Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Laky είπε:

Πρέπει να ελπίζουμε όμως. Πρέπει! Πότε θα κάνεις χοριακη; Ή λες κι εσύ να ξεκινήσεις τα τεστ;:D

Δευτέρα μου είπαν 14/03.. αύριο δουλεύω όλη μέρα οπότε θα ξεχαστώ λογικά. Δεν ξέρω αν με πιάσει να πάω να κάνω τεστ. 
Τι να πω. Θεωρώ ότι έστω πόνους περιόδου έπρεπε να έχω :( 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , amelie77 είπε:

Δευτέρα μου είπαν 14/03.. αύριο δουλεύω όλη μέρα οπότε θα ξεχαστώ λογικά. Δεν ξέρω αν με πιάσει να πάω να κάνω τεστ. 

Κι εγώ που είχα όλες τις ημέρες, σήμερα σταμάτησαν. Μόνο μια ενόχληση κάτω χαμηλά έχω. Τελικά μόνο εμένα μου είπαν να πάω 17/3.

2 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Σήμερα 8η ημέρα μετά την ετ και είμαι πολύ απαισιόδοξη. Το στήθος μου πονούσε πιο πολύ μέχρι εχθές και αν ήταν και λίγο πρησμένο τώρα δεν είναι καθόλου. Κι η μέση μου που με πονούσε, τώρα δε με πονάει. Υπάρχει κάποια που δεν είχε καθόλου συμπτώματα και είχε θετια αποτελέσματα;  Δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα. 

@Laky κορίτσι μου όμορφο καλημερα! Ειλικρινα μην ψάχνεις για συμπτώματα. Αν υπάρχουν μπορεί και να προκαλούνται από τα φάρμακα. Εγω αυτές τις 2 βδονάδες γινόμουν τρελή ψαχνοντας το καθετί. Λάθη λαθη λαθη που εκανα. Κανόνισε ωραίες βολτούλες για το σκ, μίλα στο τηλ με καμια φιλη να ξεχαστείς, δες ταινιούλες, κάνε ότι σε ευχαριστεί!! 

Είμαι 14η εβδομάδα τώρα και σύμπτωμα δεν ειδα. το στήθος νορμάλ, μηδεν πόνοι περιοδου και μέσης, τιποτε κανενα σύμπτωμα. 

Ηρεμία, αγάπη και σου εύχομαι καλα αποτελεσματα!

• Μου αρέσει 6

Μίλησα και χθες με το γιατρό μου και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, οι περισσότερες εγκυμοσύνες έχουν αίμα και να μην ανησυχώ κτλπ. Σήμερα που ξύπνησα είχα ροή σαν να έχω κανονική περίοδο, ξαναμίλησα μαζί του και μου είπε να κάνω τη χοριακή σήμερα αντί για αύριο. Έτρεξα, την έκανα και το αποτέλεσμα θα το έχω το μεσημέρι.... Εγώ βέβαια είναι σαν να ξέρω το αποτέλεσμα.... Έχω κακό προαίσθημα....

Διαφημίσεις

2 hours ago, Laky said:

Κορίτσια καλημέρα. Σήμερα 8η ημέρα μετά την ετ και είμαι πολύ απαισιόδοξη. Το στήθος μου πονούσε πιο πολύ μέχρι εχθές και αν ήταν και λίγο πρησμένο τώρα δεν είναι καθόλου. Κι η μέση μου που με πονούσε, τώρα δε με πονάει. Υπάρχει κάποια που δεν είχε καθόλου συμπτώματα και είχε θετια αποτελέσματα;  Δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα. 

Εγώ πάντως τους 2 μήνες που είχα συμπτώματα και ήμουν σίγουρη ότι ήμουν έγκυος, πήρα κουλούρα. Τον μήνα που όντως ήμουν δεν είχα κανένα (ούτε αίμα εμφύτευσης). Μετά τη θετική χοριακή άρχισα να έχω ήπιες κράμπες. 

Κάνε λίγο ακόμα υπομονή και όσο μπορείς αισιόδοξη σκέψη, όλα παίζονται, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Καταλαβαίνω την αγωνία σου και σου εύχομαι μια τέλεια χοριακή!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , Μαρία95 είπε:

Μίλησα και χθες με το γιατρό μου και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, οι περισσότερες εγκυμοσύνες έχουν αίμα και να μην ανησυχώ κτλπ. Σήμερα που ξύπνησα είχα ροή σαν να έχω κανονική περίοδο, ξαναμίλησα μαζί του και μου είπε να κάνω τη χοριακή σήμερα αντί για αύριο. Έτρεξα, την έκανα και το αποτέλεσμα θα το έχω το μεσημέρι.... Εγώ βέβαια είναι σαν να ξέρω το αποτέλεσμα.... Έχω κακό προαίσθημα....

Ολα καλα θα πανε!! Μη φοβασαι! Εχω διαβασει και τετοιες περιπτωσεις οπως εσυ κ ειχαν τελειομηνη εγκυμοσυνη μην απογοητευεσαι!! Σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια ❤❤

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια πως είναι οι κράμπες δηλαδή; Έχω μια μόνιμη ενόχληση αριστερά κάτω. Σαν να έχω μια δαγκάνα στην αριστερή ωοθήκη. Δε ξέρω πως να σας το περιγράψω. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ πάντως. 

1 hour ago, Μαρία95 είπε:

Ελπίζουμε να μας πεις υπέροχα νέα!!!!

1 hour ago, Μαρία95 είπε:

Καλη σου επιτυχια!❤Να  εισαι αισιοδοξη! Βλαστοκυστες εχεις βαλει;?

12 ώρες πρίν, Μαρία95 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτη φορά μέλος σε τέτοια σελίδα. Το άγχος μου είναι απερίγραπτο. Είμαι στην 7η μέρα μεταφοράς 2 βλαστοκύστεων και από χθες έχω παρατηρήσει αίμα...... Έχω διαβάσει και άλλα για αίμα, αλλά θα ήθελα να με ηρεμήσετε κάπως γιατί μέχρι το Σάββατο που είναι να κάνω τη Χοριακη θα τρελαθώ. Χθες είδα 2-3 σταγόνες ροζ το βράδυ στο χαρτί στην τουαλέτα, το πρωί ήταν καφέ και σχεδόν όλη την υπόλοιπη μέρα σήμερα έχω κόκκινο αίμα αλλά όχι ποσότητα περιόδου.....λέτε να μην υπάρχουν τα σποράκια μου στην κοιλιά μου;; :-(:-(:-(

Κορίτσι μου, καταλαβαίνω την αγωνία σου, όμως αυτό που περιγράφεις ακούγεται σαν αίμα εμφύτευσης και μου φαίνεται καλό σημάδι! Μήπως να μιλήσεις με το γιατρό σου, να δεις τι θα σου πει? Σου εύχομαι να έχεις μια τεράστια χοριακή το Σάββατο!!! 

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Ειλικρινά σε καταλαβαίνω απόλυτα! Όμως τόσες και τόσες κοπέλες λένε ότι ενώ δεν είχαν καθόλου συμπτώματα είχαν θετικές χοριακές! Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη, για να αντέξεις αυτές τις δύσκολες μέρες της αναμονής. Ξέρω ότι ο χρόνος δεν κυλάει καθόλου εύκολα. Εύχομαι να αποζημιωθεί η υπομονή σου! Πότε πας για χοριακή? 

2 ώρες πρίν, Μαρία95 είπε:

Αχ, τώρα είδα ότι πήγες σήμερα! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Περιμένουμε τα νέα σου! 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μαρία95 είπε:

Μην εισαι αρνητικα επηρεασμενη,δεν ειναι καλο!Σου στελνω θετικη ενεργεια!
Κοριτσια γινεται ενα δωρεαν webinar για την ενδομητριωση για οποια ενδιαφερεται.Στο FB το ειδα

4 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@Laky κορίτσι μου όμορφο καλημερα! Ειλικρινα μην ψάχνεις για συμπτώματα. Αν υπάρχουν μπορεί και να προκαλούνται από τα φάρμακα. Εγω αυτές τις 2 βδονάδες γινόμουν τρελή ψαχνοντας το καθετί. Λάθη λαθη λαθη που εκανα. Κανόνισε ωραίες βολτούλες για το σκ, μίλα στο τηλ με καμια φιλη να ξεχαστείς, δες ταινιούλες, κάνε ότι σε ευχαριστεί!! 

Είμαι 14η εβδομάδα τώρα και σύμπτωμα δεν ειδα. το στήθος νορμάλ, μηδεν πόνοι περιοδου και μέσης, τιποτε κανενα σύμπτωμα. 

Ηρεμία, αγάπη και σου εύχομαι καλα αποτελεσματα!

Αχ είσαι πολύ πολύ τυχερή!!!Ομοιοπαθουσα στην 7η εβδομάδα και από αηδία και αναγούλα όλη μέρα όμως δεν υπάρχει!!!Τουλάχιστον δεν κανω εμετούς!!!Και το στήθος ήδη έχει σχεδόν διπλασιαστεί και πονάει!!!Καλή συνέχεια στην εγκυμοσυνη σου και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Καλημέρα , φαίνεται στον υπερυχο κανονικά αλλά απο την προηγούμενη εβδομάδα δεν ακούσαμε καρδιά και στο χθεσινό υπερυχο τα ίδια όπου φαινόταν πλέον ότι έχει μείνει πίσω μια εβδομάδα στην ανάπτυξη 

ο γιατρός δεν είναι καθόλου αισιόδοξος σαν πιθανότητα είναι κάτω απο 1%

δεν έχουμε μιλήσει με λεπτομέρειες για την απόξεση , έχω ραντεβου την επόμενη εβδομάδα να το ξαναδούμε …

Είναι σκληρό… ελπίζεις φαντάζομαι για το θαύμα. Φυσική επιλογή. Δεν ορίζουμε τίποτα πέρα από το πνεύμα μας. Φρόντισε να είναι διαυγές όσο γίνεται. Δες το αποστασιοποιημένα όσο μπορείς: ένα μάτσο κύτταρα είναι, τίποτα άλλο. Συμβουλή ψυχολόγου μιας φίλης: μέχρι να κλείσει το τρίμηνο δεν πρέπει να σκέφτεσαι ότι κυοφορείς παιδί. Όχι να ακούσεις καρδιά, να κλείσεις τρίμηνο. Έχει δίκιο, θεωρώ. Καθησυχάζει αυτή η σκέψη όσο να ναι. 

Σε εμένα η ανάπτυξη σταμάτησε την 7η εβδομάδα. Στη 10η το αφαιρέσαμε. Ανέβαινε κανονικά η χοριακή και ο σάκος συνέχιζε να μεγαλώνει. Το έμβρυο όμως είχε πάψει να αναπτύσσεται αφού είχε τρισωμία. Θα μπορείτε να μάθετε, σε αυτό το στάδιο τι έχει συμβεί.

Αλλά… η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!! Για αυτό και βασανίζει η άτιμη!!! 

Δεν μπορούμε παρά να πιστεύουμε στα θαύματα… 

5 ώρες πρίν, amelie77 είπε:

Μα τα συμπτώματα στη φυσιολογική κύηση ξεκινούν γύρω στην 10η εβδομάδα. Όλα τα άλλα είναι από τα φάρμακα… 

Μη σκας!! Καλή επιτυχία!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2
  • Λυπημένη/-ος 3

Έκανα χοριακή σήμερα τελικά, μίλησα πάλι με το γιατρό μου επειδή είχα μεγαλύτερη ροή αίματος, και μου είπε να κάνω σήμερα τελικά αντί για αύριο.....  Ήταν 0.2..... δυστυχώς βγήκα αληθινή για τους φόβους μου.... 

• Λυπημένη/-ος 23

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...