Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να ήταν τόσο απλό. Αλλά βλέπεις είμαι πλέον 42, οπότε δεν ξέρω τι πιθανότητες έχουμε να είναι υγιή. Το εύχομαι, εννοείται! 

Θα είναι όλα υγιέστατα και όλα αυτή τη φορά θα πάνε τέλεια! Μη πέφτεις τώρα,προχωρα μπροστά! !

πρίν από 1 λεπτό , Maroxmarox είπε:

Θα είναι όλα υγιέστατα και όλα αυτή τη φορά θα πάνε τέλεια! Μη πέφτεις τώρα,προχωρα μπροστά! !

Και πια κουράστηκα με αυτή την φάση από 38 έως 45 'ειδικο ηλιακό group'..καραμέλα πια...έχω πόσες γνωστές 39 41 43 έγκυες φυσιολογικά και παιδιά υγιέστατα..πφφφ ..μ

Ένα δύο από αυτά εύχομαι να είναι τα το μωρό σου σύντομα κοπέλα μου!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Menikos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! να σας πω και εγω μήπως έχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο ....... έκανα ετ την Παρασκευή 25/2  μια βλαστοκύστη 5ΑΑ ελεγμένη με προεμφυτευτικό για κυστική (είμαστε και οι 2 φορείς). Κάνω χοριακή την Κυριακή 6/3 9μέρες μετά την ετ και το αποτέλεσμα 243,8 mIU/ml, όπως καταλαβαίνετε κάναμε χαρές πανηγύρια χαμός!!! περάσαμε μια Καθαρα Δευτέρα όνειρο!! σήμερα έπρεπε να κάνω τη δευτερη χοριακή για επιβεβαίωση ότι όλα προχωράνε σωστά και το αποτέλεσμα 200,6 mIU/ml , καταλαβαίνω ότι πάμε για βιοχημική......ο γιατρός είπε ότι οφείλουμε να του δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία και με έβαλε να ξανακάνω χοριακή την Πέμπτη καθώς ακομα το 200 είναι μεγάλο νούμερο....... Έχει συμβει σε καμία κάτι αντίστοιχο??και τι εξέλιξη είχε??? αν έπεφτε κατακόρυφα θα το δεχόμουν ίσως πιο εύκολα....αυτό το ότι έπεσε αλλά λίγο δεν το καταλαβαίνω.....διάβασα ότι θα έπρεπε να έχει υποδιπλασιαστεί εφόσον πάει για αποβολή ,μπορεί βεβαια να είναι και μπούρδα αυτό που διάβασα......Σας ευχαριστώ:wub:

Εγω περυσι τον Ιούνιο ειχα 9μερες μετα την εμβρυομεταφορα 234 μετα απο 2 μερες ηταν 323 κ μετα ξανα 340. Αλλα ειχα λιγο αίμα για αυτο εκανα 9η μερα χοριακη.Δυστυχως μου σταμάτησαν utregestan + cyclacur για να αποβάλω.Σου ευχομαι απο καρδιάς εσενα να ανεβει φυσιολογικά και να πανε ολα καλα:wub:

Κορίτσια πήγαμε σήμερα με τον άντρα μου στον Μακαρ... τον ανδρολόγο. Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και οι δύο. 1,5 ώρα κράτησε το ραντεβού και ο άνθρωπος ήταν πολύ αναλυτικός, συζητήσιμος και πρόσχαρος. 5 χρόνια τώρα που προσπαθούμε, ξέραμε ότι έχει κιρσοκήλη από έναν υπέρηχο που είχε κάνει τότε και του το είχαν πει. Σήμερα μάθαμε ότι δεν έχει τελικά ούτε υπόνοια κιρσοκήλης και ότι έχει ανεστραμμένο όρχι και πιθανότατα χρόνια προστατίτιδα. Φυσικά μας έγραψε διάφορες εξετάσεις (ορμονολογικές, κατακερματισμό, καλλιέργεια κ.α.) και αναλόγως με τα αποτελέσματα είπε θα πορευτούμε. Μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να φταίει και το σπέρμα για την αποτυχία γιατί μπορεί μεν να γονιμοποιεί και να δείχνει καλό στο εργαστήριο αλλά να είναι "άρρωστο" και να πρόκειται να πεθάνει στην πορεία. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από προστατίτιδα στον σύζυγο να μου πει καμία γνώμη (ελπίζω ενθαρρυντική)??  

Χαίρομαι πολύ που τελικά πήρα την απόφαση να περιμένω και να ψάξουμε παραπάνω πράγματα πριν την επόμενη προσπάθεια. 18 του μήνα έχω και ραντεβού με την Λευκού και 31 στο Έλενα. Θα μας ξεψαχνίσω χαχα

• Μου αρέσει 13

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Maroxmarox είπε:

Και πια κουράστηκα με αυτή την φάση από 38 έως 45 'ειδικο ηλιακό group'..καραμέλα πια...έχω πόσες γνωστές 39 41 43 έγκυες φυσιολογικά και παιδιά υγιέστατα..πφφφ ..μ

Ένα δύο από αυτά εύχομαι να είναι τα το μωρό σου σύντομα κοπέλα μου!!

Ουφ... Αχ!! Μακάρι να έχεις δίκιο!!! 

πρίν από 43 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια πήγαμε σήμερα με τον άντρα μου στον Μακαρ... τον ανδρολόγο. Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και οι δύο. 1,5 ώρα κράτησε το ραντεβού και ο άνθρωπος ήταν πολύ αναλυτικός, συζητήσιμος και πρόσχαρος. 5 χρόνια τώρα που προσπαθούμε, ξέραμε ότι έχει κιρσοκήλη από έναν υπέρηχο που είχε κάνει τότε και του το είχαν πει. Σήμερα μάθαμε ότι δεν έχει τελικά ούτε υπόνοια κιρσοκήλης και ότι έχει ανεστραμμένο όρχι και πιθανότατα χρόνια προστατίτιδα. Φυσικά μας έγραψε διάφορες εξετάσεις (ορμονολογικές, κατακερματισμό, καλλιέργεια κ.α.) και αναλόγως με τα αποτελέσματα είπε θα πορευτούμε. Μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να φταίει και το σπέρμα για την αποτυχία γιατί μπορεί μεν να γονιμοποιεί και να δείχνει καλό στο εργαστήριο αλλά να είναι "άρρωστο" και να πρόκειται να πεθάνει στην πορεία. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από προστατίτιδα στον σύζυγο να μου πει καμία γνώμη (ελπίζω ενθαρρυντική)??  

Χαίρομαι πολύ που τελικά πήρα την απόφαση να περιμένω και να ψάξουμε παραπάνω πράγματα πριν την επόμενη προσπάθεια. 18 του μήνα έχω και ραντεβού με την Λευκού και 31 στο Έλενα. Θα μας ξεψαχνίσω χαχα

Χαίρομαι για εσάς! Μπαίνετε σε μια σειρά και σίγουρα θα βγάλετε άκρη! Για το σπέρμα και τα σχετικά δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις κι έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ελπίζω να βγούνε καλές οι εξετάσεις του καλού σου, και οι δικές σου βέβαια! Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή διαβάζω συχνά το όνομα Λευκού εδώ μέσα, αλλά δεν ξέρω τι αφορά, εσείς για ποιο λόγο θα την επισκεφθείτε? Λέω μήπως πρέπει να πάω και μου διαφεύγει κάτι! Σ' ευχαριστώ πολύ!! 

4 ώρες πρίν, Menikos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! να σας πω και εγω μήπως έχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο ....... έκανα ετ την Παρασκευή 25/2  μια βλαστοκύστη 5ΑΑ ελεγμένη με προεμφυτευτικό για κυστική (είμαστε και οι 2 φορείς). Κάνω χοριακή την Κυριακή 6/3 9μέρες μετά την ετ και το αποτέλεσμα 243,8 mIU/ml, όπως καταλαβαίνετε κάναμε χαρές πανηγύρια χαμός!!! περάσαμε μια Καθαρα Δευτέρα όνειρο!! σήμερα έπρεπε να κάνω τη δευτερη χοριακή για επιβεβαίωση ότι όλα προχωράνε σωστά και το αποτέλεσμα 200,6 mIU/ml , καταλαβαίνω ότι πάμε για βιοχημική......ο γιατρός είπε ότι οφείλουμε να του δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία και με έβαλε να ξανακάνω χοριακή την Πέμπτη καθώς ακομα το 200 είναι μεγάλο νούμερο....... Έχει συμβει σε καμία κάτι αντίστοιχο??και τι εξέλιξη είχε??? αν έπεφτε κατακόρυφα θα το δεχόμουν ίσως πιο εύκολα....αυτό το ότι έπεσε αλλά λίγο δεν το καταλαβαίνω.....διάβασα ότι θα έπρεπε να έχει υποδιπλασιαστεί εφόσον πάει για αποβολή ,μπορεί βεβαια να είναι και μπούρδα αυτό που διάβασα......Σας ευχαριστώ:wub:

Αχ βρε κορίτσι μου, τι να σου πω... Μακάρι να ήξερα αλλά δεν έχω ιδέα! Έχει δίκιο πάντως ο γιατρός σου ότι λάθη μπορούν να γίνουν! Ελπίζω πραγματικά να πρόκειται περί λάθους του εργαστηρίου! Γιατί πραγματικά έχετε πολύ καλές πιθανότητες! Περιμένουμε με αγωνία μαζί σου τα νέα!!! Πάρα πολύ καλή επιτυχία σου  εύχομαι!!! 

• Μου αρέσει 1

30 minutes ago, happiness79 said:

Χαίρομαι για εσάς! Μπαίνετε σε μια σειρά και σίγουρα θα βγάλετε άκρη! Για το σπέρμα και τα σχετικά δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις κι έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ελπίζω να βγούνε καλές οι εξετάσεις του καλού σου, και οι δικές σου βέβαια! Να σε ρωτήσω κάτι, επειδή διαβάζω συχνά το όνομα Λευκού εδώ μέσα, αλλά δεν ξέρω τι αφορά, εσείς για ποιο λόγο θα την επισκεφθείτε? Λέω μήπως πρέπει να πάω και μου διαφεύγει κάτι! Σ' ευχαριστώ πολύ!! 

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Βασικά είναι αιματολόγος, όπως η Οικονομοπούλου που πήγες στο Έλενα, απλώς κάποιες από τις εξετάσεις αποφάσισα να τις κάνω ιδιωτικά για να γλιτώσω κάποιο χρόνο και να προλάβω τον επόμενο κύκλο. Βέβαια αν τελικά έχουμε θέμα στο σπέρμα, δεν νομίζω ότι θα προχωρήσουμε τόσο σύντομα. Βλέποντας και κάνοντας. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Βασικά είναι αιματολόγος, όπως η Οικονομοπούλου που πήγες στο Έλενα, απλώς κάποιες από τις εξετάσεις αποφάσισα να τις κάνω ιδιωτικά για να γλιτώσω κάποιο χρόνο και να προλάβω τον επόμενο κύκλο. Βέβαια αν τελικά έχουμε θέμα στο σπέρμα, δεν νομίζω ότι θα προχωρήσουμε τόσο σύντομα. Βλέποντας και κάνοντας. 

Ναι, όπως ακριβώς το λες, βλέποντας και κάνοντας! 

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Mπράβο σου, το σκέφτηκες πολύ σωστά!Με τη Λευκού θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη, εγώ χθες μίλησα μαζί της, στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, και είναι πολύ επεξηγηματική,αναλυτική και έμπειρη στον τομέα της. Να σε ρωτήσω, στον ανδρολόγο που πήγατε, έκανε ο ίδιος υπέρηχο στον άντρα σου και είδε ότι τελικά δεν έχει κιρσοκήλη; Σκέφτομαι να κάνουμε κι εμείς μια επίσκεψη σε έναν ανδρολόγο, αλλά δεν έχω ιδέα ποιον να επιλέξω.. Από εξετάσεις τι ζητάει να του δείξουμε; Εμείς μόνο σπερμοδιάγραμμα, καλλιέργεια σπέρματος και κατακερματισμό έχουμε κάνει..

Καλημέρα κορίτσια!Μια νέα μέρα ξημέρωσε και εύχομαι να σας βρίσκει όλες καλά, σωματικά και ψυχικά ή έστω να το προσπαθείτε! 

Ήθελα να σας ρωτήσω για τις βιταμίνες inofert με ινοσιτόλη και φυλλικό οξύ, να τις πάρω λέτε από μόνη μου ή να ρωτήσω το γιατρό; Η αιματολόγος μου είπε χθες να πάρω φυλλικό οξύ και β12 οπωσδήποτε. Για φυλλικό οξύ να πάρω το κουτάκι το filicine   ή να πάρω το  inofert που έχει και ινοσιτόλη; Βοηθάει λένε στην ποιότητα των ωαρίων..Το παίρνει κάποια από εσάς; 

πρίν από 22 λεπτά , Effie99 είπε:

Mπράβο σου, το σκέφτηκες πολύ σωστά!Με τη Λευκού θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη, εγώ χθες μίλησα μαζί της, στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, και είναι πολύ επεξηγηματική,αναλυτική και έμπειρη στον τομέα της. Να σε ρωτήσω, στον ανδρολόγο που πήγατε, έκανε ο ίδιος υπέρηχο στον άντρα σου και είδε ότι τελικά δεν έχει κιρσοκήλη; Σκέφτομαι να κάνουμε κι εμείς μια επίσκεψη σε έναν ανδρολόγο, αλλά δεν έχω ιδέα ποιον να επιλέξω.. Από εξετάσεις τι ζητάει να του δείξουμε; Εμείς μόνο σπερμοδιάγραμμα, καλλιέργεια σπέρματος και κατακερματισμό έχουμε κάνει..

Καλημέρα κορίτσια!Μια νέα μέρα ξημέρωσε και εύχομαι να σας βρίσκει όλες καλά, σωματικά και ψυχικά ή έστω να το προσπαθείτε! 

Ήθελα να σας ρωτήσω για τις βιταμίνες inofert με ινοσιτόλη και φυλλικό οξύ, να τις πάρω λέτε από μόνη μου ή να ρωτήσω το γιατρό; Η αιματολόγος μου είπε χθες να πάρω φυλλικό οξύ και β12 οπωσδήποτε. Για φυλλικό οξύ να πάρω το κουτάκι το filicine   ή να πάρω το  inofert που έχει και ινοσιτόλη; Βοηθάει λένε στην ποιότητα των ωαρίων..Το παίρνει κάποια από εσάς; 

Ναι παίρνεις σε μόνιμη βάση δηλαδή; Εγω παίρνω μόνο όταν κάνω εμβρυομεταφορα φιλισιν

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Για 2 μήνες μου είπε, γιατί δεν έχω ξαναπάρει και ήταν χαμηλά..

πρίν από 5 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ναι παίρνεις σε μόνιμη βάση δηλαδή; Εγω παίρνω μόνο όταν κάνω εμβρυομεταφορα φιλισιν

Για 2 μήνες μου είπε να παίρνω φυλλικό οξύ και β12 γιατί ήταν χαμηλά..

25 minutes ago, Effie99 said:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Αυτό με το φυλλικό οξύ θέλει λίγο προσοχή.

Πχ εγω εχω μια μεταλλαξη MTHFR και δεν απορροφώ το φυλλικό οξύ σε αυτή τη μορφή, όταν έπαιρνα ανέβαινε στο θεό, απο τοτε που το εμαθα μου εγραψε ο γιατρος και ψαχνω (με το κυαλι) βιταμίνες που να το έχουν στην ενεργή μορφή του που λέγεται methylfolate και αυτές δε μου το ανεβάζουν "τεχνητά"  αλλά κάνουν καλύτερη απορρόφηση.

Οπότε γνώμη μου πάρε ινοσιτόλη σκέτη και φιλισίν σκέτο αν σου πει ο γιατρός αλλά να το μετράς. αν ανεβει πολύ θέλει γνώμη γιατρού.

το θέλουμε γύρω στο 14 παραπάνω ενοχοποιείται για πολλά...οπότε προσοχή με τα συμπληρώματα πάντα με γνώμη γιατρού και έλεγχο βιταμινών!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Effie99 είπε:

Γνωμη μου :Methyl b complex lamberts πάρε κάθε μερα ,ειναι καλυτερο απο το απλο φιλισιν και αν θες παρε κ εξτρα Τera inositol (εγω επαιρνα μονο 1 βδομαδα το μηνα)

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

2 minutes ago, Nephele78 said:

Γνωμη μου :Methyl b complex lamberts πάρε κάθε μερα ,ειναι καλυτερο απο το απλο φιλισιν και αν θες παρε κ εξτρα Τera inositol (εγω επαιρνα μονο 1 βδομαδα το μηνα)

ακριβώς. Πχ αυτές οι βιταμίνες έχουν την ενεργή μορφή του φυλλικού. Πού τα βρισκεις ολα ρε θηριο.

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

Ευχαριστώ για την απάντηση! 12,2 είναι το φυλλικό οξύ τώρα και είπε να πάρω filicine, αλλά δεν μου είπε ποιο ακριβώς..διάβασα κι εγώ κάπου ότι το inofert  έχει φυλικό οξύ και ινοσιτόλη και λέω να τα πάρω μαζί..αλλά πρέπει να ρωτήσω το γιατρό..

πρίν από 6 λεπτά , Nephele78 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Ααα δεν το ήξερα αυτό, να είσαι καλά!!! :grin:

πρίν από 9 λεπτά , Nephele78 είπε:

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, το φυλλικό το παίρνεις με άδειο στομάχι; 1 ώρα προ φαγητού;

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Σήμερα μάθαμε ότι δεν έχει τελικά ούτε υπόνοια κιρσοκήλης και ότι έχει ανεστραμμένο όρχι και πιθανότατα χρόνια προστατίτιδα.

Κατερινακι κι εγω δεν καταλαβα...σας ειχαν κανει λαθος αξιολογηση στο τριπλεξ κ σας ξανακανε εκει;

Οσον αφορα αυτο που ρωτας για προστατιτιδα ειναι συνηθες σε αντρες με κακο σπερμα να το αποδιδουν εκει.Υπαρχει να ξερεις ειδικη εξεταση προστατικου υγρου η οποια ομως δεν ειναι κ η πιο ευκολη κ επειδη ο αντρας μου δεν ειχε καποιο συμπτωμα δεν μας συνεστησαν να την κανει.Εσενα εχει;

Μας εδωσαν παντως 1,5 μηνα 3 διαφορετικες αντιβιωσεις για παν ενδεχομενο.

Για τον ανεστραμενο ορχυ μπορειτε να κανετε κατι;Μπορει το κακο σπερμα να οφειλεται εκει;

Η Λευκου που λετε στη Θεσ/κη δεν ειναι;Εχω χασει καπου επεισοδια;

πρίν από 41 λεπτά , Effie99 είπε:

Τις inofert plus παιρνω εγω καθε βραδυ γιατι εχουν μελατονινη σε συνδιασμο με terra inositol φακελισκους καθε πρωι.Δε νομιζω να χρειαζεται να ρωτησεις το γιατρο.Συμπληρωμα διατροφης ειναι.Ομως αν θες να παρεις σοβαρη ποσοτητα φυλλικου οξεως καλυτερα filicine.Αυτα τα συμπληρωματα εχουν μικροποσοτητες.

• Μου αρέσει 1

41 minutes ago, Effie99 said:

Καλή σου μέρα! Ναι, ο ίδιος ο γιατρός έκανε τον υπέρηχο και χαμηλά αλλά και προς την κοιλιά. Από εξετάσεις πήγαμε ότι είχαμε, κάποια απλά σπερμοδιαγράμματα και έναν πολύ παλιό υπέρηχο. Ότι δεν έχουμε μας το έγραψε οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Εγώ πάντως τον γιατρό αυτόν τον έμαθα από εδώ μέσα, τον έχουν συστήσει κάποια κορίτσια. Και η δική μου η γνώμη πάντως ήταν πολύ θετική και για τον χρόνο που μας αφιέρωσε και για την συμπεριφορά του αλλά και για τα όσα μας είπε. Και το πιο σημαντικό, έκανε τον άντρα μου να νιώσει πολύ άνετα (δεν είναι και εύκολοι οι άντρες σε αυτά). 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...