Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτη φορά μέλος σε τέτοια σελίδα. Το άγχος μου είναι απερίγραπτο. Είμαι στην 7η μέρα μεταφοράς 2 βλαστοκύστεων και από χθες έχω παρατηρήσει αίμα...... Έχω διαβάσει και άλλα για αίμα, αλλά θα ήθελα να με ηρεμήσετε κάπως γιατί μέχρι το Σάββατο που είναι να κάνω τη Χοριακη θα τρελαθώ. Χθες είδα 2-3 σταγόνες ροζ το βράδυ στο χαρτί στην τουαλέτα, το πρωί ήταν καφέ και σχεδόν όλη την υπόλοιπη μέρα σήμερα έχω κόκκινο αίμα αλλά όχι ποσότητα περιόδου.....λέτε να μην υπάρχουν τα σποράκια μου στην κοιλιά μου;; :-(:-(:-(

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην σκέφτεσαι αρνητικα μπορεί να είναι εφητευσης τον γιατρό σου τον πήρες τηλ?? Τα φάρμακα σου τα περνεις κανονικά?? Εγώ από δική μου εμπειρία θα σου πω  να φοβάσαι το αίμα όταν είναι σε ποσότητα περιόδου κ πάλι μόνο ο γιατρός θα σου πει ...να είσαι ξάπλα μέχρι το Σάββατο κ μην κουράζεσαι κ θετικές σκέψεις για χοριακο μεγάλη 

14 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ήταν να το ζήσω και αυτό 

αν έχει κάποια κοπέλα εμπειρία απο αποβολή να μ στείλει μνμ να μου πει τι να περιμένω …φεύγει κ ο άντρας μου ταξίδι τη Δευτέρα και θα μαι μόνη μου 

Λυπάμαι πολύ… δεν χρειαζόταν να το ζήσεις και αυτό. Αρκετά πια! Το ζεις όμως οπότε υπομονή και δύναμη. 

Δεν φαίνεται στον υπέρηχο; Τι έχει συμβεί ακριβώς; Θα κάνεις απόξεση; Πέρα από το ψυχολογικό, δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Ύπνος βαθύς και ο γιατρός αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Θα στείλετε για βιοψία ό,τι υπάρχει; 

Υπάρχει ελπίδα; Ο πόνος είναι πόνος… απαλύνεται με τον χρόνο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Visit a vis είπε:

Λυπάμαι πολύ… δεν χρειαζόταν να το ζήσεις και αυτό. Αρκετά πια! Το ζεις όμως οπότε υπομονή και δύναμη. 

Δεν φαίνεται στον υπέρηχο; Τι έχει συμβεί ακριβώς; Θα κάνεις απόξεση; Πέρα από το ψυχολογικό, δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Ύπνος βαθύς και ο γιατρός αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Θα στείλετε για βιοψία ό,τι υπάρχει; 

Υπάρχει ελπίδα; Ο πόνος είναι πόνος… απαλύνεται με τον χρόνο. 

Καλημέρα , φαίνεται στον υπερυχο κανονικά αλλά απο την προηγούμενη εβδομάδα δεν ακούσαμε καρδιά και στο χθεσινό υπερυχο τα ίδια όπου φαινόταν πλέον ότι έχει μείνει πίσω μια εβδομάδα στην ανάπτυξη 

ο γιατρός δεν είναι καθόλου αισιόδοξος σαν πιθανότητα είναι κάτω απο 1%

δεν έχουμε μιλήσει με λεπτομέρειες για την απόξεση , έχω ραντεβου την επόμενη εβδομάδα να το ξαναδούμε …

• Λυπημένη/-ος 4

Κορίτσια καλημέρα. Σήμερα 8η ημέρα μετά την ετ και είμαι πολύ απαισιόδοξη. Το στήθος μου πονούσε πιο πολύ μέχρι εχθές και αν ήταν και λίγο πρησμένο τώρα δεν είναι καθόλου. Κι η μέση μου που με πονούσε, τώρα δε με πονάει. Υπάρχει κάποια που δεν είχε καθόλου συμπτώματα και είχε θετια αποτελέσματα;  Δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Σήμερα 8η ημέρα μετά την ετ και είμαι πολύ απαισιόδοξη. Το στήθος μου πονούσε πιο πολύ μέχρι εχθές και αν ήταν και λίγο πρησμένο τώρα δεν είναι καθόλου. Κι η μέση μου που με πονούσε, τώρα δε με πονάει. Υπάρχει κάποια που δεν είχε καθόλου συμπτώματα και είχε θετια αποτελέσματα;  Δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα. 

Καλημερααααα!!!! Εγω σαν συμπτώματα δεν ειχα ούτε αυτά που αναφέρεις. Δεν έχω σχεδόν τίποτα. Μην απογοητεύεσαι και μην το σκέφτεσαι. Όλα θα πάνε καλά. 

8 ώρες πρίν, Μαρία95 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πρώτη φορά μέλος σε τέτοια σελίδα. Το άγχος μου είναι απερίγραπτο. Είμαι στην 7η μέρα μεταφοράς 2 βλαστοκύστεων και από χθες έχω παρατηρήσει αίμα...... Έχω διαβάσει και άλλα για αίμα, αλλά θα ήθελα να με ηρεμήσετε κάπως γιατί μέχρι το Σάββατο που είναι να κάνω τη Χοριακη θα τρελαθώ. Χθες είδα 2-3 σταγόνες ροζ το βράδυ στο χαρτί στην τουαλέτα, το πρωί ήταν καφέ και σχεδόν όλη την υπόλοιπη μέρα σήμερα έχω κόκκινο αίμα αλλά όχι ποσότητα περιόδου.....λέτε να μην υπάρχουν τα σποράκια μου στην κοιλιά μου;; :-(:-(:-(

Καλημερα και καλη επιτυχια! Καιμεγω ειμαι στην αναμονη οπως και συ!

Εγω στην 8η μερα ειχα καφε και ελαχιστο ροζ κ πηρα αμεσως το γιατρο μου και μου εκοψε αμεσως την ασπιρινη που επερνα και με εβαλε να κανω εξεταση ε2 και προγεστερονης. Και μ αυξησε αμεσα τα ουτρο και μου βαλε κ ενεση προλουτεξ.

Οποτε ισως θα ηταν καλη κινηση να μιλαγες μαζι του μηπως χρειαζεται ρυθμιση στα φαρμακα σου.

πρίν από 5 λεπτά , Marina21 είπε:

Καλημερααααα!!!! Εγω σαν συμπτώματα δεν ειχα ούτε αυτά που αναφέρεις. Δεν έχω σχεδόν τίποτα. Μην απογοητεύεσαι και μην το σκέφτεσαι. Όλα θα πάνε καλά. 

Μακάρι ρε κούκλα μου. Αλλά σήμερα που κόπηκαν ξαφνικά τα πολλά έχω πάθει πανικό.

πρίν από 2 λεπτά , Laky είπε:

Μακάρι ρε κούκλα μου. Αλλά σήμερα που κόπηκαν ξαφνικά τα πολλά έχω πάθει πανικό.

Μην σε πιάνει πανικός. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Έχουμε ακόμα ελπιδες, τίποτα ακόμα δεν έχει σβήσει. Θέλω να είσαι αισιόδοξη κοριτσάκι μου. Μακαρι να πάνε ολα για όλες μας καλα. Το θέλουμε τόσο πολύ. Να κάνει η Παναγία το θαύμα της σ όλες μας εύχομαι. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , Marina21 είπε:

Μην σε πιάνει πανικός. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Έχουμε ακόμα ελπιδες, τίποτα ακόμα δεν έχει σβήσει. Θέλω να είσαι αισιόδοξη κοριτσάκι μου. Μακαρι να πάνε ολα για όλες μας καλα. Το θέλουμε τόσο πολύ. Να κάνει η Παναγία το θαύμα της σ όλες μας εύχομαι. 

Όλη μέρα την παρακαλάω Κατερινάκι μου. Για μένα και για όλες μας. Να βοηθήσει. Τι να πω! Σήμερα πάντως μια απογοήτευση μεγάλη την έφαγα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Laky είπε:

Όλη μέρα την παρακαλάω Κατερινάκι μου. Για μένα και για όλες μας. Να βοηθήσει. Τι να πω! Σήμερα πάντως μια απογοήτευση μεγάλη την έφαγα. 

Είμαστε όλες εδώ, η μία για την άλλη. Γιατί μόνο εμείς που το ζούμε όλο αυτό μπορεί να καταλάβει πως είναι. Ότι και να σκέφτεσαι, σε προβληματίζει να το λες όσες φορές και να είναι. Καμία δν ζαλίζει η μας κουράζει. 

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Μαρία95 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.Πανε να κανεις εξετάσεις οιστραδιολη και προγεστερονη.Εμενα μ έλεγαν απο την κλινικη να μην κανω κ πηγα εκανα μονη μ κ τελικα έδειξε οτι ειχαν πέσει κ ετρεχα τελευταια στογμη.Δυστυχως ηταν βιοχημική.Ισως μ Ειπαν αν το ειχαμε προλάβει να ηταν αλλιως 

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 2

1 hour ago, Laky είπε:

Καλημέρα δυστυχώς και εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Είμαι και εγώ στην 8η μέρα απο ΕΤ με έμβρυα τρίτης μέρας. 
Η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί και δεν ελπίζω τόσο :(

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , amelie77 είπε:

Καλημέρα δυστυχώς και εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Είμαι και εγώ στην 8η μέρα απο ΕΤ με έμβρυα τρίτης μέρας. 
Η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί και δεν ελπίζω τόσο :(

Πρέπει να ελπίζουμε όμως. Πρέπει! Πότε θα κάνεις χοριακη; Ή λες κι εσύ να ξεκινήσεις τα τεστ;:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...