Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , happiness79 είπε:

Κι εγώ αυτό που λες ήξερα, όμως διαβάζω εδώ μέσα ότι πλέον υπάρχει μια στροφή και η τάση των γιατρών είναι να πηγαίνουν με κατεψυγμένα 3ης μέρας. Ίσως γιατί υπάρχει ένα ποσοστό εμβρύων που δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο στάδιο των βλαστοκυστών μέσα στο εργαστήριο, αλλά στο περιβάλλον της μήτρας μπορούν και υπάρχει η δυναμική να εξελιχθούν σε πολύ γερά έμβρυα που θα δώσουν υγιή μωρά. Απλά δεν το ξέρουν από πριν αυτό. Γιατί όμως δε ρωτάς τον γιατρό σου να σου εξηγήσει το σκεπτικό του? Για να προχωρήσεις κι εσύ με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη! 

Ναι,αυτο θα κανω.Περιμενω να φτασουμε στην ωοληψια για να δω ποσα θα βγαλω και μετα θα συζητησω τα παντα.Εχω ακομα κανα 20ημερο.Χτες ξεκινησα με μακρυ πρωτοκολλο.

πρίν από 20 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αν ο μόνος λόγος του διλήμματος είναι το αν θα φτάσουν 5ης μέρας, τότε ο συνολικός αριθμός θα σου δώσει την απάντηση όπως είπες. Θα μπορούσες και μισά μισά για παραπάνω προσπάθειες αν χρειαστεί, που εύχομαι να μην χρειαστεί :)

Κι εγω αυτο σκεφτομουν.Μηπως καταψυξω καποια 3 ημερων και τα υπολοιπα βλαστοκυστες.Η'μηπως βαλουμε δυο 3 ημερων και μια βλαστοκυστη μετριας ποιοτητας που εχω απο την προηγουμενη προσπαθεια,αν δε θεωρησει οτι ειναι πολλα να βαλω 3.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , despina. είπε:

Ναι,αυτο θα κανω.Περιμενω να φτασουμε στην ωοληψια για να δω ποσα θα βγαλω και μετα θα συζητησω τα παντα.Εχω ακομα κανα 20ημερο.Χτες ξεκινησα με μακρυ πρωτοκολλο.

Κι εγω αυτο σκεφτομουν.Μηπως καταψυξω καποια 3 ημερων και τα υπολοιπα βλαστοκυστες.Η'μηπως βαλουμε δυο 3 ημερων και μια βλαστοκυστη μετριας ποιοτητας που εχω απο την προηγουμενη προσπαθεια,αν δε θεωρησει οτι ειναι πολλα να βαλω 3.

Δεν είμαι σίγουρη αν συνηθίζουν να βάζουν μαζί βλαστοκύστες και 3ης μέρας... Ίσως κάπου το έχω ακούσει, δεν είμαι σίγουρη όμως. 

• Μου αρέσει 1

Νομιζα οτι αυτη τη φορα θα ημουν πιο χαλαρη αλλα τελικα τωρα που ξερω παραπανω πραγματα με τρωνε τα αν...
Χωρια που την προηγουμενη φορα ελεγα "δε βαριεσαι,πρωτη φορα ειναι...ας μην πετυχει"!Τωρα νιωθω πως ειναι πολυ κομβικο το αν θα πετυχει ή οχι.Καπως το χω στο κεφαλι μου οτι μεχρι 3 φορες δινω στον εαυτο μου.Βεβαια ποτε δεν ξερεις,γιατι η μια φορα φερνει την αλλη και καμια φορα μας γινεται αυτοσκοπος

• Μου αρέσει 4

πρίν από 3 λεπτά , despina. είπε:

Νομιζα οτι αυτη τη φορα θα ημουν πιο χαλαρη αλλα τελικα τωρα που ξερω παραπανω πραγματα με τρωνε τα αν...
Χωρια που την προηγουμενη φορα ελεγα "δε βαριεσαι,πρωτη φορα ειναι...ας μην πετυχει"!Τωρα νιωθω πως ειναι πολυ κομβικο το αν θα πετυχει ή οχι.Καπως το χω στο κεφαλι μου οτι μεχρι 3 φορες δινω στον εαυτο μου.Βεβαια ποτε δεν ξερεις,γιατι η μια φορα φερνει την αλλη και καμια φορα μας γινεται αυτοσκοπος

Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις. Βέβαια όσο έχεις έμβρυα φαντάζομαι δε σταματάς, αλλά εύχομαι να μη χρειαστεί να το σκεφτείς καν αυτό, να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά και με το καλό να αποκτήσεις το μωράκι ή τα μωράκια σου! Εννοείται ότι όσο πιο πολλά ξέρεις τόσο πιο πολλά έχεις να σκεφτείς. Για μένα το πιο βασικό σε αυτό είναι να μη μένεις με τις απορίες που μπορεί να σου δημιουργηθούν εδώ, αλλά να τις πηγαίνεις στο γιατρό σου και να σου εξηγεί. Εξάλλου εκείνος είναι ο ειδικός, όχι εμείς. Και αυτό το θεωρώ πολύ βασικό, γιατί έτσι χτίζεται σχέση εμπιστοσύνης. Προσωπικά αυτό κάνω και μου βγαίνει σε καλό. Ξέροντας μάλιστα το γιατρό σου είμαι βέβαιη ότι θα είναι πρόθυμος να απαντήσει ξεκάθαρα σε όλα! Όσο για το άγχος, αυτό ποτέ δε σταματά! Ακόμα και πριν τις εξωσωματικές, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια. Για να μην πω μετά τι έχει να γίνει που θα είμαστε όλες μανούλες!!! Χαμός!!! 

• Μου αρέσει 1

17 hours ago, Maroxmarox said:

Εσείς που έχετε κρυοσυντηρημενα εμβρυακια μηνών έχετε πάρει κάποιο έγγραφο στα χέρια σας ,πχ πόσα έχετε κτλ;

Εμάς μας έδωσαν μια αναφορά μόλις μπήκαν για κατά ψηλή αναλυτικά τα πάντα , ποιότητες μέρες κλπ και τα ζευγάρια που είναι στην κάθε παγιετα χωρισμένα 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Σ-1994 είπε:

Εμάς μας έδωσαν μια αναφορά μόλις μπήκαν για κατά ψηλή αναλυτικά τα πάντα , ποιότητες μέρες κλπ και τα ζευγάρια που είναι στην κάθε παγιετα χωρισμένα 

Σε ποιο κέντρο όλα αυτά? 

2 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Κοπέλα μου να σου πω ότι δε σε καταλαβαίνω????Έχεις ήδη περάσει όντως πάρα πολλά!!!Αλλά να σου πω και κάτι άλλο???Η ζωή είναι όντως πολύ μικρή για να'ναι θλιβερή που λέει και το γνωστό άσμα!!Γι'αυτο αν έχεις καλή σχέση με τον άνθρωπο σου και υπάρχει αγάπη, σεβασμός και επικοινωνία όλα μα όλα ξεπερνιουνται!!!Και να σου πω την αλήθεια για περίπου 4 χρονια ήμουν μέσα στο άγχος, την στενοχώρια, την κατάθλιψη αλλά ξαφνικά βασικά μετά την παλινδρομη, αρκετά μετά, την είδα κάπως!!!Είπα ότι είναι να γίνει θα γίνει!!Δε σου κρύβω ότι για περίπου 1 χρόνο και λίγο είχα κόψει τελείως την ζάχαρη, είχα κόψει το ποτό, έπινα μόνο κρασί, προσπαθούσα να τρέφομαι υγιεινά όσο μπορούσα!!Εντάξει μπροστά μου θα τα έβρισκα!!Anyway γιατί κούρασα καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω!!Από αύριο ψηλά το κεφάλι και όπως είπες θα είναι μια νέα μέρα!!

Εγώ συνεχίζω να έχω την μόνιμη αηδία μου από το πρωί μέχρι το βράδυ και έχω και κάτι ζαλάδες μέσα στη μέρα και το στήθος μου έχει γίνει διπλάσιο και πονάει αλλά περιμένω με αγωνία και άγχος τον υπέρηχο την άλλη βδομάδα για να δω αν συνεχίζουν να'ναι καλά τα πράγματα!!!

Κοπέλα μου καταλαβαίνω την επιθυμία σου να γίνεις μανούλα!!Από τη στιγμή που κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να το καταφέρεις δε θα πρέπει να σου γίνει αυτοσκοπός!!!Θα πρέπει να συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου μαζί τον άνθρωπο σου και όταν έρθει και ένα παιδακι καλώς να έρθει!!Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει πράξη ομως πιστεύω ότι με πολλη δουλειά και συζητήσεις μαζί με τον άντρα σου θα το καταφέρετε!!Αν το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου απλά να υπάρχει θα δεις ότι και καλύτερη ψυχολογία θα έχεις και θα αρχίσεις να χαίρεσαι με τις μικρές απλές καθημερινές χαρές της ζωής!!Παρόλα αυτά σου εύχομαι σύντομα με ένα γερό μωράκι!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!Σου εύχομαι τα καλύτερα για το μωράκι σου και μόνο χαρές από εδώ και πέρα να έχουμε.

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα. Καλό κουράγιο, η περίοδος αναμονής της χοριακής είναι το χειρότερο. Πότε θα έχεις νέα? Σου εύχομαι να είσαι έγκυος τώρα που μιλάμε!!! 

Ποιος θα κρίνει τι είναι υπερβολικό και τι όχι? Για να το λες προφανώς αυτό ζεις τώρα και του αξίζει σεβασμός. Όμως δεν είναι όλη σου η ζωή μόνο αυτό, σίγουρα όχι. Ότι είναι στο επίκεντρο το παιδί, αυτό ναι. Και οι αλλεπάλληλες ματαιώσεις φέρνουν μεγάλο βάρος, συσσωρευτικό. Φανερώνουν όμως και τη μεγάλη δύναμη που έχετε. Πόσο καιρό προσπαθείτε? Σου εύχομαι ειλικρινά να τα καταφέρετε σύντομα! 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Προσπαθούμε 2 χρόνια και έχουμε περάσει όλα τα στάδια ( προγραμματισμένες επαφές, σπερματεγχύσεις, 4 ωοληψίες, μια εμβρυομεταφορά και πάμε για δεύτερη. Επίσης, εύχομαι σε όλες μας σύντομα να έχουμε καλά νέα.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 16 λεπτά , luna79 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!Σου εύχομαι τα καλύτερα για το μωράκι σου και μόνο χαρές από εδώ και πέρα να έχουμε.

Προσπαθούμε 2 χρόνια και έχουμε περάσει όλα τα στάδια ( προγραμματισμένες επαφές, σπερματεγχύσεις, 4 ωοληψίες, μια εμβρυομεταφορά και πάμε για δεύτερη. Επίσης, εύχομαι σε όλες μας σύντομα να έχουμε καλά νέα.

Με το καλό να γίνει η 2η ετ και να είναι η τυχερή σου! Αχ είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία, το ξέρω, τι να λέμε τώρα. Θα έρθει όμως η στιγμή που όλα αυτά θα γίνουν μία μακρινή ανάμνηση! Έχω φίλη αγαπημένη που πέρασε από αυτό το στάδιο και τη ρωτάω τώρα και δε θυμάται να μου πει, χωρίς να έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια! Αλλά έχει το παιδάκι της και έχουν σβήσει οι άσχημες αναμνήσεις! Έτσι θα γίνει και με εμάς, αυτό σκέψου για να πάρεις κουράγιο! 

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια!!! να σας πω και εγω μήπως έχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο ....... έκανα ετ την Παρασκευή 25/2  μια βλαστοκύστη 5ΑΑ ελεγμένη με προεμφυτευτικό για κυστική (είμαστε και οι 2 φορείς). Κάνω χοριακή την Κυριακή 6/3 9μέρες μετά την ετ και το αποτέλεσμα 243,8 mIU/ml, όπως καταλαβαίνετε κάναμε χαρές πανηγύρια χαμός!!! περάσαμε μια Καθαρα Δευτέρα όνειρο!! σήμερα έπρεπε να κάνω τη δευτερη χοριακή για επιβεβαίωση ότι όλα προχωράνε σωστά και το αποτέλεσμα 200,6 mIU/ml , καταλαβαίνω ότι πάμε για βιοχημική......ο γιατρός είπε ότι οφείλουμε να του δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία και με έβαλε να ξανακάνω χοριακή την Πέμπτη καθώς ακομα το 200 είναι μεγάλο νούμερο....... Έχει συμβει σε καμία κάτι αντίστοιχο??και τι εξέλιξη είχε??? αν έπεφτε κατακόρυφα θα το δεχόμουν ίσως πιο εύκολα....αυτό το ότι έπεσε αλλά λίγο δεν το καταλαβαίνω.....διάβασα ότι θα έπρεπε να έχει υποδιπλασιαστεί εφόσον πάει για αποβολή ,μπορεί βεβαια να είναι και μπούρδα αυτό που διάβασα......Σας ευχαριστώ:wub:

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 13 λεπτά , Menikos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! να σας πω και εγω μήπως έχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο ....... έκανα ετ την Παρασκευή 25/2  μια βλαστοκύστη 5ΑΑ ελεγμένη με προεμφυτευτικό για κυστική (είμαστε και οι 2 φορείς). Κάνω χοριακή την Κυριακή 6/3 9μέρες μετά την ετ και το αποτέλεσμα 243,8 mIU/ml, όπως καταλαβαίνετε κάναμε χαρές πανηγύρια χαμός!!! περάσαμε μια Καθαρα Δευτέρα όνειρο!! σήμερα έπρεπε να κάνω τη δευτερη χοριακή για επιβεβαίωση ότι όλα προχωράνε σωστά και το αποτέλεσμα 200,6 mIU/ml , καταλαβαίνω ότι πάμε για βιοχημική......ο γιατρός είπε ότι οφείλουμε να του δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία και με έβαλε να ξανακάνω χοριακή την Πέμπτη καθώς ακομα το 200 είναι μεγάλο νούμερο....... Έχει συμβει σε καμία κάτι αντίστοιχο??και τι εξέλιξη είχε??? αν έπεφτε κατακόρυφα θα το δεχόμουν ίσως πιο εύκολα....αυτό το ότι έπεσε αλλά λίγο δεν το καταλαβαίνω.....διάβασα ότι θα έπρεπε να έχει υποδιπλασιαστεί εφόσον πάει για αποβολή ,μπορεί βεβαια να είναι και μπούρδα αυτό που διάβασα......Σας ευχαριστώ:wub:

Κοριτσι μου καλησπερα.. Ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου! Εκανες χοριακη στο ιδιο διαγνωστικο κεντρο;? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Menikos είπε:

Με το καλό την Πέμπτη να πάρει μπρος , εμενα μου έλεγε η μαια του γιατρού μου ότι σε μια κοπέλα η χοριακη Δεν ανέβαινε αλλά στην υπερυχο ήταν όλα καλά 

κανε υπομονη και την Πέμπτη θα δείξει ! Καλά αποτελέσματα εύχομαι !

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Makelen said:

Κοριτσι μου καλησπερα.. Ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου! Εκανες χοριακη στο ιδιο διαγνωστικο κεντρο;? 

Ναι ναι στο ίδιο, στο Ιασ...Βέβαια και ο γιατρός είπε (για να μου χρυσώσει το χάπι φαντάζομαι ο καλός μου κυρίως ) ότι μπορεί η πρώτη να ήταν λανθασμένη, γιατί ήταν αρκετά ανεβασμένη για μία βλαστοκύστη που βάλαμε 

5 minutes ago, silvy22 said:

Με το καλό την Πέμπτη να πάρει μπρος , εμενα μου έλεγε η μαια του γιατρού μου ότι σε μια κοπέλα η χοριακη Δεν ανέβαινε αλλά στην υπερυχο ήταν όλα καλά 

κανε υπομονη και την Πέμπτη θα δείξει ! Καλά αποτελέσματα εύχομαι !

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!! Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα αν και να σου πω την αλήθεια ειμαι τελέιως απαισιόδοξη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Menikos είπε:

Ναι ναι στο ίδιο, στο Ιασ...Βέβαια και ο γιατρός είπε (για να μου χρυσώσει το χάπι φαντάζομαι ο καλός μου κυρίως ) ότι μπορεί η πρώτη να ήταν λανθασμένη, γιατί ήταν αρκετά ανεβασμένη για μία βλαστοκύστη που βάλαμε 

Δεν ειναι απιθανο αυτο που λεει παντως! Ηταν αρκετα ανεβασμενη οντως η πρωτη! Κανονικα επρεπε να ειναι απο 50 εως 100 το ανωτερο την μερα που την εκανες! Η πρωτη χοριακη στην ουσια ηταν για τριδυμα, ουτε καν για διδυμα. Θεωρω οτι η δευτερη ειναι η σωστη. Να δεις που την Πεμπτη θα εχει ανεβει.. κι ολα θα πανε μια χαρα! Αλλωστε εχεις μια αριστη βλαστοκυστη! Ολα τα στατιστικα ειναι με το μερος σου! Λιγο υπομονη μεχρι μεθαυριο! Ευχομαι τα καλυτερα!❤❤

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Σε ευχαριστώ  παρα πολυ για τα λογια σου πραγματικα μου δινεις ελπιδα!! Μακαρι να ειναι οντως ετσι και να μην χανω το σπορακι μου!!!!Εύχομαι και σε σενα τα καλύτερα μεσα απο την καρδια μου!!

19 minutes ago, Makelen said:

Δεν ειναι απιθανο αυτο που λεει παντως! Ηταν αρκετα ανεβασμενη οντως η πρωτη! Κανονικα επρεπε να ειναι απο 50 εως 100 το ανωτερο την μερα που την εκανες! Η πρωτη χοριακη στην ουσια ηταν για τριδυμα, ουτε καν για διδυμα. Θεωρω οτι η δευτερη ειναι η σωστη. Να δεις που την Πεμπτη θα εχει ανεβει.. κι ολα θα πανε μια χαρα! Αλλωστε εχεις μια αριστη βλαστοκυστη! Ολα τα στατιστικα ειναι με το μερος σου! Λιγο υπομονη μεχρι μεθαυριο! Ευχομαι τα καλυτερα!❤❤

Σε ευχαριστώ  παρα πολυ για τα λογια σου πραγματικα μου δινεις ελπιδα!! Μακαρι να ειναι οντως ετσι και να μην χανω το σπορακι μου!!!!Εύχομαι και σε σενα τα καλύτερα μεσα απο την καρδια μου!!

• Μου αρέσει 3

4 hours ago, happiness79 said:

Σε ποιο κέντρο όλα αυτά? 

Στο ιακεντρο Θεσσαλονίκη , είμαι πολύ ευχαριστημένη με το εμβριολογικό και μας ενημέρωναν συνέχεια τηλεφωνικός για την εξέλιξη τους και με την πρώτη ευκαιρία πήραμε γραπτή αναλυτική αναφορά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...