Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου λυπαμαι παρα πολυ..! Ευχομαι να ανατραπει η κατασταση. Ο γιατρος δινει πιθανοτητες να παει καλα τελικα;?

Δεν είναι αισιόδοξος καθόλου , έχουν σταματήσει και τα συμπτώματα εγκυμοσύνης 

• Λυπημένη/-ος 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Κριμα κοριτσι.. δεν ξερω τι να πω περαν απο το οτι λυπαμαι πολυ για την καταληξη αυτη..

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κριμα κοριτσι.. δεν ξερω τι να πω περαν απο το οτι λυπαμαι πολυ για την καταληξη αυτη..

Ήταν να το ζήσω και αυτό 

αν έχει κάποια κοπέλα εμπειρία απο αποβολή να μ στείλει μνμ να μου πει τι να περιμένω …φεύγει κ ο άντρας μου ταξίδι τη Δευτέρα και θα μαι μόνη μου 

• Λυπημένη/-ος 6

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ Silvy μου... Πολύ ψυχοφθόρο ρε γαμώτο... Σε βλέπω όμως, είσαι μαχήτρια και θα τα καταφέρεις σίγουρα! Για την επιτροπή σου απάντησε πολυ ορθά η @Moomin κι εγώ έτσι θυμάμαι, ότι χρειάζεται και χοριακή. Δε σε καθοδηγεί κάποιος από το κέντρο για τα χαρτιά της επιτροπής? Μήπως θα μπορούσαν αυτοί να βοηθήσουν, να γράψουν κάποια γνωμάτευση τι συμβαίνει για να μη χάσεις τα φάρμακα? Ρώτησε τους, αξίζει. Ουφ. Καλά κουράγια τώρα. Είναι βέβαιο? Θα ξαναπάς για υπέρηχο? Τι σου είπε ο γιατρός? 

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ Silvy μου... Πολύ ψυχοφθόρο ρε γαμώτο... Σε βλέπω όμως, είσαι μαχήτρια και θα τα καταφέρεις σίγουρα! Για την επιτροπή σου απάντησε πολυ ορθά η @Moomin κι εγώ έτσι θυμάμαι, ότι χρειάζεται και χοριακή. Δε σε καθοδηγεί κάποιος από το κέντρο για τα χαρτιά της επιτροπής? Μήπως θα μπορούσαν αυτοί να βοηθήσουν, να γράψουν κάποια γνωμάτευση τι συμβαίνει για να μη χάσεις τα φάρμακα? Ρώτησε τους, αξίζει. Ουφ. Καλά κουράγια τώρα. Είναι βέβαιο? Θα ξαναπάς για υπέρηχο? Τι σου είπε ο γιατρός? 

Θα πάω πάλι την Τετάρτη δεν σταματάω τα φάρμακα , ναι πρέπει να βρω και μια ψεύτικη χοριακη τότε 

Θα μιλήσω με τον Εοππυ αύριο 

On 25/2/2022 at 4:57 ΜΜ, despina. είπε:

Κοριτσια μου γεια σας!
Ξεκιναω στον επομενο κυκλο και σημερα πηγα στο γιατρο να μιλησουμε για το πρωτοκολλο.
Αλλαξα γιατρο και μου τα αλλαζει ολα.Ειχα κανει βραχυ πρωτοκολλο ανταγωνιστη με ετ στον επομενο κυκλο με βλαστοκυστες.Τωρα μου κανει μακρυ με αγωνιστη με ετ στον ιδιο κυκλο και μαλλον θα βαλει λεει 3ημερων.Επισης επαιρνα gonal και τωρα θα παρω menopur.
Για πειτε τη γνωμη σας,κυριως για το πρωτοκολλο.Το μακρυ σε σχεση με το βραχυ εχει καποιο πλεονεκτημα?
Επισης θελω να ρωτησω οσες περασαν απο επιτροπη τι χαρτια χρειαζονται για 2η προσπαθεια?Μου δωσαν απλα μια βεβαιωση απο το κεντρο οτι δεν εχω κατεψυγμενα.Στο ιντερνετ βλεπω ομως αυτο που δε μου το δωσαν:

Ιατρική βεβαίωση από το κέντρο αναπαραγωγής στο οποίο πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη προσπάθεια και στην οποία ο θεράπων γυναικολόγος να βεβαιώνει ότι τα φάρμακα της προηγούμενης προσπάθειας έχουν χρησιμοποιηθεί. Στην ίδια βεβαίωση θα αναφέρεται και το αποτέλεσμα της προηγούμενης προσπάθειας (επιτυχής ή ανεπιτυχής, και την πορεία της διέγερσης δηλαδή αν έγινε ανάπτυξη ωαρίων και εμβρυομεταφορά). Η βεβαίωση θα έχει την υπογραφή και σφραγίδα του θεράποντος ιατρού καθώς και την σφραγίδα του κέντρου που έγινε η προσπάθεια.

Επισης ξερετε αν δικαιουμαι παλι 350€?

Πήρες τελικά τα φάρμακα ; Αν μπορείς πες μου τι ακριβώς χρειάζεται γιατί λήγει το χαρτί της επιτροπής σε λίγες μέρες 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , silvy22 είπε:

Θα πάω πάλι την Τετάρτη δεν σταματάω τα φάρμακα , ναι πρέπει να βρω και μια ψεύτικη χοριακη τότε 

Θα μιλήσω με τον Εοππυ αύριο 

Εύχομαι ειλικρινά μια ανατροπή να γίνει την επόμενη βδομάδα! Κάνε εσύ τις κινήσεις σου για την επιτροπή στο μεταξύ και μακάρι να είναι αχρείαστες! 

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια!!!Είμαι καινούρια στο φόρουμ!!! Λοιπόν στις 28/2 έκανα εμβρυομεταφορα ένα σπορακι πολύ καλό!!!!Στις 12/3 είναι να κάνω την χοριακη μου!!!Έχω τώρα κάποιες μέρες που έχω κάτι σαν τσιμπήματα χαμηλά και ελαφριές κράμπες επίσης είναι πρησμένο και το στήθος κουτί νιώθω αρκετά βαρύ!!!! Αίμα δεν έχω δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό..... προχθές έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο η γραμμή του είναι πάρα πολύ αχνή μόνο στο φώς φαίνεται...Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μήπως είναι αρνητικό αλλά από την άλλη ξέρω ότι είναι νωρίς για να δείξει το τεστ παρόλο που πήρα αυτό που δείχνει 6 μέρες πριν την καθυστέρηση.... Να σημειωθεί ότι στις 14/3 περιμένω περίοδο.....έχω αγχωθει πολύ όλη μέρα αυτό σκέφτομαι

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , Fairytales είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!Είμαι καινούρια στο φόρουμ!!! Λοιπόν στις 28/2 έκανα εμβρυομεταφορα ένα σπορακι πολύ καλό!!!!Στις 12/3 είναι να κάνω την χοριακη μου!!!Έχω τώρα κάποιες μέρες που έχω κάτι σαν τσιμπήματα χαμηλά και ελαφριές κράμπες επίσης είναι πρησμένο και το στήθος κουτί νιώθω αρκετά βαρύ!!!! Αίμα δεν έχω δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό..... προχθές έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο η γραμμή του είναι πάρα πολύ αχνή μόνο στο φώς φαίνεται...Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μήπως είναι αρνητικό αλλά από την άλλη ξέρω ότι είναι νωρίς για να δείξει το τεστ παρόλο που πήρα αυτό που δείχνει 6 μέρες πριν την καθυστέρηση.... Να σημειωθεί ότι στις 14/3 περιμένω περίοδο.....έχω αγχωθει πολύ όλη μέρα αυτό σκέφτομαι

Έλα, αφού αχνοφάνηκε η γραμμή, λογικά είσαι έγκυος!!! Συγχαρητήρια και με το καλό να λάβεις και επίσημα μια τεράστια χοριακή σε δύο μέρες!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Fairytales είπε:

Εγώ λέω πως τα νέα θα είναι υπέροχα και επιτέλους ν ακούσουμε και με α τεράστια χοριακη να ανασανουμε λίγο. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Laky είπε:

Εγώ λέω πως τα νέα θα είναι υπέροχα και επιτέλους ν ακούσουμε και με α τεράστια χοριακη να ανασανουμε λίγο. 

Μακάρι σας ευχαριστώ πολύ!!!!

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Έλα, αφού αχνοφάνηκε η γραμμή, λογικά είσαι έγκυος!!! Συγχαρητήρια και με το καλό να λάβεις και επίσημα μια τεράστια χοριακή σε δύο μέρες!!! 

Στο φώς φάνηκε διαφορετικά δεν θα το έβλεπα για αυτό είμαι λίγο συγκρατημένη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, silvy22 είπε:

Κορίτσια εμείς καρδούλα δεν ακούσαμε έχει μείνει κ πίσω σε ανάπτυξη το εμβρυακι 

επειδη μου λήγει το χαρτί για την επιτροπή ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει τι χρειάζεται για να πάρω τα φάρμακα ; 
το χαρτί την επιτροπής , βεβαίωση απο το κέντρο ότι δεν έχουμε έμβρυα , τη συνταγογράφηση του γιατρού , θέλει και κάτι άλλο ;

Κορίτσι μου λυπάμαι πάρα πολύ!!!Το έχω νιώσει και γνωρίζω πολύ καλά πως είναι!!Πάρε τον χρόνο σου να θρηνησεις και μετά ψηλά το κεφάλι και πας για την επόμενη σου προσπάθεια!!Θα κάνετε εξετάσεις στο έμβρυο??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Fairytales είπε:

Μακάρι σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Στο φώς φάνηκε διαφορετικά δεν θα το έβλεπα για αυτό είμαι λίγο συγκρατημένη

Μπορεί να είναι κάπως χαμηλή ακόμα η χοριακή σου γι' αυτό να αχνοφαίνεται στο τεστ. Μπορεί να συμβεί και να είναι όλα μια χαρά! Στη θέση σου νομίζω ότι θα έκανα πάρτυ! 

πρίν από 5 λεπτά , Giouli36 είπε:

Σ ευχαριστώ 

δεν μου είπε κάτι για εξέταση 

μου είπε ότι είναι χρωμοσωμικη και συμβαίνει στον 25% μετά απο θετική χοριακη για τη δικιά μας ηλικία 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Μπορεί να είναι κάπως χαμηλή ακόμα η χοριακή σου γι' αυτό να αχνοφαίνεται στο τεστ. Μπορεί να συμβεί και να είναι όλα μια χαρά! Στη θέση σου νομίζω ότι θα έκανα πάρτυ! 

Θα ενημερώσω τύπο Σάββατο καί τότε σίγουρα θα παρταρω!!!!

• Μου αρέσει 2

19 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Nαι, ιδιωτικά. Δεν νομίζω ότι γίνεται αλλιώς.

Το είχαμε ελέγξει με απλά σπερμοδιαγράμματα, όλα στα όρια εδώ και χρόνια και πάντα το ρίχναμε στην κιρσοκήλη που νομίζαμε ότι έχει. Να σου πω ειλικρινά? Βλακεία δική μου που δεν επέμεινα παραπάνω από τότε να πάμε σε γιατρό. Οι άντρες από μόνοι τους θα πήγαιναν σε ανδρολόγο μόνο αν δεν τους σηκωνόταν. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο γιατρός του είπε "Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα παιδί στα 31-32 του (που ήταν τότε) με αυτήν την φυσική κατάσταση και την ποιότητα ζωής να αρκείται σε ένα οριακό αποτέλεσμα και να μην αναρωτιέται αν μπορεί να κάνει κάτι να το αλλάξει" και είχε απόλυτο δίκιο. Οι γυναίκες πάμε από τα 17-18 στον γυναικολόγο. Οι άντρες πάνε όταν βγάλουν πρόβλημα μόνο. Και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Εδώ στο φόρουμ μου άνοιξαν τα μάτια αλλά είχαμε ήδη ξεκινήσει με ωοληψίες οπότε δεν είχε νόημα.

Έτσι είναι οι άντρες ... Μη σε ρίχνει και γενικά μη το βάζεις κάτω .θα πάνε όλα καλά ,όπως τα επιθυμείς !! 

πρίν από 1 λεπτό , Maroxmarox είπε:

Έτσι είναι οι άντρες ... Μη σε ρίχνει και γενικά μη το βάζεις κάτω .θα πάνε όλα καλά ,όπως τα επιθυμείς !! 

Εμένα έχει χαμηλή κινητικότητα αλλά λόγω μικροβίου ,έχει πάρει πολλές αντιβιωσεις αλλά τίποτα .. το μικρόβιο φαίνεται από καλλιέργειες ..να τα ελέγξετε όλα και σου εύχομαι από καρδιάς μια γρήγορη θετική χοριακη! Αλήθεια ο σφακ τι σου είπε για το σπέρμα ;; Τον ρώτησες; Μπορεί να ευθύνεται ;

πρίν από 25 λεπτά , Fairytales είπε:

Θα ενημερώσω τύπο Σάββατο καί τότε σίγουρα θα παρταρω!!!!

Να παρκάρεις φουλ κορίτσι μου!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...