Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , happiness79 είπε:

Μου έχει συμβεί κι εμένα να έχω πόνους ωορρηξίας πριν την ωοληψία (και σε φυσικούς κύκλους) και είχα την ίδια ανησυχία, αλλά όλα πήγαν καλά! Έκανα βέβαια Orgalutran και έπαιρνα και fortathrin, που βοηθάνε να μην σπάσει. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και σε σένα! Καλή επιτυχία!!! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Μακάρι να πάει καλά..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Kate33 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Είμαι σε διαδικασία με φυσικούς και έχω αύριο ωοληψια στο γέν- είμαι με σφακ. Όμως έχω πόνους σαν να έχω ωορρηξία και φοβάμαι μήπως δεν το προλάβουμε.

αν τυχόν δεν το προλάβουμε προτείνουν να κάνουμε σπερματέγχυση; Ειμαι με χαμηλή ΑΜΗ και εκανα πριν 3 μήνες prp.

Καλησπέρα εγώ ειμαι στο Ιασ κ έχω το ίδιο ανχος με εσένα γιατί έχω ωοληψια Τετάρτη κ εχθές το βράδυ ήρθα με πάρα πολύ μεγάλο πόνο στην κοιλιά στα επείγοντα μετά από παρότρυνση της γιατρού μου να δούμε γιατί πονούσαν τόσο μιας κ εμένα η ένεσεις κ η διέγερση δεν με πείραξε καθόλου μιας κ έχω χαμηλη ΑΜΗ κ έκανα 6-7 μόνο...μου κάνανε εισαγωγή μέσα όλες τις εξετάσεις με είδαν κ με υπερήχο αλλά ο γιατρός την εφημερίας δεν μου είπε πόσα είδε κ έχω τι ίδιο ανχος...ποναγα πολύ ρε γαμωτο...πονάω κάθε φορά εγώ στην ωορρηξία από έφηβη αλλά ο χθεσινής ο πόνος δεν υπήρχε...μου είπε μόνο στον υπέρηχο ότι όλα καλά ήταν κ δεν έβλεπε κάτι άσχημο..αλλά αν έχω όλα τα ωαριακια μου δεν μου είπε....έκατσα μια μέρα μέσα αύριο θα βγω προληπτικά μου είπε μηπως με ξανά έπιανε αυτός ο δυνατός πόνος αλλά τελικά τίποτα όλα καλά...έκανα κ την οvitrele τώρα κ μπαίνω για ωοληψια Τετάρτη 8:00...Στείλε να μας πεις πως πήγε εσένα η ωοληψια σου..σου εύχομαι να μην έχασες τίποτα κ να πάρω κ εγώ λίγη χαρά γιατί εχθές στεναχωρήθηκα πολύ και περνώ κ την orgalutran...λέω τώρα αν τα έχασα πάει όλη θεραπεία...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Pagor είπε:

Καλησπέρα εγώ ειμαι στο Ιασ κ έχω το ίδιο ανχος με εσένα γιατί έχω ωοληψια Τετάρτη κ εχθές το βράδυ ήρθα με πάρα πολύ μεγάλο πόνο στην κοιλιά στα επείγοντα μετά από παρότρυνση της γιατρού μου να δούμε γιατί πονούσαν τόσο μιας κ εμένα η ένεσεις κ η διέγερση δεν με πείραξε καθόλου μιας κ έχω χαμηλη ΑΜΗ κ έκανα 6-7 μόνο...μου κάνανε εισαγωγή μέσα όλες τις εξετάσεις με είδαν κ με υπερήχο αλλά ο γιατρός την εφημερίας δεν μου είπε πόσα είδε κ έχω τι ίδιο ανχος...ποναγα πολύ ρε γαμωτο...πονάω κάθε φορά εγώ στην ωορρηξία από έφηβη αλλά ο χθεσινής ο πόνος δεν υπήρχε...μου είπε μόνο στον υπέρηχο ότι όλα καλά ήταν κ δεν έβλεπε κάτι άσχημο..αλλά αν έχω όλα τα ωαριακια μου δεν μου είπε....έκατσα μια μέρα μέσα αύριο θα βγω προληπτικά μου είπε μηπως με ξανά έπιανε αυτός ο δυνατός πόνος αλλά τελικά τίποτα όλα καλά...έκανα κ την οvitrele τώρα κ μπαίνω για ωοληψια Τετάρτη 8:00...Στείλε να μας πεις πως πήγε εσένα η ωοληψια σου..σου εύχομαι να μην έχασες τίποτα κ να πάρω κ εγώ λίγη χαρά γιατί εχθές στεναχωρήθηκα πολύ και περνώ κ την orgalutran...λέω τώρα αν τα έχασα πάει όλη θεραπεία...

Περαστικά σου κορίτσι μου! Μακάρι να είναι όλα καλά και να γίνουν έμβρυα και σύντομα μωράκια.. σε όλες μας!

μην φοβάσαι θα στο έλεγε αν δεν ήταν καλά τα πράγματα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Margeau είπε:

Καλησπέρα! Η μορφολογία πρέπει να είναι από 4% και πάνω αλλά και 3% είναι μια χαρά πιστεύω. Ο κατακερματισμός επίσης είναι πολύ καλός. Το 16% είναι το όριο καλής με μέτρια γονιμοποιητική ικανότητα. Νομίζω είστε μια χαρά. Αν ο αριθμός και η κινητικότητα είναι φυσιολογικά και δεν υπάρχουν κωλύματα και από εσένα, γιατί όχι και φυσιολογική σύλληψη! Το ότι έχετε ιστορικό δεν παίζει ρόλο. Το σπέρμα ανανεώνεται και οι τιμές αυτές αλλάζουν! Καλή επιτυχία!

Ευχαριστω για την απαντηση με τρομαζει γτ εχω μεινει εγκυος φυσιολογικα και τις 4 φορες καταληγαμε σε αποβολες 1ου τριμηνου.Με την εξωσωματικη και τον ελεγχο πηγαμε πολυ καλα.Αιτια δεν βρεθηκε δυστυχως.Τωρα δειχνει βελτιωση το σπερμα ο εξωσωματικος μας βεβαια λιγο που μιλησαμε το χαρακτηρισε στα ιδια επιπεδα γι αυτο υποψιαζομαι θα προτεινει παλι εξωσωματικη.Εχουμε ραντεβου σε λιγο καιρο να δουμε τι θα πει.Θα ηθελα να αποφυγω τα φαρμακα παλι ωστοσο φοβαμαι το ενδεχομενο μιας ακομα αποβολης.

πρίν από 4 λεπτά , Dwro είπε:

Ευχαριστω για την απαντηση με τρομαζει γτ εχω μεινει εγκυος φυσιολογικα και τις 4 φορες καταληγαμε σε αποβολες 1ου τριμηνου.Με την εξωσωματικη και τον ελεγχο πηγαμε πολυ καλα.Αιτια δεν βρεθηκε δυστυχως.Τωρα δειχνει βελτιωση το σπερμα ο εξωσωματικος μας βεβαια λιγο που μιλησαμε το χαρακτηρισε στα ιδια επιπεδα γι αυτο υποψιαζομαι θα προτεινει παλι εξωσωματικη.Εχουμε ραντεβου σε λιγο καιρο να δουμε τι θα πει.Θα ηθελα να αποφυγω τα φαρμακα παλι ωστοσο φοβαμαι το ενδεχομενο μιας ακομα αποβολης.

Ο αριθμος ειναι καλος και η κινητικοτητα επισης το προβλημα μας ηταν ολιγοτερατοσπερμια.

πρίν από 18 λεπτά , Dwro είπε:

Ο αριθμος ειναι καλος και η κινητικοτητα επισης το προβλημα μας ηταν ολιγοτερατοσπερμια.

Φαντάζομαι έχετε ελέγξει κιρσοκήλη ε; Πρόσφατα διάβασα ότι τα προβλήματα του θυρεοειδούς δημιουργούν και στους άντρες προβλήματα στη γονιμότητα, κυρίως στη μορφολογία, και στη στύση. Ελπίζω να μη λέω καμιά κοτσάνα, ας με διορθώσουν και τα κορίτσια που ξέρουν πιο καλά. Το θέμα των αποβολών το ψάξατε? Έχει το Έλενας τμήμα που ειδικεύεται στη διερεύνηση των καθ'έξιν αποβολών. Το ίδιο και το Αλεξάνδρας. Φαντάζομαι θα τα έχετε δει όλα αυτά. 

πρίν από 34 λεπτά , Kate33 είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου! Μακάρι να είναι όλα καλά και να γίνουν έμβρυα και σύντομα μωράκια.. σε όλες μας!

μην φοβάσαι θα στο έλεγε αν δεν ήταν καλά τα πράγματα.

Και εγώ αυτό φαντάζομαι...αλλά τα είχα πάει τόσο καλά..τόσες ενέσεις κ τίποτα από παρενέργειες...σαν να μην επερνα...λέω τέλεια..κ τελευταία μέρα να ένας πόνος που ήθελα να λιποθυμήσω...αφού ήρθα αρχών αρων εχθές το βράδυ στα επείγοντα στο Ιασώ τελικά κ μου πέρασε...κ μέσα έμεινα κ δεν πήγα σπιτάκι μου κ δεν ξέρω αν έχω όλα τα ωαρακια μου...το εύχομαι μόνο...αφού ανυπομονώ για την Τετάρτη λέω να πάω να τα δω...

πρίν από 16 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Εσείς που έχετε κρυοσυντηρημενα εμβρυακια μηνών έχετε πάρει κάποιο έγγραφο στα χέρια σας ,πχ πόσα έχετε κτλ;

Η κλινική οφείλει να σου στείλει ένα report.Ποσα έμβρυα έχεις, ποσα βάλατε, ποσα είναι κρυοσυντηρημενα, αν είναι 3ης μέρας ή 5ης και την ποιότητα τους. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Pagor είπε:

Ο πόνος που περιγράφεις μπορεί να είναι από τη διέγερση και είναι αναμενόμενος. Άλλο ένα ωάριο κι άλλο περισσότερα, είναι φυσικό να πολλαπλασιάζεται ο πόνος και το πρήξιμο και όλα. Είναι η πρώτη σου διέγερση? Αφού σου είπαν ότι τα είδαν όλα φυσιολογικά, τότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς! Εκεί είναι τα ωαριάκια σου και ωριμάζουν! Καλή επιτυχία την Τετάρτη! Περιμένουμε τα νέα σου! 

πρίν από 25 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Εσείς που έχετε κρυοσυντηρημενα εμβρυακια μηνών έχετε πάρει κάποιο έγγραφο στα χέρια σας ,πχ πόσα έχετε κτλ;

Έγγραφο όχι. Τηλεφωνική ενημέρωση μας έκαναν μόνο. Σε έγγραφη μορφή δίνουν πριν την ετ. Ο λόγος απ' ότι έχω καταλάβει είναι ότι από τη στιγμή που τα ξεπαγώσουν η ανάπτυξη τους συνεχίζεται και γι' αυτό ενημερώνουν εγγράφως τελευταία στιγμή. Σίγουρα όμως θα μπορείς να ζητήσεις και τώρα, για να έχεις μια πρώτη εικόνα! 

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Kate33 είπε:

Καλησπέρα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. Ενα έχω, κάναμε υπέρηχο την Παρασκευή, ήταν 14 χιλ, LH 4.7 και οιστραδιολη 133. Εκανα χθες ovitrelle κ πήρα κ voltaren. Ελπίζω να μην έχει σπασει και να πάνε καλά τα πράγματα.. απλά σκέφτομαι αν τυχόν, αν έχει νόημα να μιλήσω για σπερματέγχυση.. να μην πάει τελείως χαμένο. 
η FSH ήταν 13 σε αυτό τον κύκλο.

Καλησπέρα βλέπω τώρα τελευταία περνετε ολες βολταρεν με την οβιτρελε, σε τι βοηθάει?

1 hour ago, giota1 said:

Καλησπέρα βλέπω τώρα τελευταία περνετε ολες βολταρεν με την οβιτρελε, σε τι βοηθάει?

Αν και δεν έχω ρωτήσει ποτέ τον γιατρό, έχω διαβάσει ότι τα αντιφλεγμονώδη μπορούν να μπλοκάρουν την ωορρηξία (αν τα παίρνεις από τις αρχές του κύκλου, μπορεί να μην κάνεις και καθόλου ωορρηξία), οπότε φαντάζομαι τα δίνουν για να βοηθήσουν να μην σπάσουν νωρίτερα. Αυτό όμως είναι δικό μου συμπέρασμα. Επίσης voltaren έχω ακούσει να δίνεται μόνο από τον Σφακ. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

eardp2.png

6 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αν και δεν έχω ρωτήσει ποτέ τον γιατρό, έχω διαβάσει ότι τα αντιφλεγμονώδη μπορούν να μπλοκάρουν την ωορρηξία (αν τα παίρνεις από τις αρχές του κύκλου, μπορεί να μην κάνεις και καθόλου ωορρηξία), οπότε φαντάζομαι τα δίνουν για να βοηθήσουν να μην σπάσουν νωρίτερα. Αυτό όμως είναι δικό μου συμπέρασμα. Επίσης voltaren έχω ακούσει να δίνεται μόνο από τον Σφακ. 

Αααααα οκ!! Μου έλυσες και τη δική μου την απορία, ευχαριστώ! Εμένα μου δίνει fortathrin, που είναι επίσης αντιφλεγμονώδες όπως το Voltaren, απλά όχι από την αρχή του κύκλου (τώρα δε θυμάμαι από ποια μέρα, αλλά μαζί με την orgalutran) 

Καλημέρα κορίτσια. Την Πέμπτη έκανα την εμβρυομεταφορα με εμβρυα τρίτης ημέρας. Σήμερα δηλαδή είναι 5η ημέρα. Δεν έχω βγει έξω ακόμη γιατί έχει σκάλες το σπίτι και είναι στον δεύτερο όροφο. Είπα σήμερα να βγω για κανένα καφέ σιγά σιγά. Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι αύριο ήθελα να πάω Χαλκίδα. Καμία ώρα δηλαδή απ' την Αθήνα με αμάξι. Είναι ασφαλές να πάω ή όχι λόγω των αναταραχών μέσα στο αυτοκίνητο; Δεν θα οδηγήσω εγώ εννοείται.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...