Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , happiness79 είπε:

Μπορεί να είναι κάπως χαμηλή ακόμα η χοριακή σου γι' αυτό να αχνοφαίνεται στο τεστ. Μπορεί να συμβεί και να είναι όλα μια χαρά! Στη θέση σου νομίζω ότι θα έκανα πάρτυ! 

Να αναφέρω ότι έκανα σε φυσικό κύκλο δλδ πήρα serpafar,. έκανα τις orgalutran και ovitrelle  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, silvy22 είπε:

Θα πάω πάλι την Τετάρτη δεν σταματάω τα φάρμακα , ναι πρέπει να βρω και μια ψεύτικη χοριακη τότε 

Θα μιλήσω με τον Εοππυ αύριο 

Πήρες τελικά τα φάρμακα ; Αν μπορείς πες μου τι ακριβώς χρειάζεται γιατί λήγει το χαρτί της επιτροπής σε λίγες μέρες 

Ναι,τα πηρα.Θελει το χαρτι της επιτροπης(φωτοτυπια),μια αρνητικη β'χοριακη και ενα χαρτι απο το κεντρο οτι ειχες κανει ωοληψια - ετ, οτι δεν εχεις κατεψυγμενα εμβρυα και οτι εχεις χρησιμοποιησει ολα τα προηγουμενα φαρμακα κτλ κτλ. ξερουν αυτοι,ειναι ετοιμο.

πρίν από 2 λεπτά , despina. είπε:

Ναι,τα πηρα.Θελει το χαρτι της επιτροπης(φωτοτυπια),μια αρνητικη β'χοριακη και ενα χαρτι απο το κεντρο οτι ειχες κανει ωοληψια - ετ, οτι δεν εχεις κατεψυγμενα εμβρυα και οτι εχεις χρησιμοποιησει ολα τα προηγουμενα φαρμακα κτλ κτλ. ξερουν αυτοι,ειναι ετοιμο.

Οκ σ ευχαριστώ πολύ 

πρίν από 4 λεπτά , silvy22 είπε:

Οκ σ ευχαριστώ πολύ 

Επισης θελει rapid ή πιστοποιητικο για να πας.
Ραντεβου μπορεις να κλεισεις και ηλεκτρονικα και να παρεις εισητηριο κατα τις ωρες λειτουργιας για να μην εχεις μεγαλη αναμονη

πρίν από 4 λεπτά , despina. είπε:

Επισης θελει rapid ή πιστοποιητικο για να πας.
Ραντεβου μπορεις να κλεισεις και ηλεκτρονικα και να παρεις εισητηριο κατα τις ωρες λειτουργιας για να μην εχεις μεγαλη αναμονη

Στο Φαρμακειο του Εοπυ θέλει ραντεβου ;;; Θέλει κΑι τη συνταγή απο το γιατρό ε ;

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , silvy22 είπε:

Στο Φαρμακειο του Εοπυ θέλει ραντεβου ;;; Θέλει κΑι τη συνταγή απο το γιατρό ε ;

Ναι,εννοειται θελει τη συνταγη,αλλιως πώς θα ξερει τι θα σου δωσει?
Δεν ειναι απαραιτητο το ραντεβου,απλα σου λεω οτι υπαρχει κι αυτη δυνατοτητα για να τελειωσεις πιο γρηγορα.Να παρεις δηλ αριθμο σειρας ηλεκτρονικα

πρίν από 3 λεπτά , despina. είπε:

Ναι,εννοειται θελει τη συνταγη,αλλιως πώς θα ξερει τι θα σου δωσει?
Δεν ειναι απαραιτητο το ραντεβου,απλα σου λεω οτι υπαρχει κι αυτη δυνατοτητα για να τελειωσεις πιο γρηγορα.Να παρεις δηλ αριθμο σειρας ηλεκτρονικα

Σ ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Κοριτσι μου χρυσο κουραγιο! Δεν εχω λογια ψυχη μου!!!

Οσον αφορα τον εοπυ για να μην περιμενεις αδικα στην ουρα και εχει και κρυο πλεον. Κανε ενα google search εχει μια εφαρμογη να κλεισεις ραντεβου ωστε να μη περιμενεις αδικα.

πρίν από 19 λεπτά , Fairytales είπε:

Να αναφέρω ότι έκανα σε φυσικό κύκλο δλδ πήρα serpafar,. έκανα τις orgalutran και ovitrelle  

Με το καλο να παρεις 3ψηφια χοριακη κοριτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

21 minutes ago, Maroxmarox said:

Εμένα έχει χαμηλή κινητικότητα αλλά λόγω μικροβίου ,έχει πάρει πολλές αντιβιωσεις αλλά τίποτα .. το μικρόβιο φαίνεται από καλλιέργειες ..να τα ελέγξετε όλα και σου εύχομαι από καρδιάς μια γρήγορη θετική χοριακη! Αλήθεια ο σφακ τι σου είπε για το σπέρμα ;; Τον ρώτησες; Μπορεί να ευθύνεται ;

Δεν του έχω πει τίποτα ακόμη. Αν δεν πάρω εξετάσεις στα χέρια μου, τι να του πω? Θέλω να έχω κάτι να του δείξω αν είναι. Εν τω μεταξύ έχουμε και ένα θέμα με τον ΕΦΚΑ και μας δείχνει ανασφάλιστους και δεν μπορούμε να κάνουμε τις εξετάσεις που γράφονται. Όλη η Ελλάδα δηλαδή, όχι μόνο εμείς. Έχουμε τα δικά μας και έχουμε και αυτές τις βλακείες να μας πηγαίνουν πίσω.  

eardp2.png

Διαφημίσεις

2 hours ago, silvy22 said:

Δεν είναι αισιόδοξος καθόλου , έχουν σταματήσει και τα συμπτώματα εγκυμοσύνης 

Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ... Δε θα σου πω, μακάρι να αλλάξει η κατάσταση. Το ρεαλιστικό είναι να το αποδεχτούμε σιγά σιγά....Είναι πάρα πολύ σκληρό το ξέρω.....Να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου, να κλάψεις να στεναχωρηθείς να πενθήσεις. Να αγαπάς τον εαυτό σου πολύ παραπάνω αυτές τις ημέρες και να κάνεις οοοοοο,τι ανακουφίζει την ψυχούλα σου....

Σου στέλνω όλη μου την αγάπη.

Οι πιθανότητες είναι τώρα με το με΄ρος μας.

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

@winspert αγάπη το μεσημέρι που ρώτησα, ακόμη δεν ξέρουν πρόγραμμα για Πάσχα, είναι νωρίς και δεν τους έχει πει ακόμη ο Πάντος μέρες. Πέρυσι έκλεισαν λεέι Μ.Παρασκευή και Δευτέρα μετά το Πάσχα. Θα σου έλεγα καλυτερα να ρωτήσεις απευθείας Σφακ ή καμια κοπέλα του σε κανά διβδόμαδο. Ο κάθε γιατρός έχει και το προγραμμά του. :)

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Δεν του έχω πει τίποτα ακόμη. Αν δεν πάρω εξετάσεις στα χέρια μου, τι να του πω? Θέλω να έχω κάτι να του δείξω αν είναι. Εν τω μεταξύ έχουμε και ένα θέμα με τον ΕΦΚΑ και μας  ανασφάλιστους και δεν μπορούμε να κάνουμε τις εξετάσεις που γράφονται. Όλη η Ελλάδα δηλαδή, όχι μόνο εμείς. Έχουμε τα δικά μας και έχουμε και αυτές τις βλακείες να μας πηγαίνουν πίσω.  

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να σκέφτεσαι θετικά! Μην απογοητεύεσαι..

10 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Ναι ε;;; Όποτε κάτω από αυτές τις συνθήκες λέμε προχωράμε κι ευχόμαστε να βρεθούν τα σωστά υλικά και από τους 2. Είναι θέμα τύχης το πιστευω 

Μακαρι αυτές να είναι οι τυχερές σας!

Και εμένα του δικού μου οι βιταμίνες δε κάνανε τίποτα..

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Νομίζω δεν καταλαβαινόμαστε :rolleyes: Το ξερω κοπέλα μου οτι μετράνε από εμβρυομεταφορά απλώς υπολογίζω και τα 6 ημερών έμβρυα. Αλλιώς είναι με 3ων ημερών, αλλιώς με 5 και αλλιώς με 6. Κατάλαβες τώρα τι λέω; Εμένα σε 5 ημερών μου έδωσε 12 μέρες. Στην κοπέλα με 6 ημερών έδωσε 13 ημέρες. Και λέω απλά ότι είναι πολύ. Μπορει να κάνει κ νωρίτερα 

@kateriiina25 είχες βάλει εμβρυακια 5 ημερών; Η πρώτη σου ετ;

29 minutes ago, Maroxmarox said:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να σκέφτεσαι θετικά! Μην απογοητεύεσαι..

@kateriiina25 είχες βάλει εμβρυακια 5 ημερών; Η πρώτη σου ετ;

Nαι έκανα τον προηγούμενο μήνα την πρώτη μου ετ με 2 άριστες βλαστοκύστες αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν απογοητεύομαι, λίγο αγχώνομαι με όλα αυτά που είναι να κάνω αλλά όλα καλά :)

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

3 ώρες πρίν, KoraliaP είπε:

@winspert αγάπη το μεσημέρι που ρώτησα, ακόμη δεν ξέρουν πρόγραμμα για Πάσχα, είναι νωρίς και δεν τους έχει πει ακόμη ο Πάντος μέρες. Πέρυσι έκλεισαν λεέι Μ.Παρασκευή και Δευτέρα μετά το Πάσχα. Θα σου έλεγα καλυτερα να ρωτήσεις απευθείας Σφακ ή καμια κοπέλα του σε κανά διβδόμαδο. Ο κάθε γιατρός έχει και το προγραμμά του. :)

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσακι μου...Θα δω πως θα παει αυτός ο κύκλος και αναλογα θα υπολογισω και τον επόμενο...Ευχομαι να προλαβω...αλλιως με βλεπω να κανω αλλη μια ωοληψια...θα δούμε...Θα ρωτησω παλι σε λιγες μερες...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...