Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

13 ώρες πρίν, Αγάπ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εχει καμια εμπειρία από microtese(για τον συζυγο) ?

Καλημέρα!

Τι πληροφορίες ψάχνεις ακριβώς;

Ο άντρας μου είναι να κάνει αλλά δεν έχει κάνει ακόμα..

OiAXp2.pngbfhkp3.png

8 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αγάπη μου... Σε νιώθω τόσο πολύ ❤️ Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά, έχεις πονέσει πάρα πολύ και είναι ώρα να χαρείς με την ψυχή σου! 

Πόσο χρονών είναι η φίλη σου? 

Ναι... κι εγώ το ίδιο... 

36 ειναι

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Μια ερώτηση αν κάποια ξέρει γιατί αγχωθηκα. Κάπου διάβασα ότι τα έμβρυα τρίτης ημέρας ιδακινα είναι 8 κυττάρων αν και σ αυτή την ημέρα δε φαίνεται η ποιότητα τους αλλά μόνο η διαίρεση. Εμένα μου είπαν πως το ένα ήταν 10 κυττάρων και το άλλο 10+. Και διάβασα κάπου πως ίσως δεν είναι καλό αν διαιρούνται πιο γρήγορα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Όχι ρε θα βγάλουμε τα τελεια , σκάρτα μην τρελαθούμε.

14 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Πέρσι τον Μάρτιο ξεκίνησα την 1η διέγερση, αφού είχαν προηγηθεί μια λαπαροσκόπηση και 2 υστεροσκοπησεις σε προηγούμενο χρόνο. Μαζέψαμε 5εμβρυα που έγιναν 4 άριστες βλαστοκυστες. Εβαλα τον Μάρτιο τη 1, Απρίλιο τις άλλες 2 και Ιούνιο την τελευταία με μηδενικές χοριακες. Τον Οκτώβριο έκανα 2η διέγερση και μαζέψαμε 3 άριστες βλαστοκυστες εξίσου. Βάλαμε τις 2 με αποτέλεσμα βιοχημική...Για να βάλω το 3ο ξαναέκανα υστεροσκοπηση, γιατί ο γιατρός διέκρινε ένα πολύ μικρό ινομυωμα και θέλαμε εννοείται το ενδομήτριο να είναι πεντακαθαρο και πριν τα Χριστούγεννα το αφαιρέσαμε!!! Τη Δευτέρα που μας πέρασε,λοιπόν, κάναμε την 5η ετ...4 μέρες ακόμα για τη χοριακη....Να σημειώσω βέβαια πως μέσα σε όλη μου αυτή την ταλαιπωρία από το να σφίγγω τα δόντια μου στον ύπνο μου έχω δημιουργήσει απίστευτο πρόβλημα και με το παραμικρό σπάνε..Έτσι τον Ιούλιο ένας τραπεζίτης εσπασε τόσο πολύ και για να μη δημιουργηθεί φλεγμονή την περίοδο της διέγερσης έπρεπε να κάνω και μια εξαγωγή δοντιού, η οποία ηταν χειρότερη και από υστεροσκοπηση(φαντάσου τα γράφω και πλέον γελάω...). Είμαι, λοιπόν, λίγες μέρες πριν τη χοριακη και δεν περιμένω τπτ. Βαρέθηκα να περιμένω και ν απογοητεύομαι, βαρέθηκα να θρηνω και η ατμόσφαιρα στο σπίτι να είναι πένθιμη. Κάθε φορά τσακωνόμαστε με τον άντρα μου και μετά κλαίμε αγκαλιά. Αν πάρω μηδενική χοριακη απλά θα διαγραψω το μέιλ και θα προχωρήσω. Αν τα νέα είναι θετικά θα χαρώ τόσο μα τόσο πολύ να χαρίσω τις ενέσεις που μου περίσσεψαν σαν να τις είχαν χαρίσει σε μένα!!! 

Σου ευχομαι ολόψυχα να εχεις πετύχει αυτην την φορα, αλλα σε γενικές γραμμές θα σου πω οτι δεν κάνουμε την επόμενη προσπαθεια αν δεν τροποιησουμε παράγοντες πρωτόκολλα κλπ.

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Καλή Σαρακοστή! 

Υπάρχει κάποια κοπέλα με πολυκυστικές που να έχει κάνει ήπια διέγερση με 150 μονάδες menopur? Και αν ναι, τι αποτέλεσμα είχατε? Ευχαριστώ!

eardp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα να σας ρωτησω ποσο θελουμε να εχει καλη μορφολογια ενα σπερμα? Εκανε ο αντρας μου εξετασεις παλιοτερα που καναμε εξωσωματικη με προεμφυτευτικο ειχε 1% και dfi 28%.Εν τελει μετα απο 4 αποβολες με φυσιολογικη συλληψη καναμε ενα παιδακι με εξωσωματικη και ελεγχο.Τωρα που κοιταμε παλι μηπως για 2ο ειχε 3% και dfi 16% εχει βελτιωθει βεβαια αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο καθως φοβαμαι λογω ιστορικου.Κλεισαμε ραντεβου με τον γιατρο να μας πει παλι προβλεπω εξωσωματικη δυστυχως.Εχει καποια κοπελα παρομοια εμπειρια?Ευχομαι καλη τυχη σε ολες τις κοπελες σ αυτον τον μακρυ δρομο.

Κορίτσια καλησπέρα, 

Είμαι σε διαδικασία με φυσικούς και έχω αύριο ωοληψια στο γέν- είμαι με σφακ. Όμως έχω πόνους σαν να έχω ωορρηξία και φοβάμαι μήπως δεν το προλάβουμε.

αν τυχόν δεν το προλάβουμε προτείνουν να κάνουμε σπερματέγχυση; Ειμαι με χαμηλή ΑΜΗ και εκανα πριν 3 μήνες prp.

1 ώρα πρίν, Kate33 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Είμαι σε διαδικασία με φυσικούς και έχω αύριο ωοληψια στο γέν- είμαι με σφακ. Όμως έχω πόνους σαν να έχω ωορρηξία και φοβάμαι μήπως δεν το προλάβουμε.

αν τυχόν δεν το προλάβουμε προτείνουν να κάνουμε σπερματέγχυση; Ειμαι με χαμηλή ΑΜΗ και εκανα πριν 3 μήνες prp.

Καλησπερα κοριτσι μου.. κ καλη επιτυχια για αυριο! Μήπως εχεις μεγαλο αριθμο ωριμων ωαριων; γιατι αν ειναι πολλα, αυτος ειναι ο λογος που πονας.. κ οχι η ωορηξια.

1 hour ago, Kate33 said:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Καλησπέρα κορίτσι μου! Πότε κάνατε τελευταίο υπέρηχο και πόσα χιλ ήταν το ωοθυλάκιο? 

eardp2.png

Καλησπέρα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. Ενα έχω, κάναμε υπέρηχο την Παρασκευή, ήταν 14 χιλ, LH 4.7 και οιστραδιολη 133. Εκανα χθες ovitrelle κ πήρα κ voltaren. Ελπίζω να μην έχει σπασει και να πάνε καλά τα πράγματα.. απλά σκέφτομαι αν τυχόν, αν έχει νόημα να μιλήσω για σπερματέγχυση.. να μην πάει τελείως χαμένο. 
η FSH ήταν 13 σε αυτό τον κύκλο.

Διαφημίσεις

7 minutes ago, Kate33 said:

Καλησπέρα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια. Ενα έχω, κάναμε υπέρηχο την Παρασκευή, ήταν 14 χιλ, LH 4.7 και οιστραδιολη 133. Εκανα χθες ovitrelle κ πήρα κ voltaren. Ελπίζω να μην έχει σπασει και να πάνε καλά τα πράγματα.. απλά σκέφτομαι αν τυχόν, αν έχει νόημα να μιλήσω για σπερματέγχυση.. να μην πάει τελείως χαμένο. 

Μην ανησυχείς, δεν νομίζω ότι θα έχει σπάσει. Θα είναι περίπου 17-18χιλ αύριο. Κι εγώ είχα κάποιες φορές πονάκια πριν τις ωοληψίες. Η πρώτη σου είναι?

Όσον αφορά την σπερματέγχυση, θα μπορούσες να το προτείνεις αν και να ξέρεις έχει μικρά ποσοστά επιτυχίας . Αναλόγως και την ποιότητα στο σπέρμα πάντα. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Kate33 είπε:

Αν εκανες orgalutran ή cetrotide, ειναι μονο 1% η πιθανοτητα να εσπασε.. Ευχομαι να πανε ολα τελεια..!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Kate33 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Μου έχει συμβεί κι εμένα να έχω πόνους ωορρηξίας πριν την ωοληψία (και σε φυσικούς κύκλους) και είχα την ίδια ανησυχία, αλλά όλα πήγαν καλά! Έκανα βέβαια Orgalutran και έπαιρνα και fortathrin, που βοηθάνε να μην σπάσει. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και σε σένα! Καλή επιτυχία!!! 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Dwro είπε:

Κοριτσια καλησπερα να σας ρωτησω ποσο θελουμε να εχει καλη μορφολογια ενα σπερμα? Εκανε ο αντρας μου εξετασεις παλιοτερα που καναμε εξωσωματικη με προεμφυτευτικο ειχε 1% και dfi 28%.Εν τελει μετα απο 4 αποβολες με φυσιολογικη συλληψη καναμε ενα παιδακι με εξωσωματικη και ελεγχο.Τωρα που κοιταμε παλι μηπως για 2ο ειχε 3% και dfi 16% εχει βελτιωθει βεβαια αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο καθως φοβαμαι λογω ιστορικου.Κλεισαμε ραντεβου με τον γιατρο να μας πει παλι προβλεπω εξωσωματικη δυστυχως.Εχει καποια κοπελα παρομοια εμπειρια?Ευχομαι καλη τυχη σε ολες τις κοπελες σ αυτον τον μακρυ δρομο.

Καλησπέρα! Η μορφολογία πρέπει να είναι από 4% και πάνω αλλά και 3% είναι μια χαρά πιστεύω. Ο κατακερματισμός επίσης είναι πολύ καλός. Το 16% είναι το όριο καλής με μέτρια γονιμοποιητική ικανότητα. Νομίζω είστε μια χαρά. Αν ο αριθμός και η κινητικότητα είναι φυσιολογικά και δεν υπάρχουν κωλύματα και από εσένα, γιατί όχι και φυσιολογική σύλληψη! Το ότι έχετε ιστορικό δεν παίζει ρόλο. Το σπέρμα ανανεώνεται και οι τιμές αυτές αλλάζουν! Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...