Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Ana21 είπε:

Είμαι μια μέρα πριν τη χοριακη και δε νιώθω ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε λίγο πρήξιμο στο στήθος,ούτε πόνοι περιόδου τίποτα.. Ούτε έχω δει αιμα βέβαια..Πιστεύετε ότι τελείωσαν όλα;;; Υπάρχει περίπτωση θετικού αποτελέσματος; 

Καλη επιτυχια για αυριο κοριτσι μου!❤ Ποια μερα θα ειναι αυριο μετα την ετ; 2 βλαστοκυστες εχεις βαλει;?(δεν θυμαμαι αν το εχουμε ξαναπει!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια συγνώμη που χαλάω πάλι τη συζήτηση σας , εχθές πήγα για τον υπέρηχο πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία της διέγερσης και είδαμε στην αριστερή ωοθήκη μια κύστη... Τον προηγούμενο μήνα που πήγα για πρώτο ραντεβού στο κέντρο και κάναμε και υπέρηχο δεν υπήρχε κύστη ....ο γιατρός μου είπε να μην ξεκινήσουμε αυτόν τον μήνα και να πάρω cyclacur , και να ξεκινήσω τον επόμενο εξωσωματικη...τον ρώτησα ( επειδή οι εξετάσεις μας είναι καλές) να προσπαθήσω σ αυτόν τον μήνα ή δεν θα μείνω εξαιτίας αυτών των χαπιών και μου είπε δεν είναι αντισυλληπτικά ...βέβαια στο ίντερνετ διαβάζω διάφορα...έχετε καμία ιδέα; Δεν θέλω να τον πάρω τηλ γιατί θα πει αυτή είναι τρελή είπαμε να ξεκινήσουμε εξωσωματική και πιστεύει ότι αυτόν τον μήνα θα μείνει φυσιολογικά...αλλά ρε κορίτσια η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία..αφού όλοι οι γιατροί λένε ότι είμαστε υγιείς...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Καλη επιτυχια για αυριο κοριτσι μου!❤ Ποια μερα θα ειναι αυριο μετα την ετ; 2 βλαστοκυστες εχεις βαλει;?(δεν θυμαμαι αν το εχουμε ξαναπει!)

Αύριο θα είναι η 11η μέρα..Μια βλαστοκύστη βάλαμε..Την τελευταία μας από τη 2η διεγερση..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Heart 93 είπε:

Κορίτσια συγνώμη που χαλάω πάλι τη συζήτηση σας , εχθές πήγα για τον υπέρηχο πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία της διέγερσης και είδαμε στην αριστερή ωοθήκη μια κύστη... Τον προηγούμενο μήνα που πήγα για πρώτο ραντεβού στο κέντρο και κάναμε και υπέρηχο δεν υπήρχε κύστη ....ο γιατρός μου είπε να μην ξεκινήσουμε αυτόν τον μήνα και να πάρω cyclacur , και να ξεκινήσω τον επόμενο εξωσωματικη...τον ρώτησα ( επειδή οι εξετάσεις μας είναι καλές) να προσπαθήσω σ αυτόν τον μήνα ή δεν θα μείνω εξαιτίας αυτών των χαπιών και μου είπε δεν είναι αντισυλληπτικά ...βέβαια στο ίντερνετ διαβάζω διάφορα...έχετε καμία ιδέα; Δεν θέλω να τον πάρω τηλ γιατί θα πει αυτή είναι τρελή είπαμε να ξεκινήσουμε εξωσωματική και πιστεύει ότι αυτόν τον μήνα θα μείνει φυσιολογικά...αλλά ρε κορίτσια η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία..αφού όλοι οι γιατροί λένε ότι είμαστε υγιείς...

Απο τη στιγμη που υπαρχει κυστη, οντως δεν μπορεις να ξεκινησεις. Το cyclacur που σου ειπε.. ειναι για να μεγαλωσει το ενδομητριο σου ωστε να γινει πιο ευκολα η εμφυτευση. Τωρα ειτε προσπαθησεις μονη σου.. ειτε κανεις τελικα εξωσωματικη.. ευχομαι να τα καταφερεις..!

πρίν από 5 λεπτά , Ana21 είπε:

Αύριο θα είναι η 11η μέρα..Μια βλαστοκύστη βάλαμε..Την τελευταία μας από τη 2η διεγερση..

Ωραιοτατα.. παμε για εναν καλο τριψηφιο λοιπον αυριο! Με το καλο να πανε ολα τελειαα!!❤❤❤ (Και κοιμησου λιγο αποψε.. μην εισαι κουδουνι αυριο απο την αυπνια!)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Απο τη στιγμη που υπαρχει κυστη, οντως δεν μπορεις να ξεκινησεις. Το cyclacur που σου ειπε.. ειναι για να μεγαλωσει το ενδομητριο σου ωστε να γινει πιο ευκολα η εμφυτευση. Τωρα ειτε προσπαθησεις μονη σου.. ειτε κανεις τελικα εξωσωματικη.. ευχομαι να τα καταφερεις..!

Σ ευχαριστω κοπέλα μου...όλες σας ευχαριστώ κορίτσια...δεν συμμετέχω γιατί τώρα ξεκινάω διαδικασίες και δεν ξέρω να σας απαντήσω αυτά που ρωτάτε η μία την αλλη...σας διαβάζω και χαίρομαι με τις χαρές σας όμως...σας ευχαριστώ πολύ που μου λύνετε απορίες...εύχομαι σε όλες , όλες πραγματικά να γίνει το θαυμα σας και να ηρεμησετε από το άγχος και την πίεση , να βρείτε τον εαυτό σας και την γαλήνη σας!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια πήγαμε σήμερα με τον άντρα μου στον Μακαρ... τον ανδρολόγο. Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και οι δύο. 1,5 ώρα κράτησε το ραντεβού και ο άνθρωπος ήταν πολύ αναλυτικός, συζητήσιμος και πρόσχαρος. 5 χρόνια τώρα που προσπαθούμε, ξέραμε ότι έχει κιρσοκήλη από έναν υπέρηχο που είχε κάνει τότε και του το είχαν πει. Σήμερα μάθαμε ότι δεν έχει τελικά ούτε υπόνοια κιρσοκήλης και ότι έχει ανεστραμμένο όρχι και πιθανότατα χρόνια προστατίτιδα. Φυσικά μας έγραψε διάφορες εξετάσεις (ορμονολογικές, κατακερματισμό, καλλιέργεια κ.α.) και αναλόγως με τα αποτελέσματα είπε θα πορευτούμε. Μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να φταίει και το σπέρμα για την αποτυχία γιατί μπορεί μεν να γονιμοποιεί και να δείχνει καλό στο εργαστήριο αλλά να είναι "άρρωστο" και να πρόκειται να πεθάνει στην πορεία. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από προστατίτιδα στον σύζυγο να μου πει καμία γνώμη (ελπίζω ενθαρρυντική)??  

Χαίρομαι πολύ που τελικά πήρα την απόφαση να περιμένω και να ψάξουμε παραπάνω πράγματα πριν την επόμενη προσπάθεια. 18 του μήνα έχω και ραντεβού με την Λευκού και 31 στο Έλενα. Θα μας ξεψαχνίσω χαχα

Κοριτσι μου ενας φιλος μας προσπαθουσε με την κοπελα του για παιδακι 5, 6 μηνες. Εκανε σπερμοδιαγραμμα δεν ηταν καλο, πηγε σε ουρολογο του εγραψε θεραπεια κ δεν ξερω καν αν προλαβε να την τελειωσει οταν η κοπελα εμαθε οτι ειναι εγκυος. Μεσα σ ενα μηνα νομιζω εμεινε έγκυος απ οταν εμαθαν για την προστατιτιδα. Αν πηγατε κ σε καλο γιατρο θα σας καθοδηγησει σωστα με τις εξετασεις! 

• Μου αρέσει 1

11 minutes ago, Makelen said:

Καλησπερα. Να ρωτησω και εγω πανω σε αυτο το θεμα.. Οταν υπαρχει κυστη δεν κανουμε διεγερση;; Και μια χαζη ερωτηση... η κυστη φευγει με την περιοδο ή απο μονη της με τα χαπια που μας δινει ο γιατρος;; 

πρίν από 20 λεπτά , Makelen είπε:

Ωραιοτατα.. παμε για εναν καλο τριψηφιο λοιπον αυριο! Με το καλο να πανε ολα τελειαα!!❤❤❤ (Και κοιμησου λιγο αποψε.. μην εισαι κουδουνι αυριο απο την αυπνια!)

Μακάρι!!!:oops:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Marjie είπε:

Καλησπερα. Να ρωτησω και εγω πανω σε αυτο το θεμα.. Οταν υπαρχει κυστη δεν κανουμε διεγερση;; Και μια χαζη ερωτηση... η κυστη φευγει με την περιοδο ή απο μονη της με τα χαπια που μας δινει ο γιατρος;; 

Δε κανεις διεγερση! Εγω ειχα  κ ειχα καθυστερηση περιοδου αλλα εφυγε η κυστη απο μονη της  κ μετα ηρθε η περιοδος..αν δεν εφευγε θα μου εδινε χαπια.. δε κανεις διεγερση γιατι το υγρο των ενεσεων παει στη κυστη κ θα παει χαμενο ..κατι τετοιο τελοσπαντων ..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

35 minutes ago, Heart 93 said:

Κοπέλα μου τα cyclacur δεν είναι πράγματι το ίδιο με τα αντισυλληπτικά αλλά επειδή είναι αντιγραφή των πραγματικών ορμονών που παράγουμε κατα την διάρκεια του κύκλου, ο οργανισμός ξεγελιέται και δεν παράγει ώριμα ωοθυλάκια. Τα έπαιρνα κι εγώ κάποτε και μου είχε πει ο τότε γιατρός ότι δεν λειτουργούν αντισυλληπτικά αλλά η αλήθεια είναι πως ειναι εξαιρετικά σπάνιο να επιτευχθεί εγκυμοσύνη με αυτά. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Marjie είπε:

Εγώ κατάλαβα ότι θα φύγει με την περίοδο...βέβαια είμαι και λίγο μπούφος , γιατί έχω πολύ άγχος και δεν ρωτάω τα σωστά στους γιατρούς παρά το γεγονός ότι τα έχω όλα γραμμένα...αν συμβει κάτι καινούριο την ώρα του ραντεβού τα χάνω...μετά όταν φεύγω και τα σκέφτομαι ήρεμα έχω χιλιάδες απορίες και σκέψεις...άρα μάλλον κάποια άλλη κοπέλα θα ξέρει καλύτερα...

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κοπέλα μου τα cyclacur δεν είναι πράγματι το ίδιο με τα αντισυλληπτικά αλλά επειδή είναι αντιγραφή των πραγματικών ορμονών που παράγουμε κατα την διάρκεια του κύκλου, ο οργανισμός ξεγελιέται και δεν παράγει ώριμα ωοθυλάκια. Τα έπαιρνα κι εγώ κάποτε και μου είχε πει ο τότε γιατρός ότι δεν λειτουργούν αντισυλληπτικά αλλά η αλήθεια είναι πως ειναι εξαιρετικά σπάνιο να επιτευχθεί εγκυμοσύνη με αυτά. 

Επομένως καλά κατάλαβα, ότι δεν έχει νόημα προσπάθειας αυτόν τον μήνα...άρα αφήνω τεστ ωορρηξίας , ημερομηνίες κτλ και ο,τι τύχει...

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Σου μέτρησε ομοκυστείνη; Τη μετάλλαξη ομοκυστείνης την έχω κι εγώ, αλλά επειδή η ομοκυστείνη μου ήταν πάντα χαμηλή, η Τσεκούρα μου έδινε 1 filicine την εβδομάδα. Σε αυτό βοηθάνε και οι τροφές που είναι πλούσιες σε φυλλικό οξύ π.χ. τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά .

Στην εξεταση θρομβοφιλιας δε φαινεται αυτο?
Εκει το ειδαμε...Μου ειπε οτι ειναι κατι πολυ συνηθες και να παιρνω οποτε θυμαμαι filicine,γιατι οχι και καθε μερα...Εμενα ετσι μου το πε,οτι και καλα δεν πειραζει οσο και να παρω.Εγω ομως επειδη το φοβηθηκα πηρα ενα διαστημα και μετα το κοψα.Παιρνω ομως innofert plus που εχει λιγο μεσα.Λες τωρα που ειμαι στη διαδικασια εξωσωματικης να το ξαναξεκινησω?

2 ώρες πρίν, Ria_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω σε όσες έχουν περάσει επιτροπή και γνωρίζουν . Κάναμε σήμερα το πρώτο σπερμοδιαγραμμα που χρειάζεται ,αυτό αρκεί το χαρτί του αποτελέσματος από το μικροβιολογικό ή θέλει και κάτι άλλο ? Πχ καποιο χαρτί από τον ουρολόγο που το έγραψε? 

Χρειαζεται και βεβαιωση απο τον ανδρολογο οτι εχει κανει προσπαθεια για ενα 3μηνο με αντιοξειδωτικα και δεν ειχε αποτελεσμα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , despina. είπε:

Στην εξεταση θρομβοφιλιας δε φαινεται αυτο?
Εκει το ειδαμε...Μου ειπε οτι ειναι κατι ολυ συνηθες και να παιρνω οποτε θυμαμαι filicine,γιατι οχι και καθε μερα...Εμενα ετσι μου το πε,οτι και καλα δεν πειραζει οσο και να παρω.Εγω ομως επειδη το φοβηθηκα πηρα ενα διαστημα και μετα το κοψα.Παιρνω ομως innofert plus που εχει λιγο μεσα.Λες τωρα που ειμαι στη διαδικασια εξωσωματικης να το ξαναξεκινησω?

Λέω να ξανακοιτάξεις τις εξετάσεις σου και να δεις αν σου μέτρησε ομοκυστείνη. Αν σου την μέτρησε, στείλε της ένα mail και κάνε της την ερώτηση που έκανες σε εμένα, δηλ. με αυτή την ομοκυστείνη πόσο filicine πρέπει να παίρνεις τώρα που πρόκειται να ξεκινήσεις εξωσωματική.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...