Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Natassou85 είπε:

Ειμαι στο γιατρο Μαστρ…..α κ εκανα τον ελεγχο στο alpha lab ..εσυ με ποιον εισαι ;

Α στα ιδια!!!!! Μπορεί να έχουμε συναντηθει και στους διαδρομους!!! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , happiness79 είπε:

silvy περαστικά σου εύχομαι και σύντομα με μια υψηλή χοριακή!!! Δε θυμάμαι πού, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι η ουσία που ανιχνεύουν τα τεστ κόβιντ είναι ίδια με αυτή που ανιχνεύεται στα τεστ εγκυμοσύνης! Άρα σκέφτομαι, μήπως δεν έχεις κόβιντ?? Μήπως είσαι έγκυος και αυτό "έπιασε" το σελφ που έκανες? Μήπως να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου? 

Είναι φυσικό ή ψυχολογία σου να μεταβάλλεται, δεν είναι εύκολα όλα αυτά που περνάμε. Έχω περάσει κι εγώ από πολλά σκαμπανευάσματα και σε νιώθω. Πότε θα έχετε νέα?

Αχ γλυκουλα μακάρι να ήταν έτσι αλλά έκανα μοριακό κ βγείτε θετικό αλλά να βγει κ το εγκυμοσύνης θετικό  (παρακαλώ πολύ)

μπράβο που μάζεψες τόσες βλαστοκυστουλες με το καλό μια θετική χοριακη εύχομαι αχ και γώ εκεί με τον Κόρωνοιο ξεκίνησα και θυμάμαι ο απλός τότε γυναικολόγο μου έλεγε 

εεε μήπως να μην προσπαθείτε για την ώρα που έχουμε την πανδημία και δεν ξέρουμε τι γίνεται

θεε μου ποσα έχω ακούσει τόσα χρόνια  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Αχ γλυκουλα μακάρι να ήταν έτσι αλλά έκανα μοριακό κ βγείτε θετικό αλλά να βγει κ το εγκυμοσύνης θετικό  (παρακαλώ πολύ)

μπράβο που μάζεψες τόσες βλαστοκυστουλες με το καλό μια θετική χοριακη εύχομαι αχ και γώ εκεί με τον Κόρωνοιο ξεκίνησα και θυμάμαι ο απλός τότε γυναικολόγο μου έλεγε 

εεε μήπως να μην προσπαθείτε για την ώρα που έχουμε την πανδημία και δεν ξέρουμε τι γίνεται

πως εισαι κοριτσι απο συμπτωματα?

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Έχω διαβάσει την ιστορία σου πριν μπω σήμερα να γράψω πρώτη φορά και έχω ένα feeling ότι θα βγει θετικότατη η χοριακή σου!!! Λυπάμαι για τον κόβιντ... Ελπίζω να το περάσεις ελαφριά! 

Η αλήθεια είναι ότι μαζέψαμε τόσες βλαστοκύστες με πολύ κόπο και ύστερα από πολλές προσπάθειες συνολικά! 

Όσο για τον κόβιντ, όταν ξεκίνησε η πανδημία που ξεκινήσαμε κι εμείς προσπάθειες πόσες φορές σκέφτηκα μήπως καλύτερα να περιμένουμε και ήταν η ηλικία μου που με απέτρεψε και ευτυχώς, γιατί στην αρχή δεν περιμέναμε να κρατήσει τόσο! Όπως και ένα αίσθημα που έλεγε ότι δε γίνεται να μπει η ζωή μας στο pause... 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Σ-1994 είπε:

@winspert γιατί είναι αρνητικός ο άντρας σου για βιοψία ; Αν δεν σε πειράζει φυσικά να απαντήσεις 

@Evaa γεια σου ! Ποσο είσαι ; Την AMH σου την έχεις εξετάσει ; Μήπως πήγε κάτι λάθος στην διέγερση τι φάρμακα έκανες ;

Αρνητικος ειναι γιατί πρώτον φοβάται μην του κανουν καμια ζημια με τη βιοψία (ετσι το εχει στο μυαλο του) και δεύτερον λεει πως αφου βγαίνουν σπερματοζωάρια, γιατί να κανει βιοψια...Ασχετα αν βγαίνουν ελάχιστα...Οποτε δεν πείθεται δυστυχώς...Κ εμας μας εχουν πει πως λόγω φλεγμονής εχει δημιουργηθεί στενωση και δε βγαίνουν...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, happiness79 said:

Κορίτσια γεια σας! Είμαι νέο μέλος, αλλά παρακολουθώ τις συζητήσεις πάνω από ένα χρόνο τώρα (για να μην πω δύο!!) αλλά τώρα πήρα το κουράγιο να σας γράψω και να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας την εμπειρία μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί μέσα από τις ιστορίες σας όλο αυτό το διάστημα και από τη δική σας δύναμη παίρνω κι εγώ μεγάλη δύναμη και καταλαβαίνω πως δεν είμαι μόνη! Είστε στήριγμα! Παρακολουθώ τις ιστορίες σας και στέλνω νοερά τις ευχές μου στην κάθε μία ξεχωριστά! Είμαστε σε διαδικασία εξωσωματικής με τον καλό μου από τότε που ξεκίνησε η πρώτη καραντίνα του κόβιντ. Πιο πριν είχαμε κάνει 2 αποτυχημένες σπερματεγχύσεις και μετά ξεκίνησε ο μαραθώνιος. Η πρώτη προσπάθεια ήταν με ωάρια που είχα καταψύξει προληπτικά στα 36 μου, τα οποία γονιμοποιήσαμε μετά την απόψυξή τους και αυτή ήταν η πρώτη εμβρυομεταφορά που έγινε με 2 έμβρυα 3ης μέρας και δεν έγινε καν εμφύτευση (μετά έμαθα ότι όταν δεν είναι γονιμοποιημένα από πριν κρυοσυντηρηθούν, δεν έχουν τόσο καλές πιθανότητες). Ακολούθησε κύκλος διέγερσης όπου δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε σε ετ, γιατί τα έμβρυα δεν προχώρησαν δυστυχώς και τα χάσαμε όλα. Ακολούθησε ξανά κύκλος διέγερσης με διαφορετικά σκευάσματα και έγινε ετ με 2 έμβρυα 3ης μέρας, όπου πάλι δεν επιτεύχθηκε εμφύτευση. Ύστερα ξεκίνησε ένας συνδυασμός φυσικών κύκλων (μάλλον τροποποιημένων φυσικών, αφού έκανα ovitrelle στο τέλος) και μια σπερματέγχυση που προέκυψε επειδή δεν "προλάβαμε" το ωάριο ενός μήνα (απέτυχε), όπου ύστερα από όλα αυτά στην επόμενη ετ μεταφέραμε 2 βλαστοκύστες 2ΑΑ και 3ΑΑ και το αποτέλεσμα ήταν μια βιοχημική κύηση (εκείνη τη φορά κάναμε και scratching πιο πριν, για να ενισχύσουμε το ενδομήτριο). Στο μεταξύ είχα ξεκινήσει να προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου. Μετά ξεκίνησα και βιταμίνες και ομοιοπαθητική και βελονισμό. Ακολούθησαν άλλοι δύο φυσικοί κύκλοι όπου πήγαν καλά (έγιναν βλαστοκύστες), ένας κύκλος με φάρμακα διέγερσης που επιτέλους πήγε καλά, αφού το αποτέλεσμα ήταν 5 βλαστοκύστες! Στη συνέχεια πήγα για ακόμα έναν φυσικό κύκλο, που τελικά ο γιατρός πρότεινε να πάρω μικρή δόση φαρμάκων που μου είχε περισσέψει, γιατί έβλεπε ότι έχω ωάρια και έτσι καταφέραμε να πάρουμε άλλα δύο, που έγιναν βλαστοκύστες! Σύνολο μαζέψαμε 9 βλαστοκύστες, που είναι εκπληκτικός αριθμός για την περίπτωσή μου! Και τον περασμένο μήνα έκανα ξανά scratching για να ενισχύσουμε το ενδομήτριο για καλύτερα! Χθες πραγματοποιήθηκε η 4η εμβρυομεταφορά, όπου βάλαμε τελικά 3 βλαστοκύστες 4ΑΒ, 4ΑΒ και 4ΒΒ. Λέω τελικά, γιατί είχαμε συμφωνήσει να βάζαμε δύο (κυρίως γιατί ο γιατρός μου είναι υπέρ των 2 και όχι περισσότερων, γιατί όπως λέει πολλά έχουν δει τα μάτια του και μια δίδυμη, πόσο μάλλον τρίδυμη κύηση θεωρείται υψηλού κινδύνου, ειδικά για μια γυναίκα της ηλικίας μου, είμαι 42). Αλλά με επηρέασε η άποψη της εμβρυολόγου, που μου είπε ότι αν ήμουν αδερφή της θα πρότεινε να μεταφέρουμε όχι 2, αλλά 3 ή 4 βλαστοκύστες και έτσι τελευταία στιγμή ξεπάγωσαν άλλη μία. Και τώρα είμαι στην αναμονή! Που για να είμαι ειλικρινής δεν έχω προλάβει ακόμα να καταλάβω τι γίνεται, είναι σα να ζω σε όνειρο! Δεν έχω κυριευτεί ακόμα από την αγωνία που είχα τις προηγούμενες φορές, να μου πείτε είμαι στην πρώτη μέρα ακόμα!!! Σκεφτείτε ότι όλες οι προσπάθειες μας ξεκίνησαν όταν ήμουν 39 (στην αρχή με ελεύθερες επαφές, μετά μετρούσαμε την ωορρηξία και μετά περάσαμε σε εξετάσεις κλπ κλπ) και όλοι οι γιατροί μας θεωρούσαν εύκολη περίπτωση και ότι θα τα καταφέρουμε σίγουρα και εύκολα, γιατί κάποιο ειδικό πρόβλημα δεν φαίνεται να έχουμε, πλην φυσικά την ηλικία μου και την κάπως προβληματική ΑΜΗ (που όμως όταν ξεκίνησα διατροφή βελτιώθηκε). Και στο μεταξύ πέρασαν 3 χρόνια! Ειλικρινά ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε, γιατί δεν αντέχω άλλη αποτυχία. Ξεκίνησα να γράφω δύο λόγια και παραλίγο να γράψω βιβλίο, ελπίζω να μη σας κούρασα!! Προσπάθησα να συστηθώ όσο πιο αναλυτικά μπορούσα! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων σας, να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας σύντομα και εύκολα!!! Ανεβαίνω κι εγώ στο καράβι σας και εύχομαι σύντομα να πιάσουμε ασφαλές λιμάνι όλες! 

Σούπερ!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γαντζωθούν γερά τα μικρούλια στην κοιλίτσα σου!!! Είμαστε μαζί, εγώ μετέφερα χθες 3 (4ΑΒ, 4ΑΒ και 4ΒΒ)

Καλωσήρθες! Έχεις περάσει πολλά, αλλά όντως είναι καταπληκτικό που καταφέρατε να κάνετε 9 βλαστοκύστες! Εύχομαι απ’την καρδιά μου η τωρινή σου μεταφορά να είναι η γουρλίδικη, και μέσα σου να μεγαλώνουν τα μωράκια σας. Θα τα καταφέρετε!!! :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , nina21 είπε:

πως εισαι κοριτσι απο συμπτωματα?

Έχω δέκατα πολύ μπούκωμα φτέρνισμα λίγο βήχα πονόλαιμο πονάνε τ αυτιά μου κρυάδες απ όλα !!! Απλά γύρισε ο Άντρας μου απο την καραντίνα και έχω παρεούλα  Τουλάχιστον

@giota1 εγώ παίρνω lamberts acidophilus extra 10 απο προβιοτικά 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , koukouvagia είπε:

Καλωσήρθες! Έχεις περάσει πολλά, αλλά όντως είναι καταπληκτικό που καταφέρατε να κάνετε 9 βλαστοκύστες! Εύχομαι απ’την καρδιά μου η τωρινή σου μεταφορά να είναι η γουρλίδικη, και μέσα σου να μεγαλώνουν τα μωράκια σας. Θα τα καταφέρετε!!! :wub:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μακάρι! Εύχομαι και για σένα να έχεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα σύντομα! Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Εvaa είπε:

Μικρούλα μικρούλα αλλα με ΑΜΗ στα ταρταρα...για αυτο αγχωνομαι .!

Ολα καλα θα πανε και στην εσχατη αν δε τα καταφερουμε με τη πρωτη δε θα το βαλουμε κατω και θα προσπαθησουμε οσο μπορουμε..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Έχω δέκατα πολύ μπούκωμα φτέρνισμα λίγο βήχα πονόλαιμο πονάνε τ αυτιά μου κρυάδες απ όλα !!! Απλά γύρισε ο Άντρας μου απο την καραντίνα και έχω παρεούλα  Τουλάχιστον 

@kateriiina25 εγώ παίρνω lamberts acidophilus extra 10 απο προβιοτικά 

ευχομαι απο αυριο να εισαι ηδη καλυτερα...εμενα περισυ με βοηθουσε να βραζω φυλλα ευκαλυπτου και να τα μυριζω για το μπουκωμα... ο αντρας σου εχει και αυτος συμπτωματα ακομη?

6 minutes ago, happiness79 said:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μακάρι! Εύχομαι και για σένα να έχεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα σύντομα! Σε τι φάση βρίσκεσαι τώρα? 

Έχουμε ίδια ηλικία και μάλλον παρόμοια περίπτωση, χαμηλή AMH και εγώ αλλά ευτυχώς χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα.

Και εγώ δοκίμασα με κατεψυγμένα ωάρια που είχα απ’τα 37 μου (απέτυχαν, όντως είναι πολύ ευάλωτα αν δεν είναι γονιμοποιημένα), 1 αποτυχημένη σπερματέγχυση, μετά διέγερση με 3 έμβρυα που δεν προχώρησαν μετά την 3η μέρα. Ακολούθησαν 2 φυσικές εγκυμοσύνες (1 βιοχημική και 1 παλλίνδρομη), νέα διέγερση που έβαλα 3 x 3 ημερών αλλά εμφύτευση μηδέν. Ποτέ μου δεν έφτασα σε βλαστοκύστες. Αλλά ξαναέμεινα φυσικά και τώρα είμαι αισίως 14η εβδομάδα! :wub:

Είναι καθαρά θέμα τύχης να πέσουμε στο καλό ωάριο (λίγα μέσα στα πολλά). Και βέβαια και στο καλό σπέρμα - παίζει και αυτό ρόλο φυσικά. Άρα όλα είναι θέμα σωστού συνδυασμού. Εγώ αυτό έχω συμπεράνει, τουλάχιστον για τη δική μου περίπτωση. Θα μπορούσε να είχε τύχει καλό ωάριο σε κάποια από τις διεγέρσεις, αλλά δεν. Μακάρι να υπήρχε κάποιο τεστ να βλέπαμε ποιότητα ωαρίου, θα ήταν τα πράγματα πολύ καλύτερα για όλες μας!

Αλλά δεν το βάζουμε κάτω, πιστεύω στην επιμονή για το αυγό το καλό, κάπου εκεί είναι και θα εμφανιστεί! 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...