Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

19% γαλακτοβακιλλους 

76% enterobacteriace

Αποτέλεσμα μικροβιωματος μετά από υστεροσκοπηση

Πόσο επηρεάζει την εμφύτευση;

Με ποιο γιατρό εισαι; Θα κανω και εγω σε λιγες μερες...Δεν ξερω να σου απαντήσω σε αυτα που ρωτάς...Θα σου πουν άλλα κορίτσια...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλησπέρα κορίτσια 

19% γαλακτοβακιλλους 

76% enterobacteriace

Αποτέλεσμα μικροβιωματος μετά από υστεροσκοπηση

Πόσο επηρεάζει την εμφύτευση;

Δεν ξέρω ποσό επηρεάζει .

Αλλα δεν είναι και πολύ καλό το αποτέλεσμα.

Οι γαλακτοβακιλλοι πρέπει να είναι 90% τουλάχιστον 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Με ποιο γιατρό εισαι; Θα κανω και εγω σε λιγες μερες...Δεν ξερω να σου απαντήσω σε αυτα που ρωτάς...Θα σου πουν άλλα κορίτσια...

Στη Κρήτη είμαι  

Να την κάνεις εγώ έπεσα από τα σύννεφα

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Δεν ξέρω ποσό επηρεάζει .

Αλλα δεν είναι και πολύ καλό το αποτέλεσμα.

Οι γαλακτοβακιλλοι πρέπει να είναι 90% τουλάχιστον 

Καθόλου καλό το ξέρω 

Ασε

πρίν από 6 λεπτά , Ellidr είπε:

Στη Κρήτη είμαι  

Καθόλου καλό το ξέρω 

Ασε

Πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου . Μην ανησυχείς όλα φτιάχνουν.

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

3 hours ago, winspert said:

Αχ ναι...σε παρακαλώ...Εχω αγχωθει πολυ γιατί μάλλον δεν θα προλαβω να κανω εμβρυομεταφορα τον αλλο μηνα...Θα σκασω...Και πες μου μετα...Σε ευχαριστω πολυ

νομίζω τις απολύτως απαραίτητες κλείνουν αγάπη μου. Τωρα δν ξερω ποτε θα λειπει ο γιατρος.

Ποτε το υπολογίζεις; και ποτε θα ξαναπας;μηπως βρεθουμε εκει πιουμε καφε;;;;

1 hour ago, Kleopatra87 said:

Α ρε κοριτσια αγωνια δε λες τπτ.

Μακαρι να χεις δικιο κ να ναι ευτυχες το αποτελεσμα.

Μολις εκλεισα τα 35 κ μας ειπε ο γιατρος αν θελουμε να αυξησουμε τις πιθανοτητες να βαλουμε κ τις 3 κ συμφωνησαμε. Ξερεις ο καμενος προσπαθει να βρει μια λυση. Εχεις απολυτο δικιο οτι 3δυμες κυησεις ειναι υψηλου κινδυνου. Αλλα δεν ειναι κατι που λαβαμε υποψιν , μονο σκεφτηκαμε τι ειναι καλυτερο μπας κ πιασουμε εστω και ενα εμβρυακι.

Είμαι σίγουρη ότι έχουν πάει όλα πολύ καλά!!!

Σε ποιο κεντρο εισαι αν επιτρεπεται; εγινε η βιοψια σε φρεσκες βλαστοκυστες η αποψυχθηκαν και επαναψυχθηκαν;;;

μια τεραστια χοριακη θα μας πεις το σαββατο!!!!

19 minutes ago, Ellidr said:

Στη Κρήτη είμαι  

Καθόλου καλό το ξέρω 

Ασε

μην τρελαινεσαι

αρχικα να φυγει ο εντεροκοκκος

και ξεκινα προβιοτικα απο στομα και κολπο σε κανα διμηνο θα ειναι ολα κομπλε!

σιγουρα οχι εμβρυομεταφορα αυτη τη στιγμη με μικροβιο και χαμηλη καλη χλωριδα

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , mominthemaking είπε:

νομίζω τις απολύτως απαραίτητες κλείνουν αγάπη μου. Τωρα δν ξερω ποτε θα λειπει ο γιατρος.

Είμαι σίγουρη ότι έχουν πάει όλα πολύ καλά!!!

Σε ποιο κεντρο εισαι αν επιτρεπεται; εγινε η βιοψια σε φρεσκες βλαστοκυστες η αποψυχθηκαν και επαναψυχθηκαν;;;

μια τεραστια χοριακη θα μας πεις το σαββατο!!!!

Παω στο γενεσις. Εγινε σε φρεσκες απο τα κατεψυγμενα μας μονο ενα εφτασε στο σταδιο της βλαστοκυστης.

πρίν από 25 λεπτά , Aria89 είπε:

Καλησπερα σε ολες. 
Ηθελα να γραψω εδω ωστε να βοηθησω με την εμπειρια μου καποια κοπελα που ισως αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα και δεν το γνωριζει.

Προσπαθεια για παιδακι δυο χρονια, κανουμε εξετασεις και βρισκω Χασιμοτο, χαμηλη ΑΜΗ. Προχωραμε σε 3 εξωσωματικες αποτυχημενες ολες.

κανει ο συζυγος εξετασεις ξανα κ βρισκει κατακερματισμο 30%. Παιρνει βιταμινες για 3 μηνες και διορθωθηκε αρκετα αυτο το προβλημα.

Πριν την 4η εξωσωματικη καναμε κ αλλες εξετασεις γτ δεν αντεχαμε κ αλλη αποτυχια. Κανω λοιπον μια εξεταση αιματος την Ca125 την οποια μου ειχε προτεινει ο πρωτος γιατρος αλλα δεν ειχα δωσει σημασια, η οποια αν ειναι πανω απο 10 ειναι ενδειξη για ενδομητριωση. 
και βγαινει 111. Ενδομητριωση λοιπον επισης μαζι με ολα τα αλλα. 
δεν ειχα ποτε κανενα συμπτωμα, ουτε πονους, ουτε κυστες ουτε τπτ. Καθαρη ενδειξη μονο αυτη η εξεταση.

Μπαινω για λαπαροσκοπηση. Αφαιρει ο γιατρος τις εστιες ενδομητριωσης. Ωστοσο ειχα ρυθμισει Χασιμοτο με χαπακι. 
Δεκα μερες μετα τη λαπαροσκοπηση ξεκινησαμε εξωσωματικη με μακρυ πρωτοκολλο (ενω ολα τα αλλα ηταν με βραχυ) και Δοξα το Θεο στην 4η πετυχαμε. Δυο εμβρυα αλλα εμεινε το ενα! Κ παλι ειμαστε ευγνωμων.

Ηθελα απλα να προτρεψω οσες εχουν κανει ολες τις εξετασεις κ δε βρισκουν κατι ας κανουν κ την Ca125

ευχομαι απο καρδιας οτι καλυτερο για ολα τα ζευγαρια. Ξερω πολυ καλα ποσο δυσκολο ειναι. Υπομονη κοριτσια υπομονη κ θα γινει και πιστη. 

Πρωτη φορα βλεπω αυτη την εξεταση! Εχω κανει εξεταση για ενδομητριωση , αλλα αυτη τη συγκεκριμενη πρωτη φορα την ακουω. Σημαντικη πληροφορια, να σαι καλα που το μοιραστηκες!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 46 λεπτά , mominthemaking είπε:

Μακάρι βρε κοριτσακι μου...Στο περίπου μπορω να υποθεσω γιατί ακομα δεν έχουμε κανει ωοληψια σε αυτόν τον κύκλο για να υπολογισω πιο καλα,αλλα φανταζομαι θα πεσει μεγαλη εβδομάδα...και προς μεγάλη Πέμπτη με μεγάλη Παρασκευή ισως...Δεν ξερω ακομα...Τωρα λογικα επάνω θα ανεβω για ωοληψια και υστεροσκοπηση ισως το επόμενο Σάββατο ή μεθεπομενη Δευτέρα...Θα παω τη Δευτέρα που μας έρχεται για υπέρηχο και θα δούμε...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κορίτσια εμείς καρδούλα δεν ακούσαμε έχει μείνει κ πίσω σε ανάπτυξη το εμβρυακι 

επειδη μου λήγει το χαρτί για την επιτροπή ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει τι χρειάζεται για να πάρω τα φάρμακα ; 
το χαρτί την επιτροπής , βεβαίωση απο το κέντρο ότι δεν έχουμε έμβρυα , τη συνταγογράφηση του γιατρού , θέλει και κάτι άλλο ;

• Λυπημένη/-ος 18

8 minutes ago, silvy22 said:

επειδη μου λήγει το χαρτί για την επιτροπή ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει τι χρειάζεται για να πάρω τα φάρμακα ; 
το χαρτί την επιτροπής , βεβαίωση απο το κέντρο ότι δεν έχουμε έμβρυα , τη συνταγογράφηση του γιατρού , θέλει και κάτι άλλο ;

Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ :( Πραγματικά. Είναι κάτι που υπάρχει έστω και μία μικρή πιθανότητα να αλλάξει ή αποκλείεται?

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , silvy22 είπε:

Τί αδικία κ είχα μια ελπίδα γιατί δεν είναι στάνταρ η εβδομάδα που ακούγεται καρδιά. Πολύ λυπάμαι,ο,τι κ να σκεφτείς κ να νιώσεις θα έχεις δίκιο.

Όσο για την επιτροπή αν δεν εχει αλλάξει κάτι από πέρσι θέλουν κ χοριακη εντός 15 ημερών. Κ θέλουν κ στο χαρτί να γράφει πως πήγε η προηγούμενη προσπαθεια. Εγώ την είχα πατήσει και με επρηξαν αρχικά, δεν ξέρω αν θυμασαι....Μιλησε με κάποιον που ξέρει για σίγουρα, να σε βοηθήσουν να μη μπλέξεις με τα τυπικά.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

3 ώρες πρίν, Kleopatra87 είπε:

Α ρε κοριτσια αγωνια δε λες τπτ.

Μακαρι να χεις δικιο κ να ναι ευτυχες το αποτελεσμα.

Μολις εκλεισα τα 35 κ μας ειπε ο γιατρος αν θελουμε να αυξησουμε τις πιθανοτητες να βαλουμε κ τις 3 κ συμφωνησαμε. Ξερεις ο καμενος προσπαθει να βρει μια λυση. Εχεις απολυτο δικιο οτι 3δυμες κυησεις ειναι υψηλου κινδυνου. Αλλα δεν ειναι κατι που λαβαμε υποψιν , μονο σκεφτηκαμε τι ειναι καλυτερο μπας κ πιασουμε εστω και ενα εμβρυακι.

Μια χαρά είναι η ηλικία σου καλέ!!! Εννοείται ότι έχουν πιάσει, όχι μόνο το ένα! Εγώ σκέψου είμαι 42 και πάλι ο γιατρός μου ήταν της άποψης να βάλουμε 2 και όχι περισσότερα (μπορούσαμε και 4 σκέψου) γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια του! Εύχομαι να έχει γίνει το καλύτερο!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ :( Πραγματικά. Είναι κάτι που υπάρχει έστω και μία μικρή πιθανότητα να αλλάξει ή αποκλείεται?

Λιγότερο απο 1% οι ελπίδες … δύσκολο αυτό το σπορ κ με μεγάλο κόστος ψυχικό και οικονομικό 

πρίν από 7 λεπτά , Moomin είπε:

Τί αδικία κ είχα μια ελπίδα γιατί δεν είναι στάνταρ η εβδομάδα που ακούγεται καρδιά. Πολύ λυπάμαι,ο,τι κ να σκεφτείς κ να νιώσεις θα έχεις δίκιο.

Όσο για την επιτροπή αν δεν εχει αλλάξει κάτι από πέρσι θέλουν κ χοριακη εντός 15 ημερών. Κ θέλουν κ στο χαρτί να γράφει πως πήγε η προηγούμενη προσπαθεια. Εγώ την είχα πατήσει και με επρηξαν αρχικά, δεν ξέρω αν θυμασαι....Μιλησε με κάποιον που ξέρει για σίγουρα, να σε βοηθήσουν να μη μπλέξεις με τα τυπικά.

Αν θέλουν χοριακη δεν θα μπορέσω ν τα πάρω ..θα καλέσω αύριο 

Πίστευα  ότι με την έγκριση πάω κατευθείαν στο Φαρμακειο του Εοπυ 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 15 λεπτά , silvy22 είπε:

Λυπάμαι πολύ....Είναι δύσκολος αυτός ο δρόμος....αλλά κάπου πιο πέρα σε περιμένει ένα χαμόγελο κοπέλα μου,θα το δεις,είμαι σίγουρη!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , silvy22 είπε:

Κοριτσι μου λυπαμαι παρα πολυ..! Ευχομαι να ανατραπει η κατασταση. Ο γιατρος δινει πιθανοτητες να παει καλα τελικα;?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...