Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Laky είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Την Πέμπτη έκανα την εμβρυομεταφορα με εμβρυα τρίτης ημέρας. Σήμερα δηλαδή είναι 5η ημέρα. Δεν έχω βγει έξω ακόμη γιατί έχει σκάλες το σπίτι και είναι στον δεύτερο όροφο. Είπα σήμερα να βγω για κανένα καφέ σιγά σιγά. Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι αύριο ήθελα να πάω Χαλκίδα. Καμία ώρα δηλαδή απ' την Αθήνα με αμάξι. Είναι ασφαλές να πάω ή όχι λόγω των αναταραχών μέσα στο αυτοκίνητο; Δεν θα οδηγήσω εγώ εννοείται.

Κορίτσι μου, ότι σου πει ο γιατρός σου! Εγώ στη θέση σου δε θα πήγαινα, ειδικά όχι πριν κλείσει βδομάδα (εκτός βέβαια κι αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή) λόγω των αναταράξεων που μπορεί να είναι απρόβλεπτες, αλλά μπορεί να είμαι και υπερβολική. Σκέψου ότι μετά την πρώτη ετ βγήκα μετά τη μία βδομάδα για ένα χαλαρό κοντινό περπάτημα και στραβοπάτησα σε μία λακκούβα και τρελάθηκα! Οπότε τις επόμενες φορές φοβόμουν να βγω! Προφανώς είναι υπερβολικό κάτι τέτοιο, αλλά όπως νιώθει καλύτερα η κάθε μία. Και φυσικά έχει να κάνει και με το ποσό σημαντική και απαραίτητη είναι η κάθε μετακίνηση. Υπάρχουν κορίτσια που πρέπει οπωσδήποτε να πάνε στη δουλειά τους γιατί δεν έχουν επιλογή, άλλες που μπορούν είτε να πάρουν άδεια, είτε να δουλέψουν από το σπίτι. Φυσικά και όσες είναι αναγκασμένες να βγούνε για διάφορους λόγους και δεν έχουν επιλογή, δεν είναι σωστό να τρελαίνονται και να ανησυχούν, απλά να μετακινούνται με προσοχή. Οπότε θα σου πρότεινα να τα ζυγίσεις και να μιλήσεις με το γιατρό σου και ότι σου πει εκείνος που ξέρει καλύτερα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσι μου, ότι σου πει ο γιατρός σου! Εγώ στη θέση σου δε θα πήγαινα, ειδικά όχι πριν κλείσει βδομάδα (εκτός βέβαια κι αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή) λόγω των αναταράξεων που μπορεί να είναι απρόβλεπτες, αλλά μπορεί να είμαι και υπερβολική. Σκέψου ότι μετά την πρώτη ετ βγήκα μετά τη μία βδομάδα για ένα χαλαρό κοντινό περπάτημα και στραβοπάτησα σε μία λακκούβα και τρελάθηκα! Οπότε τις επόμενες φορές φοβόμουν να βγω! Προφανώς είναι υπερβολικό κάτι τέτοιο, αλλά όπως νιώθει καλύτερα η κάθε μία. Και φυσικά έχει να κάνει και με το ποσό σημαντική και απαραίτητη είναι η κάθε μετακίνηση. Υπάρχουν κορίτσια που πρέπει οπωσδήποτε να πάνε στη δουλειά τους γιατί δεν έχουν επιλογή, άλλες που μπορούν είτε να πάρουν άδεια, είτε να δουλέψουν από το σπίτι. Φυσικά και όσες είναι αναγκασμένες να βγούνε για διάφορους λόγους και δεν έχουν επιλογή, δεν είναι σωστό να τρελαίνονται και να ανησυχούν, απλά να μετακινούνται με προσοχή. Οπότε θα σου πρότεινα να τα ζυγίσεις και να μιλήσεις με το γιατρό σου και ότι σου πει εκείνος που ξέρει καλύτερα! 

Ο γιατρός το πιο πιθανό να μη θυμάται καν ποια είμαι. Δημόσιο βλέπεις! Λες να μη κατέβω ούτε τις σκάλες για να βγω έξω;

33 minutes ago, Laky said:

Καλημέρα κορίτσια. Την Πέμπτη έκανα την εμβρυομεταφορα με εμβρυα τρίτης ημέρας. Σήμερα δηλαδή είναι 5η ημέρα. Δεν έχω βγει έξω ακόμη γιατί έχει σκάλες το σπίτι και είναι στον δεύτερο όροφο. Είπα σήμερα να βγω για κανένα καφέ σιγά σιγά. Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι αύριο ήθελα να πάω Χαλκίδα. Καμία ώρα δηλαδή απ' την Αθήνα με αμάξι. Είναι ασφαλές να πάω ή όχι λόγω των αναταραχών μέσα στο αυτοκίνητο; Δεν θα οδηγήσω εγώ εννοείται. 

Να σου πω , στην θέση σου δεν θα πήγαινα ταξίδι.

Εαν και μετά την ΕΤ , την επόμενη πήγα κανονικά για δουλειά, περπάτησα, και έκανα πράγματα (απλώς όχι βάρος, ΣΜ, κτλ), ακόμα και τώρα δεν έχω ταξιδέψει. Είχαμε κλείσει και ταξίδι στο νησί μου (4 ώρες αυτοκίνητο + 1 καράβι) , και το ακύρωσα.

πρίν από 13 λεπτά , Laky είπε:

Ο γιατρός το πιο πιθανό να μη θυμάται καν ποια είμαι. Δημόσιο βλέπεις! Λες να μη κατέβω ούτε τις σκάλες για να βγω έξω;

Στην πρώτη ετ αυτό που μου είχε πει ήταν ότι μπορώ να περπατήσω μέχρι 20 λεπτά, αφού συμπληρωθεί μια βδομάδα από την ετ. Τις επόμενες φορές δε μου επανέλαβε τις οδηγίες. Οι οδηγίες πάντως από γιατρό σε γιατρό διαφέρουν. Οπότε τι να σου πω... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , zouko είπε:

Να σου πω , στην θέση σου δεν θα πήγαινα ταξίδι.

Εαν και μετά την ΕΤ , την επόμενη πήγα κανονικά για δουλειά, περπάτησα, και έκανα πράγματα (απλώς όχι βάρος, ΣΜ, κτλ), ακόμα και τώρα δεν έχω ταξιδέψει. Είχαμε κλείσει και ταξίδι στο νησί μου (4 ώρες αυτοκίνητο + 1 καράβι) , και το ακύρωσα.

Εντάξει. Ήταν μεγάλο το ταξίδι. Καλά έκανες και το ακυρωσες. Εγώ μιλάω για μια ώρα. Εξάλλου τη Πέμπτη θα ταξιδέψω ούτως ή άλλως αεροπορικώς όμως αυτή τη φορά.

Διαφημίσεις

53 minutes ago, Laky said:

Καλημέρα σου! Επειδή είσαι με έμβρυα 3ης μέρας και η εμφύτευση γίνεται 6η με 8η αλλά μπορεί μέχρι και 10η, θα έλεγα ότι είσαι οριακά για να βγεις ακόμα έξω με 2 ορόφους σκάλες, περπάτημα και μία ώρα στο αυτοκίνητο. Εγώ θα έμενα άλλες 2 μέρες μέσα για σιγουριά και μετά θα το έκανα. Βέβαια άλλες κοπέλες επιστρέφουν αμέσως στην καθημερινότητα τους. Όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

19 minutes ago, Laky said:

Εντάξει. Ήταν μεγάλο το ταξίδι. Καλά έκανες και το ακυρωσες. Εγώ μιλάω για μια ώρα. Εξάλλου τη Πέμπτη θα ταξιδέψω ούτως ή άλλως αεροπορικώς όμως αυτή τη φορά.

Nαι αλλα ήταν ταξίδι σε μεγάλο εθνικό δρόμο, χωρίς στροφές και τραντάγματα. Δηλαδή, θα καθόμουν απλώς . Ο δρόμος προς το σπίτι μου εδώ στην Αθήνα, χειρότερο δρόμο έχει.Χαχαχα.

10 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Φαντάζομαι έχετε ελέγξει κιρσοκήλη ε; Πρόσφατα διάβασα ότι τα προβλήματα του θυρεοειδούς δημιουργούν και στους άντρες προβλήματα στη γονιμότητα, κυρίως στη μορφολογία, και στη στύση. Ελπίζω να μη λέω καμιά κοτσάνα, ας με διορθώσουν και τα κορίτσια που ξέρουν πιο καλά. Το θέμα των αποβολών το ψάξατε? Έχει το Έλενας τμήμα που ειδικεύεται στη διερεύνηση των καθ'έξιν αποβολών. Το ίδιο και το Αλεξάνδρας. Φαντάζομαι θα τα έχετε δει όλα αυτά. 

Τα παντα ψαξαμε 6 χρονια τρεχαμε σε γιατρους.Δεν υπαρχει εξεταση να μην καναμε

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 46 λεπτά , zouko είπε:

Nαι αλλα ήταν ταξίδι σε μεγάλο εθνικό δρόμο, χωρίς στροφές και τραντάγματα. Δηλαδή, θα καθόμουν απλώς . Ο δρόμος προς το σπίτι μου εδώ στην Αθήνα, χειρότερο δρόμο έχει.Χαχαχα.

Καλημέρα σας, εμένα πάντως αμέσως μετά την ΕΤ μου είπε ο γιατρός οτι μπορώ να ταξιδέψω (πήρα αεροπλάνο γιατί μένω επαρχία) και να εχω ήπια δραστηριότητα για 2-3 μερες. Δηλ ακόμα και επαφή μου ειπε αν θελω μετά από 3-4 μερες. Κορίτσια μονο βάρη τύπου καναπέδες και 7 σακούλες δεν επιτρέπεται να σηκώνουμε. Τα υπόλοιπα ειπναι υπερβολές. Το έμβρυο τοποθετείται στη μήτρα (κολλώδες περιβάλλον) και σε καμία περίπτωση δεν ξεκολλάνε. Θα προχωρήσουν σε εμβρυομεταφορά αν ειναι καλής ποιότητας και αν το ενδομήτριο είναι καλό. Ας πάψουμε να ενοχοποιούμε τιυς εαυτούς μας. Η φύση δεν απαγορεύει την νορμαλ δραστηριότητα. Οκ ας μην πάμε γυμναστήρια, ούτε να σέρνουμε καναπέδες, αλλά όχι και καθηλωμένες σε ενα κρεβάτι. 
Αυτή είναι η γνώμη μου και τεκμηριωμένη απο σοβαρούς επιστήμονες. 

• Μου αρέσει 5

Καλησπέρα σας, να ρωτήσω πόσες απο τις κοπέλες εδώ είχαν πετύχει κύηση με βλαστοκύστες; Είμαστε προβληματισμένοι αν θα πρέπει να πάμε σε εμβρυομεταφορά με τρίτης ή πέμπτης ημέρας; Είναι η δεύτερη προσπάθεια για μας. 

Διαφημίσεις

4 minutes ago, luna79 said:

Καλησπέρα σας, να ρωτήσω πόσες απο τις κοπέλες εδώ είχαν πετύχει κύηση με βλαστοκύστες; Είμαστε προβληματισμένοι αν θα πρέπει να πάμε σε εμβρυομεταφορά με τρίτης ή πέμπτης ημέρας; Είναι η δεύτερη προσπάθεια για μας. 

Νομίζω και στις δύο περιπτώσεις θα βρεις αρκετές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Ο λόγος που προτιμάται η περίπτωση βλαστοκύστεων είναι γιατί υποτίθεται πως το έμβρυο που καταφέρνει να φτάσει 5η μέρα, έχει καλύτερη δυναμική. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το 3ης που δεν θα έφτανε στο εργαστήριο σε 5ης δεν θα έφτανε ούτε στην μήτρα οπότε ξέρεις από πριν ότι θα αποτύγχανε. Άλλοι λένε ότι μέσα στο περιβάλλον της μήτρας θα μπορούσε να επιζήσει. Την πρώτη φορά προσπαθήσατε με 3ης μέρας?

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Νομίζω και στις δύο περιπτώσεις θα βρεις αρκετές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες. Ο λόγος που προτιμάται η περίπτωση βλαστοκύστεων είναι γιατί υποτίθεται πως το έμβρυο που καταφέρνει να φτάσει 5η μέρα, έχει καλύτερη δυναμική. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το 3ης που δεν θα έφτανε στο εργαστήριο σε 5ης δεν θα έφτανε ούτε στην μήτρα οπότε ξέρεις από πριν ότι θα αποτύγχανε. Άλλοι λένε ότι μέσα στο περιβάλλον της μήτρας θα μπορούσε να επιζήσει. Την πρώτη φορά προσπαθήσατε με 3ης μέρας?

@kateriiina25Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Η πρώτη προσπάθεια ήταν με 2 τρίτης ημέρας και μετά απο πρόταση του γιατρού σε αυτή θα πάμε με βλαστοκύστες. Η γυναικολόγος μου που ασχολείται επίσης με εξωσωματικές μου είπε πως οι νέες έρευνες οδηγούνται προς τρίτης ημέρας τα οποία όμως είναι κατεψυγμένα και όχι φρέσκα. Τι να πώ έχω μπερδευτεί πολύ. Είναι που δεν έχουμε και τίποτα στην άκρη να μας περιμένει αν αποτύχουμε πάλι και είμαι πολύ προβληματισμένη και αγχωμένη.

1 hour ago, amelie77 said:

Καλημέρα σας, εμένα πάντως αμέσως μετά την ΕΤ μου είπε ο γιατρός οτι μπορώ να ταξιδέψω (πήρα αεροπλάνο γιατί μένω επαρχία) και να εχω ήπια δραστηριότητα για 2-3 μερες. Δηλ ακόμα και επαφή μου ειπε αν θελω μετά από 3-4 μερες. Κορίτσια μονο βάρη τύπου καναπέδες και 7 σακούλες δεν επιτρέπεται να σηκώνουμε. Τα υπόλοιπα ειπναι υπερβολές. Το έμβρυο τοποθετείται στη μήτρα (κολλώδες περιβάλλον) και σε καμία περίπτωση δεν ξεκολλάνε. Θα προχωρήσουν σε εμβρυομεταφορά αν ειναι καλής ποιότητας και αν το ενδομήτριο είναι καλό. Ας πάψουμε να ενοχοποιούμε τιυς εαυτούς μας. Η φύση δεν απαγορεύει την νορμαλ δραστηριότητα. Οκ ας μην πάμε γυμναστήρια, ούτε να σέρνουμε καναπέδες, αλλά όχι και καθηλωμένες σε ενα κρεβάτι. 

Ο εξωσωματικός δεν μου απαγόρευσε ούτε καν να δουλέψω. Μου είπε να μην κουραστώ, να μην κάνω σεξ μέχρι την χοριακή, να μην σηκώσω βάρος, και να κάνω ντουζ με χλίαρό νερό.

Ο γυναικολόγος μου είπε να μην ταξιδέψω μέχρι να ακούσουμε καρδούλα, και να βγουν αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων. Μετά μου είπε , εαν όλα πάνε καλά, να ταξιδεψω. Φαντάζομαι θελει να δει εαν είναι κύηση υψηλού κινδύνου ή όχι.

44 minutes ago, luna79 said:

Eπιτυχίες υπάρχουν και με τα 2, νομίζω έχει να κάνει με την περίπτωση. Εμείς πήγαμε με 5ης ημέρας και πετύχαμε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , luna79 είπε:

Καλημερα, ομοιοπαθουσα εδω!
Εχω κανει ηδη μια προσπαθεια με βλαστοκυστες και τωρα ο γιατρος μου προτεινει να παμε με 3 ημερων.

Κοριτσια οσες εχετε κανει Arvekap μπορειτε να με βοηθήσετε?Δυσκολευομαι να συλλεξω ολο το υγρο μετα την αναμιξη της σκονης με το υγρο.Μενει μια σταγονιτσα κατω κατω που οσο και να το γυρισω δεν πεφτει.Μηπως δεν το διαλυω σωστα και θελει πολυ ωρα κουνημα?

Καλημέρα και πάλι, πλέον ύστερα από το ξύπνημα της μέθης. Έκανα νωρίτερα το ΕΡΑ test και τη βιοψία ενδομητρίου. Επίσης σήμερα με ενημέρωσαν ότι από τα 6 έμβρυα που ήταν να στείλουμε για προεμφυτευτικό, το ένα δεν τα κατάφερε... Τουλάχιστον ήταν αυτό με τη χαμηλότερη ποιότητα. Ζήτησα ενημέρωση από τους εμβρυολόγους, γιατί με είχαν διαβεβαιώσει υποτείθεται ότι κανένα έμβρυο δε θα πάθει τίποτα, ότι το ξεπάγωμα δε θα τα θέσει σε κανένα κίνδυνο, γιατί ήταν πρώιμες βλαστοκύστες και όπως μου είχαν πει, όταν είναι πρώιμες δεν κινδυνεύουν, επειδή έχουν ακόμα περιθώριο ανάπτυξης. Τελικά διαψεύστηκαν, ελπίζω τα υπόλοιπα να είναι γερά και να αντέξουν. Ήρθε ένας εμβρυολόγος να με δει και μου είπε ότι αυτό το ένα που δεν άντεξε δε θα προχωρούσε έτσι κι αλλιώς. Αναρωτιέμαι αν είναι έτσι τα πράγματα ή αν το είπε για να χρυσώσει το χάπι. Δε θα μάθουμε ποτέ. Του ζήτησα αν μπορούν να μου δώσουν ένα έγγραφο που να περιγράφει τις ποιότητες τους όπως είναι τώρα (γιατί μου είπε ότι αναπτύχθηκαν κι άλλο μετά το ξεπάγωμα) και μου είπε ότι έγγραφο θα πάρω μετά την απάντηση της βιοψίας. Τι να το κάνω τότε, αναρωτήθηκα? Τότε μπορεί να μας πούνε ότι κανένα δεν είναι υγιές... Που φυσικά το απεύχομαι. Του ζήτησα αν μπορώ να ενημερωθώ τώρα. Μου είπε ότι μέχρι αύριο το πρωί θα μου τηλεφωνήσουν για να με ενημερώσουν. Άρα τηλεφωνικά και όχι γραπτώς. Δε θυμάμαι ποια κοπέλα το ρωτούσε αυτό, αν μπορούμε να έχουμε έγγραφη ενημέρωση σε αυτή τη φάση, απ' ότι φαίνεται δε το κάνουν. Συγνώμη που δε θυμάμαι τώρα ποια κοπέλα ρωτούσε, αν θυμάται κάποια και μπορεί να βοηθήσει, αλλά είμαι πολύ ζαλισμένη από τη μέθη, με πείραξε αυτή τη φορά πολύ, μέχρι και αναγούλα έχω. Τέλος πάντων, θα πέρασει κι αυτό. Αλλά είμαι με ένα παράπονο, όλο μου έρχεται να κλαίω. Με σήκωσαν από το φορείο μετά τη μέθη ενώ τους είπα ότι ζαλίζομαι ακόμα, κρύωνα πάρα πολύ και με είχε πιάσει ένα παράπονο γιατί να μην με ακούνε, αφού καταλαβαίνω τι συμβαίνει στο σώμα μου και δεν ήμουν σε θέση. Οκ, δεν έπαθα τίποτα, αλλά ποιος ο λόγος? Παρατηρώ ότι οι αντοχές μου έχουν μειωθεί, θέλω να τα καταφέρουμε ρε γαμώτο επιτέλους. Συγνώμη για το γαμώτο, αλλά έτσι είναι, αυτό το γαμώτο νιώθω τώρα. Και ένα τεράστιο παράπονο. Και πονάω που χάσαμε ένα εμβρυάκι, είναι όλα τόσο πολύτιμα. Έχω τόση αγωνία για τα επόμενα... Κορίτσια συγνώμη που σας ζάλισα. Είχα τεράστια ανάγκη να τα πω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ ❤️

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα σου! Επειδή είσαι με έμβρυα 3ης μέρας και η εμφύτευση γίνεται 6η με 8η αλλά μπορεί μέχρι και 10η, θα έλεγα ότι είσαι οριακά για να βγεις ακόμα έξω με 2 ορόφους σκάλες, περπάτημα και μία ώρα στο αυτοκίνητο. Εγώ θα έμενα άλλες 2 μέρες μέσα για σιγουριά και μετά θα το έκανα. Βέβαια άλλες κοπέλες επιστρέφουν αμέσως στην καθημερινότητα τους. Όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 

Πολύ σωστό αυτό που λέει η κοπέλα @Laky

3 ώρες πρίν, amelie77 είπε:

Αυτό με την επαφή μετά την εμβρυομεταφορά πρώτη φορά το ακούω. Ποιος γιατρός σου το είπε? Ο λόγος είναι ότι με τις επαφές συσπάται η μήτρα και υπάρχει κίνδυνος αποβολής, όπως και μη εμφύτευσης. Το έχετε ακούσει κι άλλες κοπέλες? Δε λέω, σίγουρα γίνονται και υπερβολές μερικές φορές, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά λένε. Εξάλλου δεν είναι ίδια η επικινδυνότητα μετά την ετ και μετά τη φυσική σύλληψη. Μετά την ετ προσέχεις πολύ περισσότερα πράγματα, οι ίδιοι οι γιατροί αντιμετωπίζουν τις εγκυμοσύνες που προκύπτουν από εξωσωματική διαφορετικά απ' ότι κάνουν στις φυσικές συλλήψεις. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...