Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, happiness79 είπε:

Οι Arvekap που δίνουν για τεχνητή εμμηνόπαυση είναι διαφορετικές από αυτές που θα πάρεις εσύ τώρα! Στο λέω γιατί κι εγώ όταν ήταν να της πάρω είχα την ίδια απορία με σένα και έτσι το έμαθα! Όσο γι' αυτό που ρωτάς για το πότε θα σου έρθει περίοδος κι αν πειράζει, δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω... 

Εσυ αν θυμαμαι καλα εχεις κανει μακρυ πρωτοκολλο.Σου ειχε ερθει μετα τις arvekap?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , despina. είπε:

Εσυ αν θυμαμαι καλα εχεις κανει μακρυ πρωτοκολλο.Σου ειχε ερθει μετα τις arvekap?

Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ μακρύ. Ίσως είχα μια μικρή καθυστέρηση, αλλά αυτό ίσχυε κάθε φορά μετά τις διεγέρσεις, οπότε δε θεωρώ ότι οφείλονταν στις Arvekap. 

πρίν από 13 λεπτά , despina. είπε:

Καλησπέρα Δέσποινα, δεν έχω κάνει μακρύ πρωτόκολλο αλλά μου το είχαν προτείνει δύο γιατροί στο παρελθόν και οι δύο μου είχαν πει ότι έρχεται η περίοδος ενόσω παίρνεις το arvekap, συνεχίζεις τις ενέσεις και τη 10 μέρα κάνεις μέτρηση Ε2 αν ειναι κάτω από 50 ξεκινάς τις ορμόνες της διέγερσης ενώ συνεχίζεις και τις arvekap. Εσένα έχει καθυστερήσει; Τι σου έχει πει ο γιατρός σου; 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Αχ τι ωραια γιατι απελπιστικα.Και πιο πολυ εχω αυτα τα υγρα μολις παω ν ουρήσω κ σκουπίζομαι..ειμαι κ εγω ταλαιπωρημένη με εξωσωματικές κ ελπιζω εστω σε μια φυσική σύλληψη γιατι ειχα κανει αυτη τον μηνα σαλπιγγογραφια κ μετα εντελώς τυχαία ειχαμε επαφη στην ωορρηξία μου 

Στο εύχομαι κοπέλα μου!!Και εγώ συνήθως στο σκούπισμα τα είχα!!Και εγώ μετά από 3 αποτυχημένες εξωσωματικες και μετά από προσπάθεια 5 χρόνων ήρθε το πρώτο θετικο τεστ και μετά από 1 χρόνο ακριβώς το δεύτερο και μεχρι στιγμής συνεχίζει καλά!!Αυτό που έχω να σε συμβουλέψω είναι να κάνετε συχνά σεξ ανά δύο μέρες!!Αν είναι καλό το σπερμα έχεις πολλές πιθανότητες να μεινεις!!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Giouli36 είπε:

Στο εύχομαι κοπέλα μου!!Και εγώ συνήθως στο σκούπισμα τα είχα!!Και εγώ μετά από 3 αποτυχημένες εξωσωματικες και μετά από προσπάθεια 5 χρόνων ήρθε το πρώτο θετικο τεστ και μετά από 1 χρόνο ακριβώς το δεύτερο και μεχρι στιγμής συνεχίζει καλά!!Αυτό που έχω να σε συμβουλέψω είναι να κάνετε συχνά σεξ ανά δύο μέρες!!Αν είναι καλό το σπερμα έχεις πολλές πιθανότητες να μεινεις!!!!

Ναι ναι μ τ εχουν ξαναπεί για ανα 2 μερες επαφες..τωρα την τεταρτη περιμενω να αδιαθετήσω.Κ εγω 3 εξωσωματικές με βιοχημικές κ εχω κανει 2 ωοληψιες καινούργιες κ εχω στη κατάψυξη κ περιμενω τον Απρίλιο να κανω εμβρυομεταφορα.Μακαρι για ολες μας γιατι παιδευόμαστε πολυ.Απλα μ φάνηκαν περίεργα γιατι σε αλλο κύκλο δεν ειχα υγρα.Αλλα δεν ειναι υγρα απο μικρόβιο.Ειναι οπως στις γόνιμες μερες 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Marina21 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου. Και εγώ την μικρή μου την ειχα ταξει στην αγια μαρίνα και το αλλο ονομα της ειναι ελενη από την μαμα μΌτι καλύτερο σου εύχομαι ελανακι μου. Μην ανησυχείς για τίποτα. Όλα μα όλα θα πάνε καλά. Είναι τόσο θαυματουργός ο αγιος ραφαηλ που δεν σ αφήσει. 

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Αχχχχχχ ναιιιιιι... Εμένα με πιάνουν πάρα πολύ... Στην τελευταία ετ με έπιαναν τα κλάματα με το παραμικρό! Νομίζω βέβαια ότι παίζει ρόλο και η φάση στην οποία βρισκόμαστε. Η ψυχολογία είναι πολύ εύθραυστη, ειδικά τις μέρες αναμονής μέχρι τη χοριακή, είναι οι ορμόνες, είναι και η αγωνία και τα συναισθήματα κάνουν πάρτυ! Ελπίζω στην περίπτωση σου να έχεις κι άλλον ένα λόγο που είσαι ευσυγκίνητη! Υπομονή... Εύχομαι να έχεις πολύ καλά νέα!!! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Απλά μέχρι σήμερα ήμουν μια χαρά και τώρα νιώθω κάπως τρελή. Έχω κι αυτούς τους πόνους στη μέση και χαμηλά κάτω και μου την έχει δώσει. 

• Μου αρέσει 2

Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ μακρύ. Ίσως είχα μια μικρή καθυστέρηση, αλλά αυτό ίσχυε κάθε φορά μετά τις διεγέρσεις, οπότε δε θεωρώ ότι οφείλονταν στις Arvekap. 

Μαλλον σε μπερδεψα με την @ΚαντιΑν θες @Καντι εσυ που εχεις κανει μακρυ πρωτοκολλο,σου επηρεασε την περιοδο;

2 ώρες πρίν, Janie είπε:

Καλησπέρα Δέσποινα, δεν έχω κάνει μακρύ πρωτόκολλο αλλά μου το είχαν προτείνει δύο γιατροί στο παρελθόν και οι δύο μου είχαν πει ότι έρχεται η περίοδος ενόσω παίρνεις το arvekap, συνεχίζεις τις ενέσεις και τη 10 μέρα κάνεις μέτρηση Ε2 αν ειναι κάτω από 50 ξεκινάς τις ορμόνες της διέγερσης ενώ συνεχίζεις και τις arvekap. Εσένα έχει καθυστερήσει; Τι σου έχει πει ο γιατρός σου; 

Ναι,αυτο μου ειπαν κι εμενα!Τη Δευτερα ξεκιναω.Μετα απο 10 μερες ειναι να αδιαθετησω κ απλα με εχει αγχωσει αυτο το πρωτοκολλο.Εσενα γιατι στο χαν προτεινει;

@despina. να επιβεβαιώσουμε αν λέμε τις ίδιες Arvekap. Εγώ έπαιρνα τις Arvekap 0,1. Εσύ αυτές παίρνεις? 

Ναι,ναι αυτες...

πρίν από 42 λεπτά , despina. είπε:

Μαλλον σε μπερδεψα με την @ΚαντιΑν θες @Καντι εσυ που εχεις κανει μακρυ πρωτοκολλο,σου επηρεασε την περιοδο;

Όχι δεν μου την ειχε επηρεάσει.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 ώρα πρίν, despina. είπε:

Ναι,αυτο μου ειπαν κι εμενα!Τη Δευτερα ξεκιναω.Μετα απο 10 μερες ειναι να αδιαθετησω κ απλα με εχει αγχωσει αυτο το πρωτοκολλο.Εσενα γιατι στο χαν προτεινει;

Ναι,ναι αυτες...

Καλή επιτυχία @despina.!! Μου το είχαν προτείνει γιατί έβλεπαν πολλές καταβολές ωοθακιων και θεωρούσαν ότι θα είναι πιο εύκολο να ελέγξουν τη διέγερση. Είχα ήδη κάνει 2 κύκλους με το βραχυ πρωτόκολλο και μου είχαν πει να δοκιμάσω και το μακρύ μηπως μου ταιριάξει καλύτερα. Γενικά θεωρείται ότι με το μακρύ επειδή καταστέλλει τη λειτουργία των ωοθηκων το arvekap είναι πιο ελεγχόμενη οι διέγερση, οπότε έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Ακούγεται πολύ λογικό οπότε θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Janie είπε:

Καλή επιτυχία @despina.!! Μου το είχαν προτείνει γιατί έβλεπαν πολλές καταβολές ωοθακιων και θεωρούσαν ότι θα είναι πιο εύκολο να ελέγξουν τη διέγερση. Είχα ήδη κάνει 2 κύκλους με το βραχυ πρωτόκολλο και μου είχαν πει να δοκιμάσω και το μακρύ μηπως μου ταιριάξει καλύτερα. Γενικά θεωρείται ότι με το μακρύ επειδή καταστέλλει τη λειτουργία των ωοθηκων το arvekap είναι πιο ελεγχόμενη οι διέγερση, οπότε έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Ακούγεται πολύ λογικό οπότε θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι! 

Ευχαριστω πολυ!Πώς κ δεν το ακολουθησες;

Εχω κι εγω εικονα πολυκυστικων.Ειχα κανει βραχυ την προηγουμενη φορα κ πηραμε 16 ωαρια ομως λογω κακου σπερματος προχωρησαν μονο 3.

Έχω μια απορία... Οσες κάνατε ΕΡΑ test, βιοψία ενδομητρίου κλπ, σας είχαν δώσει κάποια οδηγία νωρίτερα σε σχέση με τις επαφές (αν ήταν καλό να απέχετε ή δεν ξέρω τι)? Ο γιατρός μου δεν μου είπε τίποτα. Και σήμερα που πήγα στο κέντρο να κάνω το pcr και ρώτησα τη μαία, μου είπε ότι μπορώ να έχω επαφές, αλλά καλύτερα με προφυλάξεις, για να μην περάσει κάποιο μικρόβιο. Και αναρωτιέμαι... αν είναι να μπορεί να περάσει τόσο εύκολα μικρόβιο, τότε ποιο το νόημα να ψάχνουμε να βρούμε αν τυχόν έχουμε κάποιο μικρόβιο, ή να υποβσλλουμε τον οργανισμό μας σε θεραπείες, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να ξαναβρεθούμε με κάποιο μικρόβιο? Έχω κουραστεί κι έχω σιχαθεί τους περιορισμούς για να σας πω την αλήθεια. Μπούχτησα! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 37 λεπτά , happiness79 είπε:

Έχω μια απορία... Οσες κάνατε ΕΡΑ test, βιοψία ενδομητρίου κλπ, σας είχαν δώσει κάποια οδηγία νωρίτερα σε σχέση με τις επαφές (αν ήταν καλό να απέχετε ή δεν ξέρω τι)? Ο γιατρός μου δεν μου είπε τίποτα. Και σήμερα που πήγα στο κέντρο να κάνω το pcr και ρώτησα τη μαία, μου είπε ότι μπορώ να έχω επαφές, αλλά καλύτερα με προφυλάξεις, για να μην περάσει κάποιο μικρόβιο. Και αναρωτιέμαι... αν είναι να μπορεί να περάσει τόσο εύκολα μικρόβιο, τότε ποιο το νόημα να ψάχνουμε να βρούμε αν τυχόν έχουμε κάποιο μικρόβιο, ή να υποβσλλουμε τον οργανισμό μας σε θεραπείες, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να ξαναβρεθούμε με κάποιο μικρόβιο? Έχω κουραστεί κι έχω σιχαθεί τους περιορισμούς για να σας πω την αλήθεια. Μπούχτησα! 

Νομίζω το λένε γιατί αν έχεις επαφές αλλοιώνεται το αποτέλεσμα δηλαδη μπορει να φανεί κάποιο μικροβιο που στην ουσία ο οργανισμός ο ίδιος θα το καταπολέμησει απλα αν είναι οι επαφές κοντινές στην εξέταση φαινετε ψεύδος ότι υπάρχει μικροβιο. Με αυτή την έννοια.  Όχι ότι τα μικρόβια από τις επαφές θα σου κάνουν ζημιά ετσι εύκολα. 

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλημέρα! Εμένα δεν μου είχαν πει τίποτα... :wacko: Αλλά αν βρεθεί μικρόβιο, σίγουρα θα πάει κ ο σύζυξ για καλλιέργεια για να δούμε αν το έχει κ αυτός κ αν χρειάζεται κι εκείνος αγωγή. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα με τους περιορισμούς και τις συνεχείς εξετάσεις. ❤️ Δηλώνω μπουχτισμενη κι εγώ!... 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, despina. είπε:

Ευχαριστω πολυ!Πώς κ δεν το ακολουθησες;

Εχω κι εγω εικονα πολυκυστικων.Ειχα κανει βραχυ την προηγουμενη φορα κ πηραμε 16 ωαρια ομως λογω κακου σπερματος προχωρησαν μονο 3.

Καλημέρα!! Κάνω κ εγώ arvekar αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησα 24/2 και αδιαθετησα κανονικά 3/3. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...