Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας  , το Σάββατο 12/03 είναι να βάλουμε 2 βλαστοκυστες 5ης μέρας και όπως καταλαβαίνετε 3 μήνες μετα την ωοληψία και ακύρωση ετ λόγω υπερδιέγερσης η αγωνία και η προσμονή είναι μεγάλη !

Ειμαι σε τεχνητό  κύκλο με arvekap και τώρα παίρνω 1 medythirox 5 cyclacur 1 Salospir 2 medrol 1 utrogestan κολπικά και filicine … 

Στον τελευταίο υπέρηχο πριν αρχίσω προγεστερονη το ενδομήτριο ήταν 9χιλιοστα εσάς η ετ με ποσο έγινε ; 
με 5ης μέρας σε πόσες μέρες προτείνεται χοριακη ;

δεκτη και θεμιτή οποιαδήποτε συμβουλή μιας και είναι η πρώτη μου ετ ! 

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία της εξωσωματικής (1 χρόνο κλείνουμε σε μια βδομάδα) είχαμε παρά πολλές συχνές επαφές..Κπ φορές ήταν δυστυχώς και με «ραντεβου». Τον τελευταίο χρόνο με τις υστεροσκοπησεις, ωοληψιες, ετ -υπενθυμίζω είμαστε στην 5η-  η ερωτική μας ζωή μπηκε σε 2η μοίρα..Ναι, ίσως χάσαμε λίγο τους εαυτούς μας, αλλά αντιμετωπίζουμε τοσα πολλά και ειδικά εγω που έχω υποβάλει και το σώμα μου και την ψυχή μου σ αυτή τη διαδικασία  χωρίς βέβαια να θέλω να υποτιμησω τη στήριξη του άντρα μου...Οι δυσκολίες καποιες φορές ενώνουν, παρά χωρίζουν..όταν υπάρχει μια καλή βάση και θέληση όλα διορθώνονται..Θέλω να πω, λοιπόν, μη σε αγχώνει και αυτό τώρα!Ειναι ομορφο που το σκέφτεσαι, αλλά δώσε χώρο «στον εαυτό σου»!

Συγνώμη, πότε πρόλαβες και έκανες 5 ετ σε 1 χρόνο??? Δηλαδή ουάου!!! Πόσα έμβρυα καταφέρατε να μαζέψετε? Φτου φτου φτου!! Εύχομαι να έχεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα αυτή τη φορά! Όσο γι' αυτό που λες συμφωνώ, κι εμάς όλη αυτή η διαδικασία μας έχει φέρει πιο κοντά και μας έχει δυναμώσει τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και μέσα στη σχέση. Δεν ανησυχώ γι' αυτό. Οι περιορισμοί όμως είναι που έχουν αρχίσει να μου τη δίνουν στα νεύρα! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Laky said:

Κορίτσια καλησπέρα. Μια ερώτηση αν κάποια ξέρει γιατί αγχωθηκα. Κάπου διάβασα ότι τα έμβρυα τρίτης ημέρας ιδακινα είναι 8 κυττάρων αν και σ αυτή την ημέρα δε φαίνεται η ποιότητα τους αλλά μόνο η διαίρεση. Εμένα μου είπαν πως το ένα ήταν 10 κυττάρων και το άλλο 10+. Και διάβασα κάπου πως ίσως δεν είναι καλό αν διαιρούνται πιο γρήγορα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Γεια σου αγαπη μου,

Οχι καθολου δεν ισχυει μην δινεις καμια σημασια σε αυτα που διαβαζεις!Την τριτη ημερα 8 και πανω ειναι τελεια! Αν ειναι 10 και σημαινει εχει ηδη προχωρησει στην επομενη φαση!

Καλή επιτυχία!!!

Έλα όλα να πάνε τέλειααααα

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

πρίν από 2 λεπτά , mominthemaking είπε:

Γεια σου αγαπη μου,

Οχι καθολου δεν ισχυει μην δινεις καμια σημασια σε αυτα που διαβαζεις!Την τριτη ημερα 8 και πανω ειναι τελεια! Αν ειναι 10 και σημαινει εχει ηδη προχωρησει στην επομενη φαση!

Καλή επιτυχία!!!

Έλα όλα να πάνε τέλειααααα

Αχ μακάρι. Γιατί μου τα παρουσιάσαν ως άψογα και αγχωθηκα παραπάνω τώρα Μ αυτά που διάβασα. Πως θα περάσουν Παναγία μου 14 ημέρες; Δε ξέρω...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Laky said:

Αχ μακάρι. Γιατί μου τα παρουσιάσαν ως άψογα και αγχωθηκα παραπάνω τώρα Μ αυτά που διάβασα. Πως θα περάσουν Παναγία μου 14 ημέρες; Δε ξέρω...

Είναι το πιο δυσκολο διαστημα δεν το συζητώ....

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο. Γενικά οι επαφές χάνουν τον πολύ αυθορμητισμό τους όταν μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες δυστυχώς. Άσε που και να πάνε όλα καλά, πάλι ξεκινάνε άλλοι περιορισμοί. Αλλά και από την άλλη τι να κάνεις; Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εγώ δεν θέλω να το ρισκάρω με τίποτα. Άλλωστε αν περνάς καλά, περνάς και με τους λίγο παραπάνω περιορισμούς ;)

Συμφωνώ! Ας πάνε καλά τα πράγματα κι ας έχουμε μετά όλους τους περιορισμούς του κόσμου, δε το συζητώ! Αν όμως δεν πάνε καλά τα πράγματα (που για εμένα τα τελευταία 3 χρόνια δεν πάνε καλά), ε, κάπου οι αντοχές στενεύουν και πλέον έχουν αρχίσει να με ενοχλούν πράγματα που στην αρχή δε με πείραζαν καθόλου. Είναι συσσωρευτικό. 

1 hour ago, Laky said:

Κορίτσια καλησπέρα. Μια ερώτηση αν κάποια ξέρει γιατί αγχωθηκα. Κάπου διάβασα ότι τα έμβρυα τρίτης ημέρας ιδακινα είναι 8 κυττάρων αν και σ αυτή την ημέρα δε φαίνεται η ποιότητα τους αλλά μόνο η διαίρεση. Εμένα μου είπαν πως το ένα ήταν 10 κυττάρων και το άλλο 10+. Και διάβασα κάπου πως ίσως δεν είναι καλό αν διαιρούνται πιο γρήγορα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Εγώ ξέρω οτι 10 ή και παραπάνω είναι ακόμα καλύτερα απο 8, απλώς από 8 είναι το ιδανικό. Μην αγχώνεσαι καθόλου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Laky είπε:

Κουράγιο γλυκιά μου, το ξέρω, είναι δύσκολη αυτή η αναμονή... Όλα να πάνε καλά!!! 

• Μου αρέσει 1

47 minutes ago, Σ-1994 said:

Γεια σας  , το Σάββατο 12/03 είναι να βάλουμε 2 βλαστοκυστες 5ης μέρας και όπως καταλαβαίνετε 3 μήνες μετα την ωοληψία και ακύρωση ετ λόγω υπερδιέγερσης η αγωνία και η προσμονή είναι μεγάλη !

Ειμαι σε τεχνητό  κύκλο με arvekap και τώρα παίρνω 1 medythirox 5 cyclacur 1 Salospir 2 medrol 1 utrogestan κολπικά και filicine … 

Στον τελευταίο υπέρηχο πριν αρχίσω προγεστερονη το ενδομήτριο ήταν 9χιλιοστα εσάς η ετ με ποσο έγινε ; 

•  

Καλή επιτυχία και σε εσένα κοπέλα μου!!

Μια χαρά είναι το 9 ενδομήτριο δεν το συζητώ!!

Όλα να πάνε τέλεια!!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Κουράγιο γλυκιά μου, το ξέρω, είναι δύσκολη αυτή η αναμονή... Όλα να πάνε καλά!!! 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Και σε σένα ότι καλύτερο!

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ ξέρω οτι 10 ή και παραπάνω είναι ακόμα καλύτερα απο 8, απλώς από 8 είναι το ιδανικό. Μην αγχώνεσαι καθόλου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!!

Ευχαριστώ ρε κορίτσια. Με κάνατε και πήρα μια ανάσα!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 24 λεπτά , happiness79 είπε:

Συγνώμη, πότε πρόλαβες και έκανες 5 ετ σε 1 χρόνο??? Δηλαδή ουάου!!! Πόσα έμβρυα καταφέρατε να μαζέψετε? Φτου φτου φτου!! Εύχομαι να έχεις το πολυπόθητο αποτέλεσμα αυτή τη φορά! Όσο γι' αυτό που λες συμφωνώ, κι εμάς όλη αυτή η διαδικασία μας έχει φέρει πιο κοντά και μας έχει δυναμώσει τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και μέσα στη σχέση. Δεν ανησυχώ γι' αυτό. Οι περιορισμοί όμως είναι που έχουν αρχίσει να μου τη δίνουν στα νεύρα! 

Πέρσι τον Μάρτιο ξεκίνησα την 1η διέγερση, αφού είχαν προηγηθεί μια λαπαροσκόπηση και 2 υστεροσκοπησεις σε προηγούμενο χρόνο. Μαζέψαμε 5εμβρυα που έγιναν 4 άριστες βλαστοκυστες. Εβαλα τον Μάρτιο τη 1, Απρίλιο τις άλλες 2 και Ιούνιο την τελευταία με μηδενικές χοριακες. Τον Οκτώβριο έκανα 2η διέγερση και μαζέψαμε 3 άριστες βλαστοκυστες εξίσου. Βάλαμε τις 2 με αποτέλεσμα βιοχημική...Για να βάλω το 3ο ξαναέκανα υστεροσκοπηση, γιατί ο γιατρός διέκρινε ένα πολύ μικρό ινομυωμα και θέλαμε εννοείται το ενδομήτριο να είναι πεντακαθαρο και πριν τα Χριστούγεννα το αφαιρέσαμε!!! Τη Δευτέρα που μας πέρασε,λοιπόν, κάναμε την 5η ετ...4 μέρες ακόμα για τη χοριακη....Να σημειώσω βέβαια πως μέσα σε όλη μου αυτή την ταλαιπωρία από το να σφίγγω τα δόντια μου στον ύπνο μου έχω δημιουργήσει απίστευτο πρόβλημα και με το παραμικρό σπάνε..Έτσι τον Ιούλιο ένας τραπεζίτης εσπασε τόσο πολύ και για να μη δημιουργηθεί φλεγμονή την περίοδο της διέγερσης έπρεπε να κάνω και μια εξαγωγή δοντιού, η οποία ηταν χειρότερη και από υστεροσκοπηση(φαντάσου τα γράφω και πλέον γελάω...). Είμαι, λοιπόν, λίγες μέρες πριν τη χοριακη και δεν περιμένω τπτ. Βαρέθηκα να περιμένω και ν απογοητεύομαι, βαρέθηκα να θρηνω και η ατμόσφαιρα στο σπίτι να είναι πένθιμη. Κάθε φορά τσακωνόμαστε με τον άντρα μου και μετά κλαίμε αγκαλιά. Αν πάρω μηδενική χοριακη απλά θα διαγραψω το μέιλ και θα προχωρήσω. Αν τα νέα είναι θετικά θα χαρώ τόσο μα τόσο πολύ να χαρίσω τις ενέσεις που μου περίσσεψαν σαν να τις είχαν χαρίσει σε μένα!!! 

• Μου αρέσει 8

1 hour ago, Σ-1994 said:

•  

Καλή επιτυχία σου εύχομαι κοπέλα μου! Εμένα με 5ης μέρας μου ειπε 12 μέρες μετά η χοριακή για να έχει προλάβει να αυξηθεί. Αν είναι οριακή αφήνει περισσότερες αμφιβολίες, γι αυτό.

9 minutes ago, Ana21 said:

Πέρσι τον Μάρτιο ξεκίνησα την 1η διέγερση, αφού είχαν προηγηθεί μια λαπαροσκόπηση και 2 υστεροσκοπησεις σε προηγούμενο χρόνο. Μαζέψαμε 5εμβρυα που έγιναν 4 άριστες βλαστοκυστες. Εβαλα τον Μάρτιο τη 1, Απρίλιο τις άλλες 2 και Ιούνιο την τελευταία με μηδενικές χοριακες. Τον Οκτώβριο έκανα 2η διέγερση και μαζέψαμε 3 άριστες βλαστοκυστες εξίσου. Βάλαμε τις 2 με αποτέλεσμα βιοχημική...Για να βάλω το 3ο ξαναέκανα υστεροσκοπηση, γιατί ο γιατρός διέκρινε ένα πολύ μικρό ινομυωμα και θέλαμε εννοείται το ενδομήτριο να είναι πεντακαθαρο και πριν τα Χριστούγεννα το αφαιρέσαμε!!! Τη Δευτέρα που μας πέρασε,λοιπόν, κάναμε την 5η ετ...4 μέρες ακόμα για τη χοριακη....Να σημειώσω βέβαια πως μέσα σε όλη μου αυτή την ταλαιπωρία από το να σφίγγω τα δόντια μου στον ύπνο μου έχω δημιουργήσει απίστευτο πρόβλημα και με το παραμικρό σπάνε..Έτσι τον Ιούλιο ένας τραπεζίτης εσπασε τόσο πολύ και για να μη δημιουργηθεί φλεγμονή την περίοδο της διέγερσης έπρεπε να κάνω και μια εξαγωγή δοντιού, η οποία ηταν χειρότερη και από υστεροσκοπηση(φαντάσου τα γράφω και πλέον γελάω...). Είμαι, λοιπόν, λίγες μέρες πριν τη χοριακη και δεν περιμένω τπτ. Βαρέθηκα να περιμένω και ν απογοητεύομαι, βαρέθηκα να θρηνω και η ατμόσφαιρα στο σπίτι να είναι πένθιμη. Κάθε φορά τσακωνόμαστε με τον άντρα μου και μετά κλαίμε αγκαλιά. Αν πάρω μηδενική χοριακη απλά θα διαγραψω το μέιλ και θα προχωρήσω. Αν τα νέα είναι θετικά θα χαρώ τόσο μα τόσο πολύ να χαρίσω τις ενέσεις που μου περίσσεψαν σαν να τις είχαν χαρίσει σε μένα!!! 

Έχεις περάσει πολλά! Μόνο μπράβο αξίζεις για το κουράγιο σου. Ελπίζω αυτή η προσπάθεια να δικαιώσει την επιμονή σου και την υπομονή σου και γενικά μην το αφήνεις να σε παίρνει τόσο πολύ από κάτω και να σε αρρωσταίνει. Η υγεία μας πάνω απ’όλα.
Να σε ρωτήσω κάτι; Μέσα σε αυτό το διάστημα ελέγξατε κάτι άλλο εκτός απο την μήτρα; Εννοώ σπέρμα, ανοσολογικά κτλ; Ο γιατρός που πιστεύει οτι οφείλονται αυτές οι αποτυχίες; 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλησπέρα. Εννοείται ότι και στα έμβρυα τρίτης μέρας έχουν κριτήρια βαθμολόγησης μορφολογικά ανεξάρτητα απο την διαίρεση. Γι αυτό και σου λένε ότι ειναι πολύ καλα, καλά, μέτρια κτλ. Οι διαιρέσεις μαζί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά βγάζουν την βαθμολογία των εμβρύων. Και εγώ στην ίδια φάση είμαι αναμονής. Χοριακή ζητάνε 14 μέρες μετά την ωοληψία (11 μετά την Ετ εμβρύων, 9 με Ετ βλαστοκυστεων). 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι κοπέλα μου! Εμένα με 5ης μέρας μου ειπε 12 μέρες μετά η χοριακή για να έχει προλάβει να αυξηθεί. Αν είναι οριακή αφήνει περισσότερες αμφιβολίες, γι αυτό.

Έχεις περάσει πολλά! Μόνο μπράβο αξίζεις για το κουράγιο σου. Ελπίζω αυτή η προσπάθεια να δικαιώσει την επιμονή σου και την υπομονή σου και γενικά μην το αφήνεις να σε παίρνει τόσο πολύ από κάτω και να σε αρρωσταίνει. Η υγεία μας πάνω απ’όλα.
Να σε ρωτήσω κάτι; Μέσα σε αυτό το διάστημα ελέγξατε κάτι άλλο εκτός απο την μήτρα; Εννοώ σπέρμα, ανοσολογικά κτλ; Ο γιατρός που πιστεύει οτι οφείλονται αυτές οι αποτυχίες; 

Στην ποιότητα των ωαρίων!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...