Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Επειδή είχα κι εγώ θέμα με το ενδομήτριο και ακύρωσαμε 5 φορές την εμβρυομεταφορα να σου πω τι αποφάσισα εγώ να κάνω καθότι και βελονισμό είχα κάνει και διαφορά δεν είδα καμία. Αποφάσισα έτσι για να μην πω ότι δεν το έκανα κιόλας prp ενδιμητριου. Γίνεται στο γραφείο του γιατρού, χωρίς αναισθησία και καθόλου πόνο. Το έκανα 5 ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα είχε βέβαια, αν αποτύχει η προσπάθεια θα πάω να κάνω από περιέργεια έναν υπέρηχο στον επόμενο κύκλο. Φίλη μου πάντως που έχει κάνει prp ωοθηκών ειδε διαφορά. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε επειδή ήταν το ενδομήτριο 6,9 και πολύ καλό στο σχήμα όμως εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή. Με κάτω από 7,5 δεν πάω, κάτι το οποίο δε θα κατάφερνα μόνη μου. 

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Έπαιρνα 1η χοριακη ηταν πολυ καλη στη 2η χοριακη δεν διπλασιαζότανε ..πχ 9 μερες μετα την εβρυομεταφορα με 5ης μερασ Βλαστοκύστη απο 234 ειχε παει 320 κ μετα έπεφτε 

Α μάλιστα … δύσκολος ο δρόμος μεγάλη η ανηφόρα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα ! Δηλαδη αν εχεις ενδομητριωση επηρεάζει την εμφύτευση;

Το ΕΡΑ τεστ ειναι σαν τ NGS? Εγω ειχα κανει NGS περυσι τον Μάρτιο ειχε βρεθει ενδομητριτιδα κ εκανα 20 εγχυσεις αντιβιώσεων.Καναμε εμβρυομεταφορα Μαιο ειχα πολυ καλη χοριακη κ δυστυχως παλι σταμάτησε.Τωρα που θα κανω τον αλλο μηνα εμβρυομεταφορα ρωτησα τ γιατρο μ (γιατι τον άλλαξα) για NGS κ μ ειπε δεν εφοσον ειχες κανει συντομα δεν χρειάζεται ξανα.Εχει καποια ανάλογη εμπειρία;

Καλημέρα! Όταν έχεις ενδομητρίωση δημιουργείται ένα αφιλόξενο περιβάλλον για το έμβρυο και είτε δεν εμφυτεύεται είτε δεν προχωρά. Βέβαια, εξαρτάται και από τον βαθμό της ενδομητρίωσης, πόσο προχωρημένη είναι. Αυτά στα λέω γιατί έχω διαβάσει άρθρα στο Ίντερνετ και έχω ακούσει συνεντεύξεις γιατρών στο YouTube, αυτά άκουσα αυτά λέω. Την ενδομητρίωση μπορεί να την υποπτευθεί ο γιατρός από το ca125 (εξέταση αίματος) ή από τον υπέρηχο (αν υπάρχει κύστη ενδομητρίωσης), αλλά διάγνωση γίνεται με λαπαροσκόπηση.

Όχι, το ΕΡΑ τεστ είναι διαφορετικό από το NGS. Το ερα εντοπίζει το παράθυρο εμφύτευσής σου. Το άλλο εντοπίζει ενδομητρίτιδα , νομίζω. Ε΄'γώ ΄ρώτησα τον γιατρό μου αν μπορώ με την υστεροσκόπηση να κάνω και NGS και δεν το πιστεύει λέει σαν εξέταση. Θα τη δει την ενδομητρίτιδα με την υστεροσκόπηση; Μάλλον.

πρίν από 5 λεπτά , Effie99 είπε:

Καλημέρα! Όταν έχεις ενδομητρίωση δημιουργείται ένα αφιλόξενο περιβάλλον για το έμβρυο και είτε δεν εμφυτεύεται είτε δεν προχωρά. Βέβαια, εξαρτάται και από τον βαθμό της ενδομητρίωσης, πόσο προχωρημένη είναι. Αυτά στα λέω γιατί έχω διαβάσει άρθρα στο Ίντερνετ και έχω ακούσει συνεντεύξεις γιατρών στο YouTube, αυτά άκουσα αυτά λέω. Την ενδομητρίωση μπορεί να την υποπτευθεί ο γιατρός από το ca125 (εξέταση αίματος) ή από τον υπέρηχο (αν υπάρχει κύστη ενδομητρίωσης), αλλά διάγνωση γίνεται με λαπαροσκόπηση.

Όχι, το ΕΡΑ τεστ είναι διαφορετικό από το NGS. Το ερα εντοπίζει το παράθυρο εμφύτευσής σου. Το άλλο εντοπίζει ενδομητρίτιδα , νομίζω. Ε΄'γώ ΄ρώτησα τον γιατρό μου αν μπορώ με την υστεροσκόπηση να κάνω και NGS και δεν το πιστεύει λέει σαν εξέταση. Θα τη δει την ενδομητρίτιδα με την υστεροσκόπηση; Μάλλον.

Εγώ τ ειχα πολυ ανεβασμένο.Εχω κανει CA125 ειχα κανει το 2016 χειρουργιο κ παύση περιόδου για 6 μηνες αλλα τοτε δεν ηθελα να κανω παιδακι ημουν πολυ μικρη.Πηγα στην λευκού δεν βρήκε κατι απο τις εξετάσεις μας.Μ ειπε να παω 3μηνη θεραπεία για να κατέβει η Ca125 στο δίμηνο ειχε κατέβει 2 μονάδες στο 3μηνο που εκανα ειχε αυξηθεί δεν ειχε σχεδον καθολου διαφορα απο πριν παρω τις βιταμίνες .Αλλα δεν μας ειπε οτι οφείλεται εκει..Αυτες τις βιταμίνες μου τις ειχε δωσει για να βγαζω πιο ποιοτικά ωάρια.Ο γιατρός μ ο καινούργιος μ ειπε πως ισως τα έμβρυα που μ έβαζαν να μην ηταν καλα ποιοτικώς .Τωρα εχω στην κατάψυξη ενα ΑΑ ,1 Χ ΑΒ + 1Χ ΒΒ.Αυτη την εξέταση την ΕΡΑ θεσσαλονικη που μπορουμε ν την κανουμε ;

Δεν ξέρω να σου πω πού να το κάνεις στη Θεσσαλονίκη, ρώτησε τον γιατρό σου. Λαπαροσκόπηση είχες κάνει δηλαδή; Ο Σφακ, έλεγε σε ένα βίντεο ότι τόσο η ενδομητρίωση όσο και η ενδομητρίτιδα δεν εκριζώνονται ποτέ, απλά ηρεμούν για κάποια διαστήματα. Θα τα καταφέρεις κοπέλα μου, να έχεις την υγεία σου και όλα θα έρθουν!

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Κορίτσι μου, σε νιώθω. Έχω αισθανθεί πολλές φορές άχρηστη μέσα σε αυτή τη διαδικασία, επειδή το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που περίμενα. Δεν είμαστε όμως άχρηστες και πιστεύω ότι κατά βάθος το ξέρουμε και οι δύο. Η φύση αποφασίζει και εμείς ακολουθούμε, δεν μπορούμε να τα ελέγχουμε όλα. Επίσης καταλαβαίνω απόλυτα την επιθυμία σου να συλλάβεις φυσικά, κι εγώ είχα πολύ έντονα την ίδια επιθυμία. Σκέφτομαι όμως τώρα - εκ των υστέρων- ότι αν είχα ξεκινήσει νωρίτερα διαδικασίες εξωσωματικής, ίσως τώρα να είχα ήδη ένα παιδί. Μπορεί και όχι βέβαια, δε θα το μάθουμε ποτέ. Δε λέω ότι μετανιώνω βέβαια, γιατί προφανώς η πορεία που ακολούθησα ήταν αυτή που μου ταίριαζε. Αλλά ότι μερικές φορές έχει μεγάλη σημασία να ζυγίζουμε μέσα μας όλα τα ενδεχόμενα πριν πάρουμε μία απόφαση. Ώστε να μην έχουμε μετά δεύτερες σκέψεις. Όσο για τους γιατρούς που ρωτάς, δεν τους ξέρω. Προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία στο εμβρυολογικό τμήμα που έχει το κάθε κέντρο, γιατί θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας. Και μετά έρχεται ο γιατρός. Κατά τη γνώμη μου πάντα. Σου εύχομαι να πάνε τα πράγματα καλά για σένα και σύντομα να γίνεις μανούλα!

Κορίτσι μου καλημέρα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση...

Έχεις δίκιο ότι η φύση αποφασίζει αλλά ειλικρινά η ψυχολογία είναι στα τάρταρα γιατί είναι όλα μαζί..πέρασα και ένα άλλο θέμα υγείας ενός όγκου μεγάλου ταλαιπωρηθηκα λόγω μόλυνσης αφαίρεσα το ένα νεφρό 2 χειρουργείο και έπεσαν όλα μαζί και μόλις είδα πέρασα αυτό ευτυχής κακοήθη και θα κοιτάξω εμένα τα κιλά μ και την ψυχολογία εφόσον έζησα έρχεται μετά από καιρό αυτο και λέω ε εντάξει έλεος. Και γενικά και άλλες πολύ άσχημες καταστάσεις και έτσι έπεσα τελείως...ουφ συγνώμη για το κατεβατό απλά ξέσπασα...τεσπα...

Τώρα αυτή την βδομάδα θα κλείσω ραντεβού στον κύριο Μαμά που είναι στο neogenesis που είναι κέντρο εξωσωματικής και προτείνει και την θεραπεία με dheas για πωα.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

25 minutes ago, Effie99 said:

Kαλημέρα!Όχι, δεν περιάζει καθόλου, ίσα-ίσα χαρά μου να σου πω. Ναι, στη Θεσσαλονίκη είναι, αλλά δεν πήγα εκεί, τηλεφωνικό ήταν το ραντεβού. Το ραντεβού κόστισε 80 ευρώ και τις εξετάσεις τις έκανα στο Locus Medicus, στην Αθήνα. Γύρω στα 75 ευρώ κόστισαν. Δεν ξέρω ακριβώς τι αφορούσαν, γιατί δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη γιατρό, αλλά σίγουρα είναι για θρομβοφιλία και ανοσολογικές. 

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τις πληροφορίες. Με έχεις βοηθήσει πολύ

@happiness79 αν θυμάμαι καλά είχες πάει πρόσφατα στο Έλενα και σου έκαναν κάποιες εξετάσεις. Τέτοιου τύπου ήταν και σένα; Ανοσολογικες; (Θρομβοφιλιας είχες κανει ήδη απ όσο θυμαμαι, σωστά;) Πότε τις έκανες και πότε πήρες αποτελέσματα; Προσπαθώ να τα ζυγίσω να δω αν αξίζει να δώσω τα 150€ για πιο γρήγορα. 

Κορίτσια επίσης σκεφτόμουν να κλείσω ραντεβού στον Ασβέστη ή στον Μακαρούνη. Γνώμες, τιμές;;;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Marina21 είπε:

Ελένη μου γλυκιά καλή σου ημέρα. Συμφωνώ μ όσα σου είπε και η Κατερίνα πιο κάτω. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να πεις τον ευατο σου άχρηστο καρδούλα μου. Όλες μας έχουμε περασει πολύ δύσκολα μέχρι να φτάσουμε σ αυτό τον σταθμό. Σου μιλάω και εγώ που έχω ένα σοβαρό αυτοανοσο που το έχω 19 χρόνια με πολλές εξάρσεις, αφόρητους πόνους, βαρυα θεραπεία. Το πάλεψα και το παλεύω. Έκανα 4.5 χρόνια να κοψω την θεραπεία μου και να πω ξεκινάω για παιδί και όταν αποφάσισα με την σαλπιγγογραφια είδα πως η μόνη λύση είναι η εξωσωματικη. Η κάθε μία έχει την δική της ιστορία. Τίποτα δεν γίνεται εύκολα. Είσαι πολύ μικρή για να τα βλέπεις όλα τόσο μαύρα. Πρέπει να πάρεις τα πάνω σου, να αφήσεις ότι σκέψη, σε κάνει χαλια ψυχολογικά και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Να επισκεφτείς έναν γιατρό από αυτούς που είπες, δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον από αυτούς. Κλείσε ένα ρνβ εύχομαι να σου κάνει κάποιος από αυτούς και να σε βοηθήσει και να βρεθεί λύση. Όσο για αυτόν που είσαι μαζί, δεν σου σταθεί τότε δεν αξίζει. Αλλά στην παρούσα φάση να μην τα έχεις όλα στο κεφάλι σου. Πρέπει εσυ η ίδια να εισαι ήρεμη και ολα θα γίνουν. Μην χάνεις την πίστη σου, ο θεός είναι πολύ μεγάλος. 

Καλημέρα και ειλικρινά ευχαριστώ για την απάντηση και την στήριξη που μου δείξατε πολλά άτομα από εδώ μέσα ακόμα και σε προσωπικά...

Είδες μερικές φορές ξένοι άγνωστοι άνθρωποι είναι πιο κοντά μας από γνωστούς...

Έχω περάσει και εγώ αρκετά σε θέματα υγείας αλλά όπως ένα όγκο που είχα και ήρθε και αυτό μετά και με έριξε τελείως ψυχολογικά..θα κλείσω ραντεβού στο κύριο Μαμά που είναι σε κέντρο εξωσωματικής στο neogenesis και προτείνει και την θεραπεία με dhea να πάρω μια τελική γνώμη...και πάλι σε ευχαριστώ και εύχομαι ειλικρινά μέσα από την καρδιά μ την επόμενη φορά που θα μιλησουμε να είσαι εγκυουλα...

8 hours ago, Eleni:) said:

Καλησπέρα Κατερίνα μου και σε ευχαριστώ ειλικρινά για την απάντηση σου...

Συγνώμη αν σας έφερα σε δύσκολη θέση αλλά ο χρόνος που μας πέρασε ήταν πολύ δυσκολος λόγο και άλλων σοβαρών καταστάσεων και έτυχε και αυτό για να με κάνει να πέσω εντελώς...

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μ ειλικρινά η επόμενη προσπάθεια σου να έχει επιτυχία...

Ο Mαμάς είναι σε κέντρο εξωσωματικής στο νεογενεσης...και ακολουθεί και την θεραπεία με τα φάρμακα dheas για την πωα

Φυσικά και δεν μας έφερες σε δύσκολη θέση. Τα είπα ξεκάθαρα για να σε κάνω να νιώσεις πιο όμορφα. Έχεις περάσει πολλά. Πολύ περισσότερα απ’όσα θα έπρεπε στην ηλικία σου αλλά μόνο πιο δυνατή θα βγεις απο αυτό και όταν έρθει το παιδάκι σου θα πεις χαλάλι και θα το εκτιμήσεις πολύ παραπάνω

eardp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για τις πληροφορίες. Με έχεις βοηθήσει πολύ

@happiness79 αν θυμάμαι καλά είχες πάει πρόσφατα στο Έλενα και σου έκαναν κάποιες εξετάσεις. Τέτοιου τύπου ήταν και σένα; Ανοσολογικες; (Θρομβοφιλιας είχες κανει ήδη απ όσο θυμαμαι, σωστά;) Πότε τις έκανες και πότε πήρες αποτελέσματα; Προσπαθώ να τα ζυγίσω να δω αν αξίζει να δώσω τα 150€ για πιο γρήγορα. 

Κορίτσια επίσης σκεφτόμουν να κλείσω ραντεβού στον Ασβέστη ή στον Μακαρούνη. Γνώμες, τιμές;;;

Ρε συ δικαιολογείται μια αποτυχία. Η πρώτη σου εξωσωματική ήταν. Εγω θα σου πρότεινα να εμπιστευτείς τον γιατρό σου γιατί είσαι σε πολύ καλά χέρια!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 46 λεπτά , marmaki είπε:

Καλημέρα Ελένη,

είμαι κι εγώ με ΠΩΑ αλλά στα 33. Κι εγώ έχω ψάξει λίγο τις αιτίες για την ΠΩΑ αλλά από ότι έχω καταλάβει πολύ σπάνιο να τις βρεις. Μια γιατρός μου είπε απλά ότι συμβαίνει σε 1 από τις 100 κοπέλες.

Δεν είμαστε άχρηστες, απλά ξεχωριστές και δυνατές ώστε να παλέψουμε γι αυτό/α το/α μωράκι/α περισσότερο από τις άλλες γυναίκες.

Ήδη κάνεις μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια και μείωσες αρκετά την fsh σου, το προσπαθείς και μπράβο σου και συνέχισε έτσι!

Σε κέντρα εξωσωματικής υπάρχουν εξειδικευμένοι ψυχολόγοι, μήπως να επισκεφτόσουν κάποιον ψυχολόγο να σε βοηθήσει ώστε να ανταποκριθείς σε αυτό; Λένε ότι είναι σημαντικό να έχουμε καλή ψυχολογία, κι εγώ έχω πέσει αρκετά με όλο αυτό κι είναι εύκολο να στο λένε ή να το λες αλλά πολύ δύσκολο μετά από αυτό το σοκ να είσαι εντάξει ψυχολογικά. Λόγω καραντίνας υπήρχαν πολλοί ψυχολόγοι που προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους ή υπάρχουν και δωρεάν ψυχολόγοι σε κάθε δήμο, βέβαια αυτοί δεν θα είναι εξειδικευμένοι αλλά ίσως να μπορέσουν να σε βοηθήσουν κι αυτοί.  

Ίσως και τα πολλά κιλά να μην σε βοηθάνε, δεν ξέρω αν θα βοηθούσε ένας διατροφολόγος.

Ούτε εγώ γνωρίζω τους γιατρούς που αναφέρεις. Αλλά οι ειδικοί στην εξωσωματική έχουν δει σίγουρα πολλές γυναίκες με ΠΩΑ... Ξέρω νομίζω ότι στο Αττικό υπάρχει τμήμα ειδικό για ΠΩΑ γιατί μου έχουν προτείνει έναν γιατρό που έχει ειδίκευση στην ΠΩΑ και ήταν πριν στο αντίστοιχο τμήμα στο Αττικό.

Για τα χάπια dheas που αναφέρεις έχω διαβάσει ότι δεν είναι εγκεκριμένη μέθοδος και δεν την προτείνουν ιδιαίτερα. Αν κατάλαβα καλά σου προκαλούν μια πλασματική μείωση της fsh χωρίς να είναι ουσιαστική ώστε να βοηθήσει. Αυτά απλά από ένα γκουγκλάρισμα που είχα κάνει όταν είχα ανακαλύψει ότι έχω ΠΩΑ...

Επειδή η ηλικία σου είναι μικρή τα ωάρια που έχεις ακόμα (αφού κάνεις ωορρηξία!) θα είναι ποιοτικά από ότι λένε οι γιατροί (το ίδιο λένε και σε εμένα)... 

Καλημέρα marmaki και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου...Είσαι το πρώτο άτομο που γνωρίζω με πωα και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις δει αλλαγές πάνω σ μετά από αυτό...

Το ξέρω ψυχολογικά είμαι χάλια.. επισκέφθηκα ψυχολόγο και όταν της αφηγηθηκα την ζωή μου τι έχω περάσει κλπ με πήρε αγκαλιά και κλάψαμε μαζί και μ είπε ότι έχω περάσει τα πάθη του Χριστού...βέβαια σίγουρα ξέρω δεν έπεσα στο σωστό άτομο όπως μου είπαν και άλλα άτομα αλλά με έριξε αυτό κλειστηκα και δεν περνω πάλι το θάρρος να πάω σε καποια αλλά.. 

Όσο για το βάρος επειδή πλέον με ότι ξεσπάσματα έκανα φαγητού ζυγίζω 98 κιλά κάνω ήδη διατροφή αλλά τα κιλά πλέον είναι πάρα πολλά για να πω ότι θα μπορέσω γρήγορα να χάσω τόσο περιττό βάρος.. Στο Αττικό έχω πάει έχει τμήμα πωα πράγματι...Είναι ότι χειρότερο...περίμενα από τις 11 το πρωί και είχα ραντεβού στις 12 και πήγα 6 το απόγευμα και στο τέλος απλά είδαν τις εξετάσεις που ήδη είχα κάνει και η κυρία καλανταριδου που είναι η γιατρός μου έδειχνε τον ευατο της στο YouTube ότι έχει βοηθήσει άτομα με πωα χωρίς βέβαια να με εξέταση καν...απλά είδε τις εξετάσεις μ χωρίς να μ πει κάποια γνώμη ουσιαστικά.. 

πρίν από 9 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Φυσικά και δεν μας έφερες σε δύσκολη θέση. Τα είπα ξεκάθαρα για να σε κάνω να νιώσεις πιο όμορφα. Έχεις περάσει πολλά. Πολύ περισσότερα απ’όσα θα έπρεπε στην ηλικία σου αλλά μόνο πιο δυνατή θα βγεις απο αυτό και όταν έρθει το παιδάκι σου θα πεις χαλάλι και θα το εκτιμήσεις πολύ παραπάνω

Σε ευχαριστώ και πάλι πολύ...εύχομαι μέσα από την καρδιά μ πολύ σύντομα να μείνεις εγκύουλα...Σε όλες τις γυναίκες εύχομαι να πραγματοποιησουν το όνειρο τους..

Ειλικρινά ευχαριστώ όλες για την στήριξη σας...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Ρε συ δικαιολογείται μια αποτυχία. Η πρώτη σου εξωσωματική ήταν. Εγω θα σου πρότεινα να εμπιστευτείς τον γιατρό σου γιατί είσαι σε πολύ καλά χέρια!

Λες; Ρε γαμωτο με τρώει απο χτες. Δεν ειναι οτι δεν τον εμπιστεύομαι. Ίσα ίσα. Απλώς κ εκείνος βάσει πιθανοτήτων μιλάει. Μπορει όμως να υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα και θα νιώθω πολυ καλύτερα αν το δω πριν την επόμενη ωοληψια. Αν υπάρχει κάποιο θέμα δεν ειναι καλύτερα να το ξέρεις πριν τις γονιμοποιησεις; Γιατί εγώ φάρμακα διέγερσης θα πάρω μία φορά και τέλος. 

Σκεφτομουν επίσης αυτόν τον μήνα που θα αφήσω περιθώριο να μην παρω ούτε femara, να δω μήπως και κανω μόνη μου ωορρηξία, αν και δεν το νομίζω. Και επίσης να κανω εναν υπέρηχο μαστού και ενα τεστ παπ που έχω καιρό να κάνω. Βλακεία μου γιατί έχω και ένα ινοαδενωμα στο στήθος. Να χαλαρώσω και λίγο ψυχολογικά γιατί ήταν τεράστια η πίεση. Άσε που πρέπει να μαζέψω και λεφτά. Ειπε ο Σφακ θα εγγυηθεί για μένα κ να τα δώσω οποτε μπορώ αλλά νιώθω άσχημα όπως κ να έχει

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Λες; Ρε γαμωτο με τρώει απο χτες. Δεν ειναι οτι δεν τον εμπιστεύομαι. Ίσα ίσα. Απλώς κ εκείνος βάσει πιθανοτήτων μιλάει. Μπορει όμως να υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα και θα νιώθω πολυ καλύτερα αν το δω πριν την επόμενη ωοληψια. Αν υπάρχει κάποιο θέμα δεν ειναι καλύτερα να το ξέρεις πριν τις γονιμοποιησεις; Γιατί εγώ φάρμακα διέγερσης θα πάρω μία φορά και τέλος. 

Ωραία! Τότε κλείσε ραντεβού σε αιματολόγο. Νομίζω είναι δωρεάν θα σου πουν τα κορίτσια. 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

8 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Ωραία! Τότε κλείσε ραντεβού σε αιματολόγο. Νομίζω είναι δωρεάν θα σου πουν τα κορίτσια. 

Τώρα κοίταζα το ραντεβού που έχω στο Έλενα. Είναι 31/03 γαμωτο. Πάει πολύ μακριά. Δεν θα προλάβω ούτε τον επόμενο κύκλο. Αν κάποιο κορίτσι έχει νωρίτερα κ θέλει να ακυρώσει να μου πει :)

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 35 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σκεφτομουν επίσης αυτόν τον μήνα που θα αφήσω περιθώριο να μην παρω ούτε femara, να δω μήπως και κανω μόνη μου ωορρηξία, αν και δεν το νομίζω. Και επίσης να κανω εναν υπέρηχο μαστού και ενα τεστ παπ που έχω καιρό να κάνω. Βλακεία μου γιατί έχω και ένα ινοαδενωμα στο στήθος. Να χαλαρώσω και λίγο ψυχολογικά γιατί ήταν τεράστια η πίεση. Άσε που πρέπει να μαζέψω και λεφτά. Ειπε ο Σφακ θα εγγυηθεί για μένα κ να τα δώσω οποτε μπορώ αλλά νιώθω άσχημα όπως κ να έχει

Κοριτσι μου ειδα για την αποτυχια σου και σου στελνω αγκαλια!
Καταλαβαινω την ορμη σου και τη βιασυνη σου να ξεκινησεις παλι,αλλα ασε λιγο τον οργανισμο να ηρεμησει και κυριως την ψυχολογια σου.Και μπορει να φανει ξαφνικα ο σωστος δρομος.Κι εγω την προηγουμενη φορα με το που πηρα αρνητικη χωριακη ημουν σε ενα πανικο.Καταρχας κατσε σκεψου αν νιωθεις ικανοποιημενη απο το γιατρο.Οχι γιατι πηρες αρνητικο,αλλα αν νιωθεις οτι κανατε σωστα ολα τα βηματα και αν ηταν διπλα σου.Εγω ας πουμε ενιωθα οτι ολα εγιναν "αρπα-κολλα" για να τα αρπαξουν.Τωρα νιωθω πολυ πιο ικανοποιημενη και νομιζω οτι αν χτυπα ξυλο παρω αρνητικο,δε θα αλλαξω γιατρο.Αυτο νομιζω ειναι το πρωτο βημα.Και φυσικα αν εισαι οκ με το κεντρο.

Κατα τα αλλα για ανδρολογους που ρωτας τα χουμε ξαναπει,αν θες στειλε pm να μιλησουμε παλι.Στον Ασβεστη εχουμε παει και εχω αποψη.Στο Μακαρουνη οχι.Εχω παει και σε αρκετους αλλους ομως γιατι εμεις εχουμε ξεκαθαρο προβλημα στον ανδρικο παραγοντα.Ο,τι θες στειλε μου!Σε φιλω!

18 ώρες πρίν, Giouli36 είπε:

Συγνώμη που πετάγομαι αλλά θα ήθελα να σου πω και γω τη γνώμη μου!!Στον συγκεκριμένο γιατρό πήγα πρώτη φορά τον Μάιο που μας πέρασε μετά από 3 αποτυχημένες εξωσωματικες και μια παλινδρομη φυσικη συλληψη (μένω επαρχια)!!Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή!!Ουσιαστικά μου είπε ότι έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν μένεις ειτε φυσιολογικά ειτε δεν έχεις εμφυτευσεις!!Ήταν δε πεπεισμένος ότι έχω ενδομητριτιδα!!Με τα πολλά πήγα 3 μέρες αργότερα γιατί θα εμενα σύνολο 5-6 μερες Αθηνα για να μου πάρει υλικό από τη μήτρα!!Τελικά όντως είχα ενδομητριτιδα!!Ακολούθησε ένα καλοκαίρι φουλ με αντιβιωσεις και μια υστεροσκοπηση τον Σεπτέμβριο!!Μου είπε δε να προσπαθήσω φυσιολογικά γιατί ήταν πεπεισμένος ότι θα συλλάβω και αν δεν τα καταφέρνω μέχρι τις γιορτές να τον πάρω τηλ!!

Τελικά έμεινα έγκυος λίγο αργότερα τον Φλεβάρη αλλά έμεινα αυτό έχει σημασία για μένα και το γεγονός ότι μετά από τη δική του παρέμβαση τα κατάφερα γι' αυτό και τον έχω στην καρδιά μου!!

Και επίσης έχω να πω τα καλύτερα για την Νικολέτα!!Η κοπέλα είναι ευγενέστατη και πάντα με τον καλό τον λόγο!!!

Σου εύχομαι καλή συνέχεια μαζί του και η επόμενη προσπάθεια να είναι η τυχερή σου!!

Δεν πεταγεσαι καθολου!Χαιρομαι που εσυ και η @happiness79 λετε καλα λογια γιατι μου δίνετε κουραγιο στη φαση που ειμαι λιγο πριν την εξωσωματικη που ξερετε πως ολες ειμαστε σε μια ανασφαλεια.Γιατι τον γιατρο δεν τον εχω πολυ καιρο,ομως εχω παρει καλα δειγματα.
Δεν εχω ακομα ξεκινησει διεγερση.Τη Δευτερα ξεκιναω με καταστολη (arvekap) γιατι θα κανουμε το μακρυ πρωτοκολλο.Και φυσικα ειναι κατι που φοβαμαι γιατι με αλλαζει πρωτοκολλο,ενω στο βραχυ που ειχα κανει την προηγουμενη φορα ειχα μια χαρα ανταποκριση.Απλα μπηκε στη λογικη να αλλαξει τα παντα σε σχεση με την προηγουμενη προσπαθεια και οκ ειναι κι αυτο μια σωστη σκεψη,απο την αλλη φοβαμαι γιατι βλεπω οτι το πρωτοκολλο αυτο ειναι πιο ξεπερασμενο και θεωρω οτι επρεπε να εστιασουμε μονο στον αντρα μου αφου εκει ειναι το προβλημα.

Οι ενεσεις αυτες κανουν μελανιες?Ή μονο οι αντιπηκτικές?Εχετε καποιο tip για να μη γεμισω παλι μελανιες?Nα διαχεω σιγα σιγα το φαρμακο ή γρηγορα?

• Μου αρέσει 2

5 minutes ago, despina. said:

Κοριτσι μου ειδα για την αποτυχια σου και σου στελνω αγκαλια!
Καταλαβαινω την ορμη σου και τη βιασυνη σου να ξεκινησεις παλι,αλλα ασε λιγο τον οργανισμο να ηρεμησει και κυριως την ψυχολογια σου.Και μπορει να φανει ξαφνικα ο σωστος δρομος.Κι εγω την προηγουμενη φορα με το που πηρα αρνητικη χωριακη ημουν σε ενα πανικο.Καταρχας κατσε σκεψου αν νιωθεις ικανοποιημενη απο το γιατρο.Οχι γιατι πηρες αρνητικο,αλλα αν νιωθεις οτι κανατε σωστα ολα τα βηματα και αν ηταν διπλα σου.Εγω ας πουμε ενιωθα οτι ολα εγιναν "αρπα-κολλα" για να τα αρπαξουν.Τωρα νιωθω πολυ πιο ικανοποιημενη και νομιζω οτι αν χτυπα ξυλο παρω αρνητικο,δε θα αλλαξω γιατρο.Αυτο νομιζω ειναι το πρωτο βημα.Και φυσικα αν εισαι οκ με το κεντρο.

Κατα τα αλλα για ανδρολογους που ρωτας τα χουμε ξαναπει,αν θες στειλε pm να μιλησουμε παλι.Στον Ασβεστη εχουμε παει και εχω αποψη.Στο Μακαρουνη οχι.Εχω παει και σε αρκετους αλλους ομως γιατι εμεις εχουμε ξεκαθαρο προβλημα στον ανδρικο παραγοντα.Ο,τι θες στειλε μου!Σε φιλω!

Είμαι παρα πολύ ικανοποιημένη και σίγουρη για τον γιατρό μου. Τίποτα δεν έγινε άρπα κόλλα κ ποτέ δεν με πίεσε. Να φανταστείς εγώ πήγα να του πω να ξεκινήσουμε τότε κ εκείνος μου έλεγε μήπως να προσπαθήσουμε λίγο ακόμα φυσιολογικά. Και στο κέντρο ήταν όλοι εξαιρετικοί και είχα και καλά αποτελέσματα στα έμβρυα μου. Καταλαβαίνω πάντως πως το λεει να προχωρήσουμε ξανα άμεσα. Στατιστικά προφανώς πιστεύει οτι απλώς έτυχε και πράγματι μπορει έτσι να είναι αλλά επειδή εγώ δεν έχω την άνεση να κάνω ξανά και ξανά προσπάθειες ειπα να κοιτάξω κάποια πράγματα έξτρα για να νιώθω εγώ καλύτερα. 
Σου στέλνω πμ

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...