Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

9 minutes ago, Ria_ said:

Καλησπέρα κορίτσι μου αρχικά σε ευχαριστώ πολύ ναι έχουμε θέμα με το σπέρμα κακό DFI και το σπερμοδιαγραμμα δε βγενει πολύ καλό επίσης . Πρέπει να είναι οπωσδήποτε ουρολόγος -ανδρολογος? Διότι στη πολη μου δεν έχουμε , μόνο απλό ουρολόγο . Αγωγή περνει ναι spermotred βιταμίνες αν εννοείς αυτό και πιάνει σαν αγωγή . Δεν έχω ιδέα τη διαιολογητικα χρειάζονται η αλήθεια έχω ένα χαρτί από το κέντρο που μου έδωσε ο γιατρός μου αλλά τότε ήταν πριν ανακαλυψουμε το θέμα με το σπέρμα και πάνω γράφει δικαιολογητικά για πρόκληση ωορηξιας γιατί ήταν το επόμενο βήμα μας τότε που τελικά δεν έγινε  , δε ξέρω αν έχει διαφορά και θέλει αλλα πράγματα. 

Εγώ όταν μάζευα τα χαρτιά, αυτό του ουρολόγου μου το έδωσαν έτοιμο από συνεργάτη του Γεν. Δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάτι. Μήπως να ρωτήσεις στο κέντρο που είσαι?

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Nephele78 είπε:

Μια χαρα εισαι.. Εχεις 2 εξαιρετικες 2 μέτριες κ μονο η 3bc ειναι κατω του μετρίου,δηλ κακή καπως ..αν ηταν 2 bc θα ηταν απορριπτέα σιγουρα..για μενα δεν υπαρχει περιπτωση  να μην ειναι ενα μωρο σου μεσα σε αυτες..πραγματικα  στο λεω !!ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο τη καρδια μου,αναμενω με αγωνια κ εγω μαζι σου τι θα γινει ! 

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ καλή μου!!! ❤️ Το πιστεύω κι εγώ! Θέλω πολύ να είναι αλήθεια! 

• Μου αρέσει 3

13 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

εννοω η ποσοτητα ειναι μεγαλη. εφοσον το 1% μονο ειναι φυσιολογικα..ύποθετω γι αυτο..

ΔΕΝ ξέρω αλήθεια τι να σου πω. Κι εμείς στην ίδια κατάσταση ήμασταν τότε που καναμε τις 2 πρώτες εξωσωματικές. Εννοώ το 2014. Απλα έδινε μια φορά δείγμα, και έβρισκαν.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

8 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου αρχικά σε ευχαριστώ πολύ ναι έχουμε θέμα με το σπέρμα κακό DFI και το σπερμοδιαγραμμα δε βγενει πολύ καλό επίσης . Πρέπει να είναι οπωσδήποτε ουρολόγος -ανδρολογος? Διότι στη πολη μου δεν έχουμε , μόνο απλό ουρολόγο . Αγωγή περνει ναι spermotred βιταμίνες αν εννοείς αυτό και πιάνει σαν αγωγή . Δεν έχω ιδέα τη διαιολογητικα χρειάζονται η αλήθεια έχω ένα χαρτί από το κέντρο που μου έδωσε ο γιατρός μου αλλά τότε ήταν πριν ανακαλυψουμε το θέμα με το σπέρμα και πάνω γράφει δικαιολογητικά για πρόκληση ωορηξιας γιατί ήταν το επόμενο βήμα μας τότε που τελικά δεν έγινε  , δε ξέρω αν έχει διαφορά και θέλει αλλα πράγματα. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! 

Και στον απλο ουρολογο μπορεις.. Απλως ρωτα τον αν εχει ξαναγραψει γνωματευση για εξωσωματικη, γιατι αν δεν ξερει, πρεπει να γραψεις εσυ το απαιτουμενο κειμενο. Ωστοσο εχε στο μυαλο σου οτι το δευτερο σπερμοδιαγραμμα πρεπει να το κανω σε διαφορετικο διαγνωστικο απ αυτο που εκανε το πρωτο..!

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

ΔΕΝ ξέρω αλήθεια τι να σου πω. Κι εμείς στην ίδια κατάσταση ήμασταν τότε που καναμε τις 2 πρώτες εξωσωματικές. Εννοώ το 2014. Απλα έδινε μια φορά δείγμα, και έβρισκαν.

ποιος ξερει… αν ειναι να βρουν οσα χρειαζομαστε, ας δωσει και 3… χαλαλι… :lol::lol:

τωρα τι εχει αλλαξει με εσας;;;

Καλημέρα κορίτσια. Θα σκάσω! Αδύνατον να περιμένω άλλο. Κορίτσια με έμβρυα τριών ημερών πότε μπορώ να κάνω ένα τέστ τουλάχιστον; Δεν αντέχω να περιμένω κι είμαι ακόμη στην 7η ημέρα

πρίν από 2 λεπτά , Laky είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα σκάσω! Αδύνατον να περιμένω άλλο. Κορίτσια με έμβρυα τριών ημερών πότε μπορώ να κάνω ένα τέστ τουλάχιστον; Δεν αντέχω να περιμένω κι είμαι ακόμη στην 7η ημέρα

Καλημέρα!!! Θα έλεγα να κάνεις λίγο υπομονή ακόμα και να μην κάνεις κάποιο τεστ, το οποίο να έχει λανθασμένο αποτέλεσμα επειδή θα είναι νωρίς και να γίνεις χάλια ψυχολογικα. Λίγες ημέρες είναι ακόμα, ας κάνουμε λίγο υπομονή κοριτσάκι μου. 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 3 λεπτά , Laky είπε:

Την Δευτερα θα μπορεις να εχεις ενα εγκυρο αποτελεσμα, μονο με β χοριακη. Αν κανεις τεστ φαρμακειου κ μαλιστα πριν τη Δευτερα, κατα πασα πιθανοτητα θα δειξει αρνητικο, ειτε εισαι εγκυος ειτε οχι.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , Laky είπε:

Αχ κορίτσι στην ίδια κατάσταση είμαστε. 7η μέρα με έμβρυα τριών ημερών. Εγώ δυστυχώς δεν εχω κανένα σύμπτωμα και αυτό με έχει ρίξει. Τουλάχιστον πάω στην δουλειά και ξεχνιέμαι κάπως. Νομίζω σήμερα ειναι νωρις .. δεν ξερω αν το Σαββατο κάτι θα γινόταν

πρίν από 6 λεπτά , Laky είπε:

Δευτέρα έχουν πει στις περισσότερες πάντως. Και σε εμςνα που κάναμε ίδια μέρα ΕΤ μου είπε 14/03

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , amelie77 είπε:

Αχ κορίτσι στην ίδια κατάσταση είμαστε. 7η μέρα με έμβρυα τριών ημερών. Εγώ δυστυχώς δεν εχω κανένα σύμπτωμα και αυτό με έχει ρίξει. Τουλάχιστον πάω στην δουλειά και ξεχνιέμαι κάπως. Νομίζω σήμερα ειναι νωρις .. δεν ξερω αν το Σαββατο κάτι θα γινόταν

Δευτέρα έχουν πει στις περισσότερες πάντως. Και σε εμςνα που κάναμε ίδια μέρα ΕΤ μου είπε 14/03

14/3 με έμβρυα τριών ημερών;  Εμένα γιατί μου είπε 17/3? Θα σκάσω κορίτσια αλήθεια. Εγώ μόνο συμπτώματα περιόδου έχω. Και λίγο το στομάχι μου έχει χαλάσει νομίζω με τόσα χάπια.

@Ana21 και @Menikos καλη επιτυχια για σημερα!! Ana21 ευχομαι μια τριψηφια χοριακη..! Menikos.. ειμαι σιγουρη πως θα εχεις τον διπλασιασμο της χοριακης σου.. κι ολα θα πανε καλα απο εδω και περα! Θετικη ενεργεια κοριτσια! ❤❤

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Pagotoula είπε:

ποιος ξερει… αν ειναι να βρουν οσα χρειαζομαστε, ας δωσει και 3… χαλαλι… :lol::lol:

τωρα τι εχει αλλαξει με εσας;;;

Κοιτά έχει βελτιωθεί σε ένα βαθμό το σπερμα γιατί έκανε αφαίρεση κιρσοκηλης το 2013 αν θυμάμαι καλά. Βέβαια άργησε πολύ να βελτιωθεί το σπερμα. Δηλ τα παιδιά τα καναμε με κακό σπερμα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ κατακερματισμο όμως κ από τη μια λέω να κάνει αν θέλει φυσικά από την άλλη λέω δεν αξίζει.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 5 λεπτά , Laky είπε:

14/3 με έμβρυα τριών ημερών;  Εμένα γιατί μου είπε 17/3? Θα σκάσω κορίτσια αλήθεια. Εγώ μόνο συμπτώματα περιόδου έχω. Και λίγο το στομάχι μου έχει χαλάσει νομίζω με τόσα χάπια.

14/03 σίγουρα. Αποδεδειγμένα από πολλά κέντρα:) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Laky είπε:

Να μην κάνεις κοπέλα μου

Ούτε εγώ έκανα γιατί φοβόμουν λανθασμένο αποτέλεσμα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...