Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Εμένα μετά την υστεροσκόπηση μου είχαν πει όχι ελεύθερες επαφές μέχρι την ετ για να είμαστε σίγουροι για την φλεγμονή. Και να σου πω την αλήθεια μου δεν εχω σκοπό να κάνω χωρίς προφύλαξη και μέχρι την επόμενη ετ. Το ξέρω ίσως είναι υπερβολικό αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω. 

Μια φιλη μου, εκανε ωοληψια.. και αποφασισε με τον γιατρο της να κανει σε μεταγενεστερο κυκλο μετα την ετ. Τα προβληματα ήταν η ενδομητριωση και το σπερμα. Καταψυξανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Τον μηνα της ετ, περιμενε να αδιαθετησει για να ξεκινησει. Δεν αδιαθετησε ποτέ.. Γενναει σε λιγες μερες..!!

• Μου αρέσει 8

13 minutes ago, Ana21 said:

Στην ποιότητα των ωαρίων!

Aυτό το πράγμα που κατευθείαν τα ρίχνουμε όλα στα ωάρια δεν το καταλαβαίνω. Εύχομαι να μην χρειαστεί αλλά στην θέση σου, αν δεν πήγαινε καλά πάλι, θα πήγαινα στο Έλενα στο τμήμα αποβολών να ψαχτώ λίγο παραπάνω. Αυτό και θα κάνω δηλαδή. Καλή επιτυχία να έχεις!

3 minutes ago, Makelen said:

Μια φιλη μου, εκανε ωοληψια.. και αποφασισε με τον γιατρο της να κανει σε μεταγενεστερο κυκλο μετα την ετ. Τα προβληματα ήταν η ενδομητριωση και το σπερμα. Καταψυξανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Τον μηνα της ετ, περιμενε να αδιαθετησει για να ξεκινησει. Δεν αδιαθετησε ποτέ.. Γενναει σε λιγες μερες..!!

Το σκέφτηκα κι εγώ τι ωραία που θα ήταν να γινόταν κάτι τέτοιο αλλά μετά από 5 χρόνια προσπάθειες αυτός ο ένας μήνας έχει λιγότερες από 1% πιθανότητες να συμβεί. Οπότε για τόσο λίγο δεν το ρισκάρω να περάσει κανένα μικρόβιο πάλι πριν την ετ. Μπράβο στην φίλη σου πάντως και με έναν πόνο!! Πολύ όμορφη εξέλιξη :)

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Aυτό το πράγμα που κατευθείαν τα ρίχνουμε όλα στα ωάρια δεν το καταλαβαίνω. Εύχομαι να μην χρειαστεί αλλά στην θέση σου, αν δεν πήγαινε καλά πάλι, θα πήγαινα στο Έλενα στο τμήμα αποβολών να ψαχτώ λίγο παραπάνω. Αυτό και θα κάνω δηλαδή. Καλή επιτυχία να έχεις!

Το σκέφτηκα κι εγώ τι ωραία που θα ήταν να γινόταν κάτι τέτοιο αλλά μετά από 5 χρόνια προσπάθειες αυτός ο ένας μήνας έχει λιγότερες από 1% πιθανότητες να συμβεί. Οπότε για τόσο λίγο δεν το ρισκάρω να περάσει κανένα μικρόβιο πάλι πριν την ετ. Μπράβο στην φίλη σου πάντως και με έναν πόνο!! Πολύ όμορφη εξέλιξη :)

Εχω την εντυπωση πως δεν ετυχε ετσι απλα. Κ η φιλη μου το ιδιο πιστευει.. γτ κι εκεινοι εκαναν χρονια προσπαθειες. Η ορμονοθεραπεια (διεγερση) θεωρητικα βοηθαει κ στους επομενους κυκλους.. δημιουργωντας περισσοτερα απο 1 ωαρια. Οποτε νομιζω πως εκει οφειλεται! Τωρα οσο για το μικροβιο που λες.. δεν το ξερω καθολου! 

3 minutes ago, Makelen said:

Εχω την εντυπωση πως δεν ετυχε ετσι απλα. Κ η φιλη μου το ιδιο πιστευει.. γτ κι εκεινοι εκαναν χρονια προσπαθειες. Η ορμονοθεραπεια (διεγερση) θεωρητικα βοηθαει κ στους επομενους κυκλους.. δημιουργωντας περισσοτερα απο 1 ωαρια. Οποτε νομιζω πως εκει οφειλεται! Τωρα οσο για το μικροβιο που λες.. δεν το ξερω καθολου! 

Μπορεί και να ισχύει αυτό που λες. Εγώ όμως δεν έκανα καν διέγερση για να πεις ότι λειτούργησε σαν "θεραπεία" και πιθανότατα αυτόν τον μήνα, χωρίς λήψη femara, δεν θα κάνω καν ωορρηξία. 

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Σ-1994 είπε:

Γεια σας  , το Σάββατο 12/03 είναι να βάλουμε 2 βλαστοκυστες 5ης μέρας και όπως καταλαβαίνετε 3 μήνες μετα την ωοληψία και ακύρωση ετ λόγω υπερδιέγερσης η αγωνία και η προσμονή είναι μεγάλη !

Ειμαι σε τεχνητό  κύκλο με arvekap και τώρα παίρνω 1 medythirox 5 cyclacur 1 Salospir 2 medrol 1 utrogestan κολπικά και filicine … 

Στον τελευταίο υπέρηχο πριν αρχίσω προγεστερονη το ενδομήτριο ήταν 9χιλιοστα εσάς η ετ με ποσο έγινε ; 
με 5ης μέρας σε πόσες μέρες προτείνεται χοριακη ;

δεκτη και θεμιτή οποιαδήποτε συμβουλή μιας και είναι η πρώτη μου ετ ! 

•  

Καλη επιτυχια κοριτσι μου! Το ενδομητριο ειναι σουπερ! Χοριακη μπορεις να κανεις απο την 9η μερα εφοσον εχεις βλαστοκυστες 5 ημερων (αν και οι γιατροι προτεινουν περισσοτερες!). Κι εγω υπερδιεγερση επαθα. Μετα την ωοληψια αδιαθετησα σε 6 μερες. Εχθες ηταν η τελευταια μερα περιοδου κ τωρα περιμενω να ξανααδιαθετησω ωστε να ξεκινησω φαρμακα για την ετ. Εσυ ποια μερα του κυκλου θα κανεις την ετ; κ πόσες μερες μετα την ωορηξια;?

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπορεί και να ισχύει αυτό που λες. Εγώ όμως δεν έκανα καν διέγερση για να πεις ότι λειτούργησε σαν "θεραπεία" και πιθανότατα αυτόν τον μήνα, χωρίς λήψη femara, δεν θα κάνω καν ωορρηξία. 

Α οκ! Τοτε εννοειται να μην το ρισκαρεις!! Υπομονη μεχρι την επομενη ετ! Τελικα ο γιατρος σου τι ειπε για την αποτυχια; το απεδωσε καπου;?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Makelen είπε:

Να ‘ξέρες πόσες φορές έχω προσευχηθεί να μου συμβεί...

• Μου αρέσει 4

πρίν από 44 λεπτά , amelie77 είπε:

Καλησπέρα. Εννοείται ότι και στα έμβρυα τρίτης μέρας έχουν κριτήρια βαθμολόγησης μορφολογικά ανεξάρτητα απο την διαίρεση. Γι αυτό και σου λένε ότι ειναι πολύ καλα, καλά, μέτρια κτλ. Οι διαιρέσεις μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά βγάζουν την βαθμολογία των εμβρύων. Και εγώ στην ίδια φάση είμαι αναμονής. Χοριακή ζητάνε 14 μέρες μετά την ωοληψία (11 μετά την Ετ εμβρύων, 9 με Ετ βλαστοκυστεων). 

Εμένα δε μου έδωσαν καμία βαθμολογία. Τα χαρακτήρισε ως άριστα και μου είπε απλά ότι το ένα είναι 10 κυττάρων και το άλλο 10+. Εύχομαι μια τεράστια χοριακη κορίτσι μου.

πρίν από 2 λεπτά , Laky είπε:

Εμένα δε μου έδωσαν καμία βαθμολογία. Τα χαρακτήρισε ως άριστα και μου είπε απλά ότι το ένα είναι 10 κυττάρων και το άλλο 10+. Εύχομαι μια τεράστια χοριακη κορίτσι μου.

Το άριστα είναι η βαθμολογία σου! Μπράβο! Πότε έκανες ΕΤ; Καλή επιτυχία σε όλες μας :) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ana21 είπε:

Να ‘ξέρες πόσες φορές έχω προσευχηθεί να μου συμβεί...

Ευχομαι κοριτσι μου να εισαι τυχερη αυτη τη φορα..! Να τα καταφερουμε ολες μας εδω.. και σε λιγο καιρο να μιλαμε για τις εγκυμοσυνες μας..! Οραματιζομαι αυτες τις χαρουμενες στιγμες.. που περιμενεις τον πρωτο υπερηχο.. να ακουσεις καρδια ή καρδιες.. το φυλο.. και ολα αυτα που μονο χαρα δινουν..! Το αξιζουμε.. και νομιζω πως ηρθε η ωρα να τα ζησουμε κι εμεις οι 'δεν ξερεις εσυ.. δεν εχεις παιδι' ολα αυτα!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , amelie77 είπε:

Το άριστα είναι η βαθμολογία σου! Μπράβο! Πότε έκανες ΕΤ; Καλή επιτυχία σε όλες μας :) 

Επειδή είδα πως στις βλαστοκυστες γράφουν αριθμούς και γράμματα για αυτό είπα δεν μου έδωσαν κάποια βαθμολογία. Την ετ την έκανα την Πέμπτη και χοριακη μου είπε στις 17 Μαρτίου.

πρίν από 3 λεπτά , Laky είπε:

Επειδή είδα πως στις βλαστοκυστες γράφουν αριθμούς και γράμματα για αυτό είπα δεν μου έδωσαν κάποια βαθμολογία. Την ετ την έκανα την Πέμπτη και χοριακη μου είπε στις 17 Μαρτίου.

Αντε κοντευει επιτελους! Λιγο εμεινε! Μια τελευταια 'υπομονη' μονο! Με το καλοοο!!!❤ Α οχι αυτη την Πεμπτη.. την επομενη;? Τοτε.. οπλισου με μπολικη υπομονηη! Χαχ Πρεπει να αντεξεις!! Κ παλι με το καλο μια μεγαλη χοριακη! Εδω ειμαστε να τα λεμε..! ❤

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Laky είπε:

Την ίδια μέρα με εμένα. 14/03 μου είπαν να ξέρεις. 11 μέρες απο την ΕΤ. :) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...