Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

@Ana21 και @Menikos καλη επιτυχια για σημερα!! Ana21 ευχομαι μια τριψηφια χοριακη..! Menikos.. ειμαι σιγουρη πως θα εχεις τον διπλασιασμο της χοριακης σου.. κι ολα θα πανε καλα απο εδω και περα! Θετικη ενεργεια κοριτσια! ❤❤

Σ ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες, αλλά δεν έχω καλα νέα..Έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης πριν πάω....Μια και μόνο καταραμένη γραμμή..Έκανα και τη χοριακη και σε 2-3 ώρες θα επιβεβαιωθεί κιόλας..Πονάει η ψυχή μου

• Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ana21 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες, αλλά δεν έχω καλα νέα..Έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης πριν πάω....Μια και μόνο καταραμένη γραμμή..Έκανα και τη χοριακη και σε 2-3 ώρες θα επιβεβαιωθεί κιόλας..Πονάει η ψυχή μου

Κοριτσι μου λυπαμαι παρα πολυ.. πραγματικα..! Μακαρι να ειναι λαθος το τεστ.. Υπομονη μεχρι το αποτελεσμα της χοριακης.. ❤

πρίν από 39 λεπτά , Vk79 είπε:

Να μην κάνεις κοπέλα μου

Ούτε εγώ έκανα γιατί φοβόμουν λανθασμένο αποτέλεσμα 

Κι εγώ φοβάμαι πολύ. Μη νομίζεις.

πρίν από 42 λεπτά , amelie77 είπε:

14/03 σίγουρα. Αποδεδειγμένα από πολλά κέντρα:) 

Δευτέρα λοιπόν.... Πάμε πρωί νηστικες;

πρίν από 55 λεπτά , amelie77 είπε:

Αχ κορίτσι στην ίδια κατάσταση είμαστε. 7η μέρα με έμβρυα τριών ημερών. Εγώ δυστυχώς δεν εχω κανένα σύμπτωμα και αυτό με έχει ρίξει. Τουλάχιστον πάω στην δουλειά και ξεχνιέμαι κάπως. Νομίζω σήμερα ειναι νωρις .. δεν ξερω αν το Σαββατο κάτι θα γινόταν

Δευτέρα έχουν πει στις περισσότερες πάντως. Και σε εμςνα που κάναμε ίδια μέρα ΕΤ μου είπε 14/03

Εγώ επειδή είμαι 5ης θα πάω το Σάββατο. Αλλά κορίτσια ούτε εγώ κανένα σύμπτωμα. Δν αγχώνομαι και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι όσο γίνεται φυσικά. Κορίτσια μου λίγο υπομονή χθετικη σκέψη και πίστη! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Marina21 είπε:

Εγώ επειδή είμαι 5ης θα πάω το Σάββατο. Αλλά κορίτσια ούτε εγώ κανένα σύμπτωμα. Δν αγχώνομαι και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι όσο γίνεται φυσικά. Κορίτσια μου λίγο υπομονή χθετικη σκέψη και πίστη! 

Πόνους περιόδου έχεις; Ή σουβλιες από κάτω; Άντε κουκλα μου να μας πεις τα καλύτερα νέα!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Laky είπε:

Πόνους περιόδου έχεις; Ή σουβλιες από κάτω; Άντε κουκλα μου να μας πεις τα καλύτερα νέα!!!!!

Μόνο κάτι σουβλιες κατά διαστήματα κάτω αριστερά μόνο. Τίποτα άλλο. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκι μου γλυκό, εύχομαι σε σένα και σ όλες να έχουμε καλα αποτελέσματα! 

πρίν από 51 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κοιτά έχει βελτιωθεί σε ένα βαθμό το σπερμα γιατί έκανε αφαίρεση κιρσοκηλης το 2013 αν θυμάμαι καλά. Βέβαια άργησε πολύ να βελτιωθεί το σπερμα. Δηλ τα παιδιά τα καναμε με κακό σπερμα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ κατακερματισμο όμως κ από τη μια λέω να κάνει αν θέλει φυσικά από την άλλη λέω δεν αξίζει.

αρα ειναι καλυτερο τωρα;; καλο αυτο…

καλα κι ο κατακερματισμος δεν εχω καταλαβει γιατι μας καιει τοσο. παντα βιταμινες προτεινουν, τις παιρνουν και 9 στις 10 τιποτα δεν αλλαζει.. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Καλημερα σας κοριτσια!

Σας παρακολουθω εδω κ χρονια αλλη σημερα πηρα την αποφαση να σας γραψω.

Μετα απο 3 αποτυχημενες ετ , φετος καναμε και την 4η ετ στις 27/2 .

Σημερα ειμαστε στην 11η μερα αναμονης με 3 βλαστοκυστες 6ημερων κατοπιν προεμφυτεθτικου ελεγχου. 8η και 9η μερα αναμονης ειχα δει καφε κ λιγα ροζ υγρα κ τρομαξα , ειπα παλι κουλουρα... ο γιατρος με βαλε να κανω εξεταση για ε2 και προγεστερονη οι οποιες τιμες ηταν αντιστοιχα 630 και 14,14 . Μου αυξησε τα ουτρο και μου προσθεσε κ ενεση προλουτεξ . Τωρα δεν εχω τπτ απο καφε υγρα κτλ αλλα δεν εχω κ συμπτωματα γενικα περαν του πρισμενου στηθουσ και απο καμια φορα καμια σουβλια χαμηλα στη κοιλια. Αχχ αυτη η αναμονη, τη φοβος κ την αγωνια...

• Μου αρέσει 3

53 minutes ago, Makelen said:

@Ana21 και @Menikos καλη επιτυχια για σημερα!! Ana21 ευχομαι μια τριψηφια χοριακη..! Menikos.. ειμαι σιγουρη πως θα εχεις τον διπλασιασμο της χοριακης σου.. κι ολα θα πανε καλα απο εδω και περα! Θετικη ενεργεια κοριτσια! ❤❤

Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ και εγω πολύ που με σκεφτηκες!! ευτυχώς εχουμε η μια την αλλη....εγω πήγα στις 8:30 το πρωι και εκανα την χοριακη οποτε αναμένουμε σε κανα 2ωρο ......δεν ειμαι ομως αισιοδοξη καθολου......θα σας ενημερωσω όταν εχω αποτέλεσμα!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , Pagotoula είπε:

αρα ειναι καλυτερο τωρα;; καλο αυτο…

καλα κι ο κατακερματισμος δεν εχω καταλαβει γιατι μας καιει τοσο. παντα βιταμινες προτεινουν, τις παιρνουν και 9 στις 10 τιποτα δεν αλλαζει.. 

Κι εγω έτσι  πιστευω ρε συ αλλά από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα επηρεάζομαι . 

Καλυτερο είναι ναι σαφέστατα αλλά ακόμα δεν έχει κάτσει δεύτερο παιδί 

πρίν από 8 λεπτά , Kleopatra87 είπε:

Καλημερα σας κοριτσια!

Σημερα ειμαστε στην 11η μερα αναμονης με 3 βλαστοκυστες 6ημερων κατοπιν προεμφυτεθτικου ελεγχου. 8η και 9η μερα αναμονης ειχα δει καφε κ λιγα ροζ υγρα κ τρομαξα , ειπα παλι κουλουρα... ο γιατρος με βαλε να κανω εξεταση για ε2 και προγεστερονη οι οποιες τιμες ηταν αντιστοιχα 630 και 14,14 . Μου αυξησε τα ουτρο και μου προσθεσε κ ενεση προλουτεξ . Τωρα δεν εχω τπτ απο καφε υγρα κτλ αλλα δεν εχω κ συμπτωματα γενικα περαν του πρισμενου στηθουσ και απο καμια φορα καμια σουβλια χαμηλα στη κοιλια. Αχχ αυτη η αναμονη, τη φοβος κ την αγωνια...

Καλά αποτελέσματα! Ποτέ θα κάνεις χοριακη;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Kleopatra87 είπε:

Καλημερα σας κοριτσια!

Καλη επιτυχια! Ευχομαι να τα καταφερεις αυτη τη φορα!! Εισαι 11η μερα απο την ωοληψια;? Ποτε θα κανεις χοριακη;  ααα.. ειδα οτι τα εχεις γραψει αυτα..

11η απο εμβρυομεταφορα και 6 ημερων εμβρυα.. και 2 μερες μεχρι το Σαββατο.. 19η μερα εγκυμοσυνης με 3 εμβρυα.. δεν θα χωραει ο αριθμος της χοριακης στο χαρτι!! Καλη επιτυχια κ παλι κοριτσι μου! ❤❤❤

πρίν από 12 λεπτά , Menikos είπε:

Καλημέρα!! Σε ευχαριστώ και εγω πολύ που με σκεφτηκες!! ευτυχώς εχουμε η μια την αλλη....εγω πήγα στις 8:30 το πρωι και εκανα την χοριακη οποτε αναμένουμε σε κανα 2ωρο ......δεν ειμαι ομως αισιοδοξη καθολου......θα σας ενημερωσω όταν εχω αποτέλεσμα!!

Δεν υπαρχει λογος να εισαι απαισιοδοξη! Πραγματικα το πιστευω.. δεν ειναι λογια παρηγοριας! Να δεις ολα μια χαρα θα ειναι.. αλλα εχε κι εσυ λιγο αισιοδοξια να βοηθησεις την κατασταση!!❤❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Kleopatra87 είπε:

Makalen 11η μερα μετα την ετ. Σαββατο θα μαθουμε τι καναμε

Προεμφυτευτικό γιατί κάνατε;

πρίν από 5 λεπτά , Kleopatra87 είπε:

Makalen 11η μερα μετα την ετ. Σαββατο θα μαθουμε τι καναμε

Προεμφυτευτικό γιατί κάνατε;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις