Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , despina. είπε:

Κατερινακι κι εγω δεν καταλαβα...σας ειχαν κανει λαθος αξιολογηση στο τριπλεξ κ σας ξανακανε εκει;

Οσον αφορα αυτο που ρωτας για προστατιτιδα ειναι συνηθες σε αντρες με κακο σπερμα να το αποδιδουν εκει.Υπαρχει να ξερεις ειδικη εξεταση προστατικου υγρου η οποια ομως δεν ειναι κ η πιο ευκολη κ επειδη ο αντρας μου δεν ειχε καποιο συμπτωμα δεν μας συνεστησαν να την κανει.Εσενα εχει;

Μας εδωσαν παντως 1,5 μηνα 3 διαφορετικες αντιβιωσεις για παν ενδεχομενο.

Για τον ανεστραμενο ορχυ μπορειτε να κανετε κατι;Μπορει το κακο σπερμα να οφειλεται εκει;

Η Λευκου που λετε στη Θεσ/κη δεν ειναι;Εχω χασει καπου επεισοδια;

Τις inofert plus παιρνω εγω καθε βραδυ γιατι εχουν μελατονινη σε συνδιασμο με terra inositol φακελισκους καθε πρωι.Δε νομιζω να χρειαζεται να ρωτησεις το γιατρο.Συμπληρωμα διατροφης ειναι.Ομως αν θες να παρεις σοβαρη ποσοτητα φυλλικου οξεως καλυτερα filicine.Αυτα τα συμπληρωματα εχουν μικροποσοτητες.

Καλημέρα!Ναι, απλά έχω έναν ενδοιασμό ως προς το τι ποσότητες να παίρνουμε και για πόσο διάστημα, γιατί, όπως είπε και η κοπέλα παραπάνω, το φυλλικό οξύ θέλει προσοχή στη λήψη του, γιατί κάθε οργανισμός το απορροφά διαφορετικά..

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή σου μέρα! Ναι, ο ίδιος ο γιατρός έκανε τον υπέρηχο και χαμηλά αλλά και προς την κοιλιά. Από εξετάσεις πήγαμε ότι είχαμε, κάποια απλά σπερμοδιαγράμματα και έναν πολύ παλιό υπέρηχο. Ότι δεν έχουμε μας το έγραψε οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Εγώ πάντως τον γιατρό αυτόν τον έμαθα από εδώ μέσα, τον έχουν συστήσει κάποια κορίτσια. Και η δική μου η γνώμη πάντως ήταν πολύ θετική και για τον χρόνο που μας αφιέρωσε και για την συμπεριφορά του αλλά και για τα όσα μας είπε. Και το πιο σημαντικό, έκανε τον άντρα μου να νιώσει πολύ άνετα (δεν είναι και εύκολοι οι άντρες σε αυτά). 

Μπα, καθόλου εύκολοι, άντε τώρα να του το πω...με έχει τρελάνει, πάλι εξετάσεις θα κάνουμε, θα μου πει..χαχα..αλλά, τι να κάνουμε, αν δεν τρέξουμε τώρα πότε θα τρέξουμε...Θέλεις να μου στείλεις το πλήρες όνομα σε μήνυμα; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , mominthemaking είπε:

Πχ εγω εχω μια μεταλλαξη MTHFR και δεν απορροφώ το φυλλικό οξύ σε αυτή τη μορφή, όταν έπαιρνα ανέβαινε στο θεό, απο τοτε που το εμαθα μου εγραψε ο γιατρος και ψαχνω (με το κυαλι) βιταμίνες που να το έχουν στην ενεργή μορφή του που λέγεται methylfolate και αυτές δε μου το ανεβάζουν "τεχνητά αλλά κάνουν καλύτερη απορρόφηση.

Καλημερα!Κι εγω που εχω την ιδια μεταλλαξη η Οικονομοπουλου στο Ελενα μου ειπε να παιρνω καθε μερα filicine.Οταν τη ρωτησα για ποσο καιρο μου ειπε βιταμινη ειναι,δεν υπαρχει προβλημα.Αν δε θες καθε μερα παιρνε τη οποτε θυμασαι,πχ 2-3 φορες τη βδομαδα.Αυτα πριν την εγκυμοσυνη,γιατι μετα ειναι υποχρεωτικο.

Εγω βεβαια βαρεθηκα κ παιρνω μονο αυτα που ανεφερα πιο πανω δηλ terra inositol κ inofert plus.Λετε τωρα που ειμαι σε διαδικασια εξωσωματικης να παιρνω αυτες που ειπατε εσεις;

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 2 λεπτά , despina. είπε:

Καλημερα!Κι εγω που εχω την ιδια μεταλλαξη η Οικονομοπουλου στο Ελενα μου ειπε να παιρνω καθε μερα filicine.Οταν τη ρωτησα για ποσο καιρο μου ειπε βιταμινη ειναι,δεν υπαρχει προβλημα.Αν δε θες καθε μερα παιρνε τη οποτε θυμασαι,πχ 2-3 φορες τη βδομαδα.Αυτα πριν την εγκυμοσυνη,γιατι μετα ειναι υποχρεωτικο.

Εγω βεβαια βαρεθηκα κ παιρνω μονο αυτα που ανεφερα πιο πανω δηλ terra inositol κ inofert plus.Λετε τωρα που ειμαι σε διαδικασια εξωσωματικης να παιρνω αυτες που ειπατε εσεις;

Αυτό που σύστησε η κοπέλα είναι να παίρνουμε το methyl b complex από Lamberts, γιατί περιέχει την ενεργή μορφή του φυλλικού οξέος, όπως βρίσκεται δηλαδή στα φυλλώδη λαχανικά...

5 minutes ago, despina. said:

Κατερινακι κι εγω δεν καταλαβα...σας ειχαν κανει λαθος αξιολογηση στο τριπλεξ κ σας ξανακανε εκει;

Οσον αφορα αυτο που ρωτας για προστατιτιδα ειναι συνηθες σε αντρες με κακο σπερμα να το αποδιδουν εκει.Υπαρχει να ξερεις ειδικη εξεταση προστατικου υγρου η οποια ομως δεν ειναι κ η πιο ευκολη κ επειδη ο αντρας μου δεν ειχε καποιο συμπτωμα δεν μας συνεστησαν να την κανει.Εσενα εχει;

Μας εδωσαν παντως 1,5 μηνα 3 διαφορετικες αντιβιωσεις για παν ενδεχομενο.

Για τον ανεστραμενο ορχυ μπορειτε να κανετε κατι;Μπορει το κακο σπερμα να οφειλεται εκει;

Η Λευκου που λετε στη Θεσ/κη δεν ειναι;Εχω χασει καπου επεισοδια;

Ναι, μας είχαν κάνει λάθος αξιολόγηση. Το είχαμε κάνει τότε στο ΚΑΤ. 

Μας είπε για την ειδική εξέταση αλλά λόγω της δυσκολίας της να γίνει (περιττό να σου πω ότι φρίκαρε ο άντρας μου χαχα) είπαμε να κάνουμε πρώτα όλες τις υπόλοιπες και αν χρειαστεί να γίνει μετά. Εμάς είχε συμπτώματα. Ο προστάτης του είναι πιο μεγάλος από το φυσιολογικό συν ότι σε ένα παλιό σπερμοδιάγραμμα είχε πολύ χαμηλή φρουκτόζη. Έχει επίσης συχνουρία και σπάνια πόνο στους όρχεις. 

Για τον ανεστραμμένο όρχι δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ίσως αυτό παίζει έναν μικρό ρόλο είπε καθώς δυσκολεύει λίγο την δίοδο αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο αυτό η αιτία.

Η Λευκού ναι είναι Θεσσαλονίκη και τα ραντεβού γίνονται τηλεφωνικά.

eardp2.png

κοριτσια πηγα και στο σερο…. ειχε αρκετη αναμονη το ρβ. μιλησαμε με την πενν… κ μετα μας παρεπεμψε και στο γυναικολογο.μας προτειναν βραχυ με ανταγωνιστη…το σπερμα ειναι στην ιδια φαση με πριν 4χρ δυστυχως.. εμενα μου ειπαν οτι σιγουρα αλλιως ειναι τα ωαρια πριν τα 30 αλλιως κοντα στα 35 κι αλλιως κοντα στα 40.. κοινως οτι χρονο το χρονο αλλοιωνονται ειδικα μετα τα 35 και δεν μπορουν να ειναι το ιδιο ποιοτικα.. εν ολιγοις απο οτι καταλαβα, μου ειπε να μην τα ριχνω ολα στο σπερμα γιατι με την παροδο του χρονου και τα ωαρια ευθυνονται για ανωμαλιες, μη εμφυτευση, παλινδρομες κοκ. ενταξει το ξεραμε αυτο… κατα τα αλλα ειναι λιγο πιο τσιμπημενες οι τιμες, δηλ κοντα στο 500αρικο περισσοτερα ως την ετ. και η καταψυξη επισης ακριβοτερη. δεν με πεισανε ιδιαιτερα.. ουτε ο γιατρος ουτε η εμβρυολ, ουτε σαν κεντρο.. στο ιασω (σαν εμβρυολογικο κ δομη) μου φαινονται πολυ πιο μπροστα… αυτα..

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω σε όσες έχουν περάσει επιτροπή και γνωρίζουν . Κάναμε σήμερα το πρώτο σπερμοδιαγραμμα που χρειάζεται ,αυτό αρκεί το χαρτί του αποτελέσματος από το μικροβιολογικό ή θέλει και κάτι άλλο ? Πχ καποιο χαρτί από τον ουρολόγο που το έγραψε? 

5 minutes ago, Ria_ said:

Καλημέρα κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω σε όσες έχουν περάσει επιτροπή και γνωρίζουν . Κάναμε σήμερα το πρώτο σπερμοδιαγραμμα που χρειάζεται ,αυτό αρκεί το χαρτί του αποτελέσματος από το μικροβιολογικό ή θέλει και κάτι άλλο ? Πχ καποιο χαρτί από τον ουρολόγο που το έγραψε? 

Αρκεί το χαρτί με τα αποτελέσματα από το μικροβιολογικό 

eardp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Pagotoula είπε:

κοριτσια πηγα και στο σερο…. ειχε αρκετη αναμονη το ρβ. μιλησαμε με την πενν… κ μετα μας παρεπεμψε και στο γυναικολογο.μας προτειναν βραχυ με ανταγωνιστη…το σπερμα ειναι στην ιδια φαση με πριν 4χρ δυστυχως.. εμενα μου ειπαν οτι σιγουρα αλλιως ειναι τα ωαρια πριν τα 30 αλλιως κοντα στα 35 κι αλλιως κοντα στα 40.. κοινως οτι χρονο το χρονο αλλοιωνονται ειδικα μετα τα 35 και δεν μπορουν να ειναι το ιδιο ποιοτικα.. εν ολιγοις απο οτι καταλαβα, μου ειπε να μην τα ριχνω ολα στο σπερμα γιατι με την παροδο του χρονου και τα ωαρια ευθυνονται για ανωμαλιες, μη εμφυτευση, παλινδρομες κοκ. ενταξει το ξεραμε αυτο… κατα τα αλλα ειναι λιγο πιο τσιμπημενες οι τιμες, δηλ κοντα στο 500αρικο περισσοτερα ως την ετ. και η καταψυξη επισης ακριβοτερη. δεν με πεισανε ιδιαιτερα.. ουτε ο γιατρος ουτε η εμβρυολ, ουτε σαν κεντρο.. στο ιασω (σαν εμβρυολογικο κ δομη) μου φαινονται πολυ πιο μπροστα… αυτα..

Πως είναι δηλ το σπερμα;;;!;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 57 λεπτά , Pagotoula είπε:

Τα ίδια που σου είχε πει κι ο άλλος δηλαδή...Ναι, ότι είναι πιο ακριβό το έχω ακούσει κι εγώ. Και σκέψου ότι εμένα μου είχε φανεί ακριβό και το Ιασώ...

12 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια πήγαμε σήμερα με τον άντρα μου στον Μακαρ... τον ανδρολόγο. Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και οι δύο. 1,5 ώρα κράτησε το ραντεβού και ο άνθρωπος ήταν πολύ αναλυτικός, συζητήσιμος και πρόσχαρος. 5 χρόνια τώρα που προσπαθούμε, ξέραμε ότι έχει κιρσοκήλη από έναν υπέρηχο που είχε κάνει τότε και του το είχαν πει. Σήμερα μάθαμε ότι δεν έχει τελικά ούτε υπόνοια κιρσοκήλης και ότι έχει ανεστραμμένο όρχι και πιθανότατα χρόνια προστατίτιδα. Φυσικά μας έγραψε διάφορες εξετάσεις (ορμονολογικές, κατακερματισμό, καλλιέργεια κ.α.) και αναλόγως με τα αποτελέσματα είπε θα πορευτούμε. Μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να φταίει και το σπέρμα για την αποτυχία γιατί μπορεί μεν να γονιμοποιεί και να δείχνει καλό στο εργαστήριο αλλά να είναι "άρρωστο" και να πρόκειται να πεθάνει στην πορεία. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από προστατίτιδα στον σύζυγο να μου πει καμία γνώμη (ελπίζω ενθαρρυντική)??   

Χαίρομαι πολύ που τελικά πήρα την απόφαση να περιμένω και να ψάξουμε παραπάνω πράγματα πριν την επόμενη προσπάθεια. 18 του μήνα έχω και ραντεβού με την Λευκού και 31 στο Έλενα. Θα μας ξεψαχνίσω χαχα 

Εμείς έχουμε εμπειρία από λάθος διάγνωση προστατίτιδας και πάαααρα πολλή αντιβίωση που φορτώθηκε τζάμπα ο άντρας μου. Τη λάθος διάγνωση μας την είχε κάνει αφενός μη εξειδικευμένος ουρολόγος, αφετέρου αυτός που είναι στην ακριβώς διπλανή πόρτα από το Μακαρούνη, ο Τσιλιβάκος. Εκείνος που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ήταν ο Ασβέστης με αυτή την εξέταση που αναφέρεις (καλλιέργεια ούρων με λήψη προστατικού υγρού) και να μη φρικάρει καθόλου ο άντρας σου πες του, δεν είναι κάτι. Τι προτιμάει; Να έχετε αποτυχίες, να φορτώνεσαι εσύ ορμόνες, να δίνετε ένα σωρό λεφτά και να πέφτει η ψυχολογία σας μετά από κάθε αρνητικό;

1 hour ago, despina. είπε:

Σου μέτρησε ομοκυστείνη; Τη μετάλλαξη ομοκυστείνης την έχω κι εγώ, αλλά επειδή η ομοκυστείνη μου ήταν πάντα χαμηλή, η Τσεκούρα μου έδινε 1 filicine την εβδομάδα. Σε αυτό βοηθάνε και οι τροφές που είναι πλούσιες σε φυλλικό οξύ π.χ. τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά .

11 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Χαίρομαι για εσάς! Μπαίνετε σε μια σειρά και σίγουρα θα βγάλετε άκρη! Για το σπέρμα και τα σχετικά δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις κι έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ελπίζω να βγούνε καλές οι εξετάσεις του καλού σου, και οι δικές σου βέβαια! Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή διαβάζω συχνά το όνομα Λευκού εδώ μέσα, αλλά δεν ξέρω τι αφορά, εσείς για ποιο λόγο θα την επισκεφθείτε? Λέω μήπως πρέπει να πάω και μου διαφεύγει κάτι! Σ' ευχαριστώ πολύ!!

Αν έχεις πάει στο Έλενα, τον ίδιο έλεγχο κάνει και η Λευκού με τη διαφορά ότι είναι ιδιώτης. Στο Έλενα είναι καλύτερα από άποψη κόστους, αλλά κι επειδή σε παραπέμπουν σε άλλες ειδικότητες εντός του νοσοκομείου αν χρειαστεί.

2 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Mπράβο σου, το σκέφτηκες πολύ σωστά!Με τη Λευκού θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη, εγώ χθες μίλησα μαζί της, στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, και είναι πολύ επεξηγηματική,αναλυτική και έμπειρη στον τομέα της. Να σε ρωτήσω, στον ανδρολόγο που πήγατε, έκανε ο ίδιος υπέρηχο στον άντρα σου και είδε ότι τελικά δεν έχει κιρσοκήλη; Σκέφτομαι να κάνουμε κι εμείς μια επίσκεψη σε έναν ανδρολόγο, αλλά δεν έχω ιδέα ποιον να επιλέξω.. Από εξετάσεις τι ζητάει να του δείξουμε; Εμείς μόνο σπερμοδιάγραμμα, καλλιέργεια σπέρματος και κατακερματισμό έχουμε κάνει..

Καλημέρα κορίτσια!Μια νέα μέρα ξημέρωσε και εύχομαι να σας βρίσκει όλες καλά, σωματικά και ψυχικά ή έστω να το προσπαθείτε! 

Ήθελα να σας ρωτήσω για τις βιταμίνες inofert με ινοσιτόλη και φυλλικό οξύ, να τις πάρω λέτε από μόνη μου ή να ρωτήσω το γιατρό; Η αιματολόγος μου είπε χθες να πάρω φυλλικό οξύ και β12 οπωσδήποτε. Για φυλλικό οξύ να πάρω το κουτάκι το filicine   ή να πάρω το  inofert που έχει και ινοσιτόλη; Βοηθάει λένε στην ποιότητα των ωαρίων..Το παίρνει κάποια από εσάς; 

Να πάτε μόνο σε εξειδικευμένο ανδρολόγο/ουρολόγο. Αν είστε Αθήνα υπάρχουν 2,3 ονόματα που ασχολούνται, τους 2 τους γράψαμε σε αυτή τη σελίδα. Ο τρίτος που γνωρίζω είναι ο γιατρός της @Kiddo

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Ria_ είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου κ καλη επιτυχια με την επιτροπη. Αν το σπερμα εχει προβλημα, αφου κανετε το δευτερο σπερμοδιαγραμμα (μετα απο 75 μερες), θα πρεπει να πατε σε ουρολογο-ανδρολογο, να σας γραψει τη γνωματευση κ των 2 σπερμοδιαγραμματων, με σφραγιδα κ υπογραφη. Μεσα στη διαγνωση θα πρεπει να υποστηριξει οτι το διαστημα απο το ενα σπερμοδιαγραμμα στο αλλο, επαιρνε ο συζυγος καποια αγωγη. Αν τα σπερμοδιαγραμματα ειναι καλα, και πας μονο με δικο σου προβλημα για την εξωσωματικη, τοτε δεν χρειαζεται γνωματευση. Επειδη τα εχω προσφατα.. οποιαδηποτε απορια εχεις (για οποιοδηποτε δικαιολογητικο), στειλε μου μηνυμα αν θελεις, κ σου στελνω και το τηλ μου, κανενα προβλημα..!

Διαφημίσεις

On 7/3/2022 at 11:49 ΜΜ, Maroxmarox είπε:

Εσείς που έχετε κρυοσυντηρημενα εμβρυακια μηνών έχετε πάρει κάποιο έγγραφο στα χέρια σας ,πχ πόσα έχετε κτλ;

Η κλινική οφείλει να σου στείλει ένα report.Ποσα έμβρυα έχεις, ποσα βάλατε, ποσα είναι κρυοσυντηρημενα, αν είναι 3ης μέρας ή 5ης και την ποιότητα τους. 

Καλημέρα!Ναι, απλά έχω έναν ενδοιασμό ως προς το τι ποσότητες να παίρνουμε και για πόσο διάστημα, γιατί, όπως είπε και η κοπέλα παραπάνω, το φυλλικό οξύ θέλει προσοχή στη λήψη του, γιατί κάθε οργανισμός το απορροφά διαφορετικά..

Μπα, καθόλου εύκολοι, άντε τώρα να του το πω...με έχει τρελάνει, πάλι εξετάσεις θα κάνουμε, θα μου πει..χαχα..αλλά, τι να κάνουμε, αν δεν τρέξουμε τώρα πότε θα τρέξουμε...Θέλεις να μου στείλεις το πλήρες όνομα σε μήνυμα; 

Αυτό που σύστησε η κοπέλα είναι να παίρνουμε το methyl b complex από Lamberts, γιατί περιέχει την ενεργή μορφή του φυλλικού οξέος, όπως βρίσκεται δηλαδή στα φυλλώδη λαχανικά...

@despina το φιλισιν ειναι σε λαθος μορφη χωρις απορρόφηση απο το 60% του πληθυσμού που εχει mthfr.για να ανεβει πιο αμεσα υπαρχει κ αυτο σε μεγαλυτερη δυναμοποιηση VIT4EVER FOLSAURE 800mg και μετα απο 1 μηνα κανεις εξεταση αιματος φυλλικο οξυ και βλεπεις που κυμαίνεσαι κ συντηρείς με 2-3 φορες τη βδομαδα.

• Μου αρέσει 1

Είμαι μια μέρα πριν τη χοριακη και δε νιώθω ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε λίγο πρήξιμο στο στήθος,ούτε πόνοι περιόδου τίποτα.. Ούτε έχω δει αιμα βέβαια..Πιστεύετε ότι τελείωσαν όλα;;; Υπάρχει περίπτωση θετικού αποτελέσματος; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ana21 είπε:

Είμαι μια μέρα πριν τη χοριακη και δε νιώθω ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε λίγο πρήξιμο στο στήθος,ούτε πόνοι περιόδου τίποτα.. Ούτε έχω δει αιμα βέβαια..Πιστεύετε ότι τελείωσαν όλα;;; Υπάρχει περίπτωση θετικού αποτελέσματος; 

Εννοειται υπαρχει! Εγω δεν ειχα συμπτωματα καθολου! Ουτε καν πονακια τραβηγματα τιποτα απολυτως !! Και επιτυχια !

πρίν από 4 λεπτά , Nephele78 είπε:

Εννοειται υπαρχει! Εγω δεν ειχα συμπτωματα καθολου! Ουτε καν πονακια τραβηγματα τιποτα απολυτως !! Και επιτυχια !

Να ήξερες ποσο κουράγιο μου δίνεις...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...