Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

20 minutes ago, Kleopatra87 said:

Καλημερα σας κοριτσια!

Σας παρακολουθω εδω κ χρονια αλλη σημερα πηρα την αποφαση να σας γραψω.

Μετα απο 3 αποτυχημενες ετ , φετος καναμε και την 4η ετ στις 27/2 .

Σημερα ειμαστε στην 11η μερα αναμονης με 3 βλαστοκυστες 6ημερων κατοπιν προεμφυτεθτικου ελεγχου. 8η και 9η μερα αναμονης ειχα δει καφε κ λιγα ροζ υγρα κ τρομαξα , ειπα παλι κουλουρα... ο γιατρος με βαλε να κανω εξεταση για ε2 και προγεστερονη οι οποιες τιμες ηταν αντιστοιχα 630 και 14,14 . Μου αυξησε τα ουτρο και μου προσθεσε κ ενεση προλουτεξ . Τωρα δεν εχω τπτ απο καφε υγρα κτλ αλλα δεν εχω κ συμπτωματα γενικα περαν του πρισμενου στηθουσ και απο καμια φορα καμια σουβλια χαμηλα στη κοιλια. Αχχ αυτη η αναμονη, τη φοβος κ την αγωνια...

Καλή επιτυχία κοπέλα μου! Εισαι δηλαδή 17 ημέρες απο την ωοληψία; Μήπως να πας σήμερα για την χοριακή; Πρώτη φορά ακούω να πρέπει να την κάνεις 19η μέρα. Γιατί να περιμένεις τόσο;

1 hour ago, Ana21 said:

Σ ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες, αλλά δεν έχω καλα νέα..Έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης πριν πάω....Μια και μόνο καταραμένη γραμμή..Έκανα και τη χοριακη και σε 2-3 ώρες θα επιβεβαιωθεί κιόλας..Πονάει η ψυχή μου

Εύχομαι να ήταν απλώς νωρίς και να βγει θετική έστω και χαμηλή 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία κοπέλα μου! Εισαι δηλαδή 17 ημέρες απο την ωοληψία; Μήπως να πας σήμερα για την χοριακή; Πρώτη φορά ακούω να πρέπει να την κάνεις 19η μέρα. Γιατί να περιμένεις τόσο;

11η μέρα είναι από την εμβρυομεταφορα καλε τι σχέση έχει η ωοληψια 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 minute ago, νικηαντωνια81 said:

11η μέρα είναι από την εμβρυομεταφορα καλε τι σχέση έχει η ωοληψια 

11+6 ημερών τα έμβρυα. Ειναι 17η τώρα. Δεν εχει σχέση η ωοληψία αλλά η μέρα γονιμοποίησης. Αυτό εννοούσα. Αποτέλεσμα θα έδειχνε απο την 14η και τωρα είναι 17η. Γιατί να περιμένει μέχρι 19η;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

11+6 ημερών τα έμβρυα. Ειναι 17η τώρα. Δεν εχει σχέση η ωοληψία αλλά η μέρα γονιμοποίησης. Αυτό εννοούσα. Αποτέλεσμα θα έδειχνε απο την 14η και τωρα είναι 17η. Γιατί να περιμένει μέχρι 19η;

Γιατί έτσι γίνεται . Μετράνε από την εμβρυομεταφορα όχι από την ωοληψια 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Γιατί έτσι γίνεται . Μετράνε από την εμβρυομεταφορα όχι από την ωοληψια 

Νομίζω δεν καταλαβαινόμαστε :rolleyes: Το ξερω κοπέλα μου οτι μετράνε από εμβρυομεταφορά απλώς υπολογίζω και τα 6 ημερών έμβρυα. Αλλιώς είναι με 3ων ημερών, αλλιώς με 5 και αλλιώς με 6. Κατάλαβες τώρα τι λέω; Εμένα σε 5 ημερών μου έδωσε 12 μέρες. Στην κοπέλα με 6 ημερών έδωσε 13 ημέρες. Και λέω απλά ότι είναι πολύ. Μπορει να κάνει κ νωρίτερα 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νομίζω δεν καταλαβαινόμαστε :rolleyes: Το ξερω κοπέλα μου οτι μετράνε από εμβρυομεταφορά απλώς υπολογίζω και τα 6 ημερών έμβρυα. Αλλιώς είναι με 3ων ημερών, αλλιώς με 5 και αλλιώς με 6. Κατάλαβες τώρα τι λέω; Εμένα σε 5 ημερών μου έδωσε 12 μέρες. Στην κοπέλα με 6 ημερών έδωσε 13 ημέρες. Και λέω απλά ότι είναι πολύ. Μπορει να κάνει κ νωρίτερα 

Για να της το είπε ο γιατρός της ξέρει καλύτερα από εμάς! 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 18 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Προεμφυτευτικό γιατί κάνατε;

Προεμφυτευτικό γιατί κάνατε;

Επειδη το προβλημα μας ηταν το οχι και τοσο αδυναμο σπερμα, και θεωριτικα ειμασταν μια ευκολη περιπτωση μιας κ εγω δεν εχω καποιο θεμα . Περα απο υποθειρ. Hashimoto και αυξημενα ΑΝΑ. Οποτε με 3 αποτυχιες μας προετρεψαν σε προεμφυτευτικο. Εχουμε κανει καρυοτιπο, κυστικη ινωση, θρομβοφυλια κτλ κτλ ο αντρας μ κατακερματισμο  dna κτλ κτλ αλλα τπτ που να μας δινει μια εξηγηση δεν προεκυψε. Στο προεμφυτευτικο ειχαμε 6 βλαστοκυστες εκ των οποιων οι 3 ειχαν χρωμοσωμικες ανωμαλιες κ οι αλλες 3 ηταν οκ.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εύχομαι να ήταν απλώς νωρίς και να βγει θετική έστω και χαμηλή 

@kateriiina25 σ ευχαριστω γλυκιά μου. Είναι αρνητική όμως και η χοριακη..Το πήρα το μηδενικό...

• Λυπημένη/-ος 16

πρίν από 32 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κι εγω έτσι  πιστευω ρε συ αλλά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα επηρεάζομαι . 

Καλυτερο είναι ναι σαφέστατα αλλά ακόμα δεν έχει κάτσει δεύτερο παιδί 

Καλά αποτελέσματα! Ποτέ θα κάνεις χοριακη;

παντως το θεμα ειναι κι εδω δεν ειναι πολλες οι περιπτωσεις που να γινε κανα θαυμα απο το 3μηνο με τος βιταμινες,,,, τι να πω τωρα;;; στα δικα μου… ο δικος μου παιρνει μονιμα βιταμινες δεν εχουμε δει καμια αξιοσημειωτη αλλαγη…

πρίν από 2 λεπτά , Pagotoula είπε:

παντως το θεμα ειναι κι εδω δεν ειναι πολλες οι περιπτωσεις που να γινε κανα θαυμα απο το 3μηνο με τος βιταμινες,,,, τι να πω τωρα;;; στα δικα μου… ο δικος μου παιρνει μονιμα βιταμινες δεν εχουμε δει καμια αξιοσημειωτη αλλαγη…

Ναι ε;;; Όποτε κάτω από αυτές τις συνθήκες λέμε προχωράμε κι ευχόμαστε να βρεθούν τα σωστά υλικά και από τους 2. Είναι θέμα τύχης το πιστευω 

πρίν από 15 λεπτά , Kleopatra87 είπε:

Επειδη το προβλημα μας ηταν το οχι και τοσο αδυναμο σπερμα, και θεωριτικα ειμασταν μια ευκολη περιπτωση μιας κ εγω δεν εχω καποιο θεμα . Περα απο υποθειρ. Hashimoto και αυξημενα ΑΝΑ. Οποτε με 3 αποτυχιες μας προετρεψαν σε προεμφυτευτικο. Εχουμε κανει καρυοτιπο, κυστικη ινωση, θρομβοφυλια κτλ κτλ ο αντρας μ κατακερματισμο  dna κτλ κτλ αλλα τπτ που να μας δινει μια εξηγηση δεν προεκυψε. Στο προεμφυτευτικο ειχαμε 6 βλαστοκυστες εκ των οποιων οι 3 ειχαν χρωμοσωμικες ανωμαλιες κ οι αλλες 3 ηταν οκ.

Μακαρι αυτές να είναι οι τυχερές σας!

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Κορίτσια θα ξαναρωτησω...Δεν ξερει καμια ποιες μερες ειναι κλειστό το γεν το Πάσχα; Κλεινουν πολλες μερες ή τις απαραίτητες;;;

@winspert θα ρωτήσω αν θες σήμερα. Έχω ραντεβού στις 16:00

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , KoraliaP είπε:

@winspert θα ρωτήσω αν θες σήμερα. Έχω ραντεβού στις 16:00

Αχ ναι...σε παρακαλώ...Εχω αγχωθει πολυ γιατί μάλλον δεν θα προλαβω να κανω εμβρυομεταφορα τον αλλο μηνα...Θα σκασω...Και πες μου μετα...Σε ευχαριστω πολυ

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...