Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Troia είπε:

Λέω να ξανακοιτάξεις τις εξετάσεις σου και να δεις αν σου μέτρησε ομοκυστείνη. Αν σου την μέτρησε, στείλε της ένα mail και κάνε της την ερώτηση που έκανες σε εμένα, δηλ. με αυτή την ομοκυστείνη πόσο filicine πρέπει να παίρνεις τώρα που πρόκειται να ξεκινήσεις εξωσωματική.

Αυτο με την ομοκυστεινη δεν καταλαβα...πώς στη μετρησε εσενα?
Εγω ειχα κανει ηδη μια εξεταση θρομβοφιλιας οταν πηγα εκει και βρεθηκε μεταλλαξη ομοκυστεινης.Και μου ειπε αυτα που σου πα...
Πρεπει να κανω καποια αλλη εξεταση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 41 λεπτά , Nephele78 είπε:

Δε κανεις διεγερση! Εγω ειχα  κ ειχα καθυστερηση περιοδου αλλα εφυγε η κυστη απο μονη της  κ μετα ηρθε η περιοδος..αν δεν εφευγε θα μου εδινε χαπια.. δε κανεις διεγερση γιατι το υγρο των ενεσεων παει στη κυστη κ θα παει χαμενο ..κατι τετοιο τελοσπαντων ..

Εμένα πάντως πριν την διέγερση μου είχαν βρει μια κύστη 3 χιλιοστά στην αριστερή ωοθήκη. Δεν την έδωσε καμία σημασία ο γιατρός και ξεκίνησα κανονικά. Να σας πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα αν θα έπρεπε τελικά να ξεκινήσω ή όχι.

• Μπερδεμένη/-ος 2

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Τα ίδια που σου είχε πει κι ο άλλος δηλαδή...Ναι, ότι είναι πιο ακριβό το έχω ακούσει κι εγώ. Και σκέψου ότι εμένα μου είχε φανεί ακριβό και το Ιασώ...

Εμείς έχουμε εμπειρία από λάθος διάγνωση προστατίτιδας και πάαααρα πολλή αντιβίωση που φορτώθηκε τζάμπα ο άντρας μου. Τη λάθος διάγνωση μας την είχε κάνει αφενός μη εξειδικευμένος ουρολόγος, αφετέρου αυτός που είναι στην ακριβώς διπλανή πόρτα από το Μακαρούνη, ο Τσιλιβάκος. Εκείνος που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ήταν ο Ασβέστης με αυτή την εξέταση που αναφέρεις (καλλιέργεια ούρων με λήψη προστατικού υγρού) και να μη φρικάρει καθόλου ο άντρας σου πες του, δεν είναι κάτι. Τι προτιμάει; Να έχετε αποτυχίες, να φορτώνεσαι εσύ ορμόνες, να δίνετε ένα σωρό λεφτά και να πέφτει η ψυχολογία σας μετά από κάθε αρνητικό;

Σου μέτρησε ομοκυστείνη; Τη μετάλλαξη ομοκυστείνης την έχω κι εγώ, αλλά επειδή η ομοκυστείνη μου ήταν πάντα χαμηλή, η Τσεκούρα μου έδινε 1 filicine την εβδομάδα. Σε αυτό βοηθάνε και οι τροφές που είναι πλούσιες σε φυλλικό οξύ π.χ. τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά .

Αν έχεις πάει στο Έλενα, τον ίδιο έλεγχο κάνει και η Λευκού με τη διαφορά ότι είναι ιδιώτης. Στο Έλενα είναι καλύτερα από άποψη κόστους, αλλά κι επειδή σε παραπέμπουν σε άλλες ειδικότητες εντός του νοσοκομείου αν χρειαστεί.

Να πάτε μόνο σε εξειδικευμένο ανδρολόγο/ουρολόγο. Αν είστε Αθήνα υπάρχουν 2,3 ονόματα που ασχολούνται, τους 2 τους γράψαμε σε αυτή τη σελίδα. Ο τρίτος που γνωρίζω είναι ο γιατρός της @Kiddo

Σε ευχαριστώ, μας βλέπω για Μακαρ...!

• Μου αρέσει 1

Just now, Laky said:

Εμένα πάντως πριν την διέγερση μου είχαν βρει μια κύστη 3 χιλιοστά στην αριστερή ωοθήκη. Δεν την έδωσε καμία σημασία ο γιατρός και ξεκίνησα κανονικά. Να σας πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα αν θα έπρεπε τελικά να ξεκινήσω ή όχι.

Εμενα μου εδωσε 10 μερες χαπια γιατι ειχα αιμα λογω της κυστης και μετα θα μου πει τι κανουμε.. Και ευχομαι να εχει φυγει η κυστη ωστε να ερθει η κανονικη περιοδος στην ωρα της και να ξεκινησω τη διεγερση.. Αλλα ουτε εγω ρωταω πολλα...αρα φευγω ετσι και μετα μενω με τις αποριες....

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Laky είπε:

Εμένα ήταν 2 χιλιοστά...τι να πω; Μπέρδεμα η κατάσταση...ο κάθε γιατρός κάνει τα δικά του...

πρίν από 3 λεπτά , Marjie είπε:

Εμενα μου εδωσε 10 μερες χαπια γιατι ειχα αιμα λογω της κυστης και μετα θα μου πει τι κανουμε.. Και ευχομαι να εχει φυγει η κυστη ωστε να ερθει η κανονικη περιοδος στην ωρα της και να ξεκινησω τη διεγερση.. Αλλα ουτε εγω ρωταω πολλα...αρα φευγω ετσι και μετα μενω με τις αποριες....

Εμένα ήρθε κανονικά η περίοδος , δεύτερη μέρα του κύκλου είχαμε υπέρηχο για να δούμε δοσολογία φαρμάκων και τσουπ η κύστη 2 χιλιοστά...τώρα τι να πω κι εγώ... Μου φαίνεται πάντως ότι είναι ένας κλάδος που δεν έχει μια κοινή γραμμή ...και όσο έψαξα, τουλάχιστον εγώ , μπερδεύτηκα πιο πολύ!! Τελοσπαντων όλα καλά , όλα καλά!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 25 λεπτά , KONNA28 είπε:

Κορίτσια καλησπερα 

Εχει κάνει κάποια κοπέλα κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ενδοφλέβια αντιβίωση ; Το λέω για όσες κοπέλες είχαν φλεγμονή στην μήτρα 

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!Εγω που είχα ενδομητριτιτδα πήρα για 6 μέρες αντιβιωση από το στόμα στην αρχή της κύησης!!Επειδή ρώτησα τον γιατρό μου μου είπε αυτό ήταν δε θα ξαναπάρω!!!Τώρα για ενδοφλέβια αντιβίωση δε γνωρίζω να σε βοηθήσω!!!

Καλησπέρα κορίτσια, να ρωτήσω όσες έχετε κάνει εμβρυομεταφορά μετά ακολουθήσατε συγκεκριμένη διατροφή; Σας είπε ο γιατρός σας να τρώτε ή να αποφεύγετε κάτι; Σε εμένα δεν είχε δώσει καμία οδηγία παρά μόνο να ξεκουραστώ 2 μέρες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , luna79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, να ρωτήσω όσες έχετε κάνει εμβρυομεταφορά μετά ακολουθήσατε συγκεκριμένη διατροφή; Σας είπε ο γιατρός σας να τρώτε ή να αποφεύγετε κάτι; Σε εμένα δεν είχε δώσει καμία οδηγία παρά μόνο να ξεκουραστώ 2 μέρες.

Κ σε μένα το ίδιο! Δεν αλλάζεις κάτι 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

7 minutes ago, luna79 said:

Ούτε σε μένα άλλαξε κάτι. Εγώ απλώς έκανα από μόνη μου μικρά και συχνά γεύματα για να μην κάνει μεγάλα σκαμπανεβάσματα το σάκχαρο και απέφευγα και τα γλυκά. Η @Καντι έχει αναφέρει ότι είναι καλό να τρως αβοκάντο και ότι βοηθάνε στην εμφύτευση. 

Α μου είχε πει μόνο να προτιμώ decaf αντί για κανονικό καφέ 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , luna79 είπε:

Από διατροφή δν μ είπε τίποτα. Κανονικά τρώω ότι σαβούρα και γλυκό υπάρχει. Μόνο βάρος μ είπε να μην σηκώνω και γυμναστική. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Πως είναι δηλ το σπερμα;;;!;

εχει 1-2 % φυσιολογικες μορφες αλλα κακη κινητικοτητα. το μονο καλο ειναι οτι εχει παρα πολλα σπερματοζωαρια. αλλα κ παλι δν βρισκουν ευκολα. δηλ προ 4ετιας στην ωοληψια εδωσε 2 δειγματα και μου ειπε η εμβρυολογος με το ζορι βρηκαν τα 20.κ σκεψου πως απο γονιμοποιηση 16 ως την 3μερα, τα 4 γιναν βλαστοκυστες κι η μια μονο υγιης.

πρίν από 38 λεπτά , luna79 είπε:

Και σε εμένα είπε τίποτα ιδιαίτερο. Να προσέχω λαχανικά και ωμό κρέας και να αποφεύγω το σούσι. Πιθανότητα για το τοξόπλασμα σε περίπτωση που είμαι έγκυος . Ξεκούραση 2-3 μέρες και οτιδήποτε σε μέτρια δραστηριότητα :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

εχει 1-2 % φυσιολογικες μορφες αλλα κακη κινητικοτητα. το μονο καλο ειναι οτι εχει παρα πολλα σπερματοζωαρια. αλλα κ παλι δν βρισκουν ευκολα. δηλ προ 4ετιας στην ωοληψια εδωσε 2 δειγματα και μου ειπε η εμβρυολογος με το ζορι βρηκαν τα 20.κ σκεψου πως απο γονιμοποιηση 16 ως την 3μερα, τα 4 γιναν βλαστοκυστες κι η μια μονο υγιης.

Και πως γίνεται να έχει πολλά αλλά να βρίσκουν με δυσκολία;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

3 ώρες πρίν, Heart 93 είπε:

Εγώ κατάλαβα ότι θα φύγει με την περίοδο...βέβαια είμαι και λίγο μπούφος , γιατί έχω πολύ άγχος και δεν ρωτάω τα σωστά στους γιατρούς παρά το γεγονός ότι τα έχω όλα γραμμένα...αν συμβει κάτι καινούριο την ώρα του ραντεβού τα χάνω...μετά όταν φεύγω και τα σκέφτομαι ήρεμα έχω χιλιάδες απορίες και σκέψεις...άρα μάλλον κάποια άλλη κοπέλα θα ξέρει καλύτερα...

Επομένως καλά κατάλαβα, ότι δεν έχει νόημα προσπάθειας αυτόν τον μήνα...άρα αφήνω τεστ ωορρηξίας , ημερομηνίες κτλ και ο,τι τύχει...

Οι λειτουργικές κύστες φεύγουν μόνες τους σε 1-2 μήνες και λογικά είναι μια λειτουργική κύστη και η δική σου. Η αριστερή σου ωοθήκη με την κύστη σίγουρα δεν θα παράξει ωάριο, αν θα παράξει η δεξιά σου για να μείνεις έγκυος δεν το γνωρίζω αλλά γενικά προκαλεί η κύστη διαταραχές στην περίοδο, είτε πιο μεγάλο κύκλο είτε πιο μικρό χωρίς ωορηξία.
Ένα χαλαρό σεξ για να το απολαύσετε βέβαια δεν είναι ποτέ κακό, χεχε! 

3 ώρες πρίν, Marjie είπε:

Καλησπερα. Να ρωτησω και εγω πανω σε αυτο το θεμα.. Οταν υπαρχει κυστη δεν κανουμε διεγερση;; Και μια χαζη ερωτηση... η κυστη φευγει με την περιοδο ή απο μονη της με τα χαπια που μας δινει ο γιατρος;; 

Ναι δεν κάνουμε διέγερση εκτός κι αν κάνουμε ορμονολογικές εξετάσεις μαζί με υπέρηχο και δούμε ότι αν και υπάρχει κύστη δεν έχει επηρεάσει τις ορμόνες μας. Μόνο αν δεν έχει επηρεάσει η κύστη τις ορμόνες μας μπορούμε να κάνουμε διέγερση. Αλλά προσωπικά δεν θα έκανα ούτε τότε γιατί έτσι χάνεις τα όποια πιθανά ωάρια μπορούσαν να αναπτυχθούν απτην ωοθήκη που έχει την κύστη, έστω κι αν είναι 1-2 μόνο ωοθηλάκια. 

Η κύστη μπορεί να φύγει μόνη της και είναι το συνηθέστερο. Αλλά αν δεν φεύγει μόνη της τότε παίρνουμε αντισυλληπτικά ή προγεστερόνη ώστε να τη βοηθήσουμε να φύγει. Και η συνηθέστερη ωοθήκη που έχει κύστη είναι η αριστερή.

Εγώ είχα τον Σεπτέμβρη μια κύστη που έφυγε μόνη της μετά από 2 μήνες. Τώρα όμως έχω πάλι μια κύστη η οποία μου έχει επιμηκύνει την περίοδο και μου έδωσε ο γιατρός προγεστερόνη (duphaston) ώστε να τη βοηθήσουμε να φύγει πιο γρήγορα. Κι είμαι στην 15η ημέρα περιόδου και κάνω υπομονή...

2 ώρες πρίν, Marjie είπε:

Πως είσαι τώρα; Πόσες μέρες παίρνεις τα χάπια; Σταμάτησε το αίμα;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...