Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Κοριτσακι μου οπως θα γνωριζεις και εμεις για δεύτερο παμε οποτε γι αυτό δεν ήθελα διεγερση...Φυσικους κάνουμε...Εγω σκεφτομαι πιο πολυ τα φαρμακα παρα τα λεφτα να σου πω...Θελουν υπομονη οι φυσικοι...Ευχομαι να εισαι τυχερή και να πετυχετε με την πρώτη!!!

δεν εχω χρονο και δεν μπορω να λειπω απο τη δουλεια μου συνεχως,,,, οποτε αν το αποφασισουμε θα γινει για μια φορα και με λιγες μοναδες … αν δεν πετυχει,, θα δοκιμασουμε διεγερση κι οσα παρουμε..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 minutes ago, Laky said:

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις συμβουλές σας. Είμαι τελείως άσχετη και δε ξέρω πως να βάλω τα ονόματα σας αλλά δεν έχει και σημασία! Μόλις γύρισα απ' την εμβρυομεταφορα. Είμαι αισίως λοιπόν τριών ημερών έγκυος κι έχω στη κοιλίτσα μου δύο υπέροχα έμβρυα. Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι έγκυος και για άλλους 9 μήνες λοιπόν!!! Τη θετική σας ενέργεια κι εύχομαι σε όλες μας γρήγορα γερά παιδάκια στις αγκαλιές μας!!!

Κοπέλα μου σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα τέλεια! Πότε σου είπαν για χοριακή?

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Laky είπε:

Κορίτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις συμβουλές σας. Είμαι τελείως άσχετη και δε ξέρω πως να βάλω τα ονόματα σας αλλά δεν έχει και σημασία! Μόλις γύρισα απ' την εμβρυομεταφορα. Είμαι αισίως λοιπόν τριών ημερών έγκυος κι έχω στη κοιλίτσα μου δύο υπέροχα έμβρυα. Ελπίζω να συνεχίσω να είμαι έγκυος και για άλλους 9 μήνες λοιπόν!!! Τη θετική σας ενέργεια κι εύχομαι σε όλες μας γρήγορα γερά παιδάκια στις αγκαλιές μας!!!

Να πάνε όλα κατ'ευχήν, ηρεμία, χαλάρωση, πίστη και ελπίδα!

@Troia σου έχω  στείλει προσωπικό μήνυμα, όποτε μπορείς δες το :wub:

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κοπέλα μου σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα τέλεια! Πότε σου είπαν για χοριακή?

Σ ευχαριστώ κουκλα μου. 17 Μαρτίου!

πρίν από 2 λεπτά , Moomin είπε:

Να πάνε όλα κατ'ευχήν, ηρεμία, χαλάρωση, πίστη και ελπίδα!

@Troia σου έχω  στείλει προσωπικό μήνυμα, όποτε μπορείς δες το :wub:

Σ ευχαριστώ πολύ! Ότι καλύτερο και σε σένα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

27 minutes ago, Laky said:

Είσαι PUPO όπως λένε και στο εξωτερικό !! => Pregnant Until Proven Otherwise

Καλή επιτυχία !! ♥

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, KateDim είπε:

Καλημέρα κορίτσια... 

Είμαι λίγο έξαλλη με την επιτροπή. Περίμενα να με καλέσουν να μου πουν ότι βγήκε η απόφαση και τίποτα. Καλώ τόσες ημέρες, μήπως και προλάβω με αυτή την περίοδο να ξεκινήσουμε και τίποτα δεν χτυπούσε καν το τηλέφωνο και ξανά καλώ χθες και το σηκώνει η κυρία, της λέω είμαι η τάδε μήπως υπάρχει κάποιο νέο; και μου λέει μισό να κοιτάξω, α ναι είστε στην λίστα ελάτε την τάδε ημέρα να πάρετε τη απόφαση. Τι να πω ρε παιδιά τώρα;.... Δηλαδή ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, καθόμαστε περιμένουμε με αγωνία και ένα τηλέφωνο δεν μπορούν να πάρουν! Το λιγότερο απαράδεκτο. Εν τέλει αδιαθετησα και έχασα αυτόν τον μήνα. :sad:

Ζητάς όνομα-επιθετο της κυρίας και κανεις γραπτώς τα παράπονα σου προς γνώση και συμμόρφωση της..

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Κοριτσακι μου οπως θα γνωριζεις και εμεις για δεύτερο παμε οποτε γι αυτό δεν ήθελα διεγερση...Φυσικους κάνουμε...Εγω σκεφτομαι πιο πολυ τα φαρμακα παρα τα λεφτα να σου πω...Θελουν υπομονη οι φυσικοι...Ευχομαι να εισαι τυχερή και να πετυχετε με την πρώτη!!!

θυμησε μου και κατι ακομα… εσυ δεν παιρνεις καθολου φαρμακα;; πας με το ωαριο του μηνα;; και αν θυμαμαι εσενα σε πιεζε ο μακρ για διεγερση,,,σωστα,,;;;;

πρίν από 10 λεπτά , Kiddo είπε:

Καλημέρα! 

Δυστυχώς σε πρωινό ραντεβού δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου γιατρού, αλλά είναι κάθε μέρα εκεί όλοι και όταν πάς θα μπορούσες να ζητήσεις από τη κοπέλα στην είσοδο να σε δει αν γίνεται ένας από τους δύο αυτούς, είναι πολύ εξυπηρετική η κοπέλα οπότε αν υπάρχει δυνατότητα θα σε βοηθήσει σίγουρα σε αυτό. Διαφορετικά υπάρχει η δυνατότητα σε απογευματινό ραντεβού επιλογής συγκεκριμένου γιατρού, όμως σε απογευματινό ραντεβού θα πρέπει να πληρώσεις επίσκεψη 60€.. προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε απογευματινό ραντεβού..

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!Δεν έχω πάει ποτέ στο Έλενα, οπότε με βοήθησες πολύ με αυτά που μου είπες. Όχι, σίγουρα σε πρωινό θα πάω..Καλύτερα λες να πω για τη Βενάκη; Είδα ότι είναι καθηγήτρια στο ΕΚΠΑ..Την έχεις συναντήσει εσύ αυτή; Πώς είναι;Θέλω να είναι και λίγο γλυκούλα, γενικά με επηρεάζει η συμπεριφορά του γιατρού. Πολλά ζητάω φαίνεται:P

1 hour ago, Laky είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου και εγω πριν λίγο έκανα την εμβρυομεταφορα. Την έχεις από εμένα φουλ την θετική και σ όλα τα κορίτσια εύχομαι!!! 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

1 hour ago, Laky είπε:

Μπράβο κοριτσι μου...με το καλό με δύο όμορφα παιδάκια...γερά κ δυνατά...όλη την θετική μας ενέργεια κ από τρεις μέρες έγκυος να γίνει 9 μήνες κ με υγεία να κρατήσεις στην αγκαλιά σου τα αγγελούδια σου!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Marina21 είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου και εγω πριν λίγο έκανα την εμβρυομεταφορα. Την έχεις από εμένα φουλ την θετική και σ όλα τα κορίτσια εύχομαι!!! 

Τέλεια!!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!!

• Μου αρέσει 1

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και οποία ξέρει να βοηθήσει...εγώ κάνω διεργεση με gonal κ Menopur..σήμερα είναι η 5 μέρα που περνώ δηλαδή η 6 μέρα του κύκλου μου...μέχρι εχθές είχα περίοδο δηλαδή...μέχρι εδώ όλα καλά..αν εδώ να πω ότι όλες οι εξετάσεις μου μια χαρά ορμονολογικες ΑΜΗ όλα τέλεια...( Αμήν λίγο χαμηλή ..εντός ορίων βέβαια αλλά όχι υψηλή) Σήμερα λοιπόν πήγα για τον πρώτο υπέρηχο κ είχαμε 4-5 ωάρια...μου είπαν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε περισσότερα...κ θα με ξαναδούν το Σάββατο το πρωί..εδώ είναι η ερώτηση μου επειδή ακουω από άλλες κοπέλες κάτι ποσά για 15-20 ωάρια....λέω λίγα δεν έχω????ενώ μου είπε ο γιατρός όλα τέλεια ..εγώ κάπως στεναχώρηθηκα...κακός στεναχωρήθηκα λέτε???Μου είπαν ότι ειναι αρχη ακόμα σαν μέρες κ εγώ το καημένο πρώτη φορά κάνω κ δεν έχω ιδέα τι έπρεπε να δω στον πρώτο υπέρηχο....απλά ακούω τρελά πόσα από άλλες κοπέλες κ εγώ απογοητεύτηκα σήμερα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Pagor είπε:

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και οποία ξέρει να βοηθήσει...εγώ κάνω διεργεση με gonal κ Menopur..σήμερα είναι η 5 μέρα που περνώ δηλαδή η 6 μέρα του κύκλου μου...μέχρι εχθές είχα περίοδο δηλαδή...μέχρι εδώ όλα καλά..αν εδώ να πω ότι όλες οι εξετάσεις μου μια χαρά ορμονολογικες ΑΜΗ όλα τέλεια...( Αμήν λίγο χαμηλή ..εντός ορίων βέβαια αλλά όχι υψηλή) Σήμερα λοιπόν πήγα για τον πρώτο υπέρηχο κ είχαμε 4-5 ωάρια...μου είπαν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε περισσότερα...κ θα με ξαναδούν το Σάββατο το πρωί..εδώ είναι η ερώτηση μου επειδή ακουω από άλλες κοπέλες κάτι ποσά για 15-20 ωάρια....λέω λίγα δεν έχω????ενώ μου είπε ο γιατρός όλα τέλεια ..εγώ κάπως στεναχώρηθηκα...κακός στεναχωρήθηκα λέτε???Μου είπαν ότι ειναι αρχη ακόμα σαν μέρες κ εγώ το καημένο πρώτη φορά κάνω κ δεν έχω ιδέα τι έπρεπε να δω στον πρώτο υπέρηχο....απλά ακούω τρελά πόσα από άλλες κοπέλες κ εγώ απογοητεύτηκα σήμερα...

Εγώ πάντως είχα 4 ωάρια την 4η ημέρα διέγερσης και τόσα έμειναν μέχρι το τέλος! Δεν αυξήθηκαν ποτέ. Είναι σχετικό αυτό. Δεν είναι ίδιο σε όλες. Κι εγώ πάντως την ίδια απογοήτευση ένιωσα. Σήμερα όμως μετέφερα τα δύο εμβρυακια μου τρίτης ημέρας και προσεύχομαι να γραπωθουν! Δεν έχει σημασία πόσα θα κάνεις. Η ποιότητα έχει σημασία. Κι ένα να έχεις μπορεί να είναι αυτό που θα σου δώσει εγκυμοσύνη. Πίστη λοιπόν σ αυτό που κάνεις!!! Σου εύχομαι γρήγορα μια γεμάτη αγκαλιά..

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα Κορίτσια!! Ήρθε αισίως κ η δικιά μου η ώρα επιτέλους!!! Σήμερα πρώτη μέρα αδιαθετη αύριο ξεκινάω γκοναλ.  .  . Ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποια για 5 συνεχόμενες μέρες να κάνει ίδια δοση γκοναλ ... έχω πρώτο υπέρηχο την Τρίτη δλδη 6 μέρα κυκλου... δεν είναι πολλές μέρες για να μείνει σταθερή η δόση;;; ( θεωρούσα ότι λόγω αργιών θα πήγαινα για υπερυχο το Σάββατο αλλά μου είπαν ότι είναι εντάξει κ την Τρίτη) Αυτά από εμένα καλή επιτυχία σε όλες μας κ πολλές πολλές θετικές σκέψεις!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...