Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Pagotoula είπε:

εγω γενικα δεννκαταλαβαινω γιατι δεννσυνταγογραφουνται αυτα τα φαρμακα,,, προκειται για ιατρικο προβλημ

Γιατί είναι υψηλού κόστους! Αλλά και πάλι θα έπρεπε κι ας γινόταν κατόπιν ελέγχου.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Γιατί είναι υψηλού κόστους! Αλλά και πάλι θα έπρεπε κι ας γινόταν κατόπιν ελέγχου.

ακριβως,,, μετα την εγκριση της επιτροπης,,, αλλα να μηννυπηρχε οριο,,

Επίσης δεν συνταγογραφούνται καθόλου αν θες να κάνεις κατάψυξη γιατί δεν θεωρείται ότι είναι ιατρικό πρόβλημα αλλά μόνο κοινωνικό....
Αλλά αν έχεις ΠΩΑ απτα 25-26 σου λένε βρες κάποιον για να κάνεις εξωσωματική για να στα δικαιολογήσουμε... Ή αν έχεις κάποιο πολύ πιο δύσκολο θέμα π.χ. καρκίνου και θες να κάνεις κατάψυξη...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , Pagotoula είπε:

Γιατί είναι ηλίθιοι γιαυτο. Σου λέει δεν τρέχει κάστανο και άτεκνοι να μείνετε.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 minutes ago, Pagotoula said:

Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό για πολλούς λόγους, όσο και να θέλουμε. Εαν και θεωρητικά δεν υπάρχει όριο στο πόσες εξωσωματικές μπορεί να κάνει μια γυναίκα, καλό είναι να μην φορτώνει με τόσες ορμόνες και φάρμακα το σώμα της. Το όριο των 4 εξωσωματικών , η μάλλον καλύτερα, 4 διεγέρσεων , είναι αρκετό απο "νομικής" άποψης. Δηλαδή "εγώ σου προσφέρω όσα νομίζω οτι πρέπει να κάνεις μαξ για το καλό σου", απο εκεί και πέρα είναι στην επιλογή της κάθε γυναίκας εαν θα το υπερβεί. Hδη η Ελλάδα έχει "τσιτώσει" τα όρια σε σχέση με τις εξωσωματικές. Σε άλλες χώρες το οριο ηλικάς είναι αρκετά πιο χαμηλό, οι δωρεάν προσφερόμενες (εαν προσφέρονται δωρέαν πάντα) εξωσωματικές είνα λιγότερες . Ολες μας βέβαια, θα θέλαμε οσες είναι απαραίτητες για το πολυπόθητο μωράκι μας, αλλα δεν μπορεί να γίνει τόσο απλά .

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , zouko είπε:

Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό για πολλούς λόγους, όσο και να θέλουμε. Εαν και θεωρητικά δεν υπάρχει όριο στο πόσες εξωσωματικές μπορεί να κάνει μια γυναίκα, καλό είναι να μην φορτώνει με τόσες ορμόνες και φάρμακα το σώμα της. Το όριο των 4 εξωσωματικών , η μάλλον καλύτερα, 4 διεγέρσεων , είναι αρκετό απο "νομικής" άποψης. Δηλαδή "εγώ σου προσφέρω όσα νομίζω οτι πρέπει να κάνεις μαξ για το καλό σου", απο εκεί και πέρα είναι στην επιλογή της κάθε γυναίκας εαν θα το υπερβεί. Hδη η Ελλάδα έχει "τσιτώσει" τα όρια σε σχέση με τις εξωσωματικές. Σε άλλες χώρες το οριο ηλικάς είναι αρκετά πιο χαμηλό, οι δωρεάν προσφερόμενες (εαν προσφέρονται δωρέαν πάντα) εξωσωματικές είνα λιγότερες . Ολες μας βέβαια, θα θέλαμε οσες είναι απαραίτητες για το πολυπόθητο μωράκι μας, αλλα δεν μπορεί να γίνει τόσο απλά .

Στην Αλβανία η άλλη γέννησε στα 56 δίδυμα 

Και στην Αμερική το όριο είναι τα 55 έτη 

Όχι ότι το επικροτώ!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Κορίτσια επειδή η Λευκού είναι κλειστά τις Παρασκευές, ξέρετε μήπως αν απαντάει στα mail? Αν της έστελνα δηλαδή να την ενημερώσω τι χρειάζομαι, θα μου απαντούσε? Επίσης ξέρετε αν η Τσεκούρα κανει ιδιωτικά ραντεβού? Ευχαριστώ πολύ!  

eardp2.png

3 ώρες πρίν, Laky είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια. Έκανα εχθές την εμβρυομεταφορα με έμβρυα τρίτης ημέρας αλλά έχω αρκετές σουβλιες κάτω χαμηλά. Καθώς κι ενόχληση στη μέση μου. Είναι φυσιολογικό; 

Πολύ καλή επιτυχία να έχεις κοπέλα μου!!Όλα αυτά που θα νιώθεις είναι απολύτως φυσιολογικά και να ξέρεις ότι τα περισσότερα είναι λόγω των φαρμάκων που παίρνουμε για την υποστήριξη της κύησης!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια επειδή η Λευκού είναι κλειστά τις Παρασκευές, ξέρετε μήπως αν απαντάει στα mail? Αν της έστελνα δηλαδή να την ενημερώσω τι χρειάζομαι, θα μου απαντούσε? Επίσης ξέρετε αν η Τσεκούρα κανει ιδιωτικά ραντεβού? Ευχαριστώ πολύ!  

Νομίζω δίνει ένα κινητό στον τηλεφωνητή για έκτακτη ανάγκη..προσπάθησε εκεί..Στα μειλ δεν ξέρω αν απαντάει η ίδια, οι κοπέλες στη γραμματεία εμένα μου απαντούσαν.

3 minutes ago, Effie99 said:

Νομίζω δίνει ένα κινητό στον τηλεφωνητή για έκτακτη ανάγκη..προσπάθησε εκεί..Στα μειλ δεν ξέρω αν απαντάει η ίδια, οι κοπέλες στη γραμματεία εμένα μου απαντούσαν.

Επειδή δεν είναι κάτι σημαντικό, είπα να μην ενοχλήσω στο τηλ ανάγκης. Θα περιμένω μέχρι την Τρίτη. Ευχαριστώ! 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Καλύτερα να την καλέσεις την Τρίτη. Φαντάζομαι το κινητό που εχει στον τηλεφωνητή αφορα έκτακτες καταστάσεις και όχι ενδιαφερον για ραντεβού (ραντεβού δεν ενδιαφέρεσαι να κλείσεις;). 

Η Τσεκούρα έχει αντικατασταθεί από την Οικονομοπούλου. Μπαίνε και άσχετες ημερομηνίες στο σύστημα και ίσως βρεις απο κάποια ακύρωση (εμένα έτσι μου είχε κάτσει!). 

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Επειδή δεν είναι κάτι σημαντικό, είπα να μην ενοχλήσω στο τηλ ανάγκης. Θα περιμένω μέχρι την Τρίτη. Ευχαριστώ! 

Πιάσε κόκκινο μαζί το γράψαμε :)

• Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Κορίτσι μου εγώ πήγα στον γιατρό μετά από 3 αποτυχημένες εξωσωματικες σε δημόσιο νοσοκομειο και μια παλινδρομη κυηση!!Περιττό να σου πω ότι είχα κάνει ένα σκασμό εξετάσεις, καρυοτυπο, όλον τον προγεννητικό έλεγχο, θρομβοφιλια, είχα χασιμοτο που το είχα βρει στην προσπάθειά, ανοσολογικο έλεγχο σε αιματολόγο, νκ κύτταρα, είχα ήδη κάνει μια διάνοιξη τραχηλου, μια λαπαροσκοπηση, και μπορεί να ξεχνάω και κάποιες!!!Τις μόνες που δεν είχα κάνει είναι το ERA τεστ, αυτά τα ΕΜΜΑ, ALICE και τις εξετάσεις για το ενδομητριο!!!Όπως καταλαβαίνεις ήταν λίγο περιορισμένες οι επιλογές!!!Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ήτανε αρκετά σίγουρος ότι έχω ενδομητριτιδα!!Στην πρώτη επίσκεψη που μου πήρε ιστορικό μου είπε θα σου κάνω και έναν υπέρηχο να δούμε τι γίνεται!!Και η αλήθεια είναι ότι μου έλεγε πως φαίνεται στον υπέρηχο γιατί εμφανιζόταν μια άσπρη γραμμή κάπου μέσα στην μητρα!!!Δεν θυμάμαι πολυ καλα!!!Απλά γίναν όλα σφαίρα!!Μέσα σε 5 μέρες τον επισκέφτηκα 2 φορές και μου έκανε και βιοψία στο Μητερα!!!

Η αλήθεια είναι ότι για να σιγουρευτείς ότι έχεις ενδομητριτιδα πρέπει να κάνεις κάποια από τις εξετάσεις για το εσωτερικό της μήτρας!!

Να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερή που θα σε παρακολουθεί ο συγκεκριμένος γιατρός όταν με το καλό (δηλαδή πολύ σύντομα) μείνεις έγκυος!!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο έχω λυσσάξει που δεν μπορώ να τον έχω τώρα στην εγκυμοσυνη!!! Βέβαια ο άνθρωπος μου λέει ενημέρωσε με για την πορεία εννοείται!!!Απλά τον αγαπώ!!!!!!!

Ναι, κι εγώ τον αγαπώ!!! Κι εμένα μου λέει ότι θέλει να τον ενημερώνω, αλλά έχω κάνει τόσα και τόσα, που ντρέπομαι να τον ενοχλώ για το παραμικρό. Όμως τώρα σκεφτόμαστε με τον άντρα μου να κανονίσουμε ένα ραντεβού μαζί του όταν έχουμε όλες τις εξετάσεις να μας πει κι αυτός μία γνώμη. 

Άρα λογικά τώρα που θα κάνω το EPA test με τον πλήρη έλεγχο και για μικρόβια κλπ, λογικά θα δείξει αν τυχόν έχω ενδομητρίτιδα, ε? 

Τι είναι το ΕΜΜΑ και το ΑLICE? 

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!! 

Περιμένουμε τα νέα σου από τον επόμενο υπέρηχο! Μέχρι τότε φροντίδα και προδέρμ για σένα και το μωράκι σου!!! 

5 ώρες πρίν, Eleni:) είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση...

Έχεις δίκιο ότι η φύση αποφασίζει αλλά ειλικρινά η ψυχολογία είναι στα τάρταρα γιατί είναι όλα μαζί..πέρασα και ένα άλλο θέμα υγείας ενός όγκου μεγάλου ταλαιπωρηθηκα λόγω μόλυνσης αφαίρεσα το ένα νεφρό 2 χειρουργείο και έπεσαν όλα μαζί και μόλις είδα πέρασα αυτό ευτυχής κακοήθη και θα κοιτάξω εμένα τα κιλά μ και την ψυχολογία εφόσον έζησα έρχεται μετά από καιρό αυτο και λέω ε εντάξει έλεος. Και γενικά και άλλες πολύ άσχημες καταστάσεις και έτσι έπεσα τελείως...ουφ συγνώμη για το κατεβατό απλά ξέσπασα...τεσπα...

Τώρα αυτή την βδομάδα θα κλείσω ραντεβού στον κύριο Μαμά που είναι στο neogenesis που είναι κέντρο εξωσωματικής και προτείνει και την θεραπεία με dheas για πωα.

Τι ζητάς συγνώμη? Πες τα να ξεσπάσεις! Έχεις περάσει πάρα πολλά... Δικαιούσαι χαρά και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει! Είσαι μαχήτρια και θα τα καταφέρεις! 

• Μου αρέσει 1

Αχ, μακάρι να έκανε...Αισθητή η απουσία της...

Αυτή τη στιγμή πάντως βρίσκεις ραντεβού στην Οικονομοπούλου για μέσα Απριλίου.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...