Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , Pepi123 είπε:

Γνωμη ουρολογου εχετε παρει?μηπως με καποια βιταμινη γινει κατι

Ο Ουρολογος μας έδωσε να πάρει το Andrositol Plus για 3 μήνες και θα δείξει εάν βελτιωθεί κάτι.

Το είχε πάρει και στο παρελθόν αλλά δεν βελτιώθηκε, βέβαια εκείνη την περίοδο είχε βγει και στο σπερμοδιαγραμμα σταφυλλοκοκο. Οπότε μπορεί να έπαιξε κι αυτό το ρόλο του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Γιατί να μην μπορείς;Εννοείται,αφού ελέγχουν και την υπογονιμότητα 

Και παίρνω τηλ κάπου για να κλείσω ραντεβού και ζητάω αιματολογικό ανοσολογικό έλεγχο; Μπορω να κλείσω ραντεβού και ηλεκτρονικά μέσω εοππυ;ξέρεις;

6 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Πολύ καλά θυμάσαι! Δεν έχω πάρει ακόμα απαντήσεις από τις εξετάσεις που μου έκαναν στο Έλενα, θα είναι έτοιμες μετά τις 10-15 Μαρτίου. Προσπαθώ να θυμηθώ πότε πήγα αλλά έχει κολλήσει το μυαλό μου, είναι τόσα πολλά τα τρεχάματα με εξετάσεις τον τελευταίο καιρό που το έχω χάσει. Πρέπει να ήταν γύρω στις 20 Φλεβάρη, κάτι τέτοιο, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς! Υπολόγιζε ότι βγαίνουν περίπου 3 βδομάδες μετά οι απαντήσεις. Αξίζει πάντως να μπαίνεις στο 1535.gr μήπως υπάρξει κάποια ακύρωση, εγώ έτσι είχα βρει το ραντεβού! 

Μπαίνω 1535,gr ποιο τμήμα να επιλέξω;κάνουν και θρομβοφιλια;

πρίν από 24 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Και παίρνω τηλ κάπου για να κλείσω ραντεβού και ζητάω αιματολογικό ανοσολογικό έλεγχο; Μπορω να κλείσω ραντεβού και ηλεκτρονικά μέσω εοππυ;ξέρεις;

μπαίνεις στο 1535,κανεις εγγραφή και μετά επιλέγεις το νοσοκομείο Έλενα και μετά το τμήμα ελέγχου αποβολών.Τέλος,επιλέγεις την ημερομηνία του ραντεβού.Το πρωί είχε κάποια για τον Απρίλιο. Μπορείς και τηλεφωνικά στο 1535 και σου δίνει οδηγίες ο αυτόματος τηλεφωνητής.

4 hours ago, Ana21 said:

Κορίτσια, είμαι πλέον στην 4η μέρα μετά την ετ και το βράδυ υπέφερα από πόνους στη μέση. Μπόρεσα να κοιμηθώ μόνο με τεντωμένα πόδια και στο πλάι..Είναι πολύ κακό;;;

Πολύ καλό μου φαίνεται εμένα!ευχομαι καλα αποτελέσματα!!

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Effie99 είπε:

Δεν έχω αποβάλει εωςτωρα όμως..δεν έχει σημασία σωστά; Θα ζητήσω έλεγχο για υπογονιμότητα ; πας εκεί και σου γράφουν εξετάσεις;Σε ευχαριστώ πολυ

5 ώρες πρίν, Troia είπε:

Οι περισσότερες από εμάς που έχουν παει στο τμ. αποβολών πήγαμε χωρίς να έχουμε αποβολές στο ιστορικό μας. Αν δεις στο site τους γράφουν ότι διερευνούν και περιπτώσεις υπογονιμότητας ή αποτυχημένων εξωσωματικών.

Να έχω μαζί μου δικές μου εξετάσεις χρειάζεται; Η του συζύγου; Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Δεν έχω αποβάλει εωςτωρα όμως..δεν έχει σημασία σωστά; Θα ζητήσω έλεγχο για υπογονιμότητα ; πας εκεί και σου γράφουν εξετάσεις;Σε ευχαριστώ πολυ

Όχι,δεν έχει σημασία αυτό..Ναι,έλεγχο υπογονιμότητας να ζητήσεις.Αφού σε δει ο γιατρός και του δείξεις ό,τι εξετασεις έχεις κάνει μέχρι στιγμής,θα σου γράψει εξετασεις να κανεις.Είναι και δωρεάν νομίζω.

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Ana21 είπε:

Κορίτσια, είμαι πλέον στην 4η μέρα μετά την ετ και το βράδυ υπέφερα από πόνους στη μέση. Μπόρεσα να κοιμηθώ μόνο με τεντωμένα πόδια και στο πλάι..Είναι πολύ κακό;;;

Εμένα πάντως μου ακούγεται πολύ καλό! Μπορεί να είναι και συμπτώμα εγκυμοσύνης! Σου το εύχομαι ολόψυχα ❤️

2 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Πως γινεται το ΕΡΑ κ που μπορουμε να το κανουμε ;

Ακριβώς όπως σου τα είπε η @Giouli36 είναι! Θα κάνω αυτή την εξέταση την Τρίτη που μας έρχεται και είμαι σε διαδικασία προετοιμασίας όπως αν πήγαινα για ετ, με Cyclacur και προγεστερόνη, μόνο που αντί για ετ θα μου πάρει το δείγμα ο γιατρός μου, το οποίο θα σταλεί στην Ισπανία για ανάλυση και σε περίπου 15 μέρες θα έχουμε τα αποτελέσματα. 

1 ώρα πρίν, Αγάπ είπε:

Ο Ουρολογος μας έδωσε να πάρει το Andrositol Plus για 3 μήνες και θα δείξει εάν βελτιωθεί κάτι.

Το είχε πάρει και στο παρελθόν αλλά δεν βελτιώθηκε, βέβαια εκείνη την περίοδο είχε βγει και στο σπερμοδιαγραμμα σταφυλλοκοκο. Οπότε μπορεί να έπαιξε κι αυτό το ρόλο του.

Βοηθάει πάντως και η σωστή διατροφή, εκτός από τις βιταμίνες. Το τσιγάρο και το αλκοόλ δυσκολεύουν τα πράγματα. Μήπως οι συγκεκριμένες βιταμίνες δεν του ταίριαξαν και να δοκιμάσει κάτι άλλο? Υπάρχουν και πιο ειδικοί στο θέμα από εμένα, που λογικά θα έχουν κάτι να προτείνουν! 

1 ώρα πρίν, Maroxmarox είπε:

Εγώ έκλεισα στο ιατρείο κέντρο ελέγχου αποβολών. Έλεγχο θρομβοφιλίας είχα κάνει, αλλά αν δεν τον είχα θα μου τον έγραφαν, οπότε λογικά αυτό ψάχνεις. 

1 hour ago, Maroxmarox είπε:

Να έχω μαζί μου δικές μου εξετάσεις χρειάζεται; Η του συζύγου; Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες 

Ναι, να έχεις μαζί εξετάσεις και των δυο σας, ότι έχετε! Θα ζητήσουν πολύ αναλυτικό ιστορικό. Αν είστε και οι δύο μαζί τόσο το καλύτερο, αν όχι δεν πειράζει. Προσωπικά θα ήθελα να είχα πάει με τον άντρα μου, που γενικά πάμε μαζί στα ραντεβου και εκεί πράγματι θα είχε νόημα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε.

1 ώρα πρίν, Maroxmarox είπε:

Εγώ έκλεισα στο ιατρείο κέντρο ελέγχου αποβολών. Έλεγχο θρομβοφιλίας είχα κάνει, αλλά αν δεν τον είχα θα μου τον έγραφαν, οπότε λογικά αυτό ψάχνεις. 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Πας εκεί και σας παίρνουν πλήρες ιστορικό και ανάλογα με αυτό σου κάνουν εξετάσεις. Να έχεις μαζί όλες τις εξετάσεις που έχετε κάνει ως τώρα ταξινομημένες σε διαφορετικά ντοσιέγια εσένα και για το σύζυγο ώστε να μπορείς να βρίσκεις εύκολα ό,τι σου ζητάει η γιατρός.

• Ευχαριστώ 1

Καλημερα κοριτσια! Ερωτηση:με τις arvekap ερχεται κανονικα περιοδος;

Ετσι μου πε ο γιατρος αλλα βλεπω οτι τις παιρνουν για τεχνητη εμμηνοπαυση!

Και κατι αλλο.Με ρωτησαν ποσες περιπου μερες διαρκει ο κυκλος μου κ τις ξεκιναω 10 μερες πριν οπου μετα θα ελεγχξω Ε2 για να ξεκινησω διεγερση .Αν αδιαθετησω πιο πριν ή πιο μετα πειραζει;

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα σας. Είστε όλες τόσο ευαίσθητες Μ αυτά τα χάπια που παίρνουμε μετά την εμβρυομεταφορα; Νομίζω πως Μ έχει πιάσει το παραπονο άνευ λόγου και αιτίας. Μέχρι τώρα στην διέγερση ήμουν μια χαρά.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , despina. είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ερωτηση:με τις arvekap ερχεται κανονικα περιοδος;

Ετσι μου πε ο γιατρος αλλα βλεπω οτι τις παιρνουν για τεχνητη εμμηνοπαυση!

Και κατι αλλο.Με ρωτησαν ποσες περιπου μερες διαρκει ο κυκλος μου κ τις ξεκιναω 10 μερες πριν οπου μετα θα ελεγχξω Ε2 για να ξεκινησω διεγερση .Αν αδιαθετησω πιο πριν ή πιο μετα πειραζει;

Εγώ την εκανα πχ 24 Ιανουαρίου και 3.3 έκανα εμβρυομεταφορα χωρίς να αδιαθετησω. 

πρίν από 8 λεπτά , Marina21 είπε:

Εγώ την εκανα πχ 24 Ιανουαρίου και 3.3 έκανα εμβρυομεταφορα χωρίς να αδιαθετησω. 

Πώς εκανες εμβρυομεταφορα;Διεγερση δεν εκανες;Εγω δε θα κανω μονο μια,αλλα 10 μερες κ μετα διεγερση.Σου επηρεασε καθολου την περιοδο;

πρίν από 23 λεπτά , despina. είπε:

Πώς εκανες εμβρυομεταφορα;Διεγερση δεν εκανες;Εγω δε θα κανω μονο μια,αλλα 10 μερες κ μετα διεγερση.Σου επηρεασε καθολου την περιοδο;

Είχα αδιαθετησει πριν. Ειχα στην κατάψυξη. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...