Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Laky είπε:

Εγώ πάντως είχα 4 ωάρια την 4η ημέρα διέγερσης και τόσα έμειναν μέχρι το τέλος! Δεν αυξήθηκαν ποτέ. Είναι σχετικό αυτό. Δεν είναι ίδιο σε όλες. Κι εγώ πάντως την ίδια απογοήτευση ένιωσα. Σήμερα όμως μετέφερα τα δύο εμβρυακια μου τρίτης ημέρας και προσεύχομαι να γραπωθουν! Δεν έχει σημασία πόσα θα κάνεις. Η ποιότητα έχει σημασία. Κι ένα να έχεις μπορεί να είναι αυτό που θα σου δώσει εγκυμοσύνη. Πίστη λοιπόν σ αυτό που κάνεις!!! Σου εύχομαι γρήγορα μια γεμάτη αγκαλιά..

Ναι κ εμένα δεν με νοιάζει να κάνω τρελό αριθμό να σου πω αρκεί αυτά να είναι καλά..απλά άκουγα κάτι ποσά κ λέω πω πω δηλαδή εγώ δεν έχω ελπίδα.....ναι τα διάβασα για εσένα..πόσο χαρηκα..πάντα χαίρομαι πολύ όταν διαβάζω για εμβρυομεταφορες ..λέω άντε κ στα δικά μας κάποια στιγμή...τι να πω θα δείξει για εμένα...κ εγώ δεν ελπίζω για αλλά..αφού τόσα είδαν σήμερα...θα βγάλω κ άλλα??? Τεσπά δεν με πειράζει...να είναι καλά αυτά εύχομαι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις συμβουλές σας. Είμαι τελείως άσχετη και δε ξέρω πως να βάλω τα ονόματα σας αλλά δεν έχει και σημασία! Μόλις γύρισα απ' την εμβρυομεταφορα. Είμαι αισίως λοιπόν τριών ημερών έγκυος κι έχω στη κοιλίτσα μου δύο υπέροχα έμβρυα. Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι έγκυος και για άλλους 9 μήνες λοιπόν!!! Τη θετική σας ενέργεια κι εύχομαι σε όλες μας γρήγορα γερά παιδάκια στις αγκαλιές μας!!!

Πολύ καλή επιτυχία, ο Θεός μαζί σου κοπέλα μου και στα εμβρυάκια σου!:x:x:x

πρίν από 6 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια!! Ήρθε αισίως κ η δικιά μου η ώρα επιτέλους!!! Σήμερα πρώτη μέρα αδιαθετη αύριο ξεκινάω γκοναλ.  .  . Ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποια για 5 συνεχόμενες μέρες να κάνει ίδια δοση γκοναλ ... έχω πρώτο υπέρηχο την Τρίτη δλδη 6 μέρα κυκλου... δεν είναι πολλές μέρες για να μείνει σταθερή η δόση;;; ( θεωρούσα ότι λόγω αργιών θα πήγαινα για υπερυχο το Σάββατο αλλά μου είπαν ότι είναι εντάξει κ την Τρίτη) Αυτά από εμένα καλή επιτυχία σε όλες μας κ πολλές πολλές θετικές σκέψεις!!!!

Καλησπέρα κοριτσι μου..εγώ ξεκίνησα την Κυριακη την δεύτερη μέρα της περιόδου μου Gonal 225 iu δόση...μαζί με Menopur 75iu...πήρα στην Κυριακη-Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη κ σήμερα πήγα για υπέρηχο...μου άφησε τις ίδιες δόσεις μέχρι κάτι Σάββατο που θα με ξαναδούν...αλλά εγώ είναι η πρώτη φορά που κάνω...δεν έχω κ ιδιαίτερη εμπειρία..

Κορίτσια, ποια είναι η γνώμη σας για το ΕΡΑ Τεστ, όταν το κάνεις πληροφοριακά για να δεις ποιο είναι το δικό σου παράθυρο εμφύτευσης; Πού θα ξέρουμε αν εμφυτεύονται σε εμένα έμβρυα 3 ημερών ή 5 ή 6; 

Μπορώ να το συνδυάσω και με κάποια άλλη εξέταση, όπως αυτό το endometriume που είδα ότι γράφατε; 

πρίν από 45 λεπτά , Effie99 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!Δεν έχω πάει ποτέ στο Έλενα, οπότε με βοήθησες πολύ με αυτά που μου είπες. Όχι, σίγουρα σε πρωινό θα πάω..Καλύτερα λες να πω για τη Βενάκη; Είδα ότι είναι καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ..Την έχεις συναντήσει εσύ αυτή; Πώς είναι;Θέλω να είναι και λίγο γλυκούλα, γενικά με επηρεάζει η συμπεριφορά του γιατρού. Πολλά ζητάω φαίνεται:P

Γλυκουλιδες και μελισταλαχτοι δεν υπάρχουν στο δημόσιο.. το μόνο θέμα είναι να ξέρουν τι λένε και να σε κατευθύνουν σωστά ανάλογα, αυτή είναι η δουλειά τους και τη κάνουν πολύ καλά! Αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω τουλάχιστον. Είναι πολύ καλή η συγκεκριμένη αλλά δεν είναι πάντα σίγουρο σε πρωινό ραντεβού ποιος θα σε δει, εγώ ζηταγα τη κ.Β***κη και πάντα η κοπέλα με έβαζε σε αυτή, τη προηγούμενη φορά που πήγα δεν μπορούσε να δει γενικότερα ασθενείς γιατί βρέθηκε ο γιος της θετικός στο κορωνοιο και μέχρι να βγει το δικό της pcr δε δεχόταν κανέναν.. έτσι με είδε ο κ.Μ***νης. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και από αυτόν, λεπτομερεστατος και προσεκτικός σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. την επόμενη φορά που πήγα πάλι ζήτησα τον ίδιο για να αξιολογήσει ο ίδιος τις εξετάσεις που ζήτησε. Αν μπορεί να σε δει η κ.Β***κη τη μέρα που θα πάς, καλώς..! Αν όχι και ο κ.Μ***νης ήταν πολύ καλός για εμένα..!

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Καλησπέρα Κορίτσια!! Ήρθε αισίως κ η δικιά μου η ώρα επιτέλους!!! Σήμερα πρώτη μέρα αδιαθετη αύριο ξεκινάω γκοναλ.  .  . Ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποια για 5 συνεχόμενες μέρες να κάνει ίδια δοση γκοναλ ... έχω πρώτο υπέρηχο την Τρίτη δλδη 6 μέρα κυκλου... δεν είναι πολλές μέρες για να μείνει σταθερή η δόση;;; ( θεωρούσα ότι λόγω αργιών θα πήγαινα για υπερυχο το Σάββατο αλλά μου είπαν ότι είναι εντάξει κ την Τρίτη) Αυτά από εμένα καλή επιτυχία σε όλες μας κ πολλές πολλές θετικές σκέψεις!!!!

Καλησπέρα και καλή αρχή! Πόσες μονάδες θα κάνεις;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 ώρες πρίν, Laky είπε:

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις συμβουλές σας. Είμαι τελείως άσχετη και δε ξέρω πως να βάλω τα ονόματα σας αλλά δεν έχει και σημασία! Μόλις γύρισα απ' την εμβρυομεταφορα. Είμαι αισίως λοιπόν τριών ημερών έγκυος κι έχω στη κοιλίτσα μου δύο υπέροχα έμβρυα. Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι έγκυος και για άλλους 9 μήνες λοιπόν!!! Τη θετική σας ενέργεια κι εύχομαι σε όλες μας γρήγορα γερά παιδάκια στις αγκαλιές μας!!!

Κοπέλα μου σου εύχομαι σε 9 μήνες να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό μωράκι!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Kiddo είπε:

Γλυκουλιδες και μελισταλαχτοι δεν υπάρχουν στο δημόσιο.. το μόνο θέμα είναι να ξέρουν τι λένε και να σε κατευθύνουν σωστά ανάλογα, αυτή είναι η δουλειά τους και τη κάνουν πολύ καλά! Αυτό μπορώ να στο επιβεβαιώσω τουλάχιστον. Είναι πολύ καλή η συγκεκριμένη αλλά δεν είναι πάντα σίγουρο σε πρωινό ραντεβού ποιος θα σε δει, εγώ ζηταγα τη κ.Β***κη και πάντα η κοπέλα με έβαζε σε αυτή, τη προηγούμενη φορά που πήγα δεν μπορούσε να δει γενικότερα ασθενείς γιατί βρέθηκε ο γιος της θετικός στο κορωνοιο και μέχρι να βγει το δικό της pcr δε δεχόταν κανέναν.. έτσι με είδε ο κ.Μ***νης. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και από αυτόν, λεπτομερεστατος και προσεκτικός σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. την επόμενη φορά που πήγα πάλι ζήτησα τον ίδιο για να αξιολογήσει ο ίδιος τις εξετάσεις που ζήτησε. Αν μπορεί να σε δει η κ.Β***κη τη μέρα που θα πάς, καλώς..! Αν όχι και ο κ.Μ***νης ήταν πολύ καλός για εμένα..!

Καλά, την αρτιότητα του γιατρού ως προς τις γνώσεις και την εμπειρία δεν την αναφέρω, γιατί τη θεωρώ δεδομένη και αυτή κοιτάζω πρώτα, πάντα! Από την άλλη, συμπληρωματικά αλλά καθόλου περιττή είναι και η συμπεριφορά του γιατρού. Θα ήθελα να είναι πιο φιλικός/προσεγγίσιμος, γιατί αλλιώς μπλοκάρω και δυσκολεύομαι να συνεργαστώ μαζί του,αν είναι απότομος ή ψυχρός. Ευχαριστώ και πάλι!!!

19 ώρες πρίν, Effie99 είπε:

Κορίτσια γεια σας!Ηθελα να ρωτήσω εάν έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό ενδοκρινολόγο αναπαραγωγής στην Αθήνα.Στο Έλενα έχει κάποια ραντεβού για τον Μάρτιο(στο ενδοκρινολιγικο τμήμα όχι στο ενδικρινολογικο κύησης),αλλά δεν ξέρω αν εκεί υπάρχουν καλοί ενδοκρινολόγοι...

Κοριτσι μου εγω εχω περασει απο το Ελενα απο την κα Βενακη που οκ ειναι μια χαρα ειδικα αν δε θες να πληρωσεις,ομως περισσοτερη προσοχη πηρα απο τον κο Γεωργιο Κανακη στην Αθηνα,ο οποιος ασχολειται και με το ανδρικο κομματι γιατι εχει και στην ανδρολογια εξειδικευση.Ηταν αναλυτικοτατος και με ειχε μεσα 1 ωρα.
Εγω προσωπικά οταν με το καλο μεινω εγκυος και εχω θεμα με σακχαρο,εκει θα πηγαινω.Ειναι και τι θα ταιριαξει στον καθενα.Στο Ελενα οποτε παω τρωω τη μιση μερα και τωρα με συνθηκες κορονοιου ειναι δυσκολοτερα τα πραγματα.

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, Visit a vis είπε:

Υπάρχει κοπέλα εδώ που είχε φυσική σύλληψη με fsh12; 
Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο κακό νούμερο. Πόσο έχουν γυναίκες 40-43 που μένουν μια χαρά φυσικά έγκυες; 

Τελικά το ένα δεν έπιασε καν. Τέλος όλα. Θα μείνω με την απορία, γιατί δεν μπορώ να κάνω παιδί! Θα ήθελα να βρω έναν άνθρωπο να μου εξηγήσει γιατί! 

Είχα εγώ φυσική σύλληψη με fsh 12+πριν 4 χρόνια όμως που ήμουν νεαρά ετών 36. 

Λυπάμαι αγάπη μου. Το ξέρεις ότι σε διαβάζω...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Pagor είπε:

Ναι κ εμένα δεν με νοιάζει να κάνω τρελό αριθμό να σου πω αρκεί αυτά να είναι καλά..απλά άκουγα κάτι ποσά κ λέω πω πω δηλαδή εγώ δεν έχω ελπίδα.....ναι τα διάβασα για εσένα..πόσο χαρηκα..πάντα χαίρομαι πολύ όταν διαβάζω για εμβρυομεταφορες ..λέω άντε κ στα δικά μας κάποια στιγμή...τι να πω θα δείξει για εμένα...κ εγώ δεν ελπίζω για αλλά..αφού τόσα είδαν σήμερα...θα βγάλω κ άλλα??? Τεσπά δεν με πειράζει...να είναι καλά αυτά εύχομαι!!!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ. Αλλά τελικά Ότι είναι να γίνει θα γίνει κορίτσι μου. Εξάλλου δεν είναι στο χέρι μας. Εσύ ένα γερό παιδάκι θέλεις. Τα ωάρια δεν έχουν σημασία. Σου εύχομαι μέσα απ' τη καρδιά μου γρήγορα να το αποκτήσεις!

πρίν από 14 λεπτά , Giouli36 είπε:

Κοπέλα μου σου εύχομαι σε 9 μήνες να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό μωράκι!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 2

18 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ήθελα να σου πω ότι έχω διαβάσει ότι ο γιατρός της @despina. έχει ανοίξει ένα κέντρο σε συνεργασία με έναν ακόμα γιατρό, όπου κάνουν εξωσωματικές σε ζευγάρια που είναι άνεργοι, δωρεάν, ή με ελάχιστο κόστος. Δεν ξέρω τις προϋποθέσεις, αλλά ίσως αξίζει να το ψάξετε αν σας βολεύει η Αθήνα. Κι εγώ τυχαία το είχα διαβάσει στο ίντερνετ πριν κανά χρόνο. Εγώ είμαι σε άλλον γιατρό που κάνει μόνο εξωσωματική και δεν αναλαμβάνει μετά, αλλά αυτόν τον γιατρό που σου λέω ότι έχει και η Δέσποινα τον ξέρω και τον εκτιμώ, με παρακολουθούσε για ένα διάστημα πριν ξεκινήσω εξωσωματικές, έχω κάνει 2 σπερματεγχύσεις μαζί του και με έχει κερδίσει. Έχω πει ότι όταν με το καλό τα καταφέρω να μείνω έγκυος, ότι θα πάω σ' αυτόν να με αναλάβει. Σου το λέω για να ψάξεις και αυτή την εναλλακτική αν θέλεις!

Πρoφανως για τον κο Κελλαρη λες.Ναι,εχει το Be Live
Aληθεια,θα με ενδιεφερε η γνωμη σου γι'αυτον.Πώς και δε συνεχισες μαζι του αφου εμεινες ικανοποιημενη?

πρίν από 2 λεπτά , despina. είπε:

Πρoφανως για τον κο Κελλαρη λες.Ναι,εχει το Be Live
Aληθεια,θα με ενδιεφερε η γνωμη σου γι'αυτον.Πώς και δε συνεχισες μαζι του αφου εμεινες ικανοποιημενη?

Συγνώμη που πετάγομαι αλλά θα ήθελα να σου πω και γω τη γνώμη μου!!Στον συγκεκριμένο γιατρό πήγα πρώτη φορά τον Μάιο που μας πέρασε μετά από 3 αποτυχημένες εξωσωματικες και μια παλινδρομη φυσικη συλληψη (μένω επαρχια)!!Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή!!Ουσιαστικά μου είπε ότι έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν μένεις ειτε φυσιολογικά ειτε δεν έχεις εμφυτευσεις!!Ήταν δε πεπεισμένος ότι έχω ενδομητριτιδα!!Με τα πολλά πήγα 3 μέρες αργότερα γιατί θα εμενα σύνολο 5-6 μερες Αθηνα για να μου πάρει υλικό από τη μήτρα!!Τελικά όντως είχα ενδομητριτιδα!!Ακολούθησε ένα καλοκαίρι φουλ με αντιβιωσεις και μια υστεροσκοπηση τον Σεπτέμβριο!!Μου είπε δε να προσπαθήσω φυσιολογικά γιατί ήταν πεπεισμένος ότι θα συλλάβω και αν δεν τα καταφέρνω μέχρι τις γιορτές να τον πάρω τηλ!!

Τελικά έμεινα έγκυος λίγο αργότερα τον Φλεβάρη αλλά έμεινα αυτό έχει σημασία για μένα και το γεγονός ότι μετά από τη δική του παρέμβαση τα κατάφερα γι' αυτό και τον έχω στην καρδιά μου!!

Και επίσης έχω να πω τα καλύτερα για την Νικολέτα!!Η κοπέλα είναι ευγενέστατη και πάντα με τον καλό τον λόγο!!!

Σου εύχομαι καλή συνέχεια μαζί του και η επόμενη προσπάθεια να είναι η τυχερή σου!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 42 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή! Πόσες μονάδες θα κάνεις;

Σε ευχαριστώ πολύ!!! 150 μονάδες θα κάνω.  . . Κάπου απάντησα αλλά κάπου αλλού εγραφα.... ότι να ναι είμαι χαχαχα

πρίν από 50 λεπτά , Pagor είπε:

Καλησπέρα κοριτσι μου..εγώ ξεκίνησα την Κυριακη την δεύτερη μέρα της περιόδου μου Gonal 225 iu δόση...μαζί με Menopur 75iu...πήρα στην Κυριακη-Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη κ σήμερα πήγα για υπέρηχο...μου άφησε τις ίδιες δόσεις μέχρι κάτι Σάββατο που θα με ξαναδούν...αλλά εγώ είναι η πρώτη φορά που κάνω...δεν έχω κ ιδιαίτερη εμπειρία..

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Να σου πάνε όλα υπέροχα !!! Κ εμένα η  πρώτη είναι !!! Απλά εγώ έχω πολύ μικρή δοση γ αυτό λίγο αναρωτιέμαι.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...