Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

@happiness79 μην απογοητεύεσαι ,είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις,αυτή η χρονιά να σου χαρίσει ένα υγιές παιδάκι,θα γίνει γιατί το θες και έχεις προσπαθήσει πολύ..αντευχομαι για όλες μας να βιώσουμε το θαύμα χωρίς κόπο πια..

έχω ανοικτό ένα menopur, ,το άνοιξα 21/2/22 ,έχουν περισσέψει 600 μονάδες.λογικα λήγει στις 20/3

Οποία κοπέλα το έχει ανάγκη ας επικοινωνήσει,μένω Αθήνα,πολύ καλά διατηρημενο

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου ❤️❤️❤️ Ας είναι η τυχερή χρονιά για όλες όσες προσπαθούμε! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δυστυχώς το προαίσθημα σας δεν επιβεβαιώθηκε. Το πρωί έκανα ένα τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό και μετά απο λίγο μία χοριακή που ήρθε να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα δυστυχώς. Το έχω πάρει πολύ βαριά, πίστευα τόσο πολύ σε αυτήν την προσπάθεια και ήρθε το αποτέλεσμα να με επαναφέρει στην μέχρι τώρα πορεία μου. Προσπαθώ να συνέλθω και να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Με πήρε τηλ και ο Σφακ ο οποίος θεωρεί ότι απλώς ο οργανισμός μου δεν δέχτηκε τα συγκεκριμένα έμβρυα και οτι μια αποτυχία δεν σημαίνει κάτι. Πρότεινε να προχωρήσουμε σε μία ακόμη προσπάθεια όσο πιο σύντομα γίνεται για να μην χάσουμε το παράθυρο της υστεροσκόπησης και της θεραπείας για την φλεγμονή που έκανα. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας πάνω σε αυτό. Θεωρείτε ότι πρέπει να κοιτάξω άλλα πράγματα πριν προχωρήσω; 

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα κορίτσι μου!!Αν όντως ήταν η πρώτη σου εξωσωματικη τότε μπορεί και να ήταν καθαρά θέμα τύχης!!Όσον αφορά εσένα δεν ξέρω και τι ακριβώς έχεις τσεκάρει αλλά δες θυρεοειδή, καμπύλη σακχάρου, θρομβοφιλια, γενικότερα τις ορμόνες σου, βιταμίνες, μήτρα για μένα πολύ βασικό που την ξεκάρατε ήδη, ενδομητριωση και ο σύζυγος σου να βελτιώσει όσο γίνεται το σπερμα του!!Όσον αφορά το σπερμα το πιστεύω γιατί ο δικός μου ειχε μεγάλη διαφορά τον τελευταίο χρόνο!!

Σου εύχομαι όπως και να'χει να τα καταφέρεις πολύ πολύ συντομα!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Kiddo είπε:

Να σου κάνω μια ερώτηση.. χωρίς παρεξήγηση φυσικά, διαφορετικά αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση με την ερώτηση, μην απαντήσεις..

Ο δείκτης μάζας σώματος σου, ποιος είναι; Θέλω να πω, είναι φυσιολογικός; Και σε ρωτάω γιατί αντιμετώπισα παρόμοιο θέμα όταν ήμουν παχύσαρκη, το ίδιο και μια φίλη μου ελλιποβαρής αλλά θα αναφερθώ στη προσωπική μου εμπειρία. Έκανα αφαίρεση πολύποδα ο οποίος ξαναβρέθηκε στο ετήσιο check up μου 6 μήνες μετά. Ο γυναικολόγος κατηγόρησε τον γιατρό που μου έκανε την αφαίρεση ότι δεν το έκανε καλά αλλά επειδή έχω dvd της υστεροσκοπησης που έδειξα και αλλού, ο γιατρός μια χαρά την έκανε τη δουλειά του. Από ότι έμαθα αργότερα το βάρος μας επιρρεάζει τις ορμόνες και ανάμεσα σε άλλα και την έκκριση οιστρογόνων, παράλληλα λόγο του βάρους έχουμε πιό "βαριά" περίοδο με έντονη και μεγάλη ροή αίματος κάτι που με την υψηλή έκκριση οιστρογόνων δημιουργεί τους πολύποδες. 

Υ.Γ. Το δεύτερο πολύποδα που βρέθηκε δε τον έχω αφαιρέσει ακόμα, θα τον αφαιρέσω ταυτόχρονα με την ωοληψία και θα αφήσω δύο κύκλους για την έμβρυομεταφορά. Για εμένα είναι η καλύτερη προσέγγιση συνολικά..

Είμαι 62 κιλά με ύψος 1,63. Από τα 21 μου μέχρι τα 30 περίπου ήμουν σταθερά 57 κιλά. Τα τελευταία χρόνια πήρα λίγο αλλά έφτασα μέχρι 65, όχι παραπάνω. Η παλιά μου γυναικολόγος μου είχε πει ότι έχω προεμμηνορρυσιακο σύνδρομο γιατί και πολύ βαριές περιόδους είχα και παρατεταμένης διάρκειας και διαταραχές στη διάθεση. Η γιαγιά μου πέθανε από καρκίνο του μαστού. Και η άλλη μου γιαγιά έκανε υστερεκτομη λόγω ινομυωματων. Υπάρχει κληρονομικότητα σε αυτά τα πράγματα? Η μάνα μου πάλι γέννησε πέντε παιδιά και δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα!

2 ώρες πρίν, despina. είπε:

Πρoφανως για τον κο Κελλαρη λες.Ναι,εχει το Be Live
Aληθεια,θα με ενδιεφερε η γνωμη σου γι'αυτον.Πώς και δε συνεχισες μαζι του αφου εμεινες ικανοποιημενη?

Ακριβώς! Θα σου πω. Πήγα σε αυτόν όταν αποφάσισα ότι θέλω να κάνω έναν πιο πλήρη έλεγχο για να δω πώς να κινηθώ με τον καλύτερο τρόπο, πριν 3 χρόνια. Ο τότε γυναικολόγος μου, μου πρότεινε να πάω κατευθείαν σε εξωσωματική με φυσικούς κύκλους, επειδή θεωρούσε ότι θα πάει καλά, χωρίς να χάσω χρόνο. Χωρίς καν να προσπαθήσουμε πρώτα φυσικά!! Με άγχωνε όμως πολύ, γι' αυτό αποφάσισα να τον αλλάξω. Βρήκα τότε τον δικό σου, που μου έγραψε εξετάσεις και ήταν πολύ ενθαρρυντικός, ένιωσα ότι μαζί του βρίσκω την υποστήριξη που μου έλειπε, συν έναν πλήρη έλεγχο που μου σύστησε, για να δούμε πώς θα κινούμασταν από εκεί και πέρα. Του ξεκαθάρισα όμως ότι αν μου προτείνει εξωσωματική, θα πήγαινα στον γιατρό που είμαι τώρα. Ο λόγος ήταν επειδή μαζί του είχα καταψύξει παλιότερα ωάρια και ήθελα να συνεχίσω με αυτόν και για έναν επιπλέον λόγο. Βλέπεις η θεία μου είναι γενετήστρια και μου είχε πει να μην ψάξω άλλον, ότι αυτός που είμαι τώρα είναι τοπ και επιπλέον και φίλος της, οπότε ένιωθα πως έχω έναν πιο δικό μου άνθρωπο στην όλη διαδικασία, με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, που ήξερα ότι σίγουρα δε θα έβαζε το κέρδος πάνω από εμάς, και πράγματι. Δε μετάνιωσα καθόλου αυτή την απόφαση. Θεωρώ όμως ότι ο Κελλάρης είναι και αυτός γιατρός μου, πηγαίνω σε αυτόν για παπ τεστ και του έχω πει πως όταν με το καλό μείνω έγκυος (που ελπίζω να συμβεί κάποια στιγμή) θέλω να με αναλάβει εκείνος. Αρχικά με είχε παρακολουθήσει, βρίσκαμε ωορρηξία και πηγαίναμε φυσικά, μετά μας καθοδήγησε χρονικά και μας είπε μέχρι τότε δίνουμε περιθώριο, ύστερα έκανα μαζί του 2 σπερματεγχύσεις και όταν απέτυχαν μου είπε ότι ήρθε η ώρα για εξωσωματική, οπότε τον αποχαιρέτησα, προσωρινά. Ούτως ή άλλως ο γιατρός που είμαι τώρα κάνει μόνο εξωσωματικές και δεν αναλαμβάνει το από εκεί και πέρα, οπότε μου είναι πολύ καθαρή η συνέχεια. Εσύ ξεκίνησες τις διεγέρσεις? Πώς πάει??? Είσαι αν δεν κάνω λάθος με μακρύ πρωτόκολλο αυτή τη φορά, σωστά? Ελπίζω να πάνε όλα τέλεια! 

Καλησπερα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στην προετοιμασία της ετ τα φάρμακα προκαλούσαν σε εσάς πονοκεφαλο; Με έχει διαλύσει και θέλω μα δω αν είναι από αυτό ή τυχαίο γεγονός!

Διαφημίσεις

31 minutes ago, Giouli36 said:

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα κορίτσι μου!!Αν όντως ήταν η πρώτη σου εξωσωματικη τότε μπορεί και να ήταν καθαρά θέμα τύχης!!Όσον αφορά εσένα δεν ξέρω και τι ακριβώς έχεις τσεκάρει αλλά δες θυρεοειδή, καμπύλη σακχάρου, θρομβοφιλια, γενικότερα τις ορμόνες σου, βιταμίνες, μήτρα για μένα πολύ βασικό που την ξεκάρατε ήδη, ενδομητριωση και ο σύζυγος σου να βελτιώσει όσο γίνεται το σπερμα του!!Όσον αφορά το σπερμα το πιστεύω γιατί ο δικός μου ειχε μεγάλη διαφορά τον τελευταίο χρόνο!!

Σου εύχομαι όπως και να'χει να τα καταφέρεις πολύ πολύ συντομα!!

Ο θυρεοειδής είναι ρυθμισμένος αλλά έχω έναν μικρό όζο (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο), καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης είναι καλές αλλά με μία υπογλυκαιμία στην 2η ώρα και επαναφορά στην 3η. Έχω δει 3 ενδοκρινολόγους, η μία μου είπε να πάρω glucophage και οι άλλοι δύο το θεώρησαν περριτό οπότε δεν το πήρα. Από ορμόνες ο,τι τσεκάρω κάθε μήνα και βιταμίνες έχω τσεκάρει d, σιδηρο, φυλλικό οξύ όπου παίρνω συμπλήρωμα σε όλα. Για το σπέρμα που ρώτησα τον γιατρό για να τσεκάρουμε κατακερματισμό μου είπε ότι εφόσον φτάνουν 5η μέρα τα έμβρυα δεν χρειάζεται. 

eardp2.png

Κορίτσια μου γλυκά!!Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την χθεσινή μου επίσκεψη στον γυναικολόγο για τον πρώτο μου υπέρηχο!!Η αλήθεια είναι ότι επειδή είμαι στην πολύ αρχή ακόμα της κυησης(σήμερα 5 εβδ+2 ημερων) περίμενα απλά να επιβεβαιώσω την ύπαρξη σάκου με εμβρυικα στοιχεία και να αποκλείσω το εξωμητριο!!!

Αλλά προφανώς ή έγινε κάποιο θαύμα ή ο Θεός  με λυπηθηκε γιατί ακουσαμε και καρδούλα!!!(τουλάχιστον ο γιατρός την ακουσε).Το μωράκι είναι 1,17 χιλιοστά και το ειδα(νομιζω) να κουνιέται!!!

Ξέρω ότι είναι πολύ πολύ νωρίς ακόμα και εννοείται θα το πάω βήμα βήμα μέχρι να γεννήσω αλλά θεωρώ ότι χθες ήταν μια μικρή νίκη για μένα!!Σας το γράφω και με παίρνουν πάλι τα δάκρυα!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλες οι κοπέλες εδώ μέσα να το νιώσουν πολύ πολύ σύντομα!!!

Υ.Γ.Το φόρουμ έχω να πω ότι όντως είναι πολύ γουρλίδικο!!!!!

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ο θυρεοειδής είναι ρυθμισμένος αλλά έχω έναν μικρό όζο (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο), καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης είναι καλές αλλά με μία υπογλυκαιμία στην 2η ώρα και επαναφορά στην 3η. Έχω δει 3 ενδοκρινολόγους, η μία μου είπε να πάρω glucophage και οι άλλοι δύο το θεώρησαν περριτό οπότε δεν το πήρα. Από ορμόνες ο,τι τσεκάρω κάθε μήνα και βιταμίνες έχω τσεκάρει d, σιδηρο, φυλλικό οξύ όπου παίρνω συμπλήρωμα σε όλα. Για το σπέρμα που ρώτησα τον γιατρό για να τσεκάρουμε κατακερματισμό μου είπε ότι εφόσον φτάνουν 5η μέρα τα έμβρυα δεν χρειάζεται. 

Θα σου έλεγα να τσεκάρεις και b12 και όσον αφορά το σπερμα δεν ξέρω αν ο σύζυγος σου παίρνει κάποια βιταμίνη αλλά πριν την επόμενη προσπάθεια σας μήπως να επαιρνε έστω για λίγο καιρό βιταμίνες να το ενισχύσει λίγο παραπάνω??Πάντως κακό δεν θα του κάνει!!Και θα σου συνιστούσα και διατροφή τόσο για σένα όσο και για το σύζυγό!!Εγώ έχω σχεδόν περίπου 2 χρόνια που έχω κόψει τη ζάχαρη με ελάχιστες φορές που έχω φάει σ'αυτο το χρονικό διάστημα!!!

• Μου αρέσει 12

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Είχα βάλει 2 άριστες βλαστοκύστες 4ΑΑ και έχω ένα ακόμα 4ΑΒ. 
Για την φλεγμονή, η οποία ήταν ήπια, είχα πάρει 3 αντιβιώσεις (διαφορετική διάρκεια για την κάθε μία), αντιϊικό, προβιοτικά και αντιμυκητιακά. 
Όσον αφορά το πρωτόκολλο, εγώ μέχρι τώρα έκανα φυσικούς με λήψη femara και ovitrelle μόνο. Έχω όμως στο ψυγείο μου τις gonal απο την επιτροπή και είπα του γιατρού μήπως προχωρήσουμε με χαμηλές μονάδες και μου είπε ότι αυτό θα ειναι το ιδανικό και πρότεινε να πάμε με 150 μονάδες. Αν και δεν ήθελα καθόλου να πάρω φάρμακα, είπα να προσπαθήσω έτσι για να υπάρχουν έμβρυα σε περίπτωση 2ης αποτυχίας.
Αλήθεια, δεν πιστεύω ότι ήρθε το τέλος απλώς φοβάμαι να προχωρήσω σε αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες και να φταίει κάτι εντέλει που δεν έψαξα ή που θα ψάξω πολύ αργότερα. Οικονομικά δεν με παίρνει κιόλας. Ήδη δεν έχω καν τα λεφτά για την επόμενη. 

Απο αυτα που εχεις γραψει κι εχω διαβασει εως τωρα.. ένα μου εκανε εντυπωση. Με 5.5 mm ενδομητριο 2 μερες πριν την ετ, αν οντως θυμαμαι καλα, ηταν τραγικο λαθος που σε προχωρησε! Προσωπικα πιστευω πως η αποτυχια εκει οφειλεται. Το διαβασα σημερα καπου που το ειχες γραψει.. ισχυει; αν ειναι ετσι.. σε πηρε στον λαιμο του ρε γαμωτο.. Και τον ειχα για σωστο γιατρο.. Παραλιγο να πηγαινα κι εγω εκει..

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δυστυχώς το προαίσθημα σας δεν επιβεβαιώθηκε. Το πρωί έκανα ένα τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό και μετά απο λίγο μία χοριακή που ήρθε να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα δυστυχώς. Το έχω πάρει πολύ βαριά, πίστευα τόσο πολύ σε αυτήν την προσπάθεια και ήρθε το αποτέλεσμα να με επαναφέρει στην μέχρι τώρα πορεία μου. Προσπαθώ να συνέλθω και να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Με πήρε τηλ και ο Σφακ ο οποίος θεωρεί ότι απλώς ο οργανισμός μου δεν δέχτηκε τα συγκεκριμένα έμβρυα και οτι μια αποτυχία δεν σημαίνει κάτι. Πρότεινε να προχωρήσουμε σε μία ακόμη προσπάθεια όσο πιο σύντομα γίνεται για να μην χάσουμε το παράθυρο της υστεροσκόπησης και της θεραπείας για την φλεγμονή που έκανα. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας πάνω σε αυτό. Θεωρείτε ότι πρέπει να κοιτάξω άλλα πράγματα πριν προχωρήσω; 

Κορίτσι μου γλυκο σε παρακαλώ μην απογοητεύεσαι. Το ξέρω καλα αυτό το συναίσθημα και τι συνεπάγεται...Σφιξε τα δόντια, κάνε μια αγκαλιά τον άνθρωπο που σε στηρίζει και πήγαινε παρακάτω. Εμείς είμαστε εδώ να μοιραστείς μαζί μας ο,τι θελήσεις...Ήταν η πρώτη σου φορά;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Giouli36 said:

Κορίτσια μου γλυκά!!Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την χθεσινή μου επίσκεψη στον γυναικολόγο για τον πρώτο μου υπέρηχο!!Η αλήθεια είναι ότι επειδή είμαι στην πολύ αρχή ακόμα της κυησης(σήμερα 5 εβδ+2 ημερων) περίμενα απλά να επιβεβαιώσω την ύπαρξη σάκου με εμβρυικα στοιχεία και να αποκλείσω το εξωμητριο!!!

Αλλά προφανώς ή έγινε κάποιο θαύμα ή ο Θεός  με λυπηθηκε γιατί ακουσαμε και καρδούλα!!!(τουλάχιστον ο γιατρός την ακουσε).Το μωράκι είναι 1,17 χιλιοστά και το ειδα(νομιζω) να κουνιέται!!!

Ξέρω ότι είναι πολύ πολύ νωρίς ακόμα και εννοείται θα το πάω βήμα βήμα μέχρι να γεννήσω αλλά θεωρώ ότι χθες ήταν μια μικρή νίκη για μένα!!Σας το γράφω και με παίρνουν πάλι τα δάκρυα!!

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλες οι κοπέλες εδώ μέσα να το νιώσουν πολύ πολύ σύντομα!!!

Υ.Γ.Το φόρουμ έχω να πω ότι όντως είναι πολύ γουρλίδικο!!!!!

Θα σου έλεγα να τσεκάρεις και b12 και όσον αφορά το σπερμα δεν ξέρω αν ο σύζυγος σου παίρνει κάποια βιταμίνη αλλά πριν την επόμενη προσπάθεια σας μήπως να επαιρνε έστω για λίγο καιρό βιταμίνες να το ενισχύσει λίγο παραπάνω??Πάντως κακό δεν θα του κάνει!!Και θα σου συνιστούσα και διατροφή τόσο για σένα όσο και για το σύζυγό!!Εγώ έχω σχεδόν περίπου 2 χρόνια που έχω κόψει τη ζάχαρη με ελάχιστες φορές που έχω φάει σ'αυτο το χρονικό διάστημα!!!

Καταρχάς συγχαρητήρια για το βήμα που κάνατε σήμερα. Ελπίζω και όλα τα υπόλοιπα να είναι έτσι χαρμόσυνα.
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα τσεκάρω όσα μου είπες. Για το σπέρμα ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον υπήρχε γονιμοποίηση και τα έμβρυα μας έφτασαν όλα 5η μέρα, είμαστε καλά. Παρόλα αυτά θα κοιτάξω για βιταμίνες και για τον άντρα μου. Διατροφή κάνουμε καλή και οι δύο. Στα γλυκά είμαι λίγο επιρρεπής αλλά τα έχω μειώσει πολύ. 

44 minutes ago, Makelen said:

Απο αυτα που εχεις γραψει κι εχω διαβασει εως τωρα.. ένα μου εκανε εντυπωση. Με 5.5 mm ενδομητριο 2 μερες πριν την ετ, αν οντως θυμαμαι καλα, ηταν τραγικο λαθος που σε προχωρησε! Προσωπικα πιστευω πως η αποτυχια εκει οφειλεται. Το διαβασα σημερα καπου που το ειχες γραψει.. ισχυει; αν ειναι ετσι.. σε πηρε στον λαιμο του ρε γαμωτο.. Και τον ειχα για σωστο γιατρο.. Παραλιγο να πηγαινα κι εγω εκει..

Κοπέλα μου το ενδομήτριο ήταν 5.5 δύο μέρες πριν την ωοληψία, όχι πριν την εμβρυομεταφορά. Την επόμενη της ωοληψίας είχα ξεκινήσει με 3 cyclacur και την μέρα της ετ τα κάναμε 6 λόγω οριακής Ε2 (170). Το ενδομήτριο δεν ρώτησα ποτέ πόσο ήταν εκείνη την μέρα.

32 minutes ago, Ana21 said:

Κορίτσι μου γλυκο σε παρακαλώ μην απογοητεύεσαι. Το ξέρω καλα αυτό το συναίσθημα και τι συνεπάγεται...Σφιξε τα δόντια, κάνε μια αγκαλιά τον άνθρωπο που σε στηρίζει και πήγαινε παρακάτω. Εμείς είμαστε εδώ να μοιραστείς μαζί μας ο,τι θελήσεις...Ήταν η πρώτη σου φορά;

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Ναι ήταν η πρώτη φορά

2 hours ago, kateriiina25 said:

Είχα βάλει 2 άριστες βλαστοκύστες 4ΑΑ και έχω ένα ακόμα 4ΑΒ. 
Για την φλεγμονή, η οποία ήταν ήπια, είχα πάρει 3 αντιβιώσεις (διαφορετική διάρκεια για την κάθε μία), αντιϊικό, προβιοτικά και αντιμυκητιακά. 
Όσον αφορά το πρωτόκολλο, εγώ μέχρι τώρα έκανα φυσικούς με λήψη femara και ovitrelle μόνο. Έχω όμως στο ψυγείο μου τις gonal απο την επιτροπή και είπα του γιατρού μήπως προχωρήσουμε με χαμηλές μονάδες και μου είπε ότι αυτό θα ειναι το ιδανικό και πρότεινε να πάμε με 150 μονάδες. Αν και δεν ήθελα καθόλου να πάρω φάρμακα, είπα να προσπαθήσω έτσι για να υπάρχουν έμβρυα σε περίπτωση 2ης αποτυχίας.
Αλήθεια, δεν πιστεύω ότι ήρθε το τέλος απλώς φοβάμαι να προχωρήσω σε αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες και να φταίει κάτι εντέλει που δεν έψαξα ή που θα ψάξω πολύ αργότερα. Οικονομικά δεν με παίρνει κιόλας. Ήδη δεν έχω καν τα λεφτά για την επόμενη. 

Είπα ότι έχω gonal αλλά έκανα λάθος. Menopur έχω 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Andro_meda είπε:

Καλησπερα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Στην προετοιμασία της ετ τα φάρμακα προκαλούσαν σε εσάς πονοκεφαλο; Με έχει διαλύσει και θέλω μα δω αν είναι από αυτό ή τυχαίο γεγονός!

Καθόλου πονοκέφαλο δεν είχα,μόνο πρήξιμο κορίτσι μου,στη κοιλιά και στο στήθος,εάν ως σε προβληματίζει να το πεις στο γιατρό σου.Διωξε το άγχος..εύχομαι καλή επιτυχια

6 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!Δεν έχω πάει ποτέ στο Έλενα, οπότε με βοήθησες πολύ με αυτά που μου είπες. Όχι, σίγουρα σε πρωινό θα πάω..Καλύτερα λες να πω για τη Βενάκη; Είδα ότι είναι καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ..Την έχεις συναντήσει εσύ αυτή; Πώς είναι;Θέλω να είναι και λίγο γλυκούλα, γενικά με επηρεάζει η συμπεριφορά του γιατρού. Πολλά ζητάω φαίνεται:P

Καλησπερα, πεταγομαι γιατι εχω παει στην Βενακη σε απογευματινο ραντεβου. Δεν εμεινα πολυ ικανοποιημενη αν κ ειναι σοβαρη γιατρος κ την συμπαθησα κατα τ'αλλα , αλλα ειδε μονο οτι εξετασεις τυχαινε να εχω (ελαχιστες κ οτι ειχα κανει απο μονη μου) κ ειπε οτι ολα ειναι ενταξει απλα...ουτε μου εγραψε τιποτα ουτε συμβουλες ουτε τπτ...ειχα εντωμεταξυ 2 αποτυχημενες ετ  ηδη τοτε οταν ειχα παει...μπορει πραγματι να μην εχω προβλημα γτ τλκ εμεινα με φυσικο τροπο αλλα θεωρω πως υπηρχαν πραγματα να ψαξουμε...

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις συμβουλές σας. Είμαι τελείως άσχετη και δε ξέρω πως να βάλω τα ονόματα σας αλλά δεν έχει και σημασία! Μόλις γύρισα απ' την εμβρυομεταφορα. Είμαι αισίως λοιπόν τριών ημερών έγκυος κι έχω στη κοιλίτσα μου δύο υπέροχα έμβρυα. Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι έγκυος και για άλλους 9 μήνες λοιπόν!!! Τη θετική σας ενέργεια κι εύχομαι σε όλες μας γρήγορα γερά παιδάκια στις αγκαλιές μας!!!

Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη ,όλα τα καλά,γρήγορα να αποκτήσεις το μωρό σου !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Maroxmarox είπε:

Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη ,όλα τα καλά,γρήγορα να αποκτήσεις το μωρό σου !!!

Μακάρι κορίτσι μου. Σ ευχαριστώ πολύ. Κι εσύ γρήγορα να κρατήσεις το παιδάκι σου!

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Έχω διδυμακια αγοράκια κοντεύουν να γίνουν 15 χρονων τον Αύγουστο και κυοφορω κοριτσακι :grin:τωρα.Οτι χρειαστεί τώρα θα το κάνουμε για να είμαστε σίγουρες τι να κάνουμε πάντα θα υπάρχουν αυτά περι ασυμφωνιας των γιατρών εμείς μένει να ακολουθούμε τις οδηγίες τους είτε διαφωνούμε είτε όχι!!Εσύ πόσο είσαι τώρα?Αγοράκι η κοριτσάκι έχεις?

Αααα, τι ωραία, να σου ζήσουν!!

είμαι 24η εβδομάδα κι είναι δύο αγόρια! καμιά συμβουλή;;;:grin:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...