση. Το ενδομήτριο ήταν υπερβολικά παχύ. Ο γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο μου είπε ότι είναι το ξαδελφακι της εμδομητρίωσης αλλά μέσα στο μυομητριο και ότι δεν επηρεάζει σε κάτι την προσπάθεια μας. Άλλος γιατρός που ρώτησα μου είπε ότι έχει ενοχοποιηθεί για αποβολές αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο. Και ότι στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σε μια βδομάδα έχω την τρίτη μου υστεροσκοπηση και τον επόμενο μήνα διέγερση. Και ο Θεός βοηθός.

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Margeau είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Δυστυχώς είμαι ομοιοπαθούσα. Δεν έχω ακόμα καμία εξωσωματική στο ενεργητικό μου, όμως έκανα πέρσι λαπαροσκόπηση για αφαίρεση κύστης στην ωοθήκη και δύο αποξεσεις για πολύποδες. Στο τελευταίο υπέρηχο και ενώ ήμασταν έτοιμοι για προσπάθεια μου είπαν ότι έχω γεμίσει πάλι πολύποδες και ότι έχω και αδενομυωση. Το ενδομήτριο ήταν υπερβολικά παχύ. Ο γιατρός που μου έκανε τον υπέρηχο μου είπε ότι είναι το ξαδελφακι της εμδομητρίωσης αλλά μέσα στο μυομητριο και ότι δεν επηρεάζει σε κάτι την προσπάθεια μας. Άλλος γιατρός που ρώτησα μου είπε ότι έχει ενοχοποιηθεί για αποβολές αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο. Και ότι στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σε μια βδομάδα έχω την τρίτη μου υστεροσκοπηση και τον επόμενο μήνα διέγερση. Και ο Θεός βοηθός.

Ευχομαι ολα να σου πανε τέλεια!❤❤

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι καινούρια στο φόρουμ και παρακολούθησα την συζήτηση σας με μεγάλο ενδιαφέρον γιατι είμαι και εγώ ομοιοπαθουσα και λόγω της ηλικίας μου (23) δεν έχω με κάποιον να συζητήσω που έχει ανάλογη εμπειρία και είμαι πολύ στεναχωρημενη με αυτο που μου συνέβη. Διαγνώστηκα με ΠΩΑ εγω FSH από 12-16 και ΑΜΗ 2,3ng λίγες καταβολές στις ωοθήκες, Ε2 στα χαμηλά αλλα φυσιολογικά όρια και με ένα θέμα στα επινεφρίδια αλλα χωρίς να μου έχουν δώσει θεραπεία διότι δεν χρειαζόταν είπαν. Μπήκα σε διαδικασία κατάψυξης ωαριων για την ώρα και έχω αγχωθεί παρα πολύ με τα φάρμακα, τις ενέσεις και αν θα καταφέρουν να μου παρουν ωάρια. Από την εμπειρία σας πιστεύετε ότι έχω ελπίδες να έχω μια τίμια ανταπόκριση; 

Συγνώμη για το σεντόνι είμαι ακόμα σε μια περίεργη φάση και πααααρα πολύ στεναχωρημενη 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...