Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια καλημέρα σας. Είστε όλες τόσο ευαίσθητες Μ αυτά τα χάπια που παίρνουμε μετά την εμβρυομεταφορα; Νομίζω πως Μ έχει πιάσει το παραπονο άνευ λόγου και αιτίας. Μέχρι τώρα στην διέγερση ήμουν μια χαρά.

Καλημέρα Laky, η ευαισθησία είναι ούτως ή άλλως αναμενόμενη. Εννοείται ευθύνονται τα φάρμακα αλλά είναι και η όλη διαδικασία ψυχοφθόρα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , despina. είπε:

Ενταξει,αρα αυτο που μου λες ειναι κατι αλλο.Εγω κανω το μακρυ πρωτοκολλο

Ναι ναι, γιατί την προηγούμενη φορά που είχα κάνει την ειχα παρει περίμενα να αδιαθετησω και μετά να πάρω τα φάρμακα. Τώρα τα ξεκίνησα από 26 τις  prolutex και ultragestan ενώ όλα τα υπόλοιπα τα ειχα παρει από 16.2 cyclacur, felicine, salospir και τα συνεχίζω μαζί με  prezolor και το rulid που τελειώνει σήμερα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία να έχεις. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εχετε κ εσεις 3 μερες πριν  την αναμενόμενη περιοδο διάφανα υγρα;

Κορίτσι μου εγώ έχω στην ωορρηξια, μετά έχω γύρω στην 20η μέρα όχι τόσο διάφανα αλλά γαλακτερα και ξανά όντως 2-3 μερες πριν αδιαθετησω όχι τόσο διάφανα!!Οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι στον οργανισμό της κάθε κοπέλας!!Μόνο αν δεις διαφορά τόσο στο χρώμα όσο και στην οσμή καλο είναι να κάνεις καλλιέργεια για τυχόν μικρόβια!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, despina. είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ερωτηση:με τις arvekap ερχεται κανονικα περιοδος;

Ετσι μου πε ο γιατρος αλλα βλεπω οτι τις παιρνουν για τεχνητη εμμηνοπαυση!

Και κατι αλλο.Με ρωτησαν ποσες περιπου μερες διαρκει ο κυκλος μου κ τις ξεκιναω 10 μερες πριν οπου μετα θα ελεγχξω Ε2 για να ξεκινησω διεγερση .Αν αδιαθετησω πιο πριν ή πιο μετα πειραζει;

Οι Arvekap που δίνουν για τεχνητή εμμηνόπαυση είναι διαφορετικές από αυτές που θα πάρεις εσύ τώρα! Στο λέω γιατί κι εγώ όταν ήταν να της πάρω είχα την ίδια απορία με σένα και έτσι το έμαθα! Όσο γι' αυτό που ρωτάς για το πότε θα σου έρθει περίοδος κι αν πειράζει, δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω... 

πρίν από 3 λεπτά , Giouli36 είπε:

Εγώ είχα κορίτσι μου!!!2 φορές!!

Αχ τι ωραια γιατι απελπιστικα.Και πιο πολυ εχω αυτα τα υγρα μολις παω ν ουρήσω κ σκουπίζομαι..ειμαι κ εγω ταλαιπωρημένη με εξωσωματικές κ ελπιζω εστω σε μια φυσική σύλληψη γιατι ειχα κανει αυτη τον μηνα σαλπιγγογραφια κ μετα εντελώς τυχαία ειχαμε επαφη στην ωορρηξία μου 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια καλημέρα σας. Είστε όλες τόσο ευαίσθητες Μ αυτά τα χάπια που παίρνουμε μετά την εμβρυομεταφορα; Νομίζω πως Μ έχει πιάσει το παραπονο άνευ λόγου και αιτίας. Μέχρι τώρα στην διέγερση ήμουν μια χαρά.

Αχχχχχχ ναιιιιιι... Εμένα με πιάνουν πάρα πολύ... Στην τελευταία ετ με έπιαναν τα κλάματα με το παραμικρό! Νομίζω βέβαια ότι παίζει ρόλο και η φάση στην οποία βρισκόμαστε. Η ψυχολογία είναι πολύ εύθραυστη, ειδικά τις μέρες αναμονής μέχρι τη χοριακή, είναι οι ορμόνες, είναι και η αγωνία και τα συναισθήματα κάνουν πάρτυ! Ελπίζω στην περίπτωση σου να έχεις κι άλλον ένα λόγο που είσαι ευσυγκίνητη! Υπομονή... Εύχομαι να έχεις πολύ καλά νέα!!! 

• Μου αρέσει 1

7 hours ago, Laky said:

Κι εγώ πολύ χειρότερα είμαι ψυχολογικά και σωματικά με τα φάρμακα της ετ

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...