Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, despina. είπε:

Αυτο με την ομοκυστεινη δεν καταλαβα...πώς στη μετρησε εσενα?
Εγω ειχα κανει ηδη μια εξεταση θρομβοφιλιας οταν πηγα εκει και βρεθηκε μεταλλαξη ομοκυστεινης.Και μου ειπε αυτα που σου πα...
Πρεπει να κανω καποια αλλη εξεταση?

Σου μετράνε την ομοκυστείνη στο αίμα. Η οποία είναι τοξίνη και πρέπει να είναι χαμηλή. Δες αν κάπου στις εξετάσεις σου γράφει ομοκυστείνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, marmaki said:

Εγώ είχα τον Σεπτέμβρη μια κύστη που έφυγε μόνη της μετά από 2 μήνες. Τώρα όμως έχω πάλι μια κύστη η οποία μου έχει επιμηκύνει την περίοδο και μου έδωσε ο γιατρός προγεστερόνη (duphaston) ώστε να τη βοηθήσουμε να φύγει πιο γρήγορα. Κι είμαι στην 15η ημέρα περιόδου και κάνω υπομονή...

Πως είσαι τώρα; Πόσες μέρες παίρνεις τα χάπια; Σταμάτησε το αίμα;

Εχω παρει 4 μερες χαπια κ ηδη εχει σταματησει το αιμα. Αυτο σημαινει αραγε οτι εφυγε κ η κυστη? Μη μου πεις οτι μενει για 1- 2 μηνες γιατι θα τρελλαθω! Αν δεν εχει φυγει δηλαδη ξερεις αν θα μπορουσα να κανω διεγερση εστω κ για την μια ωοθηκη? Φταιω που δεν τον ρωτησα αν ειναι η καλη ή η κακη μου ωοθηκη..

πρίν από 7 λεπτά , Marjie είπε:

Εχω παρει 4 μερες χαπια κ ηδη εχει σταματησει το αιμα. Αυτο σημαινει αραγε οτι εφυγε κ η κυστη? Μη μου πεις οτι μενει για 1- 2 μηνες γιατι θα τρελλαθω! Αν δεν εχει φυγει δηλαδη ξερεις αν θα μπορουσα να κανω διεγερση εστω κ για την μια ωοθηκη? Φταιω που δεν τον ρωτησα αν ειναι η καλη ή η κακη μου ωοθηκη..

Στον επόμενο κύκλο θα εχεις καθαρίσει με τα χάπια. Έχει συμβεί και σε εμένα μια φορά! Δεν είναι κάτι , δεν θα καθυστερήσεις άλλο. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 18 λεπτά , Marjie είπε:

Για 1-2 μήνες μένει αν δεν πάρεις χάπια! Μην ανησυχείς! Αφού τωρα παίρνεις χάπια όπως είπε και η @νικηαντωνια81 στον επόμενο κύκλο θα έχεις καθαρίσει λογικά.

Απ'όσο έχω διαβάσει για τις κύστες και βλέπω και σε εμένα, δεν είναι η καλή σου ωοθήκη αυτή που κάνει τις κύστες. Ίσως να μπορείς να κάνεις διέγερση και με τη μία αλλά στον επόμενο κύκλο θα έχεις καθαρίσει και θα κάνεις διέγερση και με τις δυο!

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Είμαι μια μέρα πριν τη χοριακη και δε νιώθω ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε λίγο πρήξιμο στο στήθος,ούτε πόνοι περιόδου τίποτα.. Ούτε έχω δει αιμα βέβαια..Πιστεύετε ότι τελείωσαν όλα;;; Υπάρχει περίπτωση θετικού αποτελέσματος; 

Κοπέλα μου γλυκιά, πόσο σε νιώθω! Σκέψου όμως ότι παρά πολλές γυναίκες δεν ένιωθαν τίποτα και ήταν έγκυες! Είναι πολύ σύνηθες! Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις στην κοιλίτσα σου το μωράκι σου και να περάσετε μαζί 9 όμορφους μήνες μέχρι να το σφίξεις στην αγκαλιά σου! Περιμένουμε τα νέα σου αύριο για να χαρούμε όλες μαζί!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γεια σας! Μίλησα σήμερα με έναν εμβρυολόγο και μου έκανε την ενημέρωση που ζήτησα χθες για την πορεία των εμβρύων μας μετά την απόψυξη (που έγινε για να σταλεί δείγμα τους για προεμφυτευτικό). Μου είπε ότι είναι πάρα πολύ αισιόδοξος, ότι πιστεύει ότι σίγουρα θα έχουμε κάτι καλό ανάμεσα τους!!! Εξελίχθηκαν λέει πολύ καλά μετά την απόψυξη, αναπτύχθηκαν κι άλλο (μέχρι και οι ποιότητες βελτιώθηκαν σε κάποια!!) Παρακολούθησαν την πορεία τους και μετά που ξαναμπήκαν στην κρυοσυντήρηση και ανταποκρίνονταν πολύ καλά! Οι ποιότητες τους τώρα έχουν ως εξής: 4ΑΑ, 4ΑΑ, 3ΒΒ, 3ΒΒ και 3ΒC. Αχ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!! Αναθάρρησα!!! @Nephele78 εσύ που ξέρεις πώς αξιολογούνται οι ποιότητες αναλυτικά, μήπως μπορείς να βοηθήσεις? Οι 4ΑΑ είναι άριστες ή καλές? Οι 3ΒΒ είναι καλές ή μέτριες? Και η 3ΒC είναι μέτρια ή κακή? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! 

• Μου αρέσει 7

21 minutes ago, happiness79 said:

Γεια σας! Μίλησα σήμερα με έναν εμβρυολόγο και μου έκανε την ενημέρωση που ζήτησα χθες για την πορεία των εμβρύων μας μετά την απόψυξη (που έγινε για να σταλεί δείγμα τους για προεμφυτευτικό). Μου είπε ότι είναι πάρα πολύ αισιόδοξος, ότι πιστεύει ότι σίγουρα θα έχουμε κάτι καλό ανάμεσα τους!!! Εξελίχθηκαν λέει πολύ καλά μετά την απόψυξη, αναπτύχθηκαν κι άλλο (μέχρι και οι ποιότητες βελτιώθηκαν σε κάποια!!) Παρακολούθησαν την πορεία τους και μετά που ξαναμπήκαν στην κρυοσυντήρηση και ανταποκρίνονταν πολύ καλά! Οι ποιότητες τους τώρα έχουν ως εξής: 4ΑΑ, 4ΑΑ, 3ΒΒ, 3ΒΒ και 3ΒC. Αχ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!! Αναθάρρησα!!! @Nephele78 εσύ που ξέρεις πώς αξιολογούνται οι ποιότητες αναλυτικά, μήπως μπορείς να βοηθήσεις? Οι 4ΑΑ είναι άριστες ή καλές? Οι 3ΒΒ είναι καλές ή μέτριες? Και η 3ΒC είναι μέτρια ή κακή? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! 

Οι 4ΑΑ πάντως είναι σίγουρα άριστες!!! Μπράβο κοπέλα μου!

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Και πως γίνεται να έχει πολλά αλλά να βρίσκουν με δυσκολία;

εννοω η ποσοτητα ειναι μεγαλη. εφοσον το 1% μονο ειναι φυσιολογικα..ύποθετω γι αυτο..

Καλησπέρα κορίτσια μου...ήθελα να κάνω μια ερώτηση...σήμερα έκανα την πρώτη μου ωοληψια...όταν σηκώθηκα κ έφυγα για το σπίτι δεν ποναγα αλλά όταν πέρασε η μέρα κ οι ώρες νοιωθω σαν ένα βάρος κάτω...σαν ενοχλήσεις περιόδου...όχι πόνο δυνατό αλλά σαν μια ενόχληση μεγάλη...το είχατε κ εσείς μετά από ωοληψια...πήρα την γιατρό κ της το είπα μου είπε είναι φυσιολογικό ειδικά την πρώτη μέρα...πήρα παυσίπονο κ την αντιβίωση που μου έδωσε...απλά δεν το έχω ξανακάνει κ λέω κάτσε να ρωτήσω τα κορίτσια εδώ που θα ξέρουν...

5 ώρες πρίν, luna79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, να ρωτήσω όσες έχετε κάνει εμβρυομεταφορά μετά ακολουθήσατε συγκεκριμένη διατροφή; Σας είπε ο γιατρός σας να τρώτε ή να αποφεύγετε κάτι; Σε εμένα δεν είχε δώσει καμία οδηγία παρά μόνο να ξεκουραστώ 2 μέρες.

Φρούτα,  λαχανικά, κρεατικα, πουλερικα

Λόγω ότι παίρνω κορτιζόνη όχι ζάχαρη και αλάτι 

Ψάρια μικρά και όχι ιχθυοτροφειου ή ωμά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Pagor είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου...ήθελα να κάνω μια ερώτηση...σήμερα έκανα την πρώτη μου ωοληψια...όταν σηκώθηκα κ έφυγα για το σπίτι δεν ποναγα αλλά όταν πέρασε η μέρα κ οι ώρες νοιωθω σαν ένα βάρος κάτω...σαν ενοχλήσεις περιόδου...όχι πόνο δυνατό αλλά σαν μια ενόχληση μεγάλη...το είχατε κ εσείς μετά από ωοληψια...πήρα την γιατρό κ της το είπα μου είπε είναι φυσιολογικό ειδικά την πρώτη μέρα...πήρα παυσίπονο κ την αντιβίωση που μου έδωσε...απλά δεν το έχω ξανακάνει κ λέω κάτσε να ρωτήσω τα κορίτσια εδώ που θα ξέρουν...

Είναι φυσιολογικό..Εγώ είχα και πολύ πόνο στην τουαλέτα!! Μην αγχώνεσαι. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλα κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια πήγαμε σήμερα με τον άντρα μου στον Μακαρ... τον ανδρολόγο. Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και οι δύο. 1,5 ώρα κράτησε το ραντεβού και ο άνθρωπος ήταν πολύ αναλυτικός, συζητήσιμος και πρόσχαρος. 5 χρόνια τώρα που προσπαθούμε, ξέραμε ότι έχει κιρσοκήλη από έναν υπέρηχο που είχε κάνει τότε και του το είχαν πει. Σήμερα μάθαμε ότι δεν έχει τελικά ούτε υπόνοια κιρσοκήλης και ότι έχει ανεστραμμένο όρχι και πιθανότατα χρόνια προστατίτιδα. Φυσικά μας έγραψε διάφορες εξετάσεις (ορμονολογικές, κατακερματισμό, καλλιέργεια κ.α.) και αναλόγως με τα αποτελέσματα είπε θα πορευτούμε. Μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να φταίει και το σπέρμα για την αποτυχία γιατί μπορεί μεν να γονιμοποιεί και να δείχνει καλό στο εργαστήριο αλλά να είναι "άρρωστο" και να πρόκειται να πεθάνει στην πορεία. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από προστατίτιδα στον σύζυγο να μου πει καμία γνώμη (ελπίζω ενθαρρυντική)??  

Χαίρομαι πολύ που τελικά πήρα την απόφαση να περιμένω και να ψάξουμε παραπάνω πράγματα πριν την επόμενη προσπάθεια. 18 του μήνα έχω και ραντεβού με την Λευκού και 31 στο Έλενα. Θα μας ξεψαχνίσω χαχα

Για την Λευκού έκλεισες ραντεβού ιδιωτικά η διαφορετικά σε δημόσιο ίσως; Επίσης για το σπέρμα το είχατε ελέγξει πριν την γονιμοποίηση ;δηλαδή κινιτικοτητα ποσότητα κτλ; 

πρίν από 34 λεπτά , Ana21 είπε:

Είναι φυσιολογικό..Εγώ είχα και πολύ πόνο στην τουαλέτα!! Μην αγχώνεσαι. Σου εύχομαι να πάνε όλα καλα κορίτσι μου!

Εγώ για 4 μέρες είχα ελαφρύ τράβηγμα χαμηλά και σα βαρος..και εμένα η πρώτη μου ηταν

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Οι 4ΑΑ πάντως είναι σίγουρα άριστες!!! Μπράβο κοπέλα μου!

Μπράβο Μπράβο κορίτσι μου,όλα καλά θα πάνε!

11 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Καλημέρα!Ναι, απλά έχω έναν ενδοιασμό ως προς το τι ποσότητες να παίρνουμε και για πόσο διάστημα, γιατί, όπως είπε και η κοπέλα παραπάνω, το φυλλικό οξύ θέλει προσοχή στη λήψη του, γιατί κάθε οργανισμός το απορροφά διαφορετικά..

Μπα, καθόλου εύκολοι, άντε τώρα να του το πω...με έχει τρελάνει, πάλι εξετάσεις θα κάνουμε, θα μου πει..χαχα..αλλά, τι να κάνουμε, αν δεν τρέξουμε τώρα πότε θα τρέξουμε...Θέλεις να μου στείλεις το πλήρες όνομα σε μήνυμα; 

Και ο δικός μου τα ίδια.. τι να πούμε και εμείς..που τραβάμε τα πραγματικά ζόρια.ο ουρολογ είναι ο Ασβ; Με ενδιαφέρει γιατί και εμείς έχουμε θέμα με σπέρμα.μετα από τρεις μήνες αντιβιωση τα πράγματα γίνανε χειρότερα ...

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Μια χαρα εισαι.. Εχεις 2 εξαιρετικες 2 μέτριες κ μονο η 3bc ειναι κατω του μετρίου,δηλ κακή καπως ..αν ηταν 2 bc θα ηταν απορριπτέα σιγουρα..για μενα δεν υπαρχει περιπτωση  να μην ειναι ενα μωρο σου μεσα σε αυτες..πραγματικα  στο λεω !!ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο τη καρδια μου,αναμενω με αγωνια κ εγω μαζι σου τι θα γινει ! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Maroxmarox said:

Για την Λευκού έκλεισες ραντεβού ιδιωτικά η διαφορετικά σε δημόσιο ίσως; Επίσης για το σπέρμα το είχατε ελέγξει πριν την γονιμοποίηση ;δηλαδή κινιτικοτητα ποσότητα κτλ; 

Nαι, ιδιωτικά. Δεν νομίζω ότι γίνεται αλλιώς.

Το είχαμε ελέγξει με απλά σπερμοδιαγράμματα, όλα στα όρια εδώ και χρόνια και πάντα το ρίχναμε στην κιρσοκήλη που νομίζαμε ότι έχει. Να σου πω ειλικρινά? Βλακεία δική μου που δεν επέμεινα παραπάνω από τότε να πάμε σε γιατρό. Οι άντρες από μόνοι τους θα πήγαιναν σε ανδρολόγο μόνο αν δεν τους σηκωνόταν. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο γιατρός του είπε "Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα παιδί στα 31-32 του (που ήταν τότε) με αυτήν την φυσική κατάσταση και την ποιότητα ζωής να αρκείται σε ένα οριακό αποτέλεσμα και να μην αναρωτιέται αν μπορεί να κάνει κάτι να το αλλάξει" και είχε απόλυτο δίκιο. Οι γυναίκες πάμε από τα 17-18 στον γυναικολόγο. Οι άντρες πάνε όταν βγάλουν πρόβλημα μόνο. Και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Εδώ στο φόρουμ μου άνοιξαν τα μάτια αλλά είχαμε ήδη ξεκινήσει με ωοληψίες οπότε δεν είχε νόημα.

• Μου αρέσει 6

eardp2.png

11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου κ καλη επιτυχια με την επιτροπη. Αν το σπερμα εχει προβλημα, αφου κανετε το δευτερο σπερμοδιαγραμμα (μετα απο 75 μερες), θα πρεπει να πατε σε ουρολογο-ανδρολογο, να σας γραψει τη γνωματευση κ των 2 σπερμοδιαγραμματων, με σφραγιδα κ υπογραφη. Μεσα στη διαγνωση θα πρεπει να υποστηριξει οτι το διαστημα απο το ενα σπερμοδιαγραμμα στο αλλο, επαιρνε ο συζυγος καποια αγωγη. Αν τα σπερμοδιαγραμματα ειναι καλα, και πας μονο με δικο σου προβλημα για την εξωσωματικη, τοτε δεν χρειαζεται γνωματευση. Επειδη τα εχω προσφατα.. οποιαδηποτε απορια εχεις (για οποιοδηποτε δικαιολογητικο), στειλε μου μηνυμα αν θελεις, κ σου στελνω και το τηλ μου, κανενα προβλημα..!

Καλησπέρα κορίτσι μου αρχικά σε ευχαριστώ πολύ ναι έχουμε θέμα με το σπέρμα κακό DFI και το σπερμοδιαγραμμα δε βγενει πολύ καλό επίσης . Πρέπει να είναι οπωσδήποτε ουρολόγος -ανδρολογος? Διότι στη πολη μου δεν έχουμε , μόνο απλό ουρολόγο . Αγωγή περνει ναι spermotred βιταμίνες αν εννοείς αυτό και πιάνει σαν αγωγή . Δεν έχω ιδέα τη διαιολογητικα χρειάζονται η αλήθεια έχω ένα χαρτί από το κέντρο που μου έδωσε ο γιατρός μου αλλά τότε ήταν πριν ανακαλυψουμε το θέμα με το σπέρμα και πάνω γράφει δικαιολογητικά για πρόκληση ωορηξιας γιατί ήταν το επόμενο βήμα μας τότε που τελικά δεν έγινε  , δε ξέρω αν έχει διαφορά και θέλει αλλα πράγματα. 

12 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αρκεί το χαρτί με τα αποτελέσματα από το μικροβιολογικό 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ! 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...