Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 hours ago, happiness79 said:

Έχω μια απορία... Οσες κάνατε ΕΡΑ test, βιοψία ενδομητρίου κλπ, σας είχαν δώσει κάποια οδηγία νωρίτερα σε σχέση με τις επαφές (αν ήταν καλό να απέχετε ή δεν ξέρω τι)? Ο γιατρός μου δεν μου είπε τίποτα. Και σήμερα που πήγα στο κέντρο να κάνω το pcr και ρώτησα τη μαία, μου είπε ότι μπορώ να έχω επαφές, αλλά καλύτερα με προφυλάξεις, για να μην περάσει κάποιο μικρόβιο. Και αναρωτιέμαι... αν είναι να μπορεί να περάσει τόσο εύκολα μικρόβιο, τότε ποιο το νόημα να ψάχνουμε να βρούμε αν τυχόν έχουμε κάποιο μικρόβιο, ή να υποβσλλουμε τον οργανισμό μας σε θεραπείες, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να ξαναβρεθούμε με κάποιο μικρόβιο? Έχω κουραστεί κι έχω σιχαθεί τους περιορισμούς για να σας πω την αλήθεια. Μπούχτησα! 

Καλημέρα! Εμένα μετά την υστεροσκόπηση μου είχαν πει όχι ελεύθερες επαφές μέχρι την ετ για να είμαστε σίγουροι για την φλεγμονή. Και να σου πω την αλήθεια μου δεν εχω σκοπό να κάνω χωρίς προφύλαξη και μέχρι την επόμενη ετ. Το ξέρω ίσως είναι υπερβολικό αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω. 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Εμένα μετά την υστεροσκόπηση μου είχαν πει όχι ελεύθερες επαφές μέχρι την ετ για να είμαστε σίγουροι για την φλεγμονή. Και να σου πω την αλήθεια μου δεν εχω σκοπό να κάνω χωρίς προφύλαξη και μέχρι την επόμενη ετ. Το ξέρω ίσως είναι υπερβολικό αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω. 

Στην ετ που ακολούθησε μετά το scratching και την υστεροσκόπηση κι εμένα αυτό μου είχαν πει, αλλά μόνο εκείνη τη φορά και μόνο για κάποιες μέρες πριν την ετ. Τι να σου πω, όπως νιώθεις εσύ καλύτερα, είναι βασικό να μην έχεις δεύτερες σκέψεις γενικά και να ακολουθείς το ένστικτο σου. Εμένα μου φαίνεται πολύ καταπιεστικό αυτό τώρα. Προφανώς και θα το ακολουθήσουμε βέβαια εφόσον μας το είπαν, αλλά σκέφτομαι ότι έχει σημασία η ερωτική ζωή να συνεχίσει να είναι ισορροπημένη. Και με τόσους περιορισμούς και υποδείξεις (τώρα δεν πρέπει να έχετε επαφές για Χ μέρες, τώρα να έχετε επαφές για Χ μέρες κλπ) μου φαίνεται πολύ σπαστικό. Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να μην μας επηρεάσει, αλλά θέλει κόπο ακόμα και αυτό, που θα έπρεπε να είναι εύκολο και απολαυστικό μόνο. Τέλος πάντων. Συγγνώμη που μακρυγορώ, αλλά με απασχολεί πολύ αυτό το κομμάτι, να μη χάσουμε τους εαυτούς μας και τις ισορροπίες ενώ είμαστε μέσα σ' αυτή τη διαδικασία. 

• Μου αρέσει 1

57 minutes ago, happiness79 said:

Στην ετ που ακολούθησε μετά το scratching και την υστεροσκόπηση κι εμένα αυτό μου είχαν πει, αλλά μόνο εκείνη τη φορά και μόνο για κάποιες μέρες πριν την ετ. Τι να σου πω, όπως νιώθεις εσύ καλύτερα, είναι βασικό να μην έχεις δεύτερες σκέψεις γενικά και να ακολουθείς το ένστικτο σου. Εμένα μου φαίνεται πολύ καταπιεστικό αυτό τώρα. Προφανώς και θα το ακολουθήσουμε βέβαια εφόσον μας το είπαν, αλλά σκέφτομαι ότι έχει σημασία η ερωτική ζωή να συνεχίσει να είναι ισορροπημένη. Και με τόσους περιορισμούς και υποδείξεις (τώρα δεν πρέπει να έχετε επαφές για Χ μέρες, τώρα να έχετε επαφές για Χ μέρες κλπ) μου φαίνεται πολύ σπαστικό. Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να μην μας επηρεάσει, αλλά θέλει κόπο ακόμα και αυτό, που θα έπρεπε να είναι εύκολο και απολαυστικό μόνο. Τέλος πάντων. Συγγνώμη που μακρυγορώ, αλλά με απασχολεί πολύ αυτό το κομμάτι, να μη χάσουμε τους εαυτούς μας και τις ισορροπίες ενώ είμαστε μέσα σ' αυτή τη διαδικασία. 

Έχεις απόλυτο δίκιο. Γενικά οι επαφές χάνουν τον πολύ αυθορμητισμό τους όταν μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες δυστυχώς. Άσε που και να πάνε όλα καλά, πάλι ξεκινάνε άλλοι περιορισμοί. Αλλά και από την άλλη τι να κάνεις; Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Εγώ δεν θέλω να το ρισκάρω με τίποτα. Άλλωστε αν περνάς καλά, περνάς και με τους λίγο παραπάνω περιορισμούς ;)

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία της εξωσωματικής (1 χρόνο κλείνουμε σε μια βδομάδα) είχαμε παρά πολλές συχνές επαφές..Κπ φορές ήταν δυστυχώς και με «ραντεβου». Τον τελευταίο χρόνο με τις υστεροσκοπησεις, ωοληψιες, ετ -υπενθυμίζω είμαστε στην 5η-  η ερωτική μας ζωή μπηκε σε 2η μοίρα..Ναι, ίσως χάσαμε λίγο τους εαυτούς μας, αλλά αντιμετωπίζουμε τοσα πολλά και ειδικά εγω που έχω υποβάλει και το σώμα μου και την ψυχή μου σ αυτή τη διαδικασία  χωρίς βέβαια να θέλω να υποτιμησω τη στήριξη του άντρα μου...Οι δυσκολίες καποιες φορές ενώνουν, παρά χωρίζουν..όταν υπάρχει μια καλή βάση και θέληση όλα διορθώνονται..Θέλω να πω, λοιπόν, μη σε αγχώνει και αυτό τώρα!Ειναι ομορφο που το σκέφτεσαι, αλλά δώσε χώρο «στον εαυτό σου»!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 14 λεπτά , Stellouni είπε:

Κορίτσια καλησπέρα έχει τύχει σε κάποια από εσάς από τις ενέσεις να σας κάνει κάποιο γρομπαλακι στην κοιλια;τι κάνατε γι αυτό;

Συνέχεια!!!!και μελανιές φυσικά Τίποτα δν έχω κάνει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Stellouni είπε:

Τόσες ενεσεις και πρώτη φορά μου κάνει γρομπαλακι καλά από μελανιές μπόλικες δεν το συζητώ χαχαχα

Αν είναι πολύ ενοχλητικο παρε αλουμινονερο από το φαρμακείο να βάλεις.  Αλλιώς σε μερικές μέρες έτσι κ αλλιώς θα φύγει 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Όχι κορίτσι μου. Κάνω προετοιμασία για ετ κατεψυγμένων για να μην κάνω ωορρηξία μου τις έδωσε 

Στην ετ με κατεψυγμενα, δεν πρεπει να κανουμε πρωτα ωορηξια, και 5 μερες ετ;? Ή καμια σχεση;?;

56 minutes ago, Stellouni said:

Κορίτσια καλησπέρα έχει τύχει σε κάποια από εσάς από τις ενέσεις να σας κάνει κάποιο γρομπαλακι στην κοιλια;τι κάνατε γι αυτό;

Κοπέλα μου το έπαθα κι εγώ. Σε μια απο τις 10 που έκανα έβγαλα ενα μεγάλο γρομπαλάκι και μετα μελάνιασε όλο το σημείο γύρω γύρω. Εχει περασει μια εβδομάδα και ειναι ακόμα εκεί και τα δύο. Είχα ρωτήσει τον γιατρό και μου ειπε δεν είναι κάτι. Αν θες μπορεις να βάλεις αλουμινόνερο. Έχω ακούσει και για βούτυρο. Εγώ δεν έβαλα τίποτα 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Κορίτσια καλησπέρα. Μια ερώτηση αν κάποια ξέρει γιατί αγχωθηκα. Κάπου διάβασα ότι τα έμβρυα τρίτης ημέρας ιδακινα είναι 8 κυττάρων αν και σ αυτή την ημέρα δε φαίνεται η ποιότητα τους αλλά μόνο η διαίρεση. Εμένα μου είπαν πως το ένα ήταν 10 κυττάρων και το άλλο 10+. Και διάβασα κάπου πως ίσως δεν είναι καλό αν διαιρούνται πιο γρήγορα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

πρίν από 35 λεπτά , linaa είπε:

Αν είναι πολύ ενοχλητικο παρε αλουμινονερο από το φαρμακείο να βάλεις.  Αλλιώς σε μερικές μέρες έτσι κ αλλιώς θα φύγει 

Εγώ που έβαζα πάντως την 1η φορά δν είχα δει καμία βελτίωση. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...