Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, happiness79 είπε:

Καλημέρα και πάλι, πλέον ύστερα από το ξύπνημα της μέθης. Έκανα νωρίτερα το ΕΡΑ test και τη βιοψία ενδομητρίου. Επίσης σήμερα με ενημέρωσαν ότι από τα 6 έμβρυα που ήταν να στείλουμε για προεμφυτευτικό, το ένα δεν τα κατάφερε... Τουλάχιστον ήταν αυτό με τη χαμηλότερη ποιότητα. Ζήτησα ενημέρωση από τους εμβρυολόγους, γιατί με είχαν διαβεβαιώσει υποτείθεται ότι κανένα έμβρυο δε θα πάθει τίποτα, ότι το ξεπάγωμα δε θα τα θέσει σε κανένα κίνδυνο, γιατί ήταν πρώιμες βλαστοκύστες και όπως μου είχαν πει, όταν είναι πρώιμες δεν κινδυνεύουν, επειδή έχουν ακόμα περιθώριο ανάπτυξης. Τελικά διαψεύστηκαν, ελπίζω τα υπόλοιπα να είναι γερά και να αντέξουν. Ήρθε ένας εμβρυολόγος να με δει και μου είπε ότι αυτό το ένα που δεν άντεξε δε θα προχωρούσε έτσι κι αλλιώς. Αναρωτιέμαι αν είναι έτσι τα πράγματα ή αν το είπε για να χρυσώσει το χάπι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Του ζήτησα αν μπορούν να μου δώσουν ένα έγγραφο που να περιγράφει τις ποιότητες τους όπως είναι τώρα (γιατί μου είπε ότι αναπτύχθηκαν κι άλλο μετά το ξεπάγωμα) και μου είπε ότι έγγραφο θα πάρω μετά την απάντηση της βιοψίας. Τι να το κάνω τότε, αναρωτήθηκα? Τότε μπορεί να μας πούνε ότι κανένα δεν είναι υγιές... Που φυσικά το απεύχομαι. Του ζήτησα αν μπορώ να ενημερωθώ τώρα. Μου είπε ότι μέχρι αύριο το πρωί θα μου τηλεφωνήσουν για να με ενημερώσουν. Άρα τηλεφωνικά και όχι γραπτώς. Δε θυμάμαι ποια κοπέλα το ρωτούσε αυτό, αν μπορούμε να έχουμε έγγραφη ενημέρωση σε αυτή τη φάση, απ' ότι φαίνεται δε το κάνουν. Συγνώμη που δε θυμάμαι τώρα ποια κοπέλα ρωτούσε, αν θυμάται κάποια και μπορεί να βοηθήσει, αλλά είμαι πολύ ζαλισμένη από τη μέθη, με πείραξε αυτή τη φορά πολύ, μέχρι και αναγούλα έχω. Τέλος πάντων, θα πέρασει κι αυτό. Αλλά είμαι με ένα παράπονο, όλο μου έρχεται να κλαίω. Με σήκωσαν από το φορείο μετά τη μέθη ενώ τους είπα ότι ζαλίζομαι ακόμα, κρύωνα πάρα πολύ και με είχε πιάσει ένα παράπονο γιατί να μην με ακούνε, αφού καταλαβαίνω τι συμβαίνει στο σώμα μου και δεν ήμουν σε θέση. Οκ, δεν έπαθα τίποτα, αλλά ποιος ο λόγος? Παρατηρώ ότι οι αντοχές μου έχουν μειωθεί, θέλω να τα καταφέρουμε ρε γαμώτο επιτέλους. Συγνώμη για το γαμώτο, αλλά έτσι είναι, αυτό το γαμώτο νιώθω τώρα. Και ένα τεράστιο παράπονο. Και πονάω που χάσαμε ένα εμβρυάκι, είναι όλα τόσο πολύτιμα. Έχω τόση αγωνία για τα επόμενα... Κορίτσια συγνώμη που σας ζάλισα. Είχα τεράστια ανάγκη να τα πω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ ❤️

Πολύ σωστό αυτό που λέει η κοπέλα @Laky

Αυτό με την επαφή μετά την εμβρυομεταφορά πρώτη φορά το ακούω. Ποιος γιατρός σου το είπε? Ο λόγος είναι ότι με τις επαφές συσπάται η μήτρα και υπάρχει κίνδυνος αποβολής, όπως και μη εμφύτευσης. Το έχετε ακούσει κι άλλες κοπέλες? Δε λέω, σίγουρα γίνονται και υπερβολές μερικές φορές, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά λένε. Εξάλλου δεν είναι ίδια η επικινδυνότητα μετά την ετ και μετά τη φυσική σύλληψη. Μετά την ετ προσέχεις πολύ περισσότερα πράγματα, οι ίδιοι οι γιατροί αντιμετωπίζουν τις εγκυμοσύνες που προκύπτουν από εξωσωματική διαφορετικά απ' ότι κάνουν στις φυσικές συλλήψεις. 

Καταρχήν εννοείται οτι συμφωνώ στο γεγονός ότι είμαστε ειδική κατηγορία οι κοπέλες με εξωσωματική. Και εγώ φυσικά απόρησα με την επαφή που είπε, αλλά θεωρώ το λένε σε λογικα πλαίσια και επειδή γίνονται υπερβολές απο την πλευρά μας.  Ακόμα και για το χλιαρό ντους δεν εχω ακούσει. Το να γεμίσω μπανιέρα με καυτό νερό ναι το θεωρώ λογικό να αποφεύγεται αλλά και πάλι επιμένω οτι το παν είναι η δυναμική των εμβρύων -βλαστοκύστεων παρά η δραστηριότητα αυτή καθαυτή. Αυτό που είναι δύσκολο όλες να ελέγξουμε είναι η ψυχολογία μας. Ειναι μια χρονοβόρα ψυχοφθόρα και ακριβή διαδικασία. Σας διαβάζω και πραγματικά σας θαυμάζω το πόσο υπομονή και επιμονή έχετε. Σε λίγες μέρες αν έχω αρνητική χοριακή ειλικρινά δεν ξέρω τι κουράγιο θα έχω για να συνεχίσω.. 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κοπέλα μου καλά αποτελέσματα να έχεις!!!Λογικά και το παράπονο και η γκρίνια και η απογοήτευση σ'αυτη τη φάση αλλά να θυμάσαι ότι είσαι ήδη ένα βήμα πριν από την πραγματοποίηση του ονείρου σου!!!Όσον αφορά τα εμβρυακια σου είσαι τυχερή που έχεις και 5 και στην χειρότερη και 4 εμβρυακια να σε περιμένουν!!Θα σου πω ότι εγω που έχω κάνει μέχρι στιγμής 3 εξωσωματικες έκανα κάθε φορά διέγερση (ενέσεις, φάρμακα κλπ) και κατέληγα πάντα με 1 έμβρυο 3ης μέρας τις 2 φορές και 1 βλαστοκυστη την τελευταία!!!Βέβαια δημόσιο θα μου πεις!!!Οκ στερνή μου γνώση!!!!

Θεωρώ ότι είσαι σε πολυ καλό δρόμο και πιστεύω ότι η επόμενη προσπάθεια σου θα είναι και η τυχερή!!

Και όσον αφορά την ψυχολογία εγώ θα σου πω μόνο ότι από ένα σημείο και μετά κουράστηκα, κουράστηκα να κλαίω και να στενοχωριεμαι, κουράστηκα να απογοητευομαι, κουραστηκα όλων των ειδών τις εξετάσεις και τα χειρουργεία, κουράστηκα ακόμα και να ελπίζω (κι ομως), και είχα πει ότι θα κάναμε την τελευταία μας προσπάθεια τον Μάιο!Δε σου κρύβω ότι είχα αρχίσει να σκέφτομαι ακόμα και το ενδεχόμενο υιοθεσιας!!!

Γνώμη μου πάντα κοίτα να χαρείς την ζωή σου με τον άνθρωπο σου, βγείτε, πηγαίνετε εκδρομές, ζήστε τη ζωή σας και προσπάθησε να μην σου ρίχνει την ψυχολογία το γεγονός ότι στην παρούσα φαση (το τονιζω) δεν έχετε ακόμα ένα παιδάκι!!Να δεις που θα χαλαρωσεις κιόλας και πότε δε ξέρεις!!!

Είμαι υπερβολική αν πω ότι από την στιγμή που μας μπήκε η ιδέα να προσπαθήσουμε για παιδάκι τίποτα δεν μου δίνει χαρά; Κάθε μήνας και μια απογοήτευση και πάμε στο επόμενο βήμα και πάλι απογοήτευση.. 

• Λυπημένη/-ος 4

πρίν από 5 λεπτά , luna79 είπε:

Είμαι υπερβολική αν πω ότι από την στιγμή που μας μπήκε η ιδέα να προσπαθήσουμε για παιδάκι τίποτα δεν μου δίνει χαρά; Κάθε μήνας και μια απογοήτευση και πάμε στο επόμενο βήμα και πάλι απογοήτευση.. 

Χρειάζεται δουλειά πολλή με τον εαυτό μας. Αν γίνει αυτοσκοπός, λογικό είναι να αναμένουμε την επίτευξή του για να απολαύσουμε τη χαρά. Αλλά αν στρέψεις το βλέμμα θα δεις ότι είσαι ήδη τυχερή και δεν βιώνεις κάποιου είδους δράμα! Σε κατανοώ απόλυτα πάντως… αυτό είναι ακριβώς το συναίσθημα: έλλειψη χαράς. Πάρτο αλλιώς!! Η ζωή είναι ωραία… 

• Μου αρέσει 14

πρίν από 10 λεπτά , Visit a vis είπε:

Χρειάζεται δουλειά πολλή με τον εαυτό μας. Αν γίνει αυτοσκοπός, λογικό είναι να αναμένουμε την επίτευξή του για να απολαύσουμε τη χαρά. Αλλά αν στρέψεις το βλέμμα θα δεις ότι είσαι ήδη τυχερή και δεν βιώνεις κάποιου είδους δράμα! Σε κατανοώ απόλυτα πάντως… αυτό είναι ακριβώς το συναίσθημα: έλλειψη χαράς. Πάρτο αλλιώς!! Η ζωή είναι ωραία… 

Πόσο δίκιο έχεις!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 14 λεπτά , luna79 είπε:

Λογικά κ αναμενόμενα τα συναισθηματα σου. Όμως θα γίνει κ αυτο . Η ζωή είναι ωραία ετσι κ αλλιώς κ θα το διαπιστώσεις όταν θα τα καταφέρεις γιατι σιγουρα θα τα καταφέρεις ότι δεν χρειαζετε αποκλειστικά κ μονο ένα παιδί για να είσαι ευτυχισμένη ήρεμη κ ξένοιαστη.  

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Λογικά κ αναμενόμενα τα συναισθηματα σου. Όμως θα γίνει κ αυτο . Η ζωή είναι ωραία ετσι κ αλλιώς κ θα το διαπιστώσεις όταν θα τα καταφέρεις γιατι σιγουρα θα τα καταφέρεις ότι δεν χρειαζετε αποκλειστικά κ μονο ένα παιδί για να είσαι ευτυχισμένη ήρεμη κ ξένοιαστη.  

Μετά εχεις αλλά προβλήματα μεγαλύτερα!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 30 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μετά εχεις αλλά προβλήματα μεγαλύτερα!

Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια οι μεγάλες χαρες έχουν κ μεγάλες λύπες ετσι ειναι η ζωή η αλήθεια είναι κ κανεις δεν είναι προετοιμασμενος 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, happiness79 είπε:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Μη νομίζεις ότι τα μαζέψαμε εύκολα αυτά τα έμβρυα. Έχω κάνει ως τώρα 5 διεγέρσεις (κάποιες από αυτές κατέληγαν μόνο σε 3ης μέρας ή τα χάναμε τελείως όταν τα αφήναμε για βλαστοκύστες), 2 με ελαφριά διέγερση (η μία με Femara όπου δεν ήταν κανένα καλό) και πολλούς φυσικούς κύκλους. Ματώσαμε κυριολεκτικά για να τα μαζέψουμε και δυστυχώς δεν είναι σίγουρο ότι τα έχουμε και τώρα, εξαρτάται από το τι θα δείξει ο προεμφυτευτικός. Μπορεί να μας πούνε ότι δεν έχουμε κανένα. Και έχω κάνει ήδη 4 εμβρυομεταφορές, 3 σπερματεγχύσεις και ένα χρόνο προσπάθειες με ελεύθερες επαφές. Περνάνε από το μυαλό μου όλα τα ενδεχόμενα. Έχω σκεφτεί και την περίπτωση της δότριας ωαρίων και τη υιοθεσία. Ναι, έχεις δίκιο ότι η υγεία της σχέσης και η δικής μας υγεία -ψυχική και σωματική- είναι το πιο σημαντικό και η αφετηρία όλων. Και κανουμε πράγματα και περνάμε όμορφα με τον αγαπημένο μου και είμαι βαθιά ευγνώμων. Σήμερα κυριαρχεί το παράπονο, αλλά όπως λέει και η Σκάρλετ Ο' Χάρα, αύριο θα είναι μία νέα μέρα! Εσύ πώς είσαι με την εγκυμοσύνη σου? Ελπίζω όλα να προχωράνε τέλεια!!! 

Κοπέλα μου να σου πω ότι δε σε καταλαβαίνω????Έχεις ήδη περάσει όντως πάρα πολλά!!!Αλλά να σου πω και κάτι άλλο???Η ζωή είναι όντως πολύ μικρή για να'ναι θλιβερή που λέει και το γνωστό άσμα!!Γι'αυτο αν έχεις καλή σχέση με τον άνθρωπο σου και υπάρχει αγάπη, σεβασμός και επικοινωνία όλα μα όλα ξεπερνιουνται!!!Και να σου πω την αλήθεια για περίπου 4 χρονια ήμουν μέσα στο άγχος, την στενοχώρια, την κατάθλιψη αλλά ξαφνικά βασικά μετά την παλινδρομη, αρκετά μετά, την είδα κάπως!!!Είπα ότι είναι να γίνει θα γίνει!!Δε σου κρύβω ότι για περίπου 1 χρόνο και λίγο είχα κόψει τελείως την ζάχαρη, είχα κόψει το ποτό, έπινα μόνο κρασί, προσπαθούσα να τρέφομαι υγιεινά όσο μπορούσα!!Εντάξει μπροστά μου θα τα έβρισκα!!Anyway γιατί κούρασα καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω!!Από αύριο ψηλά το κεφάλι και όπως είπες θα είναι μια νέα μέρα!!

Εγώ συνεχίζω να έχω την μόνιμη αηδία μου από το πρωί μέχρι το βράδυ και έχω και κάτι ζαλάδες μέσα στη μέρα και το στήθος μου έχει γίνει διπλάσιο και πονάει αλλά περιμένω με αγωνία και άγχος τον υπέρηχο την άλλη βδομάδα για να δω αν συνεχίζουν να'ναι καλά τα πράγματα!!!

πρίν από 57 λεπτά , luna79 είπε:

Κοπέλα μου καταλαβαίνω την επιθυμία σου να γίνεις μανούλα!!Από τη στιγμή που κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να το καταφέρεις δε θα πρέπει να σου γίνει αυτοσκοπός!!!Θα πρέπει να συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου μαζί τον άνθρωπο σου και όταν έρθει και ένα παιδακι καλώς να έρθει!!Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει πράξη ομως πιστεύω ότι με πολλη δουλειά και συζητήσεις μαζί με τον άντρα σου θα το καταφέρετε!!Αν το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου απλά να υπάρχει θα δεις ότι και καλύτερη ψυχολογία θα έχεις και θα αρχίσεις να χαίρεσαι με τις μικρές απλές καθημερινές χαρές της ζωής!!Παρόλα αυτά σου εύχομαι σύντομα με ένα γερό μωράκι!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Να μην καταφέρεις με 3ης και να πας με 5ης το καταλαβαίνω. Έχει κάποιο νόημα, για τον λόγο ότι μπορεί να μην έφταναν ποτέ 5ης. Το να μην καταφέρεις με 5ης και να πας μετά σε 3ης έχει κάποια λογική? Εκτός από τον παράγοντα "τύχη" εννοώ. Μπορεί μίας γυναίκας η μήτρα να είναι πιο δεκτική ας πούμε σε έμβρυα 3ης μέρας αντί για 5ης? Υπάρχει αυτή η περίπτωση?

Κι εγω αυτη την απορια εχω...και αγχωνομαι,οχι οτι βεβαια κοπελες δεν προχωρησαν με 3 ημερων.Αν βγουν ομως αρκετα δεν ειναι προτιμοτερο να τα αφησουμε για βλαστοκυστες?Παιζει σιγουρα ρολο και ο συνολικος αριθμος στην αποφαση

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλημέρα και πάλι, πλέον ύστερα από το ξύπνημα της μέθης. Έκανα νωρίτερα το ΕΡΑ test και τη βιοψία ενδομητρίου. Επίσης σήμερα με ενημέρωσαν ότι από τα 6 έμβρυα που ήταν να στείλουμε για προεμφυτευτικό, το ένα δεν τα κατάφερε... Τουλάχιστον ήταν αυτό με τη χαμηλότερη ποιότητα. Ζήτησα ενημέρωση από τους εμβρυολόγους, γιατί με είχαν διαβεβαιώσει υποτείθεται ότι κανένα έμβρυο δε θα πάθει τίποτα, ότι το ξεπάγωμα δε θα τα θέσει σε κανένα κίνδυνο, γιατί ήταν πρώιμες βλαστοκύστες και όπως μου είχαν πει, όταν είναι πρώιμες δεν κινδυνεύουν, επειδή έχουν ακόμα περιθώριο ανάπτυξης. Τελικά διαψεύστηκαν, ελπίζω τα υπόλοιπα να είναι γερά και να αντέξουν. Ήρθε ένας εμβρυολόγος να με δει και μου είπε ότι αυτό το ένα που δεν άντεξε δε θα προχωρούσε έτσι κι αλλιώς. Αναρωτιέμαι αν είναι έτσι τα πράγματα ή αν το είπε για να χρυσώσει το χάπι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Του ζήτησα αν μπορούν να μου δώσουν ένα έγγραφο που να περιγράφει τις ποιότητες τους όπως είναι τώρα (γιατί μου είπε ότι αναπτύχθηκαν κι άλλο μετά το ξεπάγωμα) και μου είπε ότι έγγραφο θα πάρω μετά την απάντηση της βιοψίας. Τι να το κάνω τότε, αναρωτήθηκα? Τότε μπορεί να μας πούνε ότι κανένα δεν είναι υγιές... Που φυσικά το απεύχομαι. Του ζήτησα αν μπορώ να ενημερωθώ τώρα. Μου είπε ότι μέχρι αύριο το πρωί θα μου τηλεφωνήσουν για να με ενημερώσουν. Άρα τηλεφωνικά και όχι γραπτώς. Δε θυμάμαι ποια κοπέλα το ρωτούσε αυτό, αν μπορούμε να έχουμε έγγραφη ενημέρωση σε αυτή τη φάση, απ' ότι φαίνεται δε το κάνουν. Συγνώμη που δε θυμάμαι τώρα ποια κοπέλα ρωτούσε, αν θυμάται κάποια και μπορεί να βοηθήσει, αλλά είμαι πολύ ζαλισμένη από τη μέθη, με πείραξε αυτή τη φορά πολύ, μέχρι και αναγούλα έχω. Τέλος πάντων, θα πέρασει κι αυτό. Αλλά είμαι με ένα παράπονο, όλο μου έρχεται να κλαίω. Με σήκωσαν από το φορείο μετά τη μέθη ενώ τους είπα ότι ζαλίζομαι ακόμα, κρύωνα πάρα πολύ και με είχε πιάσει ένα παράπονο γιατί να μην με ακούνε, αφού καταλαβαίνω τι συμβαίνει στο σώμα μου και δεν ήμουν σε θέση. Οκ, δεν έπαθα τίποτα, αλλά ποιος ο λόγος? Παρατηρώ ότι οι αντοχές μου έχουν μειωθεί, θέλω να τα καταφέρουμε ρε γαμώτο επιτέλους. Συγνώμη για το γαμώτο, αλλά έτσι είναι, αυτό το γαμώτο νιώθω τώρα. Και ένα τεράστιο παράπονο. Και πονάω που χάσαμε ένα εμβρυάκι, είναι όλα τόσο πολύτιμα. Έχω τόση αγωνία για τα επόμενα... Κορίτσια συγνώμη που σας ζάλισα. Είχα τεράστια ανάγκη να τα πω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ ❤️

Πολύ σωστό αυτό που λέει η κοπέλα @Laky

Αυτό με την επαφή μετά την εμβρυομεταφορά πρώτη φορά το ακούω. Ποιος γιατρός σου το είπε? Ο λόγος είναι ότι με τις επαφές συσπάται η μήτρα και υπάρχει κίνδυνος αποβολής, όπως και μη εμφύτευσης. Το έχετε ακούσει κι άλλες κοπέλες? Δε λέω, σίγουρα γίνονται και υπερβολές μερικές φορές, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά λένε. Εξάλλου δεν είναι ίδια η επικινδυνότητα μετά την ετ και μετά τη φυσική σύλληψη. Μετά την ετ προσέχεις πολύ περισσότερα πράγματα, οι ίδιοι οι γιατροί αντιμετωπίζουν τις εγκυμοσύνες που προκύπτουν από εξωσωματική διαφορετικά απ' ότι κάνουν στις φυσικές συλλήψεις. 

Κορίτσι μου γλυκό έχεις απόλυτο δίκιο για όλα σου τα συναισθήματα..Θα σου πω τι μου λέει ο άντρας μου όταν με βλέπει κ στεναχώριεμαι..Ότι τελικά ένα παιδί δεν είναι αυτοσκοπός κ σημασία έχει εμείς να είμαστε καλά..ίσως επειδή εμείς έχουμε περάσει κ πολύ άσχημα με την υγεία αυτή η κουβέντα με χτυπάει στην καρδούλα...εγώ θα σου πω όλα θα πάνε καλά...ότι αυτά τα 5 εμβρυακια που σου έχουν μείνει είναι εκεί κ σε περιμένουν ... περιμένουν την μανούλα τους...να σκέφτεσαι θετικά για αυτά ίσως το καταλαβαίνουν...Να εισαι εσύ καλά πρώτα με τον άνθρωπο σου...να αγαπάτε βαθιά ο ένας τον αλλον να κάνετε οσές προσπάθειες αντέχει η ψυχούλα σας κ το σώμα σου...αλλά στο τέλος της μέρας αυτή την στιγμή όλες έχουμε τον άνθρωπο μας κ αυτός είναι δίπλα μας αν είμαστε τυχερές κ ευλογηθουνε με ένα πλάσμα έχει καλός αν όχι να μου γελάς..όλες δηλαδή και να μας αγαπάμε... εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου αυτά τα 5 εμβρυακια να είναι γερά δυνατά κ σύντομα να έχεις ένα στην κοιλίτσα σου..σκέψου θετικά γλυκιά μανούλα κ όλες οι γλυκιες μανουλες που είναι εδώ μέσα!!!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, amelie77 είπε:

Καταρχήν εννοείται οτι συμφωνώ στο γεγονός ότι είμαστε ειδική κατηγορία οι κοπέλες με εξωσωματική. Και εγώ φυσικά απόρησα με την επαφή που είπε, αλλά θεωρώ το λένε σε λογικα πλαίσια και επειδή γίνονται υπερβολές απο την πλευρά μας.  Ακόμα και για το χλιαρό ντους δεν εχω ακούσει. Το να γεμίσω μπανιέρα με καυτό νερό ναι το θεωρώ λογικό να αποφεύγεται αλλά και πάλι επιμένω οτι το παν είναι η δυναμική των εμβρύων -βλαστοκύστεων παρά η δραστηριότητα αυτή καθαυτή. Αυτό που είναι δύσκολο όλες να ελέγξουμε είναι η ψυχολογία μας. Ειναι μια χρονοβόρα ψυχοφθόρα και ακριβή διαδικασία. Σας διαβάζω και πραγματικά σας θαυμάζω το πόσο υπομονή και επιμονή έχετε. Σε λίγες μέρες αν έχω αρνητική χοριακή ειλικρινά δεν ξέρω τι κουράγιο θα έχω για να συνεχίσω.. 

Συμφωνώ απόλυτα. Καλό κουράγιο, η περίοδος αναμονής της χοριακής είναι το χειρότερο. Πότε θα έχεις νέα? Σου εύχομαι να είσαι έγκυος τώρα που μιλάμε!!! 

1 ώρα πρίν, luna79 είπε:

Ποιος θα κρίνει τι είναι υπερβολικό και τι όχι? Για να το λες προφανώς αυτό ζεις τώρα και του αξίζει σεβασμός. Όμως δεν είναι όλη σου η ζωή μόνο αυτό, σίγουρα όχι. Ότι είναι στο επίκεντρο το παιδί, αυτό ναι. Και οι αλλεπάλληλες ματαιώσεις φέρνουν μεγάλο βάρος, συσσωρευτικό. Φανερώνουν όμως και τη μεγάλη δύναμη που έχετε. Πόσο καιρό προσπαθείτε? Σου εύχομαι ειλικρινά να τα καταφέρετε σύντομα! 

1 ώρα πρίν, Visit a vis είπε:

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα. Καλό κουράγιο, η περίοδος αναμονής της χοριακής είναι το χειρότερο. Πότε θα έχεις νέα? Σου εύχομαι να είσαι έγκυος τώρα που μιλάμε!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ!!!Μακάρι να γίνει το θαύμα..:) Τίποτα δεν νιώθω βέβαια αλλά σήμερα πήγα δουλειά για να μην σκέφτομαι (πολύ χαλαρά θα δουλέψω αυτές τις μέρες). 14/03 θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα :) 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 49 λεπτά , despina. είπε:

Κι εγω αυτη την απορια εχω...και αγχωνομαι,οχι οτι βεβαια κοπελες δεν προχωρησαν με 3 ημερων.Αν βγουν ομως αρκετα δεν ειναι προτιμοτερο να τα αφησουμε για βλαστοκυστες?Παιζει σιγουρα ρολο και ο συνολικος αριθμος στην αποφαση

Κι εγώ αυτό που λες ήξερα, όμως διαβάζω εδώ μέσα ότι πλέον υπάρχει μια στροφή και η τάση των γιατρών είναι να πηγαίνουν με κατεψυγμένα 3ης μέρας. Ίσως γιατί υπάρχει ένα ποσοστό εμβρύων που δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο στάδιο των βλαστοκυστών μέσα στο εργαστήριο, αλλά στο περιβάλλον της μήτρας μπορούν και υπάρχει η δυναμική να εξελιχθούν σε πολύ γερά έμβρυα που θα δώσουν υγιή μωρά. Απλά δεν το ξέρουν από πριν αυτό. Γιατί όμως δε ρωτάς τον γιατρό σου να σου εξηγήσει το σκεπτικό του? Για να προχωρήσεις κι εσύ με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη! 

52 minutes ago, despina. said:

Αν ο μόνος λόγος του διλήμματος είναι το αν θα φτάσουν 5ης μέρας, τότε ο συνολικός αριθμός θα σου δώσει την απάντηση όπως είπες. Θα μπορούσες και μισά μισά για παραπάνω προσπάθειες αν χρειαστεί, που εύχομαι να μην χρειαστεί :)

eardp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Pagor είπε:

Κορίτσι μου γλυκό έχεις απόλυτο δίκιο για όλα σου τα συναισθήματα..Θα σου πω τι μου λέει ο άντρας μου όταν με βλέπει κ στεναχώριεμαι..Ότι τελικά ένα παιδί δεν είναι αυτοσκοπός κ σημασία έχει εμείς να είμαστε καλά..ίσως επειδή εμείς έχουμε περάσει κ πολύ άσχημα με την υγεία αυτή η κουβέντα με χτυπάει στην καρδούλα...εγώ θα σου πω όλα θα πάνε καλά...ότι αυτά τα 5 εμβρυακια που σου έχουν μείνει είναι εκεί κ σε περιμένουν ... περιμένουν την μανούλα τους...να σκέφτεσαι θετικά για αυτά ίσως το καταλαβαίνουν...Να εισαι εσύ καλά πρώτα με τον άνθρωπο σου...να αγαπάτε βαθιά ο ένας τον αλλον να κάνετε οσές προσπάθειες αντέχει η ψυχούλα σας κ το σώμα σου...αλλά στο τέλος της μέρας αυτή την στιγμή όλες έχουμε τον άνθρωπο μας κ αυτός είναι δίπλα μας αν είμαστε τυχερές κ ευλογηθουνε με ένα πλάσμα έχει καλός αν όχι να μου γελάς..όλες δηλαδή και να μας αγαπάμε... εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου αυτά τα 5 εμβρυακια να είναι γερά δυνατά κ σύντομα να έχεις ένα στην κοιλίτσα σου..σκέψου θετικά γλυκιά μανούλα κ όλες οι γλυκιες μανουλες που είναι εδώ μέσα!!!

Ναι γλυκιά μου... Τα κρατάω τα λόγια σου, ευχαριστώ ❤️ Και μένα ο δικός μου αγαπημένος τα ίδια μου λέει. Και το ξέρω ότι έτσι είναι, αλλά υπάρχουν φορές που θέλω να το ακούσω, σαν επιβεβαίωση, για ασφάλεια. Και σκέφτομαι συχνά ότι υπάρχουν γυναίκες που τα περνάνε όλα αυτά μόνες, χωρίς σύντροφο και πόσο πιο δύσκολο είναι αυτό, πόσο μεγαλύτερη δύναμη και ψυχικά αποθέματα χρειάζονται. Η ευγνωμοσύνη είναι εδώ, παρούσα! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...