Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

15 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Και ο δικός μου τα ίδια.. τι να πούμε και εμείς..που τραβάμε τα πραγματικά ζόρια.ο ουρολογ είναι ο Ασβ; Με ενδιαφέρει γιατί και εμείς έχουμε θέμα με σπέρμα.μετα από τρεις μήνες αντιβιωση τα πράγματα γίνανε χειρότερα ...

Ο ουρολόγος είναι ο Μακαρ.. Τον έχουν προτείνει τα κορίτσια εδώ..δεν έχουμε πάει ακόμη βέβαια, αλλά έτσι λέμε.. Καλύτερα να πάρετε και μια άλλη γνώμη τότε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 44 λεπτά , winspert είπε:

Αχ ναι...σε παρακαλώ...Εχω αγχωθει πολυ γιατί μάλλον δεν θα προλαβω να κανω εμβρυομεταφορα τον αλλο μηνα...Θα σκασω...Και πες μου μετα...Σε ευχαριστω πολυ

Αγαπημένη μου έχω ακριβώς τον ίδιο πόνο!!!!δεν νομίζω να κάνω ετ τον άλλο μήνα  πέφτω ακριβώς πάνω στο Πάσχα!εμένα βέβαια δεν είναι σταθερός ο κύκλος και εκεί ελπίζω!!!αν μάθεις ποτέ θα είναι κλειστά πείτε και σε εμάς...!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

@kateriiina25 σ ευχαριστω γλυκιά μου. Είναι αρνητική όμως και η χοριακη..Το πήρα το μηδενικό...

Αχ κοπέλα μου γλυκιά, λυπάμαι πάρα πολύ και σε συναισθάνομαι απόλυτα... Σου στέλνω μια αγκαλιά και ότι θελήσεις είμαστε εδώ ❤️

3 ώρες πρίν, Kleopatra87 είπε:

Καλημερα σας κοριτσια!

Σας παρακολουθω εδω κ χρονια αλλη σημερα πηρα την αποφαση να σας γραψω.

Μετα απο 3 αποτυχημενες ετ , φετος καναμε και την 4η ετ στις 27/2 .

Σημερα ειμαστε στην 11η μερα αναμονης με 3 βλαστοκυστες 6ημερων κατοπιν προεμφυτεθτικου ελεγχου. 8η και 9η μερα αναμονης ειχα δει καφε κ λιγα ροζ υγρα κ τρομαξα , ειπα παλι κουλουρα... ο γιατρος με βαλε να κανω εξεταση για ε2 και προγεστερονη οι οποιες τιμες ηταν αντιστοιχα 630 και 14,14 . Μου αυξησε τα ουτρο και μου προσθεσε κ ενεση προλουτεξ . Τωρα δεν εχω τπτ απο καφε υγρα κτλ αλλα δεν εχω κ συμπτωματα γενικα περαν του πρισμενου στηθουσ και απο καμια φορα καμια σουβλια χαμηλα στη κοιλια. Αχχ αυτη η αναμονη, τη φοβος κ την αγωνια...

Καλώς όρισες! Διάβασα την ιστορία σου και πιστεύω ότι έχεις όλη την καλή τύχη με το μέρος σου αυτή τη φορά! 3 ελεγμένες βλαστοκύστες είναι σπουδαίο δώρο!!! Όλα πηγαίνουν καλά, είμαι σίγουρη! Το μαρτυράει και το αιματάκι που είχες, που προφανώς είναι αίμα εμφύτευσης! Καταλαβαίνω την αγωνία που έχουν αυτές οι μέρες αναμονής, όμως σκέψου θετικά, έχεις κάθε λόγο να το κάνεις! Κουράγιο μέχρι το Σάββατο και περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!!! 

Να σε ρωτήσω κάτι, πώς αποφασίσατε να μεταφέρετε και τις 3? Ρωτάω επειδή είναι ελεγμένες και άρα έχουν πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας! Μου φαίνεται αρκετά τολμηρό, με την έννοια της πολυπλοκότητας/επικινδυνότητας που έχει μια πολύδυμη κύηση. Ήταν η γνώμη του γιατρού σου αυτή? Ελπίζω να μη με παρεξηγείς που ρωτάω, ο λόγος είναι γιατί γενικά ο δικός μου γιατρός είναι υπέρ της μεταφοράς δύο εμβρύων και όχι παραπάνω, λόγω της πιθανής επικινδυνότητας μετά. 

• Μου αρέσει 2

Δυστυχώς συνεχίζει να κατεβαίνει η χοριακή σε μένα κοριτσια, ξεκίνησε 250 πήγε 200 και σήμερα 123, οπότε είπε ο γιατρός να κοψω όλα τα φάρμακα για να έρθει περιοδος!! Ξέρετε σε πόσες μέρες έρχεται αφού κόψεις τα φάρμακα??

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 16

πρίν από 4 λεπτά , Menikos είπε:

Δυστυχώς συνεχίζει να κατεβαίνει η χοριακή σε μένα κοριτσια, ξεκίνησε 250 πήγε 200 και σήμερα 123, οπότε είπε ο γιατρός να κοψω όλα τα φάρμακα για να έρθει περιοδος!! Ξέρετε σε πόσες μέρες έρχεται αφού κόψεις τα φάρμακα??

Αχ βρε κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ... Νομίζω ότι δεν υπάρχει απάντηση για το πόσο γρήγορα θα σου έρθει περίοδος, εξαρτάται από τον οργανισμό και από το πόσο πάνω είναι η χοριακή, γιατί πρέπει να μηδενίσει πρώτα. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, winspert είπε:

Κορίτσια θα ξαναρωτησω...Δεν ξερει καμια ποιες μερες ειναι κλειστό το γεν το Πάσχα; Κλεινουν πολλες μερες ή τις απαραίτητες;;;

Πήρα πριν λίγο τηλ εγώ και μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο ότι η κλινική δεν κλείνει καθόλου, αλλά για θέματα ωοληψιών/ εμβρυομεταφορών είναι καλύτερα να μιλήσουμε με τις συντονίστριες του προγράμματος και τον γιατρό..είναι λέει πολύ νωρίς να πούμε από τώρα για το Πάσχα..

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Menikos είπε:

Λυπάμαι πολύ γλυκο μου κορίτσι. Σε νιώθω...Ειδικά σήμερα ..

6 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Γνωριζει καποια το γεν.....ποτε κλεινει για διακοπες Πάσχα;

Εγω ειχα κανει ενα φυσικο και εκλεινε μονο κυριακη του πασχα .δευτερα πασχα εκανα ωοληψια να φανταστεις αλλα το 2020 & το μεγαλο Σαββατο με είχε δει ..

• Μου αρέσει 3

6 minutes ago, Ana21 said:

Λυπάμαι πολύ γλυκο μου κορίτσι. Σε νιώθω...Ειδικά σήμερα ..

Ναι δεν ήταν καλή μέρα σήμερα για μας...Λυπάμαι πολύ που πήραμε τέτοια αποτελέσματα...

15 minutes ago, happiness79 said:

Αχ βρε κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ... Νομίζω ότι δεν υπάρχει απάντηση για το πόσο γρήγορα θα σου έρθει περίοδος, εξαρτάται από τον οργανισμό και από το πόσο πάνω είναι η χοριακή, γιατί πρέπει να μηδενίσει πρώτα. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση....δεν ήξερα οτι πρέπει να μηδενίσει η χοριακή, οπότε αναμονή!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα σκάσω! Αδύνατον να περιμένω άλλο. Κορίτσια με έμβρυα τριών ημερών πότε μπορώ να κάνω ένα τέστ τουλάχιστον; Δεν αντέχω να περιμένω κι είμαι ακόμη στην 7η ημέρα

Καλέ ασε τα τεστ δεν εχει νοημα.Δευτέρα πρωι πρωί χοριακη.υπομονη.!!

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , happiness79 είπε:

Αχ κοπέλα μου γλυκιά, λυπάμαι πάρα πολύ και σε συναισθάνομαι απόλυτα... Σου στέλνω μια αγκαλιά και ότι θελήσεις είμαστε εδώ ❤️

Καλώς όρισες! Διάβασα την ιστορία σου και πιστεύω ότι έχεις όλη την καλή τύχη με το μέρος σου αυτή τη φορά! 3 ελεγμένες βλαστοκύστες είναι σπουδαίο δώρο!!! Όλα πηγαίνουν καλά, είμαι σίγουρη! Το μαρτυράει και το αιματάκι που είχες, που προφανώς είναι αίμα εμφύτευσης! Καταλαβαίνω την αγωνία που έχουν αυτές οι μέρες αναμονής, όμως σκέψου θετικά, έχεις κάθε λόγο να το κάνεις! Κουράγιο μέχρι το Σάββατο και περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου!!! 

Να σε ρωτήσω κάτι, πώς αποφασίσατε να μεταφέρετε και τις 3? Ρωτάω επειδή είναι ελεγμένες και άρα έχουν πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας! Μου φαίνεται αρκετά τολμηρό, με την έννοια της πολυπλοκότητας/επικινδυνότητας που έχει μια πολύδυμη κύηση. Ήταν η γνώμη του γιατρού σου αυτή? Ελπίζω να μη με παρεξηγείς που ρωτάω, ο λόγος είναι γιατί γενικά ο δικός μου γιατρός είναι υπέρ της μεταφοράς δύο εμβρύων και όχι παραπάνω, λόγω της πιθανής επικινδυνότητας μετά. 

Α ρε κοριτσια αγωνια δε λες τπτ.

Μακαρι να χεις δικιο κ να ναι ευτυχες το αποτελεσμα.

Μολις εκλεισα τα 35 κ μας ειπε ο γιατρος αν θελουμε να αυξησουμε τις πιθανοτητες να βαλουμε κ τις 3 κ συμφωνησαμε. Ξερεις ο καμενος προσπαθει να βρει μια λυση. Εχεις απολυτο δικιο οτι 3δυμες κυησεις ειναι υψηλου κινδυνου. Αλλα δεν ειναι κατι που λαβαμε υποψιν , μονο σκεφτηκαμε τι ειναι καλυτερο μπας κ πιασουμε εστω και ενα εμβρυακι.

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 16 λεπτά , Nephele78 είπε:

Εγω ειχα κανει ενα φυσικο και εκλεινε μονο κυριακη του πασχα .δευτερα πασχα εκανα ωοληψια να φανταστεις αλλα το 2020 & το μεγαλο Σαββατο με είχε δει ..

Αχ αλήθεια;;;; Μακάρι Παναγία μου να ειναι ετσι...

πρίν από 31 λεπτά , Effie99 είπε:

Πήρα πριν λίγο τηλ εγώ και μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο ότι η κλινική δεν κλείνει καθόλου, αλλά για θέματα ωοληψιών/ εμβρυομεταφορών είναι καλύτερα να μιλήσουμε με τις συντονίστριες του προγράμματος και τον γιατρό..είναι λέει πολύ νωρίς να πούμε από τώρα για το Πάσχα..

Εγω που ειχα πάρει νωρίτερα μου ειπαν μονο πως ειναι πολυ νωρίς για να μου πουν για το Πάσχα...Δεν μου εδωσαν μια ιδεα στο περίπου...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Αχ αλήθεια;;;; Μακάρι Παναγία μου να ειναι ετσι...

Έτσι είναι και πιστευω οτι και αν χρειασει να γινει μεταφορα μη σου πω οτι γινεται κ κυριακη του πασχα!ειναι δυνατον να αφηνουν ετσι τις γυναικες;τι θα πει δηλαδη δε μπορώ ειναι πασχα; Δε το πιστευω με τιποτα..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Menikos είπε:

Λυπαμαι πολυ.. Δεν το περιμενα για να πω την αληθεια.. Ευχομαι την επομενη φορα να τα καταφερεις. Μην χανεις τις ελπιδες σου..❤ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...