Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τώρα κοίταζα το ραντεβού που έχω στο Έλενα. Είναι 31/03 γαμωτο. Πάει πολύ μακριά. Δεν θα προλάβω ούτε τον επόμενο κύκλο. Αν κάποιο κορίτσι έχει νωρίτερα κ θέλει να ακυρώσει να μου πει :)

Δεν πειράζει κράτησε το ραντεβού στις 31 και που ξέρεις μπορεί κάτι άλλο να βρεθεί. Δεν πειράζει που θα χάσεις ένα κύκλο. Δεν είναι εύκολο να τα προλαβεις όλα άμεσα.

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας κορίτσια. Έκανα εχθές την εμβρυομεταφορα με έμβρυα τρίτης ημέρας αλλά έχω αρκετές σουβλιες κάτω χαμηλά. Καθώς κι ενόχληση στη μέση μου. Είναι φυσιολογικό; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Laky είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια. Έκανα εχθές την εμβρυομεταφορα με έμβρυα τρίτης ημέρας αλλά έχω αρκετές σουβλιες κάτω χαμηλά. Καθώς κι ενόχληση στη μέση μου. Είναι φυσιολογικό; 

Φυσιολογικότατα! Καλά αποτελέσματα να εχεις!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Ρε συ δικαιολογείται μια αποτυχία. Η πρώτη σου εξωσωματική ήταν. Εγω θα σου πρότεινα να εμπιστευτείς τον γιατρό σου γιατί είσαι σε πολύ καλά χέρια!

Καλημέρα!! Ψάχνεις ακόμα για φάρμακα; Στο facebook στην ομάδα της εξωσωματικής είναι μια κοπέλα που δίνει κάποια φάρμακα από Ηράκλειο Κρήτης. 

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Eleni:) είπε:

Καλημέρα marmaki και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου...Είσαι το πρώτο άτομο που γνωρίζω με πωα και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις δει αλλαγές πάνω σ μετά από αυτό...

Στο Αττικό έχω πάει έχει τμήμα πωα πράγματι...Είναι ότι χειρότερο...περίμενα από τις 11 το πρωί και είχα ραντεβού στις 12 και πήγα 6 το απόγευμα και στο τέλος απλά είδαν τις εξετάσεις που ήδη είχα κάνει και η κυρία καλανταριδου που είναι η γιατρός μου έδειχνε τον ευατο της στο YouTube ότι έχει βοηθήσει άτομα με πωα χωρίς βέβαια να με εξέταση καν...απλά είδε τις εξετάσεις μ χωρίς να μ πει κάποια γνώμη ουσιαστικά.. 

Ο γιατρός που μου είπαν ότι ήταν στο Αττικό κι έχει ειδίκευση στην ΠΩΑ λέγεται Μεσσαρόπουλος, θα πάω σήμερα στο ιατρείο του και θα σου πω αν με βοήθησε κτλ

Έχω δει αλλαγές στο ότι βγάζω κύστες στη μία ωοθήκη, μία τον Σεπτέμβρη και μία τώρα. Ο Κουρ είχε πει ότι "θα αγχωθείς και θα κάνεις κυστικό", αλλά ίσως είναι συνδυασμός άγχους και επίπτωση της ΠΩΑ. Αυτές οι κύστες φεύγουν μόνες τους, από ωχρό σωμάτιο λένε ότι έχουν δημιουργηθεί και φεύγουν μετά από 1-2 μήνες συνήθως. 

Σίγουρα έχει μικρύνει ο κύκλος μου, από τις 26 μέρες που ήταν κατά μέσο όρο έχει πάει στις 22 και έχω πιο μικρή ροή αίματος. Αυτές είναι οι αλλαγές που χω παρατηρήσει. Με τελευταία μετρημένη fsh στο 26,4

πρίν από 16 λεπτά , Laky είπε:

Πολύ πολύ καλή επιτυχία!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!! Ψάχνεις ακόμα για φάρμακα; Στο facebook στην ομάδα της εξωσωματικής είναι μια κοπέλα που δίνει κάποια φάρμακα από Ηράκλειο Κρήτης. 

Α οκ να μπω να το δω σ ευχαριστώ! Καλημέρα!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 3 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Α οκ να μπω να το δω σ ευχαριστώ! Καλημέρα!

εσυ αντωνια γιατι δεν μπορεις να περασεις επιτροπη και να κρατησεις τα φαρμακα για φυσικους τροποποιημενους; γιατι το χω χασει..

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , marmaki είπε:

Ο γιατρός που μου είπαν ότι ήταν στο Αττικό κι έχει ειδίκευση στην ΠΩΑ λέγεται Μεσσαρόπουλος, θα πάω σήμερα στο ιατρείο του και θα σου πω αν με βοήθησε κτλ

Έχω δει αλλαγές στο ότι βγάζω κύστες στη μία ωοθήκη, μία τον Σεπτέμβρη και μία τώρα. Ο Κουρ είχε πει ότι "θα αγχωθείς και θα κάνεις κυστικό", αλλά ίσως είναι συνδυασμός άγχους και επίπτωση της ΠΩΑ. Αυτές οι κύστες φεύγουν μόνες τους, από ωχρό σωμάτιο λένε ότι έχουν δημιουργηθεί και φεύγουν μετά από 1-2 μήνες συνήθως. 

Σίγουρα έχει μικρύνει ο κύκλος μου, από τις 26 μέρες που ήταν κατά μέσο όρο έχει πάει στις 22 και έχω πιο μικρή ροή αίματος. Αυτές είναι οι αλλαγές που χω παρατηρήσει. Με τελευταία μετρημένη fsh στο 26,4

Είναι ένας σχετικά νέος μαζί με μια μαυρομαλλα αδύνατη νέα γυναίκα είναι η ομάδα της καλανταριδου αυτοί είδαν τις εξετάσεις μ και μίλησα και με την καλανταριδου μετά...αλλά είναι η ομάδα της...καθοδηγουνται από αυτήν.. να σου πω την αλήθεια μ εμένα δεν με βοήθησαν.. εύχομαι εσένα να σε βοηθήσουν..

Ίδιες αλλαγές και εγώ συν όχι κολπικά υγρά όπως παλιότερα...

Στείλε μ αν θες μόλις πας να μ πεις και εσύ την γνώμη σ..εύχομαι τα καλύτερα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Pagotoula είπε:

εσυ αντωνια γιατι δεν μπορεις να περασεις επιτροπη και να κρατησεις τα φαρμακα για φυσικους τροποποιημενους; γιατι το χω χασει..

Τις έχω εξαντλήσει κορίτσι μου!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 18 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Δε γίνεται να μας κάνουν δώρο άλλη μια ρε γαμωτο;

εγω γενικα δεννκαταλαβαινω γιατι δεννσυνταγογραφουνται αυτα τα φαρμακα,,, προκειται για ιατρικο προβλημ

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...