Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Mar.Theo said:

Καλησπέρα Κορίτσια!! Ήρθε αισίως κ η δικιά μου η ώρα επιτέλους!!! Σήμερα πρώτη μέρα αδιαθετη αύριο ξεκινάω γκοναλ.  .  . Ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποια για 5 συνεχόμενες μέρες να κάνει ίδια δοση γκοναλ ... έχω πρώτο υπέρηχο την Τρίτη δλδη 6 μέρα κυκλου... δεν είναι πολλές μέρες για να μείνει σταθερή η δόση;;; ( θεωρούσα ότι λόγω αργιών θα πήγαινα για υπερυχο το Σάββατο αλλά μου είπαν ότι είναι εντάξει κ την Τρίτη) Αυτά από εμένα καλή επιτυχία σε όλες μας κ πολλές πολλές θετικές σκέψεις!!!!

Εγώ δεν άλλαξα ποτέ τη δόση του Gonal!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Pagor είπε:

Ναι κ εμένα δεν με νοιάζει να κάνω τρελό αριθμό να σου πω αρκεί αυτά να είναι καλά..απλά άκουγα κάτι ποσά κ λέω πω πω δηλαδή εγώ δεν έχω ελπίδα.....ναι τα διάβασα για εσένα..πόσο χαρηκα..πάντα χαίρομαι πολύ όταν διαβάζω για εμβρυομεταφορες ..λέω άντε κ στα δικά μας κάποια στιγμή...τι να πω θα δείξει για εμένα...κ εγώ δεν ελπίζω για αλλά..αφού τόσα είδαν σήμερα...θα βγάλω κ άλλα??? Τεσπά δεν με πειράζει...να είναι καλά αυτά εύχομαι!!!

Καλησπέρα, κι εγώ δεν είχα πολλά, λόγω αμης. Στην αρχή με φουλ διέγερση είχαμε δει δύο, μετά έγιναν τέσσερα. Και με λιγότερη δόση περίπου τα ίδια βλέπαμε. Μακάρι να δεις λίγα παραπάνω. Εύχομαι κ σε σένα κ σε όσες κοπέλες προσπαθούν τα καλύτερα. Δεν ξέρω αν με θυμάσαι, αν δε κάνω λάθος τα λέγαμε παλιότερα για τις προσπάθειές μας προ εξωσωματικής. Όλα να πάνε καλά κ σύντομα εγκυουλες.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Moomin είπε:

Καλησπέρα, κι εγώ δεν είχα πολλά, λόγω αμης. Στην αρχή με φουλ διέγερση είχαμε δει δύο, μετά έγιναν τέσσερα. Και με λιγότερη δόση περίπου τα ίδια βλέπαμε. Μακάρι να δεις λίγα παραπάνω. Εύχομαι κ σε σένα κ σε όσες κοπέλες προσπαθούν τα καλύτερα. Δεν ξέρω αν με θυμάσαι, αν δε κάνω λάθος τα λέγαμε παλιότερα για τις προσπάθειές μας προ εξωσωματικής. Όλα να πάνε καλά κ σύντομα εγκυουλες.

Ναιιιι πως δεν σε θυμάμαι...το 2019...για εμένα αυτή η χρονιά σημαδιακή κ δυστυχώς αξέχαστη...εμείς σκέψου από τότε τώρα ξεκινήσαμε προσπάθειες...βασικά ουτε καν τώρα...από το καλοκαίρι κανονικά...απλά λόγο χαμηλης ΑΜΗ μας είπε η γιατρός μας ότι το καλύτερο θα ήταν να κάναμε μια κρυοκαψυξη ωαρίων μιας κ όλες η  ορμονολογικες ήταν μια χαρά έτσι ώστε το καλοκαίρι να προχωρήσουμε χωρίς ανχος ..μην έχει γίνει οτιδήποτε κ μας πάρει κ άλλο χρόνο... προληπτικά δηλαδή...απλά έλεγα αν έχω 4 σήμερα κ πες ότι δεν βγάλω αλλά πόσα θα επιβιώσουν από την απόψυξη κ πόσα θα μπορέσουν να γονιμοποιηθούν...για αυτό στεναχώρηθηκα...αν πήγαινα για γονιμοποίηση τώρα κ εμβρυομεταφορα σε λίγες μέρες θα έλεγα οκ ..ακούω κ κάτι νούμερα τρελά  κ λέω ωραία...μηδέν ελπίδα... χαχαχαχα..εσύ όλα καλά??? τελικά πως πηγές εσύ τα κατάφερες??? συγνώμη αν το έχεις ξαναπεί αλλά είχα χαθεί για 3 χρόνια κ δεν έμπαινα...

πρίν από 42 λεπτά , Effie99 είπε:

Καλά, την αρτιότητα του γιατρού ως προς τις γνώσεις και την εμπειρία δεν την αναφέρω, γιατί τη θεωρώ δεδομένη και αυτή κοιτάζω πρώτα, πάντα! Από την άλλη, συμπληρωματικά αλλά καθόλου περιττή είναι και η συμπεριφορά του γιατρού. Θα ήθελα να είναι πιο φιλικός/προσεγγίσιμος, γιατί αλλιώς μπλοκάρω και δυσκολεύομαι να συνεργαστώ μαζί του,αν είναι απότομος ή ψυχρός. Ευχαριστώ και πάλι!!!

Όχι δυστυχώς δεν είναι δεδομένη η γνώση του κάθε γιατρού και δη στην ενδοκρινολογία γονιμότητας.. στο λέω ως ταλαιπωρημένη/αγανακτισμένη παθούσα.. για αυτό και επιβεβαιώνω για τις γνώσεις των δύο αυτών ότι τουλάχιστον ξέρουν τι λένε και θα σου απαντήσουν σε κάθε απορία κατευθύνοντας σε κατάλληλα. Δεν είπαμε ότι θα σε βρίσουν κιολας ή θα σου μιλήσουν απότομα και προσβλητικά! Αλλά μη περιμένεις μέλια, διαχυτικοτητες και χιούμορ, τα τυπικά αλλά με ευγένεια.

Από εκεί και πέρα τώρα εγώ δεν έχω κάποιο κέρδος για να σε πείσω για κάτι, ότι θέλεις θα κάνεις και αυτό που πιστεύεις εσύ καλύτερο για εσένα.. την άποψη μου σου λέω μόνο από τη δική μου εμπειρία.

• Μου αρέσει 2

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Συμπληρωματικά με τον χθεσινό μου προβληματισμό. Απ' ότι μου έχουν πει οι γιατροί που με έχουν δει, οι πολύποδες είναι οιστρογονοεξαρτώμενοι. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω στην περίπτωση των αυξημένων οιστρογόνων; Αρμοδιότητα ποιανού γιατρού είναι να διερευνήσει κάτι τέτοιο; Σε ενδοκρινολόγο πρέπει να πάω;

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Pagor είπε:

Ναιιιι πως δεν σε θυμάμαι...το 2019...για εμένα αυτή η χρονιά σημαδιακή κ δυστυχώς αξέχαστη...εμείς σκέψου από τότε τώρα ξεκινήσαμε προσπάθειες...βασικά ουτε καν τώρα...από το καλοκαίρι κανονικά...απλά λόγο χαμηλης ΑΜΗ μας είπε η γιατρός μας ότι το καλύτερο θα ήταν να κάναμε μια κρυοκαψυξη ωαρίων μιας κ όλες η  ορμονολογικες ήταν μια χαρά...απλά έλεγα αν έχω 4 σήμερα κ πες ότι δεν βγάλω αλλά πόσα θα επιβιώσουν από την απόψυξη κ πόσα θα μπορέσουν να γονιμοποιηθούν...για αυτό στεναχώρηθηκα...αν πήγαινα για γονιμοποίηση τώρα κ εμβρυομεταφορα σε λίγες μέρες θα έλεγα οκ ..ακούω κ κάτι νούμερα τρελά  κ λέω ωραία...μηδέν ελπίδα... χαχαχαχα..εσύ όλα καλά??? τελικά πως πηγές εσύ τα κατάφερες??? συγνώμη αν το έχεις ξαναπεί αλλά είχα χαθεί για 3 χρόνια κ δεν έμπαινα...

Εύχομαι να είναι όλα καλά τώρα με το θέμα υγείας που σας ταλαιπωρησε. Κ για μας το 2019 ήταν δύσκολο, χάσαμε τον πεθερό μου κ άλλαξε η ζωή μας σε πολλά σημεία. Τότε περίπου μάθαμε ότι έχουμε κ θέματα γονιμότητας. Πάντως μην απελπίζεσαι, δεν διαβάζω πολύ συχνά τί γράφετε, έχεις πάρει φάρμακα; Εμείς ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια περίπου, έπαιρνα φουλ δόση αλλά σου έγραψα πόσα έβγαλα. Φαντάσου είχα τρία έμβρυα, δύο τα βάλαμε τρίτης μέρας κ ένα κατάψυξη. Κ μετά δεν είχα αλλες μονάδες. Επειδή η πρώτη προσπάθεια ήταν βιοχημική, μετά με βοήθησαν κάποια κορίτσια από εδώ κ μου έδωσαν κάποιες μονάδες. Είχα πάρει πάλι δύο έμβρυα αλλά τίποτα, αρνητική. Είχε μείνει ένα στη κατάψυξη, το βάλαμε πιο μετά, αφού έκανα πόσες εξετάσεις, πάλι με βοήθεια και συμβουλές κοριτσιών από εδω. Στον φυσικό κύκλο το χάναμε το ωάριο, οπότε βάλαμε πέρσι το κατεψυγμένο. Πήγε καλά στην αρχή κ μετά απέβαλα. Ευτυχώς με δουλειά κ μεταπτυχιακό το ξεπέρασα. Άλλαξα γιατρό, έχω έναν που έχουν κ πολλά κορίτσια στο άλλο τοπικ της δωρεάς. Αλλάξαμε πρωτόκολλο, εννοω ενέσεις, φάρμακα κλπ κ βέβαια πήρα κ τα δεύτερα φάρμακα της επιτροπής κ ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναπάω. Να κάνω φυσικούς αν είναι.

Πολλές κοπέλες από εδώ προσπαθούν ξανά κ ξανά, εντάξει κάποιες είναι πιο τυχερές κ δεν παιδευονται πολύ αλλά επειδή είναι πολυπαραγοντικό το θέμα δεν ξέρουμε πώς θα μας έρθουν τα πράγματα. Ναι προσπαθήσεις να μαζέψεις κάποια ωάρια κ να εύχεσαι να είναι ποιοτικά. Εγώ στις άλλες ωοληψιες δεν ήμουν τόσο τυχερή. Τρία έμβρυα μαζέψαμε κ το ένα πολύ μέτριο. Βάλαμε τα δύο πιο καλά κ ναι είμαι έγκυος τώρα σε ένα. Μέχρι στιγμής πάει καλά,είχα αποκόλληση λόγω ενός ινομυωματος αλλά έχω πίστη στη Παναγία να μας βοηθήσει. Έκλεισα το πρώτο τρίμηνο κ προχωράμε, με ηρεμία κ ελπίζω χωρίς αλλα απρόοπτα. Δεν το είχα γράψει νωριτερα δημόσια,. Δεν θέλω να λέω ότι τα καταφέραμε...θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε όταν το πάρουμε στα χέρια μας.

• Μου αρέσει 6

T4Rzp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Kiddo είπε:

Όχι δυστυχώς δεν είναι δεδομένη η γνώση του κάθε γιατρού και δη στην ενδοκρινολογία γονιμότητας.. στο λέω ως ταλαιπωρημένη/αγανακτισμένη παθούσα.. για αυτό και επιβεβαιώνω για τις γνώσεις των δύο αυτών ότι τουλάχιστον ξέρουν τι λένε και θα σου απαντήσουν σε κάθε απορία κατευθύνοντας σε κατάλληλα. Δεν είπαμε ότι θα σε βρίσουν κιολας ή θα σου μιλήσουν απότομα και προσβλητικά! Αλλά μη περιμένεις μέλια, διαχυτικοτητες και χιούμορ, τα τυπικά αλλά με ευγένεια.

Από εκεί και πέρα τώρα εγώ δεν έχω κάποιο κέρδος για να σε πείσω για κάτι, ότι θέλεις θα κάνεις και αυτό που πιστεύεις εσύ καλύτερο για εσένα.. την άποψη μου σου λέω μόνο από τη δική μου εμπειρία.

Μην το λες,απότομα και προσβλητικά μιλούν πολλοί γιατροί,δυστυχώς...κι εγώ από προσωπική πείρα στο λέω.Και μιλάμε για γιατρό καθηγητή,τον οποίο δεν αμφισβητώ για τις γνώσεις του,αλλά από συμπεριφορά...αστα.Εδώ μου άνοιξε την πόρτα του γραφείου του για να φύγω επειδή μου είχε βρει λέει αρχή HPV,χωρίς φυσικά να στείλει κανένα δείγμα πουθενά,κι εγώ δεν ήξερα τότε τι σημαίνει και λέω ΗIV? Εντελώς τρομοκρατημένη.Δεν απαντάει τίποτε,σηκώνεται,ανοίγει την πόρτα και μου δείχνει την έξοδο.Εντάξει,για καιρό ανακαλούσα τη σκηνή στο μυαλό μου και δεν το πίστευα ότι συνέβη.
Υπαρχουν πολύ κακότροποι γιατροί κι εγώ δεν τους επιλέγω,ακόμα και αν είναι κορυφή.Υπάρχουν πολλές κορυφές στο είδος τους με πολύ καλή συμπεριφορά εξίσου και αυτούς θέλω να επιλέγω.

Εννοείται,εμπιστεύομαι την γνώμη σου και ήδη έκλεισα ραντεβού για να δω κάποιον από αυτούς τους 2 στο Έλενα.Να είσαι καλά!

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 5 λεπτά , Moomin είπε:

Εύχομαι να είναι όλα καλά τώρα με το θέμα υγείας που σας ταλαιπωρησε. Κ για μας το 2019 ήταν δύσκολο, χάσαμε τον πεθερό μου κ άλλαξε η ζωή μας σε πολλά σημεία. Τότε περίπου μάθαμε ότι έχουμε κ θέματα γονιμότητας. Πάντως μην απελπίζεσαι, δεν διαβάζω πολύ συχνά τί γράφετε, έχεις πάρει φάρμακα; Εμείς ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια περίπου, έπαιρνα φουλ δόση αλλά σου έγραψα πόσα έβγαλα. Φαντάσου είχα τρία έμβρυα, δύο τα βάλαμε τρίτης μέρας κ ένα κατάψυξη. Κ μετά δεν είχα αλλες μονάδες. Επειδή η πρώτη προσπάθεια ήταν βιοχημική, μετά με βοήθησαν κάποια κορίτσια από εδώ κ μου έδωσαν κάποιες μονάδες. Είχα πάρει πάλι δύο έμβρυα αλλά τίποτα, αρνητική. Είχε μείνει ένα στη κατάψυξη, το βάλαμε πιο μετά, αφού έκανα πόσες εξετάσεις, πάλι με βοήθεια και συμβουλές κοριτσιών από εδω. Στον φυσικό κύκλο το χάναμε το ωάριο, οπότε βάλαμε πέρσι το κατεψυγμένο. Πήγε καλά στην αρχή κ μετά απέβαλα. Ευτυχώς με δουλειά κ μεταπτυχιακό το ξεπέρασα. Άλλαξα γιατρό, έχω έναν που έχουν κ πολλά κορίτσια στο άλλο τοπικ της δωρεάς. Αλλάξαμε πρωτόκολλο, εννοω ενέσεις, φάρμακα κλπ κ βέβαια πήρα κ τα δεύτερα φάρμακα της επιτροπής κ ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναπάω. Να κάνω φυσικούς αν είναι.

Πολλές κοπέλες από εδώ προσπαθούν ξανά κ ξανά, εντάξει κάποιες είναι πιο τυχερές κ δεν παιδευονται πολύ αλλά επειδή είναι πολυπαραγοντικό το θέμα δεν ξέρουμε πώς θα μας έρθουν τα πράγματα. Ναι προσπαθήσεις να μαζέψεις κάποια ωάρια κ να εύχεσαι να είναι ποιοτικά. Εγώ στις άλλες ωοληψιες δεν ήμουν τόσο τυχερή. Τρία έμβρυα μαζέψαμε κ το ένα πολύ μέτριο. Βάλαμε τα δύο πιο καλά κ ναι είμαι έγκυος τώρα σε ένα. Μέχρι στιγμής πάει καλά,είχα αποκόλληση λόγω ενός ινομυωματος αλλά έχω πίστη στη Παναγία να μας βοηθήσει. Έκλεισα το πρώτο τρίμηνο κ προχωράμε, με ηρεμία κ ελπίζω χωρίς αλλα απρόοπτα. Δεν το είχα γράψει νωριτερα δημόσια,. Δεν θέλω να λέω ότι τα καταφέραμε...θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε όταν το πάρουμε στα χέρια μας.

Με συγκίνησες ρε κορίτσι μου αλήθεια...μιλάγαμε κ από παλιά κ συγκινήθηκα..εγώ από καρδιά σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια...να σκέφτεσαι θετικά...εγώ από καρδιά σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!! Στα δικά μας όλα καλά δόξα το θεό μετά από 3 χρόνια με φόβο κ φάρμακα ο γλυκός μου εδώ κ 3 μήνες είναι επιτέλους ελεύθερος...όλα πήγαν τέλεια με την υγεία του ...παράπονο δεν έχω ...κ έτσι είπαμε αφού όλα δόξα τον Θεό να ξεκινήσουμε σιγά σιγά κ εμείς...έτσι έκανα εγώ κάποιες εξετάσεις όλες βγήκαν τέλειες συν υπερήχους κ όλα κ επειδή η ΑΜΗ μου βγήκε λίγο χαμηλή εντός ορίων βέβαια απλά λίγο χαμηλή για τα 36 που είμαι μας είπε η γιατρός μας να κάνουμε κρυοκαταψυξη ωαρίων προληπτικά... το καλοκαίρι πρώτα ο Θεός να προσπαθήσουμε μόνοι μας κ αν δεν γίνει κ δεν έρθει κάτι να τα έχουμε αυτά στην άκρη...έτσι σκεφτήκαμε κ εμείς κ είπαμε να το κάνουμε ..την Κυριακή ξεκίνησα με Gonal  συνδιαστικα με Menopur...κ σήμερα έκανα τον πρώτο ελενχο να δούμε αν έχουν ανταποκριθεί οι ωοθήκες...ο γιατρός μου ευχαριστημένος φάνηκε...μου λέει όλα καλά απλά τα άκουσα λίγα κ κάπως στεναχώρηθηκα... χαχαχαχα..χαζομάρα μου το ξέρω...τόσα περάσαμε σιγά μην στεναχωρηθω για τώρα ..τώρα το Σάββατο έχουμε ξανά υπέρηχο... εύχομαι να δούμε έστω 2 ακόμα ..αλλά κ να μην δούμε δεν πειράζει...

πρίν από 25 λεπτά , Margeau είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Συμπληρωματικά με τον χθεσινό μου προβληματισμό. Απ' ότι μου έχουν πει οι γιατροί που με έχουν δει, οι πολύποδες είναι οιστρογονοεξαρτώμενοι. Υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω στην περίπτωση των αυξημένων οιστρογόνων; Αρμοδιότητα ποιανού γιατρού είναι να διερευνήσει κάτι τέτοιο; Σε ενδοκρινολόγο πρέπει να πάω;

Να σου κάνω μια ερώτηση.. χωρίς παρεξήγηση φυσικά, διαφορετικά αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση με την ερώτηση, μην απαντήσεις..

Ο δείκτης μάζας σώματος σου, ποιος είναι; Θέλω να πω, είναι φυσιολογικός; Και σε ρωτάω γιατί αντιμετώπισα παρόμοιο θέμα όταν ήμουν παχύσαρκη, το ίδιο και μια φίλη μου ελλιποβαρής αλλά θα αναφερθώ στη προσωπική μου εμπειρία. Έκανα αφαίρεση πολύποδα ο οποίος ξαναβρέθηκε στο ετήσιο check up μου 6 μήνες μετά. Ο γυναικολόγος κατηγόρησε τον γιατρό που μου έκανε την αφαίρεση ότι δεν το έκανε καλά αλλά επειδή έχω dvd της υστεροσκοπησης που έδειξα και αλλού, ο γιατρός μια χαρά την έκανε τη δουλειά του. Από ότι έμαθα αργότερα το βάρος μας επιρρεάζει τις ορμόνες και ανάμεσα σε άλλα και την έκκριση οιστρογόνων, παράλληλα λόγο του βάρους έχουμε πιό "βαριά" περίοδο με έντονη και μεγάλη ροή αίματος κάτι που με την υψηλή έκκριση οιστρογόνων δημιουργεί τους πολύποδες. 

Υ.Γ. Το δεύτερο πολύποδα που βρέθηκε δε τον έχω αφαιρέσει ακόμα, θα τον αφαιρέσω ταυτόχρονα με την ωοληψία και θα αφήσω δύο κύκλους για την έμβρυομεταφορά. Για εμένα είναι η καλύτερη προσέγγιση συνολικά..

OiAXp2.pngbfhkp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Pagor είπε:

Με συγκίνησες ρε κορίτσι μου αλήθεια...μιλάγαμε κ από παλιά κ συγκινήθηκα..εγώ από καρδιά σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια...να σκέφτεσαι θετικά...εγώ από καρδιά σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!! Στα δικά μας όλα καλά δόξα το θεό μετά από 3 χρόνια με φόβο κ φάρμακα ο γλυκός μου εδώ κ 3 μήνες είναι επιτέλους ελεύθερος...όλα πήγαν τέλεια με την υγεία του ...παράπονο δεν έχω ...κ έτσι είπαμε αφού όλα δόξα τον Θεό να ξεκινήσουμε σιγά σιγά κ εμείς...έτσι έκανα εγώ κάποιες εξετάσεις όλες βγήκαν τέλειες συν υπερήχους κ όλα κ επειδή η ΑΜΗ μου βγήκε λίγο χαμηλή εντός ορίων βέβαια απλά λίγο χαμηλή για τα 36 που είμαι μας είπε η γιατρός μας να κάνουμε κρυοκαταψυξη ωαρίων προληπτικά... το καλοκαίρι πρώτα ο Θεός να προσπαθήσουμε μόνοι μας κ αν δεν γίνει κ δεν έρθει κάτι να τα έχουμε αυτά στην άκρη...έτσι σκεφτήκαμε κ εμείς κ είπαμε να το κάνουμε ..την Κυριακή ξεκίνησα με Gonal  συνδιαστικα με Menopur...κ σήμερα έκανα τον πρώτο ελενχο να δούμε αν έχουν ανταποκριθεί οι ωοθήκες...ο γιατρός μου ευχαριστημένος φάνηκε...μου λέει όλα καλά απλά τα άκουσα λίγα κ κάπως στεναχώρηθηκα... χαχαχαχα..χαζομάρα μου το ξέρω...τόσα περάσαμε σιγά μην στεναχωρηθω για τώρα ..τώρα το Σάββατο έχουμε ξανά υπέρηχο... εύχομαι να δούμε έστω 2 ακόμα ..αλλά κ να μην δούμε δεν πειράζει...

Να είσαι καλά! Χαίρομαι κ εγώ πολύ που είστε καλά κ προχωράτε! Την υγεία μας να έχουμε κ όλα θα γίνουν! Ίσως δειτε κ κάποια ωάρια ακόμα, δεν είναι κ πολύ αργά, ίσως δεν φαίνονται ακομη. Μπορείς κάποια στιγμή να ξαναπροσπαθήσεις ωοληψια αλλά γιατί όχι να μη τα καταφέρεις φυσιολογικα. Ας είναι καλά κ ποιοτικά τα ωάρια, αυτό να σκέφτεσαι κ αργότερα να δώσουν καλές βλαστοκυστες.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δυστυχώς το προαίσθημα σας δεν επιβεβαιώθηκε. Το πρωί έκανα ένα τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό και μετά απο λίγο μία χοριακή που ήρθε να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα δυστυχώς. Το έχω πάρει πολύ βαριά, πίστευα τόσο πολύ σε αυτήν την προσπάθεια και ήρθε το αποτέλεσμα να με επαναφέρει στην μέχρι τώρα πορεία μου. Προσπαθώ να συνέλθω και να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Με πήρε τηλ και ο Σφακ ο οποίος θεωρεί ότι απλώς ο οργανισμός μου δεν δέχτηκε τα συγκεκριμένα έμβρυα και οτι μια αποτυχία δεν σημαίνει κάτι. Πρότεινε να προχωρήσουμε σε μία ακόμη προσπάθεια όσο πιο σύντομα γίνεται για να μην χάσουμε το παράθυρο της υστεροσκόπησης και της θεραπείας για την φλεγμονή που έκανα. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας πάνω σε αυτό. Θεωρείτε ότι πρέπει να κοιτάξω άλλα πράγματα πριν προχωρήσω; 

• Λυπημένη/-ος 9

eardp2.png

πρίν από 26 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Δυστυχώς το προαίσθημα σας δεν επιβεβαιώθηκε. Το πρωί έκανα ένα τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό και μετά απο λίγο μία χοριακή που ήρθε να επιβεβαιώσει το αποτέλεσμα δυστυχώς. Το έχω πάρει πολύ βαριά, πίστευα τόσο πολύ σε αυτήν την προσπάθεια και ήρθε το αποτέλεσμα να με επαναφέρει στην μέχρι τώρα πορεία μου. Προσπαθώ να συνέλθω και να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Με πήρε τηλ και ο Σφακ ο οποίος θεωρεί ότι απλώς ο οργανισμός μου δεν δέχτηκε τα συγκεκριμένα έμβρυα και οτι μια αποτυχία δεν σημαίνει κάτι. Πρότεινε να προχωρήσουμε σε μία ακόμη προσπάθεια όσο πιο σύντομα γίνεται για να μην χάσουμε το παράθυρο της υστεροσκόπησης και της θεραπείας για την φλεγμονή που έκανα. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας πάνω σε αυτό. Θεωρείτε ότι πρέπει να κοιτάξω άλλα πράγματα πριν προχωρήσω; 

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα. Καταλαβαίνουμε καλύτερα απ' τον καθένα.

Βλαστοκυστες είχες βάλει, σωστά; Σου τις είχαν αξιολογήσει; Για την φλεγμονή τι θεραπεία έκανες; 

Το πιστεύω κι εγώ ότι μια αποτυχία δεν σημαίνει κάτι. Αλλιώς το είχαμε όλες χαμένο... Ήταν η πρώτη σου προσπάθεια; 

Είναι πολύ θετικό το ότι έχεις κι άλλο έμβρυο να σε περιμένει. Συζήτησε κ με τον γιατρό το πρωτόκολλο που ακολουθήσατε, μήπως γίνουν κάποιες τροποποιήσεις. 

πρίν από 53 λεπτά , Moomin είπε:

Να είσαι καλά! Χαίρομαι κ εγώ πολύ που είστε καλά κ προχωράτε! Την υγεία μας να έχουμε κ όλα θα γίνουν! Ίσως δειτε κ κάποια ωάρια ακόμα, δεν είναι κ πολύ αργά, ίσως δεν φαίνονται ακομη. Μπορείς κάποια στιγμή να ξαναπροσπαθήσεις ωοληψια αλλά γιατί όχι να μη τα καταφέρεις φυσιολογικα. Ας είναι καλά κ ποιοτικά τα ωάρια, αυτό να σκέφτεσαι κ αργότερα να δώσουν καλές βλαστοκυστες.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... σου εύχομαι τα καλύτερα κ θα χαρώ να μάθω σε λίγους μήνες ότι έχεις αγκαλιά το αγγελάκι σας!!!Υγεία κ πάλι υγεία για όλους!

• Ευχαριστώ 1

8 minutes ago, marina_86 said:

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα. Καταλαβαίνουμε καλύτερα απ' τον καθένα.

Βλαστοκυστες είχες βάλει, σωστά; Σου τις είχαν αξιολογήσει; Για την φλεγμονή τι θεραπεία έκανες; 

Το πιστεύω κι εγώ ότι μια αποτυχία δεν σημαίνει κάτι. Αλλιώς το είχαμε όλες χαμένο... Ήταν η πρώτη σου προσπάθεια; 

Είναι πολύ θετικό το ότι έχεις κι άλλο έμβρυο να σε περιμένει. Συζήτησε κ με τον γιατρό το πρωτόκολλο που ακολουθήσατε, μήπως γίνουν κάποιες τροποποιήσεις. 

Είχα βάλει 2 άριστες βλαστοκύστες 4ΑΑ και έχω ένα ακόμα 4ΑΒ. 
Για την φλεγμονή, η οποία ήταν ήπια, είχα πάρει 3 αντιβιώσεις (διαφορετική διάρκεια για την κάθε μία), αντιϊικό, προβιοτικά και αντιμυκητιακά. 
Όσον αφορά το πρωτόκολλο, εγώ μέχρι τώρα έκανα φυσικούς με λήψη femara και ovitrelle μόνο. Έχω όμως στο ψυγείο μου τις gonal απο την επιτροπή και είπα του γιατρού μήπως προχωρήσουμε με χαμηλές μονάδες και μου είπε ότι αυτό θα ειναι το ιδανικό και πρότεινε να πάμε με 150 μονάδες. Αν και δεν ήθελα καθόλου να πάρω φάρμακα, είπα να προσπαθήσω έτσι για να υπάρχουν έμβρυα σε περίπτωση 2ης αποτυχίας.
Αλήθεια, δεν πιστεύω ότι ήρθε το τέλος απλώς φοβάμαι να προχωρήσω σε αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες και να φταίει κάτι εντέλει που δεν έψαξα ή που θα ψάξω πολύ αργότερα. Οικονομικά δεν με παίρνει κιόλας. Ήδη δεν έχω καν τα λεφτά για την επόμενη. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...