Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Μια φιλη μου, εκανε ωοληψια.. και αποφασισε με τον γιατρο της να κανει σε μεταγενεστερο κυκλο μετα την ετ. Τα προβληματα ήταν η ενδομητριωση και το σπερμα. Καταψυξανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Τον μηνα της ετ, περιμενε να αδιαθετησει για να ξεκινησει. Δεν αδιαθετησε ποτέ.. Γενναει σε λιγες μερες..!!

Μηπως ξερεις τι ΑΜΗ ειχε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

1.5 ειχε!

Αχ μακαρι να συμβεί κ σ εμας αυτο το θαύμα..κ εγω πριν ξεκινησω ωοληψιες ειχα 2.27 κ τωρα πρεπει να εχω μετα απο ενα χρονο γύρο στο 1.5-1.9

πρίν από 1 λεπτό , Μπισκοτακι27 είπε:

Αχ μακαρι να συμβεί κ σ εμας αυτο το θαύμα..κ εγω πριν ξεκινησω ωοληψιες ειχα 2.27 κ τωρα πρεπει να εχω μετα απο ενα χρονο γύρο στο 1.5-1.9

Μια χαρα ειναι κι εσενα η ΑΜΗ! Τι ηλικια εχεις;? Εβγαλες πολλα ωαρια κ μετα βλαστοκυστες;?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Μια χαρα ειναι κι εσενα η ΑΜΗ! Τι ηλικια εχεις;? Εβγαλες πολλα ωαρια κ μετα βλαστοκυστες;?

Ειμαι 29!Αλλα κ εγω με ενδομητριωση ..καθε φορα στις διεργεσεις βγαζω κοντα στ 10 λογο του οτι η μια υπολειτουργεί γιατι το 2016 στο χειρουργειο εκανα αφαιρεση κύστης ενδομητριωσης ηταν μεγαλη οποτε μ έκοψαν κ ιστό απο τις ωοθήκες .Κ παντα 2 καταφέρνουν να φτάσουν βλαστοκυστες ..ειχα 2 βιοχημικές για να δουμε τωρα εχω στη κατάψυξη 2 άριστες κ 1-2 μηνες θα κανουμε ετ.Εσυ;;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ειμαι 29!Αλλα κ εγω με ενδομητριωση ..καθε φορα στις διεργεσεις βγαζω κοντα στ 10 λογο του οτι η μια υπολειτουργεί γιατι το 2016 στο χειρουργειο εκανα αφαιρεση κύστης ενδομητριωσης ηταν μεγαλη οποτε μ έκοψαν κ ιστό απο τις ωοθήκες .Κ παντα 2 καταφέρνουν να φτάσουν βλαστοκυστες ..ειχα 2 βιοχημικές για να δουμε τωρα εχω στη κατάψυξη 2 άριστες κ 1-2 μηνες θα κανουμε ετ.Εσυ;;; 

Με το καλο κοριτσι μου!!❤❤ Εγω τελος του μηνα υπολογιζω να αδιαθετησω, κι αν ειναι οκ ο υπερηχος, να ξεκινησω προετοιμασια για ετ..! Ειμαι 39, αλλα ευτυχως πηγε πολυ καλα η ωοληψια. Με το σπερμα ηταν το προβλημα τελικα, αλλα δεν το ξεραμε εξ αρχης, λογω λαθους του διαγνωστικου κεντρου. ΑΜΗ εχω 5.09 και fsh γυρω στο 4. Πηγαμε με βραχυ.. και πηραμε 20 ωαρια, εκ των οποιων τα 18 ηταν ωριμα, τα 15 γονιμοποιηθηκαν.. και τελικα τα 8 εγιναν βλαστοκυστες (οι περισσοτερες αριστες). Οποτε τωρα μενει η ετ, και η ελπιδα οτι θα πανε ολα καλα..

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Επειδή είδα πως στις βλαστοκυστες γράφουν αριθμούς και γράμματα για αυτό είπα δεν μου έδωσαν κάποια βαθμολογία. Την ετ την έκανα την Πέμπτη και χοριακη μου είπε στις 17 Μαρτίου.

Κ στις 14 μαρτιου μια χαρα θα δειξει η χοριακη ,ειναι ποιοτητας Α 10 κυτταρων 3ης μερας εμβρυα κ εισαι σουπερ.κ εγω ειχα ενα τετοιο που σιγουρα ειναι το ενα μωρο μου οπου εμεις το αφησαμε για βλαστοκυστη κ εγινε ΑΑ!καλη επιτυχια!  Να πανε ολα αριστα !

• Μου αρέσει 4

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!!❤❤ Εγω τελος του μηνα υπολογιζω να αδιαθετησω, κι αν ειναι οκ ο υπερηχος, να ξεκινησω προετοιμασια για ετ..! Ειμαι 39, αλλα ευτυχως πηγε πολυ καλα η ωοληψια. Με το σπερμα ηταν το προβλημα τελικα, αλλα δεν το ξεραμε εξ αρχης, λογω λαθους του διαγνωστικου κεντρου. ΑΜΗ εχω 5.09 και fsh γυρω στο 4. Πηγαμε με βραχυ.. και πηραμε 20 ωαρια, εκ των οποιων τα 18 ηταν ωριμα, τα 15 γονιμοποιηθηκαν.. και τελικα τα 8 εγιναν βλαστοκυστες (οι περισσοτερες αριστες). Οποτε τωρα μενει η ετ, και η ελπιδα οτι θα πανε ολα καλα..

Ευχομαι κ σε σενα απο καρδιάς να πετύχει και να κρατήσεις συντομα το/τα μωρακι/μωρακια σου !!! Απλα μ ανεβασες την διαθεση μ την φιλη σου γιατι κ εγω αυτο το μηνα εκανα σαλπιγγογραφια ξανα κ ειχαμε επαφη στην ωορηξια εντελως τυχαία !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ευχομαι κ σε σενα απο καρδιάς να πετύχει και να κρατήσεις συντομα το/τα μωρακι/μωρακια σου !!! Απλα μ ανεβασες την διαθεση μ την φιλη σου γιατι κ εγω αυτο το μηνα εκανα σαλπιγγογραφια ξανα κ ειχαμε επαφη στην ωορηξια εντελως τυχαία !

Μακαρι κοριτσι μου.. σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι ηδη εγκυος!❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Makelen said:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου! Το ενδομητριο ειναι σουπερ! Χοριακη μπορεις να κανεις απο την 9η μερα εφοσον εχεις βλαστοκυστες 5 ημερων (αν και οι γιατροι προτεινουν περισσοτερες!). Κι εγω υπερδιεγερση επαθα. Μετα την ωοληψια αδιαθετησα σε 6 μερες. Εχθες ηταν η τελευταια μερα περιοδου κ τωρα περιμενω να ξανααδιαθετησω ωστε να ξεκινησω φαρμακα για την ετ. Εσυ ποια μερα του κυκλου θα κανεις την ετ; κ πόσες μερες μετα την ωορηξια;?

Α οκ! Τοτε εννοειται να μην το ρισκαρεις!! Υπομονη μεχρι την επομενη ετ! Τελικα ο γιατρος σου τι ειπε για την αποτυχια; το απεδωσε καπου;?

10 μέρες μετά από ωοριξια 25η μέρα του κύκλου(αργά δεν είναι ;;; Τι να πω αυτές τις οδηγίες έχω ) , εγώ έφτασα μέχρι το νοσοκομείο από υπερδιέγερση γιαυτο και άργησα πολύ να αρχίσω εσένα είναι η πρώτη σου ; 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 12 λεπτά , Σ-1994 είπε:

10 μέρες μετά από ωοριξια 25η μέρα του κύκλου(αργά δεν είναι ;;; Τι να πω αυτές τις οδηγίες έχω ) , εγώ έφτασα μέχρι το νοσοκομείο από υπερδιέγερση γιαυτο και άργησα πολύ να αρχίσω εσένα είναι η πρώτη σου ; 

Εχω ακουσει οτι γινεται γυρω στην 20η μερα. 5 περιπου μερες μετα την ωορηξια. Αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι ετσι! Τα κοριτσια εδω ξερουν καλυτερα. Εμενα ναι.. θα ειναι η πρωτη μου! Ωοληψια εκανα 22/2. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , Nephele78 είπε:

Κ στις 14 μαρτιου μια χαρα θα δειξει η χοριακη ,ειναι ποιοτητας Α 10 κυτταρων 3ης μερας εμβρυα κ εισαι σουπερ.κ εγω ειχα ενα τετοιο που σιγουρα ειναι το ενα μωρο μου οπου εμεις το αφησαμε για βλαστοκυστη κ εγινε ΑΑ!καλη επιτυχια!  Να πανε ολα αριστα !

Και μόνο για τα ενθαρρυντικά σου λόγια σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Μακάρι! Ο Θεός να μας βοηθήσει όλες. Να κρατήσουμε τα μωρά μας, να είναι όλα πολύ σύντομα μόνο μια ανάμνηση!

• Μου αρέσει 3

3 hours ago, Makelen said:

Α οκ! Τοτε εννοειται να μην το ρισκαρεις!! Υπομονη μεχρι την επομενη ετ! Τελικα ο γιατρος σου τι ειπε για την αποτυχια; το απεδωσε καπου;?

Θέμα τύχης πιστεύει ότι είναι. 

eardp2.png

5 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Πέρσι τον Μάρτιο ξεκίνησα την 1η διέγερση, αφού είχαν προηγηθεί μια λαπαροσκόπηση και 2 υστεροσκοπησεις σε προηγούμενο χρόνο. Μαζέψαμε 5εμβρυα που έγιναν 4 άριστες βλαστοκυστες. Εβαλα τον Μάρτιο τη 1, Απρίλιο τις άλλες 2 και Ιούνιο την τελευταία με μηδενικές χοριακες. Τον Οκτώβριο έκανα 2η διέγερση και μαζέψαμε 3 άριστες βλαστοκυστες εξίσου. Βάλαμε τις 2 με αποτέλεσμα βιοχημική...Για να βάλω το 3ο ξαναέκανα υστεροσκοπηση, γιατί ο γιατρός διέκρινε ένα πολύ μικρό ινομυωμα και θέλαμε εννοείται το ενδομήτριο να είναι πεντακαθαρο και πριν τα Χριστούγεννα το αφαιρέσαμε!!! Τη Δευτέρα που μας πέρασε,λοιπόν, κάναμε την 5η ετ...4 μέρες ακόμα για τη χοριακη....Να σημειώσω βέβαια πως μέσα σε όλη μου αυτή την ταλαιπωρία από το να σφίγγω τα δόντια μου στον ύπνο μου έχω δημιουργήσει απίστευτο πρόβλημα και με το παραμικρό σπάνε..Έτσι τον Ιούλιο ένας τραπεζίτης εσπασε τόσο πολύ και για να μη δημιουργηθεί φλεγμονή την περίοδο της διέγερσης έπρεπε να κάνω και μια εξαγωγή δοντιού, η οποία ηταν χειρότερη και από υστεροσκοπηση(φαντάσου τα γράφω και πλέον γελάω...). Είμαι, λοιπόν, λίγες μέρες πριν τη χοριακη και δεν περιμένω τπτ. Βαρέθηκα να περιμένω και ν απογοητεύομαι, βαρέθηκα να θρηνω και η ατμόσφαιρα στο σπίτι να είναι πένθιμη. Κάθε φορά τσακωνόμαστε με τον άντρα μου και μετά κλαίμε αγκαλιά. Αν πάρω μηδενική χοριακη απλά θα διαγραψω το μέιλ και θα προχωρήσω. Αν τα νέα είναι θετικά θα χαρώ τόσο μα τόσο πολύ να χαρίσω τις ενέσεις που μου περίσσεψαν σαν να τις είχαν χαρίσει σε μένα!!! 

Αγάπη μου... Σε νιώθω τόσο πολύ ❤️ Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά, έχεις πονέσει πάρα πολύ και είναι ώρα να χαρείς με την ψυχή σου! 

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μια φιλη μου, εκανε ωοληψια.. και αποφασισε με τον γιατρο της να κανει σε μεταγενεστερο κυκλο μετα την ετ. Τα προβληματα ήταν η ενδομητριωση και το σπερμα. Καταψυξανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Τον μηνα της ετ, περιμενε να αδιαθετησει για να ξεκινησει. Δεν αδιαθετησε ποτέ.. Γενναει σε λιγες μερες..!!

Πόσο χρονών είναι η φίλη σου? 

4 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Να ‘ξέρες πόσες φορές έχω προσευχηθεί να μου συμβεί...

Ναι... κι εγώ το ίδιο... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...