Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα.

Οσες γνωρίζετε, πόσο καιρό μετά τη διακοπή φαρμάκων συνήθως έρχεται η περίοδος μετά την αποτυχημένη εμβρυομεταφορά; Μου σταμάτησαν και οι πόνοι περιόδου που είχα τις προηγούμενες ημέρες και τώρα απλά αναρωτιέμαι πότε θεωρητικά θα περιμένω.

Καλημέρα. Σε 2-3 ημέρες ερχόταν σε εμένα.

• Ευχαριστώ 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, nina21 είπε:

Κορίτσια έκανα μεταφορά 2 βλαστοκυστων 5αα

Καλη επιτυχία κορίτσι μου. Να φωλιασουν γερά μέσα στην κοιλίτσα σου!!! Χοριακη σε 9 μέρες?

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Νευράκια τσαταλακια… με κόλλησε ο άντρας μου κορώνα, παρολο που έφυγε απο το σπιτι τον τσίμπησα τον ιό. Πιστεύω ότι θα επηρεάσει το αποτελέσμα… έχω δέκατα μπούκωμα αυτιά λαιμο φτέρνισμα κ βήχα … περιμένω κ το μοριακό … έκανα κάθε μέρα σελφ κ σήμερα βγήκε θετικό … πρέπει να ενημερώσω και το γυναικολόγο ; Είχαμε ένα κορίτσι στην παρέα μας που στην αναμονή χοριακης βγήκε θετική άμα το δει ας μου στείλει μνμ 

Δε νομίζω να επηρεάσει φίλη μου. Έτσι θέλω να πιστεύω!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σε ολα τα κορίτσια. Θα ηθελα την πολύτιμη βοήθειά σας.

Εκανα ραντεβού με τον κ. Παντο ο οποιος μου προτεινε ,πριν καταληξουμε σε εξωσωματικη (εχω υψηλη FSH χαμηλη ΑΜΗ), να κανω μια προσπαθεια ηπιας διεγερσης με ενεσεις puregon 150 για 6 μερες και προσπάθεια για φυσική συλληψη.

Οποτε θα χρειαστω 3 ενεσεις puregon 300.

1.Μηπως καποια κοπελα μπορει να μου πει ποσο κοστίζουν ?

2.Με τοσες μοναδες θεωρειται ήπια η διέγερση?

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων.

Κορίτσια άμα πέσει 2η μέρα περιόδου Σάββατο, κάνουμε κανονικά εξετάσεις το πρωί και παίρνουμε αποτελέσματα Δευτέρα ή πρέπει να βρω κάποιο διαγνωστικό να μου βγάλει αποτελέσματα αυθημερόν? Ξέρετε?

eardp2.png

1 hour ago, Ίνα 24 είπε:

Όντως αυτά τα utrogestan δεν παλεύονται αλλά τι να κάνουμε, είχες κάποια συμπτώματα? Είσαι τώρα έγκυος? 

Γέννησα πριν 3 μήνες ένα κοριτσάκι. Και μετά την εμβρυομεταφορά είχα συνεχίσει τη ζωή μου όπως πριν και όσο μου επετρεπε η ζαλάδα από τα  utrogestan...

1 hour ago, Pagotoula είπε:

καλα εννοειται αυτο. γι αυτο το λογο και την προετρεψα και στην οικονομοπ και στην ενδοκρινολογο μου. και σε εξωσωματικο μετεπειτα. σιγουρα θα της τα πουν καλυτερα. για το κομματι διατροφης και λαιφ σταιλ δεν της εχω μιλησει καν.

Αν θέλεις ανέφερε της το απλά για να είναι υποψιασμένη και να ρωτήσει την Οικονομοπούλου.  Οι εξωσωματιστές δεν ασχολούνται καθόλου με αυτά τα θέματα...

• Ευχαριστώ 1

20 ώρες πρίν, Laky είπε:

Εγώ τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Είμαι 39 ετών και δε μπήκα καθόλου στη διαδικασία της σπερματεγχισης. Και μόνο τα ποσοστά επιτυχίας με αποθάρρυναν οπότε τον άλλο μήνα θα κάνω τη πρώτη μου εξωσωματική γονιμοποίηση.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία!! Όλα να πάνε καλά και να έρθει με το καλό ένα υγιέστατο μωρακι. 

Καλή δύναμη να έχουμε μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Troia είπε:

Γέννησα πριν 3 μήνες ένα κοριτσάκι. Και μετά την εμβρυομεταφορά είχα συνεχίσει τη ζωή μου όπως πριν και όσο μου επετρεπε η ζαλάδα από τα  utrogestan...

Αν θέλεις ανέφερε της το απλά για να είναι υποψιασμένη και να ρωτήσει την Οικονομοπούλου.  Οι εξωσωματιστές δεν ασχολούνται καθόλου με αυτά τα θέματα...

Αχ τέλεια να σου ζήσει ❤️

23 ώρες πρίν, Lilian 28 είπε:

Όταν απέτυχε η σπερματεγχυση δεν είχαμε κανένα πρόβλημα..είχα κάνει και πρόσφατα σαλπιγγογραφια..όλες οι εξετάσεις τέλειες.. είχα 3 20αρια .. όλα τέλεια..το σπέρμα εξαιρετικό... Μετά ανακάλυψα σε 2η σαλπιγγογραφια που έκανα ότι η μια σάλπιγγα ήταν εντελώς βουλωμένη και η άλλη δύσκολα διαβάτη.. ακολούθησε μια λαπαροσκόπηση .. μου βρήκαν φουλ συμφυσεις.. έκαναν διάνοιξη στην βουλωμένη σάλπιγγα..και όλα καλά!! Στο 6μηνο έμεινα φυσιολογικά έγκυος..ήταν εξωμήτριο..και έχασα τη μια σάλπιγγα! Άρα και 2η επέμβαση.. αυτά κορίτσι μου.. προσπαθούμε 5 χρόνια.. και η τελευταία μας ελπίδα είναι η εξωσωματική μιας και η άλλη σάλπιγγα που έχει απομείνει είναι αυτή που κάναμε τη διάνοιξη και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι λειτουργική...

Λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία που περάσατε και εύχομαι στο εξής όλα να πάνε καλά και σύντομα να έρθει ένα μωράκι. 

Εμεις την άλλη εβδομάδα θα πάμε στο κέντρο για να κάνουμε προληπτικά κατάψυξη σπέρματος διότι ο σύζυγος λόγω άγχους μπλοκάρει καμία φορά. Οπότε τότε θα τους ξαναρωτήσω αν εξακολουθούν να θεωρούν την σπερματεγχυση σωστή προσέγγιση. 

Αααααχ.. Δύναμη να έχουμε και υπομονή..

πρίν από 43 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλη επιτυχία κορίτσι μου. Να φωλιασουν γερά μέσα στην κοιλίτσα σου!!! Χοριακη σε 9 μέρες?

Δε νομίζω να επηρεάσει φίλη μου. Έτσι θέλω να πιστεύω!!

Σε 10 λόγω Κυριακής...

πρίν από 28 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια άμα πέσει 2η μέρα περιόδου Σάββατο, κάνουμε κανονικά εξετάσεις το πρωί και παίρνουμε αποτελέσματα Δευτέρα ή πρέπει να βρω κάποιο διαγνωστικό να μου βγάλει αποτελέσματα αυθημερόν? Ξέρετε?

Κι εγώ αναρωτιέμαι γι αυτό. Γιατί κι εγώ Παρασκευή θα αδιαθετησω.

πρίν από 21 λεπτά , Konie είπε:

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία!! Όλα να πάνε καλά και να έρθει με το καλό ένα υγιέστατο μωρακι. 

Καλή δύναμη να έχουμε μέχρι να πετύχουμε τον στόχο μας. 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Ένα γερό παιδάκι σε όλες μας!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Διδυμακια2 είπε:

Κάνω συνέχεια εισπνοές με atrovent όμως έχω συνέχεια βήχα.  Δεν ξέρω με φόβισε πολύ ο γιατρός ότι δεν θα αφήσω να γίνει εμφύτευση.  Αντιβίωση δεν πήρα.....μου έδωσε διάφορα άλλα. Η κοιλιά μου όμως τρανταζεται από το βήχα.....σκέψου όταν θα είναι τα καημένα τ έμβρυα μέσα και θα προσπαθούν να πιαστούν.... Πηγα και στον πνευμονολογο μου προχτές ακόμα και αξονική μου έκανε γιατί φοβήθηκε αλλά ήταν καθαρή....ο βήχας ομωσ απτόητος 

Πωωω τι μου θύμισες.. Στην εγκυμοσυνη μου έτσι και εγώ με το αλλεργικό άσθμα, βήχα συνέχεια δεν μπορούσα να σταματήσω ασε που όλη την ώρα κατουριομουν με πάνες σας τιε γριές!! Έπαιρνα 2 εισπνεόμενα και δοξα τω θεώ όλα πήγαν καλά. 

1 hour ago, Διδυμακια2 είπε:

Πινω πολύ νερό, περνω και φυτικό σιρόπι κάπως να γλυκαίνει ο λαιμός όμως ο βήχας δεν υποχωρεί. Έχω sjogren και μου έχει προκαλέσει πνευμονοπαθεια περιοριστικου τύπου, που επιβεβαιώθηκε κατά την διάρκεια της αγωγής που επερνα για να πάρουμε τα ωάρια. Δεν έκανα θεραπεία γιατί η γιατρός μου είπε με τα φάρμακα αυτά υπάρχει πιθανότητα σε περίπτωση εγκυμοσύνης να επηρεαστεί η ακοή του μωρού (εάν και εφόσον καταφέρουμε εγκυμοσύνη). Οπότε ούτε καν πήρα τα φάρμακα που μου έγραψαν. Ο Θεός βοηθός!!! Για κορτιζόνη δεν ξέρω.....αύριο θα πάρω οδηγίες για την ετ... 

Εγω που έχω ρευματοειδη αρθρίτιδα μέχρι τον 8ο έπαιρνα κανονικά κορτιζόνη και δεν υπήρχε πρόβλημα και ο ρευματολογος μου αλλά και ο γυναικολόγος μου το είχαν πει. Φυσικά ότι σου πει και ο δικός σου. 

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Νευράκια τσαταλακια… με κόλλησε ο άντρας μου κορώνα, παρολο που έφυγε απο το σπιτι τον τσίμπησα τον ιό. Πιστεύω ότι θα επηρεάσει το αποτελέσμα… έχω δέκατα μπούκωμα αυτιά λαιμο φτέρνισμα κ βήχα … περιμένω κ το μοριακό … έκανα κάθε μέρα σελφ κ σήμερα βγήκε θετικό … πρέπει να ενημερώσω και το γυναικολόγο ; Είχαμε ένα κορίτσι στην παρέα μας που στην αναμονή χοριακης βγήκε θετική άμα το δει ας μου στείλει μνμ 

Περαστικά σου κορίτσι μου. Όλα να πάνε καλά εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Marilena21 είπε:

Πωωω τι μου θύμισες.. Στην εγκυμοσυνη μου έτσι και εγώ με το αλλεργικό άσθμα, βήχα συνέχεια δεν μπορούσα να σταματήσω ασε που όλη την ώρα κατουριομουν με πάνες σας τιε γριές!! Έπαιρνα 2 εισπνεόμενα και δοξα τω θεώ όλα πήγαν καλά. 

Εγω που έχω ρευματοειδη αρθρίτιδα μέχρι τον 8ο έπαιρνα κανονικά κορτιζόνη και δεν υπήρχε πρόβλημα και ο ρευματολογος μου αλλά και ο γυναικολόγος μου το είχαν πει. Φυσικά ότι σου πει και ο δικός σου. 

Περαστικά σου κορίτσι μου. Όλα να πάνε καλά εύχομαι! 

Αυτό με το που βηξω να τρέχω για κατουρημα όμως χαχαχα. Και δεν είμαι καν έγκυος!!  Έχει όμως φουσκώσει η κοιλιά μου με όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ.... και έχω συχνοουρια!! Ασε .....

Δεν είναι κορτιζόνη αυτό που μου είπε η ρευματολογος ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο μωρό.....ούτε καν θυμάμαι τι ειναι γιατί με τι που μου ανάφερε πιθανές παρενέργειες της είπα δεν το θέλω. Αύριο να δω τι θα μου πει και ο γυναικολόγος.

Κορίτσια καλησπέρα

Έχετε να μου προτείνετε καλο μαστολογο να πάω γιατί έχω πυκνούς μαστούς και δεν μπορώ να κάνω μόνη μου αυτοεξεταση ( βέβαια μου κάνει κάθε χρόνο ο γυναικολόγος και κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο ηλικία 27) .Θα ήθελα να τον έχω κ αυτόν κάθε χρόνο όπως το τεστ Παπ 

3 hours ago, silvy22 said:

Εύχομαι να το περάσεις όσο γίνεται ελαφριά για να μην ταλαιπωρηθείς. Ο γιατρός μου μου είχε αναφέρει σε σχετική συζήτηση ότι έχει έγκυες με κορονοϊο και δεν έιχε  προβλημα με κάποια. Το καλύτερο να ενημερώσεις το γυναικολόγο σου για να μην αγχώνεσαι .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , KONNA28 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα

Έχετε να μου προτείνετε καλο μαστολογο να πάω γιατί έχω πυκνούς μαστούς και δεν μπορώ να κάνω μόνη μου αυτοεξεταση ( βέβαια μου κάνει κάθε χρόνο ο γυναικολόγος και κάνω κάθε χρόνο υπέρηχο ηλικία 27) .Θα ήθελα να τον έχω κ αυτόν κάθε χρόνο όπως το τεστ Παπ 

Καλησπέρα. Το 2015 πέρασα μια περιπέτεια με το στήθος μου. Τότε είχα επισκεφθεί 5 μαστολόγους. Τελικά κατέληξα να με παρακολουθεί η Τσιώνου Χριστίνα. Είναι χειρουργός μαστολόγος στο Μητέρα και έχει ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Το μόνο αρνητικό είναι οτι πρέπει να έχεις κλείσει ραντεβού2-3 μήνες νωρίτερα.

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, Konisn said:

Καλησπέρα. Το 2015 πέρασα μια περιπέτεια με το στήθος μου. Τότε είχα επισκεφθεί 5 μαστολόγους. Τελικά κατέληξα να με παρακολουθεί η Τσιώνου Χριστίνα. Είναι χειρουργός μαστολόγος στο Μητέρα και έχει ιδιωτικό ιατρείο στο Χαλάνδρι. Το μόνο αρνητικό είναι οτι πρέπει να έχεις κλείσει ραντεβού2-3 μήνες νωρίτερα.

Εκεί κάνω υπέρηχο για το στήθος . Ωραία θα το ψάξω σ ευχαριστώ πολύ . Ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...